Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Политическите тролове - пропагандатори из форумите

Featured Replies

преди 8 минути, Мойра написа:

Просто търсеше и намери начин да се похвали, човека, в желанието си да изпъкне на фона на хората с по-ниски от неговите доходи.

Не, нито един разумен човек не би завидял на подобна хвалба пред толкова много хора, които четат форума.

Жалка работа...:tease2:

Хвали ли се някой с акъл, пари и имане, не ми го хвалете!

Силно се съмнявам, заплатата ми да е по- ниска от  тази на Благо. Няколко пъти го попитах какво работи, но не получих отговор. Това обаче няма значение. Това, че на мен ми плащат добре, не означава, че съм някакъв суперработяга или извънземен интелект. Извадих късмет, да работя нещо в което съм адски добър и в същото време е добре платено.

Не така обаче, стоят нещата за масата народ.

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 110,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ъндъртейкър
    Ъндъртейкър

Може и да има нещо вярно, но аз съм останал с впечатлението, че троловите против Русия са повече и по-активни. Особено напоследък. Не си прав, че срещу руските тролове не се предприема нищо. Напротив,

• Георги Бонджов
    Георги Бонджов

О, даже гледах по новините, за някаква сграда специално за тролове нейде в Москва. За сгради за проамерикански троли не съм чувал, те просто са разпръснати по домовете си.

• Ми, в нормални условия учехме бре miro20. Дървени чинове, зелена дъска, тебеширен прах. Волтметрите в лабораториите бяха стари, като електрификацията! Реостатите бяха дълги към половин метър и тежащи

Публикувани изображения

преди 1 час, Blago72 написа:

100 милиона лева за пет години според теб каква част от ФРЗ са? Дали ще успеят да стигнат 1%, че не ми се рови?

Моите деца също са на море по два месеца, и не само в България. Е, аз не мога да почивам повече от 14 дни през лятото, пък и доста работя, докато съм на почивка, но това е положението.

Точно така. Както сам си забелязал, забавянията са за 5 години, а не за 30 дена, както искаше. Няма нищо де, нали твърдеше че няма такова нещо! А забелязал ли си от този период до сега, кой ни управлява? А като е толкова цветущо положението, що от идването на огнебореца на власт, не са спряли да дърпат кредити, посегнаха на парите на здравната каса, че и сребърния фонд искаха да прилапат? Ето ти да четеш и за междуфирмената задлъжняост, че и там са ви спуснали едни опорни точки, дето ум да ти зайде.

Междуфирмената задлъжнялост достига 117 млрд. лева през 2013 г.

http://www.investor.bg/ikonomika-i-politika/332/a/dylgovete-na-biznesa-prodyljavat-da-se-uvelichavat-189783/

П.П. Хайде сега сметни и това  колко процента са, да видим къде ще му излезе края. И понеже темата е за троловете, сега усещаш ли кои са троловете? Усещаш ли че троловете са тези, защитаващи настоящото статукво!

преди 19 минути, язе написа:

Силно се съмнявам, заплатата ми да е по- ниска от  тази на Благо. Няколко пъти го попитах какво работи, но не получих отговор. Това обаче няма значение. Това, че на мен ми плащат добре, не означава, че съм някакъв суперработяга или извънземен интелект. Извадих късмет, да работя нещо в което съм адски добър и в същото време е добре платено.

Не така обаче, стоят нещата за масата народ.

Колежката правилно е отбелязала, че хора които се хвалят и се чукат в гърдите, без някой да ги натиска, са въздух под налягане. А колко е богат или колко пари печели, в случая е без никакво значение. По начина му на мислене ще го познаеш, че не е това, за което се представя. Я да видим, кой ни убеждаваше колко сме мързеливи, колко упорито трябвало да работим и кой ни обясняваше колко нискоквалифицирани сме:)

Богатите хора карат парите си да работят здраво за тях, докато бедните хора работят здраво за парите си.

преди 47 минути, Blago72 написа:

Представям си. И знам какво е решението .

Да спрем да говорим глупости за капитализма, вместо това да махнем сега управляващите ни от корен и да поработим 20 години наистина здраво.

Има и по-лесен вариант. Всеки си гледа купичката, вие си фантазирате едно-друго за Русия и социализЪма, нищо не се променя още 20-30 години и така.

То там е проблемът, че не ни оставят да си гледаме в нашите купички, а в същото време посотянно бъркат в тях и после ни питат, защо сме гладни.

