Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Политическите тролове - пропагандатори из форумите

Featured Replies

преди 1 минута, язе написа:

Нищо не ми трябва повече... Катери се, щом има кой да паща за това.

Въже за катеренето ни трябваше ли?:ohmy:

Като се разберете,може се избиете,кът оратъ-не така лирично,поетично:Dмладежи

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 110,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ъндъртейкър
    Ъндъртейкър

Може и да има нещо вярно, но аз съм останал с впечатлението, че троловите против Русия са повече и по-активни. Особено напоследък. Не си прав, че срещу руските тролове не се предприема нищо. Напротив,

• Георги Бонджов
    Георги Бонджов

О, даже гледах по новините, за някаква сграда специално за тролове нейде в Москва. За сгради за проамерикански троли не съм чувал, те просто са разпръснати по домовете си.

• Ми, в нормални условия учехме бре miro20. Дървени чинове, зелена дъска, тебеширен прах. Волтметрите в лабораториите бяха стари, като електрификацията! Реостатите бяха дълги към половин метър и тежащи

Публикувани изображения

преди 1 минута, the_shadow123 написа:

Въже за катеренето ни трябваше ли?:ohmy:

Като се разберете,може се избиете,кът оратъ-не така лирично,поетично:Dмладежи

ЪЪ, не те разбирам колега.

Тук уцели десятката, язе [emoji3]

Чудя се какво още ти трябва, освен снимка, три имена, ЕГН, лична карта и адрес, за да разбереш поне за част от работодателите ми [emoji4]

Нищо не ми трябва повече... Катери се, щом има кой да паща за това.

Има, разбира се. Същият плаща за много други неща :D

преди 1 минута, Blago72 написа:

Има, разбира се. Същият плаща за много други неща :D

И за торлене? Ти си ебати късметлията! А аз си мислех, че аз съм късметлия...

Има, разбира се. Същият плаща за много други неща [emoji3]

И за торлене? Ти си ебати късметлията! А аз си мислех, че аз съм късметлия...

Извинявай, какво е "торлене"?

Мога само да ви кажа, че човек, който прекарва времето си в това да обяснява на непознати, колко е богат, успял и невероятен, явно има някакви комплекси, които са свързани с липсата на нещо.

Един наистина успял човек, не си прави труда да се обяснява, защото знае кой е. Та Благо ме подсеща за едно време, като бях малък, влизах в mIRC и им разказвах играта, показвайки своето величие. 

преди 7 минути, язе написа:

ЪЪ, не те разбирам колега.

ЗЪ колега имам възражение малку...

То се ино да сравниш корифей и новобранка...аз съм новобранкатъ май:D

Мога само да ви кажа, че човек, който прекарва времето си в това да обяснява на непознати, колко е богат, успял и невероятен, явно има някакви комплекси, които са свързани с липсата на нещо.

Един наистина успял човек, не си прави труда да се обяснява, защото знае кой е. Та Благо ме подсеща за едно време, като бях малък, влизах в mIRC и им разказвах играта, показвайки своето величие. 

От името на форумните профили ти благодаря, че ме разкри.

Сега остава по Фройд-Юнг или по нещо подобно да определиш от какви точно комплекси страдам :D

Междувременно можеш да намалиш страданията на бедния Язе и да му помогнеш да успокои душата си, като разбере все пак работещ или безработен комплексар съм :D

преди 37 минути, Blago72 написа:

От името на форумните профили ти благодаря, че ме разкри.

Сега остава по Фройд-Юнг или по нещо подобно да определиш от какви точно комплекси страдам :D

Междувременно можеш да намалиш страданията на бедния Язе и да му помогнеш да успокои душата си, като разбере все пак работещ или безработен комплексар съм :D

Рано или късно се стига до това.

троловете си мислят че са разкрили нещо , което никой не е крил

Визирам и себе си , и супер мупер разкритията които никой не ги е крил де, и които аз умишлено съм ги повтарял и копирал като никове, аватар, стил подпис и т.н. .

Сега въпрос със повишена трудност за хейтърите тук - кои всъщност са троловете ?

:)

По темата - ето пример за пропаганда, която бих сравнил с... кипнал ненужно чайник или детска полюция...

Путинската пропаганда стигна нови висоти да си  измисля поздравления на Пу :

http://www.clubz.bg/32409-syjalqvam_no_putin_ne_vi_e_pozdravil_za_koleda

Личат си в ярка сетлина и платените пропагандни медии копипействащи една от друга :

........

