Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Политическите тролове - пропагандатори из форумите

Featured Replies

руска е , вместо да цитираш някакви тъпи сайтове виж сайта на компанията. 

http://www.lukoil.com/new/history/1995

Рафинерията в Бургас пак е руска собственост. 

http://www.neftochim.bg/za-druzhestvoto/upravlenie/upravitelen-savet.html

Абе вие осъзнавате ли,че подобна компания няма националност? Ей големи напъни ей. Поне не спамите из другите теми.

http://www.lukoil.ru/static_6_5id_244_.html

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 106,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ъндъртейкър
    Ъндъртейкър

Може и да има нещо вярно, но аз съм останал с впечатлението, че троловите против Русия са повече и по-активни. Особено напоследък. Не си прав, че срещу руските тролове не се предприема нищо. Напротив,

• Георги Бонджов
    Георги Бонджов

О, даже гледах по новините, за някаква сграда специално за тролове нейде в Москва. За сгради за проамерикански троли не съм чувал, те просто са разпръснати по домовете си.

• Ми, в нормални условия учехме бре miro20. Дървени чинове, зелена дъска, тебеширен прах. Волтметрите в лабораториите бяха стари, като електрификацията! Реостатите бяха дълги към половин метър и тежащи

Публикувани изображения

Абе вие осъзнавате ли,че подобна компания няма националност? Ей големи напъни ей. Поне не спамите из другите теми.

http://www.lukoil.ru/static_6_5id_244_.html

Остави ги. Друго не могат. Пък и няма мозък, да схванат, че  Лукойл-България,  няма нищо общо с руската компания.  Валентин Златев /на ББ другарче/ е генерелен директор. И тукашната фирма, се ръководи, от този човек. Ама на трол, няма как да обясниш. Той вижда името Лукойл,  и друго не мисли. Както и бензиностанциите, не са на Лукойл. Там са франчайзи. А Лукойл Нефтохим Бургас АД, е друга компания. Занимаваща се, само с преработката на нефта. Продажбата, е оставена на българската фирма, ръководена от другарчето на ББ. Как да им обясниш, толкова сложни неща?

хехе :)

http://www.lukoil.ru/back/staff__head_6_5dep_21_.html

А тези какви са ? скромни , изцяло руски, милионери и милиардери .

Ама не, то не било руска компанията.. мхм... :)

Някои все пак не ядем доматите с колците....

хехе :)

http://www.lukoil.ru/back/staff__head_6_5dep_21_.html

А тези какви са ? скромни , изцяло руски, милионери и милиардери .

Ама не, то не било руска компанията.. мхм... :)

Някои все пак не ядем доматите с колците....

шеф на "ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас" АД е руснакът Сергей Андронов

Нали трябват очи и сиво вещество, че и поне първи клас изучен, че да могат да четат. От простаци какво очакваш?

Ама верно не четете. Не съм и очаквал друго.

2015-10-18_14h55_41.jpg

Много добре видях колко е държавния дял.

А пък аз теб да те попитам - а онези по горе дето цитирах от управителния съвет - руснаци милардери и милионери , какви са ???

То отдавна в РФ всичко е разпродадено , по правилно казано ОГРАБЕНО и е в частни руски ръце , неслучайно само в Москва милиардерите са 114 или 116 съм казвал многократно.

Това за теб нормално ли е ? Нормално ли е да съществува в природата такова уродливо нещо , наречено РФ , което е почти изцяло "приватизирано" от дивите руски , бивши соц .  капиталисти, от които толкова ви е страх ?

не била руска... доматите "ги яж с колците", това не те прави по аргументиран.

Нали трябват очи и сиво вещество, че и поне първи клас изучен, че да могат да четат. От простаци какво очакваш?

Не ти отива да говориш за "сиво вещество". :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Много добре видях колко е държавния дял.

не била руска... доматите "ги яж с колците", това не те прави по аргументиран.

Да не излизам от темата вътре в цитата ти е видно кой говори за колове и домати. Явно не аз.

