Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Политическите тролове - пропагандатори из форумите

Featured Replies

За това което е написал няма какво да коментирам. Трябва да си адски напушен да пишеш подобни неща.

Ама чакай сега. Нали истината е важна, а темата е за рашистките тролове.

Не е ли истина, че в руска мас медия се разпространява кръволожката лъжа, че американците газят деца в българска детска градина ?

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 110,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ъндъртейкър
    Ъндъртейкър

Може и да има нещо вярно, но аз съм останал с впечатлението, че троловите против Русия са повече и по-активни. Особено напоследък. Не си прав, че срещу руските тролове не се предприема нищо. Напротив,

• Георги Бонджов
    Георги Бонджов

О, даже гледах по новините, за някаква сграда специално за тролове нейде в Москва. За сгради за проамерикански троли не съм чувал, те просто са разпръснати по домовете си.

• Ми, в нормални условия учехме бре miro20. Дървени чинове, зелена дъска, тебеширен прах. Волтметрите в лабораториите бяха стари, като електрификацията! Реостатите бяха дълги към половин метър и тежащи

Публикувани изображения

Може би не са кръволоци, защото не тръбят лъжи, че американците газят деца из България за забавление.

Дай да не ги предизвикваме, че току почнали да газят. Само нещо да не вземе да им отърва, примерно ако народа реши да се освободи от удобните на тях управляващи и от американските бази...То не е задължително да са с американски паспорт, за да са боклуци. Но съответната депеша дава някои "предимства".

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Ама чакай сега. Нали истината е важна, а темата е за рашистките тролове.

Не е ли истина, че в руска мас медия се разпространява кръволожката лъжа, че американците газят деца в българска детска градина ?

Малка поправка... това бе пример на манипулативна изместена наопаки истина.

http://duma.bg/node/105454

http://www.flagman.bg/article/83995

Има истина в новината - има натовци, има детска градина. Всичко останало е лъжа и е обърнато на 180' 

:)

А примери за тотални лъжи са - разпънато дете на площада от украинците , как фашистите бандеровци ядат трупове , и т.н.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

как фашистите бандеровци ядат трупове , и т.н.

Ама то за рашистките тролове, колко му е от ядене на трупове, да стане ядене на деца. Един замах на химикалката, образно казано, защото те сега махат по клавиатурите

:D  точно обратното ама щом така мислиш си е твоя работа. И понеже темата е за троловете какво е типично за тях. Без значение от кои са. Самите епитети Путлер - рашисти  и какви бяха още там ги ползват троловете. И кой употребява такъв речник тук

За това което е написал няма какво да коментирам. Трябва да си адски напушен да пишеш подобни неща.

Съгласна съм. Аз самата се стремя да не употребявам такива и подобни епитети.

Колкото до "рашизъм" имам усещането, че ще стане понятие(то вече е), описващо един особен вид фашизъм - руския. Но времето е това, което отсява.

Да видим и част от другата страна, прошнуровано и прономеровано от редактор-модератор:

тъпите меди

мафиотите Прасето и Яйценук

продажните на западнала европа или ФАЩ медии

долни блюдолизци

И това е само от един пост на колегата, който в 98% от случаите спами, репликира безсмислено и/или коментира личността на потребител, абсолютно извън темата във форума. От седем години съм в Калдейта и имам все пак някакви наблюдения. Има още няколко потребителя, които правят абсолютно същото и то непрестанно. Тролове ли са или просто са си такива - нямат какво да кажат, но все пак държат кажат :D

Нел, ако погледнеш другите ми коментари, там тези неща ги няма накуп, нарочно ти подадох нещо, знаейки че ще го налапаш ,  като топъл...хляб :D

Тролове ли са или просто са си такива - нямат какво да кажат, но все пак държат кажат

Не знам какво е, но със сигурност не им е трудно. От вътре им идва.

Едит - махнах смеещите се емотки, защото и смешното е до време. След това става досадно и банално.

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

:Самите епитети Путлер - рашисти и какви бяха още там ги ползват троловете. И кой употребява такъв речник тук

...

Стига бе, колега, ти сериозно ли питаш това? Избирателно четеш, струва ми се, ама много избирателно.

То не бяха хранилки не за ФАЩ, Украйна и Прасето, колко помия изляха по наш адрес, шофЕри разни и всякакви други разбирачи.

Моля те.

