Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Политическите тролове - пропагандатори из форумите

Featured Replies

Я ме цитирай за соросоидите и въобще точно тия няколко споменати от теб термина. Вярно е, че съм ползвал няколко други, но точно с тези не съм боравил :)

Да, твоите постове изобилстват с други "оригинални" словосъчетания, които съм споменала в рубриката " и т.н.".  :tongue2:

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 106,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ъндъртейкър
    Ъндъртейкър

Може и да има нещо вярно, но аз съм останал с впечатлението, че троловите против Русия са повече и по-активни. Особено напоследък. Не си прав, че срещу руските тролове не се предприема нищо. Напротив,

• Георги Бонджов
    Георги Бонджов

О, даже гледах по новините, за някаква сграда специално за тролове нейде в Москва. За сгради за проамерикански троли не съм чувал, те просто са разпръснати по домовете си.

• Ми, в нормални условия учехме бре miro20. Дървени чинове, зелена дъска, тебеширен прах. Волтметрите в лабораториите бяха стари, като електрификацията! Реостатите бяха дълги към половин метър и тежащи

Публикувани изображения

Не нападайте така sliderum-чо де.

Той си е просто спемер, който си  живее тук във форума.

Ми...няма си друго занимание чиляка.

Явно има нещо, по което си приличаме двамата :) Трудно ни е да напишем нещо умно и да избягаме от същността си.

Явно има нещо, по което си приличаме двамата :) Трудно ни е да напишем нещо умно и да избягаме от същността си.

Аз ку моех да напиша нещо умно щях да пиша научни трудове, не да дращя в Калдата  :)

Аз ку моех да напиша нещо умно щях да пиша научни трудове, не да дращя в Калдата  :)

От това следва ли, че щом не си гений, то е напълно в реда на нещата да си реализиран простак? 

По какво ще ги познаете ?

Казано е - по делата !

Първо да направим разлика между Спамер и Трол !  :)

Спамерът не пише по темата !

По-често обсъжда участващите - няма никакво значение положително или отрицателно .

Разводнява темата с неуместни препратки....

Тролът акцентува върху подробностите по темата !

Те са му силата !

Защото изборът там е голям и много мислене не му трябва .

Кой насилил майка си , кой обрал баща си или убил брат си - все е впечатляващо !

И може да се даде произволна посока в съответствие на  предварително набелязана цел .

По правило атакува емоциите .

По всякакъв начин бяга от разума .

Тролът не се интересува от цялата  картина , от нейният смисъл и идея !

Той дори не е в състояние да я види !

Всъщност Трол без мръсен парцал и кофа пълна с отпадъци няма !

Важни са му боичките - за да може да цапа и замазва смисъла на темата  !

Това е смисълът му на съществуване !.... :)

Най-смешното в цялата работа е , че по никакъв начин не може да промени мисленето на опонента !

Предизвиква само съпротива и ярост !

Защото му е неясна простичката формула , недостъпна е за него поради отсъствие на мислене :

" Вземи му акъла - душата сама ще дойде !"  :)

Нарекъл си е душата , а акъл няма !  :)

(Е , има и професионалисти за пари да работят !)

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Прав си Чечи. Колегата bozho76 е и спамер и трол. Щото доста от темите му не бяха сложени в подфоруми подходящи за тях. Просто навсякъде беше оспамил и затролил :)

Така е..

Аз съм "пийс"  разбира се :)  Винаги и навсякъде съм избягвал личностните обиди и отклоняване,  но е факт че си постигат целите - когато нямат аргументи, съсипват темите и се заключват.

Това ме забавлява, дори се възхищавам - защото и 5-те заключени теми които споменах по горе, могат да влезнат в учебниците за пример на "класическа тролска атака" :)

Не може да има речник. Защото смислово една дума може да сеотнася по темата, друг път - да е личностна нападка... Но то си личат нещата и без речник.

