Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Политическите тролове - пропагандатори из форумите

Featured Replies

Най-хубаво когато някой вижда вместо теб. Така може да ти каже всичко. 

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 110,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ъндъртейкър
    Ъндъртейкър

Може и да има нещо вярно, но аз съм останал с впечатлението, че троловите против Русия са повече и по-активни. Особено напоследък. Не си прав, че срещу руските тролове не се предприема нищо. Напротив,

• Георги Бонджов
    Георги Бонджов

О, даже гледах по новините, за някаква сграда специално за тролове нейде в Москва. За сгради за проамерикански троли не съм чувал, те просто са разпръснати по домовете си.

• Ми, в нормални условия учехме бре miro20. Дървени чинове, зелена дъска, тебеширен прах. Волтметрите в лабораториите бяха стари, като електрификацията! Реостатите бяха дълги към половин метър и тежащи

Публикувани изображения

Най сетне !

Европейски "елфи" срещу руски тролове :)

http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/sviat/2015/08/29/2599320_evropeiski_elfi_sreshtu_ruski_trolove/

Това бих казал е официално признание и реакция на руската фейк пропаганда.

Крайно време беше , наистина.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Най сетне !

Европейски "елфи" срещу руски тролове :)

http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/sviat/2015/08/29/2599320_evropeiski_elfi_sreshtu_ruski_trolove/

Това бих казал е официално признание и реакция на руската фейк пропаганда.

Крайно време беше , наистина.

Миро, как си с руския? Да се кандидатираме за работа, ако не друго. Все пак елф…звучи гордо.  :lol6:

Миро, как си с руския? Да се кандидатираме за работа, ако не друго. Все пак елф…звучи гордо.  :lol6:

Заради естеството на работата си във форума е длъжен да го знае добре иначе едва ли биха го наели.

За какво му благодариш, баю? За теб нормално ли е някакъв ник в нета да разследва друг ник заради постове в Политика?!! :ohmy:

Съжалявам , че едва днес видях поста ти !

От определена гледна точка не е много етично , но иначе е нормално :) .

Да направим разлика между нормално и етично !

Нормално така се е правило и се прави по цял свят , на всякъде и за всичко - сравнява се !

От друга гледна точка е необходимо за сравнение (в случая за отрезвяване) !

А между етично и необходимо , аз винаги избирам необходимо !

Пък за етичното после гледам ! Тук много често се срещат спекулации , кое е етично и кое не е !

Изходна точка за вярно решение на всяко нещо е какво трябва !

Според мен Ванката е постъпил правилно и етично - според така трябва !

На кой , какво му се иска е съвсем друго нещо ! Не е критерии за вярно решение !

Ето тези неща никак не се разбират !

Това неразбиране Троловете умело го използват !

И не само троловете , а е обща предпоставка за заблуда .

Благодаря му , щото поста му ми помогна да се премеря и да преценя вярно себе си !

Бях взел да "изпушвам"....аз ли съм или не съм аз..... :)

Сега съм уверен в себе си ! :)

Препоръчвам този начин на мислене на всеки ! :nono:

Пък който не мисли , нищо повече не може да се направи ! :(

Сега !

Напълно е възможно някъде да съм в грешка !

Който мисли , да заповяда !

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

А според мен, това е нищо. Европейска му работа, докато вземат решение...родилни мъки.

Този орган повече от това да напише някаква стратегия, няма да направи. Дип, че са американските служби и корпорации - вече е факт удар с дрон по хакер от ИЗИС. Да се готвят (след някоя и друга година) тролските лидери :D

Не бих се наел... до сега никой не ми е диктувал мнението , и мисля така да си остане. Но ако искат могат да ме цитират :) 

Поръчки не изпълнявам :)

А според мен, това е нищо. Европейска му работа, докато вземат решение...родилни мъки.

Този орган повече от това да напише някаква стратегия, няма да направи. Дип, че са американските служби и корпорации - вече е факт удар с дрон по хакер от ИЗИС. Да се готвят (след някоя и друга година) тролските лидери :D

Така е... Путин харчи милиони, само в България бе спомената цифра 10 млн годишно само за пропаганда, а европейците са си мудни ... 