Стига бе, колега, ти сериозно ли питаш това? Избирателно четеш, струва ми се, ама много избирателно.

То не бяха хранилки не за ФАЩ, Украйна и Прасето, колко помия изляха по наш адрес, шофЕри разни и всякакви други разбирачи.

Моля те.

Абе, турския тираджия, си е турски тираджия, от където и да го погледнеш. Ти му се извиняваш.

Абе, турския тираджия, си е турски тираджия, от където и да го погледнеш. Ти му се извиняваш.

А така, кажи си пиленце. Нямаме практика да си споделяме лични данни тук във форума, но няма да те накажат, ако се самоопишеш. Все ми се струва обаче, че и за турски тираджия не ти стига китап-а.

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

А така, кажи си пиленце. Нямаме практика да си споделяме лични данни тук във форума, но няма да те накажат, ако се самоопишеш. Все ми се струва обаче, че и за турски тираджия не ти стига китап-а.

А, тебе те бях забравил.

Ти като форумен модератор си си турил аватар, чрез който окарикатуряваш един велик световен лидер, а се опитваш да ни забраниш да викаме Путлер на един омразен световен кръволок и военнопрестъпник.

А, тебе те бях забравил.

Ти като форумен модератор си си турил аватар, чрез който окарикатуряваш един велик световен лидер, а се опитваш да ни забраниш да викаме Путлер на един омразен световен кръволок и военнопрестъпник.

Хах, този аватар е от преди да се започне форумната трол кампания :D  Освен това не съм аз го рисувал,  а Jerry Breen от Baltimore  :P

да викаме Путлер на един омразен световен кръволок и военнопрестъпник.

Ти съвсем си се умопобъркал бе !...... :lol6:

Виж се до къде води отсъствието на граници !

Бих добавил и самоконтрол , ама то от `де самоконтрол като няма граници ?!

Живо следствие на недоразумението Нагарджуна !  :)

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Хах, този аватар е от преди да се започне форумната трол кампания :D

Значи първо си подбрахте аватарите и репликите и след това започнахте трол кампанията ли ?

Аз се чудя що още от начало ги отнесохте елфите, като куцо пиле домат.

Нел, ако погледнеш другите ми коментари, там тези неща ги няма накуп, нарочно ти подадох нещо, знаейки че ще го налапаш ,  като топъл...хляб :D

Е как да изпусна такава добра подавка?! :D

Още повече, че си признаваш "нарочното"... На това хората му казват "тролене".

Не знам какво е, но със сигурност не им е трудно. От вътре им идва.

Едит - махнах смеещите се емотки, защото и смешното е до време. След това става досадно и банално.

Мдам... на всичкото отгоре точно същите най-много пискат когато някой все пак обърне внимание на безсмислията им и вземе, че им каже(напише)...

:D  Хич няма да го махна емота...

Съставомерно ест...

...

Ц, троловете не си признават. Те са като партизани.

Мдам... на всичкото отгоре точно същите най-много пискат когато някой все пак обърне внимание на безсмислията им и вземе, че им каже(напише)...

:D  Хич няма да го махна емота...

Че ти чак сега ли разбра че се заяжда нарочно.

:) ама като им кажеш за тролските "техники" и се обиждат :) и почват с .."крадеца вика дръжте крадеца".

Че ти чак сега ли разбра че се заяжда нарочно.

:) ама като им кажеш за тролските "техники" и се обиждат  :) и почват с .."крадеца вика дръжте крадеца"

Закъснял пубертет.  ;)

Добре, че е тази тема, та да се обвинявате взаимно в тролене. Всъщност вие си чатите.  :D

Мисля си, че от тази тема може да излязат няколко добри приятелства. 

Редактирано от Тøни (преглед на промените)

Добре, че е тази тема, та да се обвинявате взаимно в тролене. Всъщност вие си чатите.  :D

Мисля си, че от тази тема може да излязат няколко добри приятелства.

Да !!!

Путин и Обама може да се харесат.

ПП

А, те май вече се харесаха. Или поне Обама лайкна Путин.

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

O, не! Ти сам ли написа това? Ами ПУТЛЕР? Ами РАШИЗЪМ??? А, ефенди излагаш се. Да не си пил нещо?  :lol6: Аз съм те игнорирал, понеже мислих, че си малоумен, а то какво можело да бъде.  :yanim:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.