:)

Не знам защо, но от участниците в 5-те заключени теми, ти си единствения който е баннат в много други форуми като трол. Така, че поне в тази тема не проявявай дебелоочието да се правиш на ощипан. Тези които ти набеждаваш за тролове, за разлика от теб не са доказани. Ако държиш, веднага ще се намерят и доказателства за думите ми. Не ги прилагам, защото вече са давани. И не са оборени в стопфейк все още  ;)

Редактирано от upili (преглед на промените)

Не знам защо, но от участниците в 5-те заключени теми, ти си единствения който е баннат в много други форуми като трол. Така, че поне в тази тема не проявявай дебелоочието да се правиш на ощипан. Тези които ти набеждаваш за тролове, за разлика от теб не са доказани. Ако държиш, веднага ще се намерят и доказателства за думите ми. Не ги прилагам, защото вече са давани. И не са оборени в стопфейк все още  ;)

Кои форуми ?

Да знаем, да не посещаваме тъпи рашистки парцали.

НЯма какво да добавя, от казаното по назад, ,пак ще повторя само , че за 5-ти път някои провеждоха абсолютно класическа тролска атака като за учебник :)

Не съм споменавал никове, а който се е самовизирал, нека се радва че е в христоматиите по тролене :)

Другото са спекулации, пак обиди и лъжи.

Кои форуми ?

Да знаем, да не посещаваме тъпи рашистки парцали.

Освен в бмв форума, другаде абсолютно никъде не са ме банвали, а и там не е бан а "временно ограничение". Защото пак , както и тук получих предупреждение, и казах за какво, и там  се стигна до личностни нападки когато на някои хора им свършиха аргументите :)

КАкто и да е.. за 5-ти път казвам , ако толкова много фенове имам, направете отделна темичка, където да ме възхвалявате и боготоврите :) :) но 5 пъти заключени теми за едно и също  христоматийно тролене говори само за себе си . :)

пп

А да.. страница две по назад някой не каза лич е бил посещавал 4-5 руски и украински форуми и бил банван постоянно , но все намирал начин ?

Ето това е истинския трол, сменящ никове, правещ множество регистрации, позлващ проксита , симулиращ различни личности и писане,спамещ и съсипващ теми  и т.н.. Трола не е  човек като мен , който навсякъде си запазва и името , и ника, и аватарите по възможност, и стила, и абсолютно всичко, и е лесно рапознаваем. 

Схванахте ли разликата ? 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

По какво ще ги познаете ?

Казано е - по делата !

Първо да направим разлика между Спамер и Трол !  :)

Между спамер и троол няма разлика, Байче. Прекаленият спамер си е чист трол. Досадно е непрекъснато някой да се вмъква едносрично и/или извън темата. Не мислиш ли?

Тролът, Байче, прави всичко възможно да не зачита аргументите на противника, колкото и да са силни.

Щото иначе като ти чета определенията за трол... че то ти си най-отявленият трол в Калдейта(по твоето описание). :D

Но знам, че не си.

А за промяната на мисленето на опонента не си прав. Възможно е никой конкретен човек да не успее да промени мнението на друг човек, но е да е капка в промяната, защото само самият човек може да промени и мнението си, и постъпките си, и изобщо...

Тези които ти набеждаваш за тролове, за разлика от теб не са доказани

Не съм видяла точно Миро да набеждава някого за трол, а по-скоро да ви посочва медоти, с които вие тролите. Самият ти пост доказва това, визирайки бана му, който аз лично не успях да асимилирам, тъй като имаше друг участник, който в същото това време ни наричаше "боклуци" и т.н., но все пак не са ми известни всички аргументи на "Остави ме"...

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Аз от страна на Миро и Благо не съм видял типично тролене. Хората обосновано и интелигентно си защитават мненията, без да нападат на лична основа никой. От другата страна в спора видях стотици лични нападки, определения като "смешник", "боклук" и т.н., обвинения в платено тролство и какво ли още не. И понеже в една друга тема и мен ме бяха захапали, само защото съм лайкнал техен пост, искам да кажа следното: не винаги съм съгласен с мненията на Миро и Благо, но ги лайквам, защото се възхищавам на цивилизования им тон и търпението, с което подхождат към безкрайните лични нападки към себе си.