Редактирано от Джугашвили (преглед на промените)

На 30 - ти декември дружно му честитете рожденния ден на Благо. Може тук може и на домашния му адрес.:D

https://www.google.bg/?gws_rd=ssl#q=%D0%91%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%81%D1%82+%D0%90%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%B2+%D0%99%D0%BE%D1%80%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2

преди 8 минути, nikssi написа:

На 30 - ти декември дружно му честитете рожденния ден на Благо. Може тук може и на домашния му адрес.:D

https://www.google.bg/?gws_rd=ssl#q=%D0%91%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%81%D1%82+%D0%90%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%B2+%D0%99%D0%BE%D1%80%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2

Е, такива лични данни не е нужно да се постват:DТова е някакъв форумен спор, все пак. Иначе пък на мен ми стана интересно, като се хвалеше, че партньорите му твърдели че се справя добре с работата си, под "партньори"  скалите и камъните ли имаше предвид:P

Редактирано от Джугашвили (преглед на промените)

преди 1 час, Мойра написа:

Просто търсеше и намери начин да се похвали, човека, в желанието си да изпъкне на фона на хората с по-ниски от неговите доходи.

Не, нито един разумен човек не би завидял на подобна хвалба пред толкова много хора, които четат форума.

Жалка работа...:tease2:

Хвали ли се някой с акъл, пари и имане, не ми го хвалете!

И това не е за хвалене Мойра...

Нали знаеш..Ум царува,Ум робува,ма и Ум патки пасе..

И ако можеш.прибери малко езика,все пак си модератор..ставам разноглед от толко плезене:D

Жалка работа...:tease2:-Много двустранна ти е тази фраза нещо:wink12:.Ако се замисли човек де...

преди 12 минути, the_shadow123 написа:

И ако можеш.прибери малко езика,все пак си модератор..ставам разноглед от толко плезене:D

Грешиш, не съм модератор, а обикновен потребител. :P;)

На 30 - ти декември дружно му честитете рожденния ден на Благо. Може тук може и на домашния му адрес.[emoji3]

Е, такива лични данни не е нужно да се постват[emoji3]Това е някакъв форумен спор, все пак. Иначе пък на мен ми стана интересно, като се хвалеше, че партньорите му твърдели че се справя добре с работата си, под "партньори"  скалите и камъните ли имаше предвид[emoji14]

Колко да е драма, че е споделил лични данни. Всичко това е публично, много пъти съм казвал, че не се крия от някого.

Ако те вълнува, мога да ти споделя кой е оценявал работата ми. На лични :)

А в катеренето партньор е този, който катери с теб в двойка. Демек, някой, с който си поверявате един на друг живота.

Знаех си че нищо не работиш...

Току що, Blago72 написа:

Колко да е драма, че е споделил лични данни. Всичко това е публично, много пъти съм казвал, че не се крия от някого.

Ако те вълнува, мога да ти споделя кой е оценявал работата ми. На лични :)

Не виждаш ли че така сами се излагат ?

Както за мен ровиха, напъваха.. и то от .. гугъл видиш ли ... че имам.. аууу - и фейсбук и туитър... и че пиша с ЕДИНИ СЪЩИ аватар и / или ник където е възможнно . !  в още един два форума ! уау :)

Уау !

То велико откритие. :) да чукнеш гугъл !

Проблема им е че .. сами не осъзнават - че за нормалните хора, които имат собствено мнение и позиция , винаги може да ги откриеш. И мен и всеки друг. - Тези които не се  крият нито зад проксита, нито зад анонимни никове, нито симулират различни личности.

Проблема им е че не пасваме на профила "трол" , на който профил те не се усещат че сами са точно такива.

Освен на профила "трол", на нищо друго не пасвате...

преди 2 часа, nikssi написа:

Какво си намери  бре гугълчо ... уважавайте хората.. не ги обиждайте само защото не мислят като вас простотии , а са успели , и на които може да им миришете подметките.

Осъзнаваш ли колко си жалък ?

преди 1 минута, язе написа:

Освен на профила "трол", на нищо друго не пасвате...

Именно че точно на профила "трол" нито аз нито Благо пасваме - троловете симулриат различни личности, спамят, съсипват теми, псуват, обиждат, заобикалят банове, проксита..

т.е все неща на които ние НЕ отговаряме  А отговаряте ВИЕ

Сори ...

преди 10 минути, miro20 написа:

Какво си намери  бре гугълчо ... уважавайте хората.. не ги обиждайте само защото не мислят като вас простотии , а са успели , и на които може да им миришете подметките.

Къде видя обида в поста ми? Тук в постовете се бяха заплеснали да питат това онова, а всичко е публично. Ти като какъв се изявяваш та обиждаш?