същата „новина“ днес прочетоха читателите на Фрогнюз, Брадва, Биг5, Нова Варна, Пан, Сливен Днес и Утре и т.н. Всички те цитират или "Пик", или bgnews168.

Някои проявяват и творчество. Например сайтът "Петел" обръща пътя на „новината“ и цитира „местна информационна агенция, цитирана от bgnews168". А изданието "Нова Варна" дори подписва съобщението със свой автор – това е Айля Юзеир.

Навсякъде словоредът на едно място е объркан, все едно се е намесил Google Translate.

преди 1 минута, miro20 написа:

По темата - ето пример за пропаганда, която бих сравнил с... кипнал ненужно чайник или детска полюция...

Личат си в ярка сетлина и платените пропагандни медии копипействащи една от друга :

........

същата „новина“ днес прочетоха читателите на Фрогнюз, Брадва, Биг5, Нова Варна, Пан, Сливен Днес и Утре и т.н. Всички те цитират или "Пик", или bgnews168.

Някои проявяват и творчество. Например сайтът "Петел" обръща пътя на „новината“ и цитира „местна информационна агенция, цитирана от bgnews168". А изданието "Нова Варна" дори подписва съобщението със свой автор – това е Айля Юзеир.

Навсякъде словоредът на едно място е объркан, все едно се е намесил Google Translate.

Хайде сега виж се. Въртиш, сучиш и накрая пак Путин и матушка Россия са ти виновни за всичко.Дали не си трол, а? Само че от еврейските, гадните. БХК си гурно ти е любимата организация, а Сорос ти е номинацията за човек на годината. Такива сте троловете. За няколко цента сте готови и майчиното си мляко да продадете! Вие сте заплаха за националната ни сигурност! Час по-скоро трябва да се вземт спешни мерки за такива като вас.

........

Хайде сега виж се. Въртиш, сучиш и накрая пак Путин и матушка Россия са ти виновни за всичко.Дали не си трол, а? Само че от еврейските, гадните. БХК си гурно ти е любимата организация, а Сорос ти е номинацията за човек на годината. Такива сте троловете. За няколко цента сте готови и майчиното си мляко да продадете! Вие сте заплаха за националната ни сигурност! Час по-скоро трябва да се вземт спешни мерки за такива като вас.

Само малко ще почакаш, товариш. Да дойдат братушките на Дунава, да ни обявят война и ти с кожена куртка ще можеш да разчистваш неудобните.

Слава Богу, сме напълно безинтересни на руснаците, освен като слаба и неуправляема територия.

преди 36 минути, Blago72 написа:

Само малко ще почакаш, товариш. Да дойдат братушките на Дунава, да ни обявят война и ти с кожена куртка ще можеш да разчистваш неудобните.

Слава Богу, сме напълно безинтересни на руснаците, освен като слаба и неуправляема територия.

Не, не, ти ще чакаш, аз срещу руснаци няма да вдигна ръка. Ходете вие русофобите и американските подлоги да се сражавате срещу тях и да ставате пушечно месо за кефа на чичо Сам и изпедерастеното ни подобие на президент! Ама то и армията ни е изпедерастена като президентчето. Аз с тях проблеми нямам. В добри отношения съм, пък и руски поназнайвам...все някак си ще се разберем. Вие му мислете. 

Редактирано от Джугашвили (преглед на промените)

Българския народ, никога няма да вдигне ръка срещу руския! То би било и самоубийствено де...

Относно българската армия, това е най- бременната армия в Света! :)

преди 4 минути, язе написа:

Българския народ, никога няма да вдигне ръка срещу руския! То би било и самоубийствено де...

Относно българската армия, това е най- бременната армия в Света! :)

Ще ги борим чрез пичи въшки! Стратегия:)

Не бе колеги-съфорумци, не срещу руснаците.

Разбира се.

Ще вдигнете ръце срещу такива като мен - предатели.

Вече е играно.

преди 1 час, Джугашвили написа:

Добре, заповядай и цитирай къде в кои медии има подобни случаи. Каквато искаш пропаганда намери, и цитирай.Това че  в случая платените путински дезинформационни медии се изложиха с една тиражирана лъжа, една от стотиците , извинявай, но  не е мой проблем драги :) 

Защо не коментираш факта че те лъжат най нагло и копипействат тази лъжа изцяло по задължение и заради пропаганда ?