Справка: https://www.kaldata.com/forums/topic/239908-политическите-троли-пропагандатори-из-форумите/?do=findComment&comment=3222528

Аз не коментирам това дали са мошеници или са някакви други ангели небесни. Коментирам пост в който пише,че е Държавна руска компания. Ако ми искаш мнението дали са мошеници бих казал , че са такива каквито им се позволи да бъдат.

https://www.kaldata.com/forums/topic/239908-политическите-троли-пропагандатори-из-форумите/?do=findComment&comment=3222500

ми това е невярно.

Също така гледам и Виваком пишете,че била руска...мдаааммм не знам какъв зеленчук и на какви колци расте и как се яде ама

http://www.bloomberg.com/news/articles/2015-03-24/lic33-buys-bulgarian-telecom-from-owner собственика ила-of-failed-corporate-bank

Е верно собственика имал някакви близки приятелски отношения с някакъв олигарх в Русия,който пък т.н. бил не знам какво си във връзка с незнам какво си и така нататък ама това правили го  Пиер руснак ? И Виваком руска компания. ???

A group of European investors bought a 43 percent stake in Bulgaria’s biggest telecommunications company Vivacom AD and took over other companies from Corporate Commercial Bank AD’s owner Tsvetan Vassilev.

The Luxembourg-registered LIC33 also bought 100 percent of Nurts, Vivacom’s radio and television transmitter unit, 91 percent in Avionams military aviation repair plant in Plovdiv, 91% in Dunarit ammunitions maker in Russe and other assets including TV cable licenses, Pierre Louvrier, LIC33 chairman, told reporters in the capital Sofia on Tuesday.

Не знам кой какво и с какво яде ама явно трябва да се чете.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Точно така - правилно си ми посочил поста.

Първо - никъде не съм казал "мошенници"  а милиардери руснаци. Които прилагат в момента някаква уродлива  олигархо-мафиотска система на управление в РФ, т.е. те отдавна прилагат такава форма, като най интересното е че дори ресурсите на държавата са в частни ръце.

Второ - има един единствен отговор на спекулациите ти , който отговор злите "западняци" са го измислили много отдавна - "следвай парите"...

Така че.. сами не осъзнавате повтаряйки тази простотия че "не била държавна" . Ми не е я.. защото държавата е в частни ръце - тя си е съвсем ЗАКОННО  в ръцете на руските олигарси .

Което е много по лошо отколкото можете да "смелите" този факт.

Трето - не видях да ми отговориш кои са тези в управителния съвет и какви са ?

Първо - никъде не съм казал "мошенници"  а милиардери руснаци. Които прилагат в момента някаква уродлива  олигархо-мафиотска система на управление в РФ, т.е. те отдавна прилагат такава форма, като най интересното е че дори ресурсите на държавата са в частни ръце.

Второ - има един единствен отговор на спекулациите ти , който отговор злите "западняци" са го измислили много отдавна - "следвай парите"...

Така че.. сами не осъзнавате повтаряйки тази простотия че "не била държавна" . Ми не е я.. защото държавата е в частни ръце - тя си е съвсем ЗАКОННО  в ръцете на руските олигарси .

Абе човек, спри да се излагаш катго кифладжия. Викаш нашите(демек фашистките от САЩ) милиардери - най-убавите милиардери, а руските грозни?

А да.. и не само виваком , а и медиите на ТВ7 са руски  :)

Неслучайно пряко и косвено се лее пропутинска пропаганда от тези медии.. дори вчера  пак повтаряха оня  изцяло субективно направен филм на Йончева за Славянск.

Айде сега пък спекулации. Май не сте наред с нервите. Карайте си така и занапред.

А това е нещо интересно :

http://www.novini.bg/news/311334-борисов-народът-иска-евтино-гориво.html

руснаците пращат нота заради проверките на петролните фирми у нас, конкретно заради "лукойл" :):)

Както казват и в статията - никой не е чул за официални ноти , ако се проверяват Шел или ОМВ, но за лукойл - официална държавна нота и привикан посланник !

ето това е държавната олигархична мафия в Москва и как милиардерите чрез дъжавно лоби си правят монопола и "бизнеса" .