За Благо съм повече съгласен, за Миро не. Поне в началото, когато профила излезе от нелегалност ги пишеши едни...Ммм, както и да е. Той сам се представя като трол, с избрания аватар и последните няколко дни и съответен подпис.

..................Той сам се представя като трол, с избрания аватар и последните няколко дни и съответен подпис.

Поне последното и предпоследно изречение което казах за "разликата"  прочете ли ??

Ето това е поредния пример - ти му отговаряш , то след теб те пита и ги приказва същите... 

Поне последното и предпоследно изречение което казах за "разликата"  прочете ли ??

Ето това е поредния пример - ти му отговаряш , то след теб те пита и ги приказва същите... 

Аз на теб не съм отговарял. Странно как не можеш да се разпознаеш. Като съм ти описал профила от глава до пети. А иначе в живота може и да си съвсем друг, но не те обсъждаме теб реалният, а виртуалният.

Аз съм "за" бързото заключване на политически теми, които са завладяни от денонощно пишещи тролове. Така че миро20, няма какво да ревеш, че били заключени 5 теми. Това е заради

цивилизования им тон и търпението, с което подхождат към безкрайните лични нападки към себе си.

:D

Докато пишете врели некипели за несъществуващи неща и призовавате Кърджали към сепаратизъм. Това за Новоосмания в едни други времена вероятно щеше да те прати в Белене. За благото на обществото и един по-добър свят. 

цивилизования им тон и търпението, с което подхождат към безкрайните лични нападки към себе си.

Да, така подхождам, и това е нормалния начин.

И не, не рева. Напротив - радвам се , и дори казах че се възхищавам, как за 5 теми се доказахте кои са троловете и кой се ядосва и си изпуска ненужно нервите :)

Докато пишете врели некипели за несъществуващи неща и призовавате Кърджали към сепаратизъм. Това за Новоосмания в едни други времена вероятно щеше да те прати в Белене. За благото на обществото и един по-добър свят. 

Точно така. И ти виждам правилно схвана примерите , които умишлено ги направих толкова "ярки" , с които сравних пряко вашите глупости за "новорусия" , вашата подкрепа за сепаратисти-терористи , и ти благодаря че си на това мнение, и че наричаш с правилния термин "врели екипели" :)  .

Такива хора, подкрепящи насилствени античовешки  методи, военни незаконни анексии, които подкрепят фашистки сепаратиски  методи и репересии,  които одобряват подкрепата на незаконния сепаратизъм и тероризъм в чужда държава, и участието в такива действия, трябва да се банват и гонят на момента. 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Aма си още тука! Службите спят! 

А при теб дори не става въпрос за чужда държава. Ти говориш за откъсване на територии от България.

Редактирано от Тøни (преглед на промените)

Aма си още тука! Службите спят! 

А при теб дори не става въпрос за чужда държава. Ти говориш за откъсване на територии от България.

Вие пропагандирате тези  .. как беше.. "врели некипели"...  така че :) 

Кой измисли "новоосмания" и твърди, че Кърджали е изконна турска земя? А? Я кажи, КОЙ?  :)

Кой измисли "новоосмания" и твърди, че Кърджали е изконна турска земя? А? Я кажи, КОЙ?  :)

Препрочети ми отговорите 

https://www.kaldata.com/forums/topic/243898-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%B2-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B0-%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82-5/page-26

че не ми се повтаря 

:)

Кво да чета. Ти ги измисли тия неща. Теб ще те запомня с три неща - "новоосмания", бомбардиране на концерти и АТО по селяни.  :D

Характерна черта на политическия тролинг в България е активизирането само в рамките на определени теми, които са от интерес за „възложителя” на поръчката.

Някой тука да се разпознава? :)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Кой измисли "новоосмания" и твърди, че Кърджали е изконна турска земя? А? Я кажи, КОЙ? :)

Ако наистина така си разбрал тези чисто риторични сравнения, направени, за да илюстрират гледната точка на опонента, то това говори зле за интелигентността ти...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.