Разузнаванията не спят де... споменавал съм и преди че първи  пропищя преди повече от година германското БНД или нящо такова се казваше - за опасността и блокирането на големи германски медии заради руската тотална дезинформационна офанзива .

Не бих се наел... до сега никой не ми е диктувал мнението , и мисля така да си остане. Но ако искат могат да ме цитират :)

Поръчки не изпълнявам :)

Пошегувах се, ти що така сериозно го прие?

Ако не друго, то поне повече не могат да ни обиждат на трол. Само на елф.  :D

НАпротив :) не забелязваш ли усмивките ми .

А сериозно казано , радвам се че "стопфейк" и подобни ресурси , разобличаващи  откровенни лъжи , ще са повече

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

От определена гледна точка не е много етично , но иначе е нормално :) .

Така се е правило и се прави по цял свят , на всякъде и за всичко - сравнява се !

От друга гледна точка е необходимо за сравнение (отрезвяване) !

А между етично и необходимо , аз винаги избирам необходимо !

Пък за етичното после гледам !

Благодаря му , щото поста му ми помогна да се премеря и да преценя вярно себе си !

Бях взел да "изпушвам"....аз ли съм или не съм аз..... :)

Сега съм уверен в себе си ! :)

Далеч по-малко неетично е от разпространяването на откровени лъжи. И е единственият начин да се докаже твърдението, че този акаунт е на платен трол. Нещо, за което бяхме обвинявани, че сме били неетични, невъзпитани и т.н. Дреме ми... В допълнение, това представлява изцяло публична информация.

И това, разбира се: https://www.kaldata.com/forums/topic/240340-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%B2-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B0-%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82-2/page-91#entry3105180

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Боже, Боже, вадят се постинги от няколко месеца назад! Какво усърдие, какво постоянство в борбата с …всъщност, с кого?

Де да беше приложено същото това усърдие и в разсекретяването на досиетата Х на Партията!  :D

Постът отпреди няколко месеца беше, за да се покаже, че обвиненията срещу Русия в пропаганда всъщност са лицемерие. Ако не са неверни, то поне Западът прави същото, и то от много време насам.

Иначе - неостро...

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Де да беше приложено същото това усърдие и в разсекретяването на досиетата Х на Партията!  :D

Да , де !

Ама пак грешиш между така искам и така трябва  .

Трябва  разкрива възможностите за вярно решение (досиетата Х) !

Т.е. разсекретяване - трябва !

Да , ама дали може (възможности) ?!

Ти какво мислиш по този въпрос ?

Тъкмо трябва "казва" не може !

Аз мисля , че и тогава и сега не може ! (няма реални възможности !)

И свободен избор няма !

Каквото и усърдие да прилагаш , защото така искаш - не може ! И толкова !.... :)

.....Виж когато се мисли правилно , колко лесно става всичко !  :)

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Постът отпреди няколко месеца беше, за да се покаже, че обвиненията срещу Русия в пропаганда всъщност са лицемерие. Ако не са неверни, то поне Западът прави същото, и то от много време насам.

Иначе - неостро...

Не позна.

Клипове на "бивши от ЦРУ"  и скандални публикации /естествено че има такива, защо Путин харчи милиони  за пропаганда, ако не за платени статии ? /  не са официална позиция на никое разузнаване, нито на държавите.

Има официални такива, които странно защо не им обръщате внимание, дали защото нямат нищо общо със вашите оправдания ??

Боже, Боже, вадят се постинги от няколко месеца назад! Какво усърдие, какво постоянство в борбата с …всъщност, с кого?

борба със... себе си , и най вече със собственото наранено его и глождещата мисъл че не са прави.

Далеч по-малко неетично е от разпространяването на откровени лъжи. И е единственият начин да се докаже твърдението, че този акаунт е на платен трол. Нещо, за което бяхме обвинявани, че сме били неетични, невъзпитани и т.н. Дреме ми... В допълнение, това представлява изцяло публична информация.

И това, разбира се: https://www.kaldata.com/forums/topic/240340-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%B2-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B0-%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82-2/page-91#entry3105180

Ванка! Миро не е разпространил нито една лъжа! Нито една!