Я вземи се охлади малко.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 3 минути, miro20 написа:

Именно че точно на профила "трол" нито аз нито Благо пасваме - троловете симулриат различни личности, спамят, съсипват теми, псуват, обиждат, заобикалят банове, проксита..

т.е все неща на които ние НЕ отговаряме  А отговаряте ВИЕ

Сори ...

Кои сме ние? Това, че съм с различен ник, пречи ли ти да ме разпознаеш? Заобикалял съм бан само в датата- всички го знаеха, но на никой не му пукаше, докато не се появи Хардрока и се направи на мъж. Нямам проблем да заобиколя и този бан, но реших, че щом не съм желан някъде, няма смисъл да се натискам.

Разликата е, че на теб не ти пука дали си желан. Което значи, че си платен.

Току що, nikssi написа:

Къде видя обида в поста ми? Тук в постовете се бяха заплеснали да питат това онова, а всичко е публично. Ти като какъв се изявяваш та обиждаш?

Я вземи се охлади малко.

Аз ли да се охладя ? лични данни като рожден ден, домашен адрес и какво къде работел ...  обикновенно се приемат като заплаха, отделно че е в нарушение на правилата на фоума, освен ако изрично не е дадено съгласието на човека.

Аз такова не съм видял. ... тогава кво ми плещиш за "охлади се малко " ????

Отделно от малката скоба която е очевидна - когато ви свършат аргументите, почвате с личностни нападки и заяжданици .

Което е част от твоя пост. И което сматям за ненормално.

Ако няма какво да кажеш смислено - не е нужно да се заяждаш с човека който те  е затапил и закопал като червей.

Имай малко достойнство и морал.  Което троловете нямат, разбира се :)

Знаех си че нищо не работиш...

Тук уцели десятката, язе :D

Чудя се какво още ти трябва, освен снимка, три имена, ЕГН, лична карта и адрес, за да разбереш поне за част от работодателите ми :)

преди 16 минути, miro20 написа:

Аз ли да се охладя ? лични данни като рожден ден, домашен адрес и какво къде работел ...  обикновенно се приемат като заплаха, отделно че е в нарушение на правилата на фоума, освен ако изрично не е дадено съгласието на човека.

Аз такова не съм видял. ... тогава кво ми плещиш за "охлади се малко " ????

Случайно да се усещаш,че данните в търсачката на Гугъл са публични ?

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

..............

Впрочем държа да ти кажа,че за алпинизма ти правя евала. Браво добър избор.

Мерси.

Не разбрах само с добри намерения ли покани за рождения ми ден, да знам как да се подготвям да посрещам гостите :D

преди 5 минути, Blago72 написа:

Мерси.

Не разбрах само с добри намерения ли покани за рождения ми ден, да знам как да се подготвям да посрещам гостите :D

Гостите и натрапниците се посрещат винаги подобаващо  :D  Разликата е само в подхода.

Мерси.

Не разбрах само с добри намерения ли покани за рождения ми ден, да знам как да се подготвям да посрещам гостите [emoji3]

Гостите и натрапниците се посрещат винаги подобаващо  [emoji3]  Разликата е само в подхода.

Това - ясно.

Но мен ме интересуваше отношението ти към моята особа :) Да знам кой кой е - нали съм враг, та...

преди 5 минути, Blago72 написа:

Това - ясно.

Но мен ме интересуваше отношението ти към моята особа :) Да знам кой кой е - нали съм враг, та...

Така ли приемаш нещата? Черно и бяло? И защо си мислиш,че някой тук те има за враг и някой тук приема по този начин ситуацията? Винаги има различия между хората ама чак пък непременно врагове :D това нещо не го приемам. Вие тука нещо се плашихте с пищови и имаше един дето плашеше с избиване на зъби аз такива отношения не ги възприемам. Вие го правихте не аз.

Надали аз съм този, който ги приема черно-бели :)

Кои сме "ние"? Споменям си някакъв профил, който заяви, че ако се срещнем, няма и една минута да съм жив.

Ти покани хора на рождения ми ден, та знам ли.

Както и тогава писах, предупредих, че някои профили ми изглеждат нестабилни психически, да не вземат да направят някоя глупост.

преди 2 часа, Мойра написа:

Грешиш, не съм модератор, а обикновен потребител. :P;)

Сгреших,когато се родих:wink12:..Обикновен потребител съм аз,вие сте си от калдата:tongue2::wink12:нали така

преди 1 час, Blago72 написа:

Тук уцели десятката, язе :D

Чудя се какво още ти трябва, освен снимка, три имена, ЕГН, лична карта и адрес, за да разбереш поне за част от работодателите ми :)

Нищо не ми трябва повече... Катери се, щом има кой да паща за това.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.