Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Политическите тролове - пропагандатори из форумите

Featured Replies

И ако, чисто хипотетично, има такъв ловец, що ни вменявате, че сме длъжни да му правим сечено, не мога да разбера. 

Защото в неговите очи , ако и да не си мечка , друго някакво зверче си там .

Утре за твоята кожа ще посегне .....той вече я дере между другото !......

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 106,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ъндъртейкър
    Ъндъртейкър

Може и да има нещо вярно, но аз съм останал с впечатлението, че троловите против Русия са повече и по-активни. Особено напоследък. Не си прав, че срещу руските тролове не се предприема нищо. Напротив,

• Георги Бонджов
    Георги Бонджов

О, даже гледах по новините, за някаква сграда специално за тролове нейде в Москва. За сгради за проамерикански троли не съм чувал, те просто са разпръснати по домовете си.

• Ми, в нормални условия учехме бре miro20. Дървени чинове, зелена дъска, тебеширен прах. Волтметрите в лабораториите бяха стари, като електрификацията! Реостатите бяха дълги към половин метър и тежащи

Публикувани изображения

Защото в неговите очи , ако и да не си мечка , друго някакво зверче си там .

Утре за твоята кожа ще посегне .....той вече я дере между другото !......

А мечката, дето вече 70 години ръфа от нас живо месо и ни пие кръвта не забелязвате. Така ли не разбрахте, че в нейните очи сме храна и нищо повече.

Ловецът все пак е човек, а не звяр.

Още повече че пред вашите очи, Мечката е влязла в двора на комшията. Ваш брат, православен славянин. Изяла му е вече едното дете Кирчо, пардон Кримчо. Сега е заръфала дъщеря му Донбаска. И когато комшията най сетне разбра какъв е изхода и насочи пушката за мечки към сърцето на мечката, вие го заклеймихте, че бил мечкомразец.

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

" А, ти пък като нямаш дипломи, да не би да си осъзнал вредата от Русия ?" И на Порошенко все Русия му е виновна. Защо така си приличате? "Вредната Русия" е световен балансьор - в БРИКС. В страните от групата БРИКС (Бразилия, Русия, Индия, Китай и ЮАР) живеят около 3 000 000 000 души. Мненията от САЩ дали ще ги имат въобще предвид!? Сещаш ли се - те вече ще се противопоставят на всякакви глобални американски интереси.

http://btvnovinite.bg/article/komentar/infovojna-armija-proruski-trolove-debne-v-internet.html

Война без куршуми с бюджет от 100 милиона долара! Толкова, поне според британската "Чатам хаус", Русия харчи на година, за да популяризира своята гледна точка по света. Откакто се води войната в Източна Украйна обаче, усилията на Москва да популяризира своите виждания нарастват значително.

http://btvnovinite.bg/article/komentar/infovojna-armija-proruski-trolove-debne-v-internet.html

Война без куршуми с бюджет от 100 милиона долара! Толкова, поне според британската "Чатам хаус", Русия харчи на година, за да популяризира своята гледна точка по света. Откакто се води войната в Източна Украйна обаче, усилията на Москва да популяризира своите виждания нарастват значително.

А защо Новорусия предпочита в бъдеще да е в Руската Федерация вместо в Украйна!?  Този въпрос май липсва в опорните точки...

Редактирано от attj (преглед на промените)

А защо Новорусия предпочита в бъдеще да е в Руската Федерация вместо в Украйна!?  Този въпрос май липсва в опорните точки...

Ха.. ти ме разби... нали това мъртвородено нещо наречено "новорусия" трябваше да е независима държава ???

Ми кажи така  де :) следващата стъпка каква е - Украйна не трябва да съществува, и Путин отива на твоя вариянт и варианта на Жириновски - да  разпокъсат чакалите Украйна на каквото падне... ?

:)

Този разговор и реплики май вече сме ги водили ?

Спрямо темата - това е някаква нова пропагандна тролска опорна точка ?

Бих поставил въпроса и иначе - кои желаят да са в гърчещата  се  и  в бъдеще украинска държава!?  Може бандеровците да останат сами!

Бих поставил въпроса и иначе - кои желаят да са в гърчещата  се  и  в бъдеще украинска държава!?  Може бандеровците да останат сами!

Има държави в които мрат от глад, има държави които се тресат от скандали, от корупция,  дори някои водещи демокрации.. това какво общо има със сепаратизма и тероризма на руския спецназ ????

Никои от тях не са си разчленили държавата , защото видиш ли .. в съседната - пенсиите са малко по високи ...

Ей на - преди месец два имаше стачка в луфтханза... миналата година пак някакви такива стачкуваха.. е и ???

Никой не е разцепил Германия заради стачката, нито е било повод за такива нелогични идиотизми ...  Всеки се бори за правата си , и това е нормален демократичен процес, който вие така и не осъзнавате.