Напротив - винаги е акуратен, подплатява постовете си с линкове и то не фейкове. Шапка му свалям и за търпението, с което се опитва да ви обясни  очевидни факти, шапка му свалям и за това, че не си позволява да отвръща на откровените обиди, с които го засипвате, шапка му свалям и затова, че въпреки масираните ви и в повечето пъти спам атаки към личността му, той успява да продължи и да се държи повече в темата(без значение коя политическа тема е), отколкото тези, които го нападат.

Това ако наречеш тролско поведение...

Защо го правиш?

И ти, и Духчето, и Форса сте с табелки, вярно е, че не модерирате в този форум, но поне би трябвало да спазвате правилата на форуми Калдейта.

И тримата непрекъснато ги нарушавате, обвинявайки потребител в куп грехове.

Още веднъж ще ти кажа - това, че пише в политически форуми, не означава, че е трол. Още повече платен трол.

Дори и такъв да е!!! той тук не се изявява по този начин. Има ясно свое становище, което методично защитава. Това правиш и ти. За това са форумите.

И моля желаещите да ме наричат "майка-орлица" да замълчат поне един път. Не познавам Миро, не познавам и никой от вас. Не го защитавам! Достатъчно умни са и той, и Благо, за да имат нужда от защитник.

Така че приемете този пост като моя лична позиция и нищо повече.

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Де да беше вярно. Върни се в заключените теми и чети. Колко пъти е опровергаван, колко пъти е уличаван... Отказвам да си губя още от времето, за да пиша едно и също - отново и отново. Чети!

Ммм мислех да замълча, ама това изказване на русокоската че видите ли рупченското не било излъгало ни веднъж, просто нямаше как да го подмина.....

Нелке, колко пъти съм ти казвал, ако мислиш да казваш нещо, провери малко фактите преди това ... искаш ли аз да ти изкарам колко пъти рупченското е лъгало като последен циганин от маалата .... темите може да се затварят, но засега все още не са изтрити, така че , за пореден път ще ти го кажа, не се излагай като кифладжийка говорейки алабализми, че и молейки да не те наричали майка орлица.... Е аз не те наричам такава, за мен ти си просто от руса по руса .....

Сто пъти съм го повтарял, но явно някои никога няма да се научат, че като не знаеш, по добре е да си държиш устата затворена, или поне да говориш с условия ... елементарната култура го изисква .... за да няма обидени после че еди как си ги били нарекли .... 

Жега,жега..хич не прощава :D  тролската тема пусната от трол е налазена от тролове маскирани като елфове. Земни и въздушни  :D 

Да вземете да спирате,че не се знае чий дрон лети над вас. :ph34r:

…че като не знаеш, по добре е да си държиш устата затворена, или поне да говориш с условия … елементарната култура го изисква .... за да няма обидени после че еди как си ги били нарекли .... 

Би било добре да започнеш с прилагането на това златно правило от…себе си?!

Нел, ох! Много ясно че като ти отърва какво пише Миро, ще му сваляш шапка. Само други дрешки недей сваля, че еротиката я посъкратихме.

Би било добре да започнеш с прилагането на това златно правило от…себе си?!

Аха, добре, ще му кажа русоксоске 2.... само дето казано от теб ми звучи като пародия, а не умен съвет ....  но ми харесва нахъсаността на подобни като теб, дерзай :D

Аха, добре, ще му кажа русоксоске 2.... само дето казано от теб ми звучи като пародия, а не умен съвет ....  но ми харесва нахъсаността на подобни като теб, дерзай  :D

Русокоса съм точно толкова, колкото ти си умен и възпитан. 

Ти пред интелекта на Нел си като лилипут, драги.

Не познавам Миро, не познавам и никой от вас. Не го защитавам! Достатъчно умни са и той, и Благо, за да имат нужда от защитник.

И аз не познавам никого, но мога да кажа, че всички до един са достатъчно умни, просто мислят по различен начин, което ме радва, защото означава, че мислят.

Противопоставянето не води към нищо добро.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.