За разлика от вас, които ръка не вдигате срещу такава лъжлива пропаганда, историята показва че българите много неща сме правели въпреки руските , после съветски, путински интереси, и  че в много случаи сме се били с тях  и то доста успешно.

Например

https://www.kaldata.com/forums/topic/246281-забравяме-ли-историята/?do=findComment&comment=3256434

или https://www.kaldata.com/forums/topic/239275-изчадието-на-пропагандната-машина-в-българия-по-случай-освобождението/?do=findComment&comment=3135178

Или Съединението което е станало отново.. въпреки руските имперски интереси и задкулисие с големите:

http://www.faktor.bg/mnenia/lacheni-carvuli/54185-progovaryat-taynite-ruski-grami-za-saedinenieto.html%7D

Та...що се срамите от историята си ? Защо сте националнокастрирани  и защо мечтаете за "губерния Болгария" не ви разбирам, наистина.

преди 4 часа, miro20 написа:

Добре, заповядай и цитирай къде в кои медии има подобни случаи. Каквато искаш пропаганда намери, и цитирай.Това че  в случая платените путински дезинформационни медии се изложиха с една тиражирана лъжа, една от стотиците , извинявай, но  не е мой проблем драги :) 

Защо не коментираш факта че те лъжат най нагло и копипействат тази лъжа изцяло по задължение и заради пропаганда ?

За разлика от вас, които ръка не вдигате срещу такава лъжлива пропаганда, историята показва че българите много неща сме правели въпреки руските , после съветски, путински интереси, и  че в много случаи сме се били с тях  и то доста успешно.

Например

https://www.kaldata.com/forums/topic/246281-забравяме-ли-историята/?do=findComment&comment=3256434

или https://www.kaldata.com/forums/topic/239275-изчадието-на-пропагандната-машина-в-българия-по-случай-освобождението/?do=findComment&comment=3135178

Или Съединението което е станало отново.. въпреки руските имперски интереси и задкулисие с големите:

http://www.faktor.bg/mnenia/lacheni-carvuli/54185-progovaryat-taynite-ruski-grami-za-saedinenieto.html%7D

Та...що се срамите от историята си ? Защо сте националнокастрирани  и защо мечтаете за "губерния Болгария" не ви разбирам, наистина.

Стига се карайте,разваляте хубавия бой:D...

Между другото единия е прав по свой си начин..Другия също не е крив...

Грешката на Бг е ,че се отказа от Русията...Грешката на Путин е,че му дреми на оная раота,за Бг-то..:wink12:..

И да ви кажа,нинам дали сте тролове,на мен ми приличате повече на торбалани:wink12:..Ма то приказно творчество всичко има...

преди 2 минути, the_shadow123 написа:

Грешката на Бг е ,че се отказа от Русията...Грешката на Путин е,че му дреми на оная раота,за Бг-то..:wink12:..

Е как така ще се е отказала БГ от РФ ?? ми то тук освен руски монопол друго няма...

Уж сме в НАТО , а чак сега покрай ремонта на самолетите ни разбирам между редовете че... видиш ли .. ние дори нямаме системи свой-чужд...

т.е. ако излети български самолет, от НАТО няма как да разберат какъв е !

И че чак сега, поляците И ТОВА ще вкарат в нашите самолети като ъпгрейд и ремонт !

Смешно и тъжно .. но факт.

Монопола на руските олигахични интереси - Лукойл , Газпром  , също е факт в БГ.

Чак от вчера гледам цените паднаха с ауууу.. цели 8 стотинки ! Дизела от 2.06 падна на 1.98 , бензина с 2 ст по надолу !

Ухааа

а ? Я пак кой от кого се  е отказал ? ?

Току що, miro20 написа:

Е как така ще се е отказала БГ от РФ ?? ми то тук освен руски монопол друго няма...

Уж сме в НАТО , а чак сега покрай ремонта на самолетите ни разбирам между редовете че... видиш ли .. ние дори нямаме системи свой-чужд...

т.е. ако излети български самолет, от НАТО няма как да разберат какъв е !

И че чак сега, поляците И ТОВА ще вкарат в нашите самолети като ъпгрейд и ремонт !

Смешно и тъжно .. но факт.

Монопола на руските олигахични интереси - Лукойл , Газпром  , също е факт в БГ.

Чак от вчера гледам цените паднаха с ауууу.. цели 8 стотинки ! Дизела от 2.06 падна на 1.98 , бензина с 2 ст по надолу !