Украйна ще си смени още една камара управници , но това не е оправдание за сепаратизъм и рускаи терор и намеса във чужда държава.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

А защо Новорусия предпочита в бъдеще да е в Руската Федерация вместо в Украйна!?

Зацикли ти клавиатурата ли :) :) :)

Image_4783099_407.jpg

Според класическото определение тролът е интернет хулиган. Той се държи гадно, напада, обижда, съсипва дискусии. Прави го за развлечение, от скука, от чиста лошотия, за да му обърнат внимание или поради някакви други личностни дефицити. В последните години тази порода все повече губи тежест и значение за сметка на т.нар. платени тролове. „Платен трол” обаче е неточен термин (и може би е време да се измисли по-добър). Обикновеният трол е дразнещ като конска муха, но сравнително безобиден като цяло дотолкова, доколкото изявите му са си лично негови. Един вид словесна диария, продукт на лошото му душевно храносмилане. За разлика от него платеният трол е хладнокръвен манипулатор. Той е професионалист. За него не е важно дали симпатизира на идеите, които прокарва. Троленето е бизнес, не по-различен от всеки друг. При това все по-развиващ се бизнес. Той е новата ъпгрейдната версия на връзки с обществеността. Далеч не само политическите партии прибягват до услугите на тролове - или „управление на онлайн репутацията” (Online Reputation Management), както е официалното и по-благозвучно название. Обществени личности, търговски марки, конкурентни войни, маскирани като граждански позиции - троловете са навсякъде около нас. Звучи като нискобюджетна научно-фантастична продукция от края на миналия век, но е факт.

Троловете се броят наесен

Заслужава си четенето!

Много са досадни тези тролове. Постоянното им, монотонно повтаряне на едни и същи мантри омръзва.  Посредствена работа.

Не само троловете, ми и техните шефове, са досадни.  ;)  Те се знаят, кои са.  :wink12:

Не само троловете, ми и техните шефове, са досадни.  ;)  Те се знаят, кои са.  :wink12:

Едва ли са шефове, но със сигурност ги консултират. ;)

"По делата ще ги познаете" ...

Целта на един  интернет трол е да съсипва дискусиите с личностни обиди, нападки, офтопик , спам и т.н..  /тук имаме вече поредна 3-та заключена тема поради тези причини  /

И разбра се , да обвинява всички други за "тролове" :)

"По делата ще ги познаете" ...

Целта на един  интернет трол е да съсипва дискусиите с личностни обиди, нападки, офтопик , спам и т.н..  /тук имаме вече поредна 3-та заключена тема поради тези причини  /

И разбра се , да обвинява всички други за "тролове" :)

За разлика от обикновения трол, политическия има друга цел - да пропагандира това, което му е наредено свише и да поддържа дискусиите. ;)

За разлика от обикновения трол, политическия има друга цел - да пропагандира това, което му е наредено свише и да поддържа дискусиите. ;)

Възможно е, но пак ще се самоцитирам - "по делата ще ги познаете" . Пропагандата, и то едностранна и субективна, съм забелязал отново при тези , които са и причина за съсипване на темите.

КАкво пречи да се дискутират нормално нещата, без обиди и спам , както аз се стремя да се придържам ??

Възможно е, но пак ще се самоцитирам - "по делата ще ги познаете" . Пропагандата, и то едностранна и субективна, съм забелязал отново при тези , които са и причина за съсипване на темите.

КАкво пречи да се дискутират нормално нещата, без обиди и спам , както аз се стремя да се придържам ??

Ти милионер стана от писане по форуми.

Иначе за точно ти тоя пост бих казал "крадеца вика дръжте крадеца"!

Я гледай, как веднага наскачаха. Шефчето-консултант, ли ви каза?  ;)  Дето ви събира, от други форуми /data.bg/. Кой ли, от тук пишещите, пише само в политическите теми, на няколко форума? И пуска постове, в почти всички новинарски сайтове, под различни имена. И за няколко години, имаше само 20 поста тук.  ;)  Ама откликна на повика на шефа-консултант, и виждаме какво стана.  :ph34r:

Положението в темата стана - ТРОЛЪТ ВИКА "ДРЪЖТЕ ТРОЛА!" ... :D

• 2 седмици по-късно...

На мен ми е писнало в новинарските сайтове независимо каква е новината отдолу в коментарите се почва - "то защото русия е виновна", "то защото американците са направили така", "ти си червен боклук", "ти си американски слуга" и се почва с още много по-нецензурни простотии от които ми се гади... а новината може да няма нищо общо с политиката.Отделно като сложим тролските извратеняци които за всяко нещо(примерно някой пострадал) изтряскват някоя невероятна мръсотия за което ти се иска да ги познаваш в реалния живот и ти да си последния който виждат... какво да говорим повече.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.