Нагледно в действие.

Пък после ми говорете " ма то лукойл не е  руска "  :):)

От простаци само простотии очакваме.

Ти си доказан такъв, така че можеш спокойно да се състедоточиш в създаването им, вместо да се правиш на умен. Повярвай ми, чиста загуба на време.

Ех боже. Трола се загрижил, колко били частните компании в Русия. И как, част от природните богатства, се добиват от частни компании. Брех брех. И поредната му лъжа и манипулация, тъпа както винаги. Колко пъти, разни американски сенатори, и дипломати, са били тук, заради американски енергиини интереси? И да лобират, за разлини договори? Ама е на, трола трябва да лъже. Няма какво да пише за Украйна и Сирия, и взе от икономика да разбира. Тролска му работа.

Ех боже. Трола се загрижил, колко били частните компании в Русия. И как, част от природните богатства, се добиват от частни компании. Брех брех. И поредната му лъжа и манипулация, тъпа както винаги. Колко пъти, разни американски сенатори, и дипломати, са били тук, заради американски енергиини интереси? И да лобират, за разлини договори? Ама е на, трола трябва да лъже. Няма какво да пише за Украйна и Сирия, и взе от икономика да разбира. Тролска му работа.

Нито една лъжа няма казана. Да, не ти харесва, но .. проблема си е твой :) търкаш една и съща плоча за всяко нещо което не разбираш. Постоянното търкане показва че МНОГО неща не разбираш :)

не съм и очаквал друго

Остави ги. Друго не могат. Пък и няма мозък, да схванат, че  Лукойл-България,  няма нищо общо с руската компания.  Валентин Златев /на ББ другарче/ е генерелен директор. И тукашната фирма, се ръководи, от този човек. Ама на трол, няма как да обясниш. Той вижда името Лукойл,  и друго не мисли. Както и бензиностанциите, не са на Лукойл. Там са франчайзи. А Лукойл Нефтохим Бургас АД, е друга компания. Занимаваща се, само с преработката на нефта. Продажбата, е оставена на българската фирма, ръководена от другарчето на ББ. Как да им обясниш, толкова сложни неща?

Не си запознат като другите членове на групичката ви, или не ви изнася истината.  Лукойл Бургас е част от Лукойл, не е друга компания както ти лъжеш.

На 12.10.2014 г. „ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас“ АД тържествено чества 15 години от присъединяването към голямото семейството на Нефтена Компания «ЛУКОЙЛ

А в надзорния съвет освен Златев е и известния рубладжия и бивш министър Румен Овчаров.

Пепера да чете, преди да пише. :D Ако е възможно де. ;)

Ух, че читатели имало тук :)

Ама не щат да споделят нищо повече от евтините пропагандни дъвки :)

А претенции за последна инстанция, безгранични. За правота и непогрешимост...

Тъжна гледка.

Не им се връзвай. Аз отдавна съм разбрал една простичка закономерност - когато им свършат аргументите /не че обикновенно имат такива, освен куха пропаганда/ започват стандартните личностни  заяжданици , тънки обиди , подигравки, знаем репертуара.. той не се променя :) плюс някоя статиййка за "повдигане на самочуствието" от пропагандния дезинформационен сайт поглед инфо, руски дневник и одобни .  също познато . :)

Нагледно  пропаганда

Данс манс спи ? :)

1445278648_7.jpg

12096529_899099846835505_184155221304211

ataka_izbori.jpg

12088203_10207510717543834_2990801174168

1.thumb.jpg.fe2a450263b453ff63f37ddef430

Очаквам и ДПС да се окичи вече съвсем явно с турски знамена и символики на своите предизборни плакати .....

цъфтим и вържем... ех ех ....

Редактирано от miro20
още плакати (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Още едни явни путинофили под знамената на "руски дневник"  :

„Присъствието на Русия в българските медии“, организирана от „Руски дневник“ в София в петък, (30 октомври. Според него „В официалната пропаганда евроатлантизмът измести комунизма.“

13%281%29.jpg

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.