Ухааа

а ? Я пак кой от кого се  е отказал ? ?

Българското правителство се отказа от Русията..още когато започна прехода ви златен...

И пак и я отново..Което си е така е така..Като пораснеш ,ще разбереш някой ден душко,кой от кой се е отказал...

И между другото монопола на олигарсите в Бг...не гръмнаха ли Луканов заради това:D...

Много гугле четеш и много медия слушаш младеж...Историята е малко по-различна и по-изкривена от това дет знаеш:wink12:

преди 5 минути, the_shadow123 написа:

Българското правителство се отказа от Русията..още когато започна прехода ви златен...

И пак и я отново..Което си е така е така..Като пораснеш ,ще разбереш някой ден душко,кой от кой се е отказал...

И между другото монопола на олигарсите в Бг...не гръмнаха ли Луканов заради това:D...

Много гугле четеш и много медия слушаш младеж...Историята е малко по-различна и по-изкривена от това дет знаеш:wink12:

Ласкаеш ме :)  с това "младеж"

НЯмам нищо против.

Но поне не се излагай , "душко" :)

Историята може и да е по изкривена, но за ралзика от фейковата пропаганда на която сте жертва , аз си мисля със собствения си акъл.

Щом си мислиш че.. цитирам те "Българското правителство се отказа от Русията..още когато започна прехода ви златен..".. си ми ясен :)

"прехода " започна със съвсем други неща, и поне 10-на години преди '89-та, и едва ли знаеш или можеш да го осмислиш това  , но ... дори не от България...

"златен" :)

Току що, miro20 написа:

Ласкаеш ме :)  с това "младеж"

НЯмам нищо против.

Но поне не се излагай , " :)

Историята може и да е по изкривена, но за ралзика от фейковата пропаганда на която сте жертва , аз си мисля със собствения си акъл.

Щом си мислиш че.. цитирам те "Българското правителство се отказа от Русията..още когато започна прехода ви златен..".. си ми ясен :)

"прехода " започна със съвсем други неща, и поне 10-на години преди '89-та, и едва ли знаеш или можеш да го осмислиш това  , но ... дори не от България...

"златен" :)

:DС това златен в кавички ме расмя...

незнам за кой пишеш с тия фейкове,но за мен си младеж и не само ти.Душко беше образно и мило обръщение златен..

А това дали съм в час..още се смея,за което мерси..После помня че бачках,още докато беше Живков на власт..

Но за написаното е верно пич....Българсскотро правителство заеба Русията..а тогава живеехме и нямахме нужда,ни от Нато,ни от Европа,ни от на м....му кътния...

затова си младеж още,грешно си ме разбрал нещо

И да се изложа,от написаната истина няма как..тя пак си остава истина ...От мен да знаеш..:wink12:

преди 7 минути, the_shadow123 написа:

Но за написаното е верно пич....Българсскотро правителство заеба Русията..а тогава живеехме и нямахме нужда,ни от Нато,ни от Европа,ни от на м....му кътния...

да бе се поинтересувал пред  какви проблеми се изправяше "развитото съветско общество " ??

Още преди да ги усетим в България ? Опитите за оправяне на абсурдите, и повърхтностното, но показателно за кризата, предаване  "прожектор перестройки " гледал ли си ?

м ?

Тема за рамзисъл .. ако можеш.

И загърби това високомерие като много запознат... не всички тук .са както путинската клика  в гъбите ,както си мислиш :)

преди 3 минути, miro20 написа:

да бе се поинтересувал пред  какви проблеми се изправяше "развитото съветско общество " ??

Още преди да ги усетим в България ? Опитите за оправяне на абсурдите, и повърхтностното, но показателно за кризата, предаване  "прожектор перестройки " гледал ли си ?

м ?

Тема за рамзисъл .. ако можеш.

И загърби това високомерие като много запознат... не всички тук .са както путинската клика  в гъбите ,както си мислиш :)

Къде видя високомерие,не разбрах...Ако визираш проблемите на Горбачов,дет докара две държави на хал с перестройката..се уточни правилно...

Не ,но съм гледал Живот в Русия-ти гледал ли си ?:D

Нищо не мога,затова не ме мъчи с теми...Аз съм само потребител-случайно дошъл тук,може и да не остана много..

Което ме подсеща,че един начетен човек,винаги си уважава гостите:wink12:..Нали така?младежо

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.