Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Политическите тролове - пропагандатори из форумите

Featured Replies

Такива няма да можеш да купиш.

Толкова сте зациклили с путинска пропаганда че за вас всичко различно от нея и който не плюе "злите западни гей-ценности " е.. платен трол , американофил и соросоид разбира се.

Абе май някой друг е зациклил.  ;)

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 106,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ъндъртейкър
    Ъндъртейкър

Може и да има нещо вярно, но аз съм останал с впечатлението, че троловите против Русия са повече и по-активни. Особено напоследък. Не си прав, че срещу руските тролове не се предприема нищо. Напротив,

• Георги Бонджов
    Георги Бонджов

О, даже гледах по новините, за някаква сграда специално за тролове нейде в Москва. За сгради за проамерикански троли не съм чувал, те просто са разпръснати по домовете си.

• Ми, в нормални условия учехме бре miro20. Дървени чинове, зелена дъска, тебеширен прах. Волтметрите в лабораториите бяха стари, като електрификацията! Реостатите бяха дълги към половин метър и тежащи

Публикувани изображения

Можеше и по-лаконично да го кажеш без да се страхуваш - ще наемеш...Миро!  Инженер - завършил, политика!

Какъвто и да е, ще трябва  да проследя внимателно проявите му в още няколко форума и ако са като тукашните, ще отделя стотина лева, за да го откупя от сегашния му шеф, щото трол не се подарява а се продава. :D ;)

Но уви, засега тролове не са ми нужни. 

Такива няма да можеш да купиш.

А, при добро заплащане можеш , защото се намират и такива които се продават и то евтино.

п.п. Това за купуването на Миро е шега, разбира се!

Винаги съм казвал - че колкото и да не ви харесва, точно аз се отличавам от троловете, чиито примери тук има много по подходящи - хора които си слагат някакви странни незначещи никове от вида дух12345678 , които ползват множество регистрации, които заобикалят банове, които умишлено обиждат, заяждат се и съсипват темите.За разлика от тях , които и тук съм срещал че дори се хвалят как ги банвали пък те заобикаляли , аз съм с еднакъв ник , където може, с еднакъв аватар , където може, с еднакъв стил на писане, еднаква стилистика и всичко останало което ме различава от т.нар. тролове. 

Така че- заповядай в "хилядите други форуми" където съм участвал ,аз приветствам това :)

Но уви, засега тролове не са ми нужни. 

Ако ти потрябват знаеш къде да търсиш - не такива като мен, не при интелигентните, разумните а при червената и/или атакистка  путинска клика, между хейтърите, които навсякъде са в излишък дори ,  и измежду не особенно можещите да четат  неща преди да ги копи-пействат :) 

Винаги съм казвал - че колкото и да не ви харесва, точно аз се отличавам от троловете, чиито примери тук има много по подходящи - хора които си слагат някакви странни незначещи никове от вида дух12345678 , които ползват множество регистрации, които заобикалят банове, които умишлено обиждат, заяждат се и съсипват темите.За разлика от тях , които и тук съм срещал че дори се хвалят как ги банвали пък те заобикаляли , аз съм с еднакъв ник , където може, с еднакъв аватар , където може, с еднакъв стил на писане, еднаква стилистика и всичко останало което ме различава от т.нар. тролове. 

Така че- заповядай в "хилядите други форуми" където съм участвал ,аз приветствам това :)

Добре, приемам, че това, което казваш за себе си е истина.

Абе, Миро, как си още жив при такова натоварване?!:eek:

КАкво натоварване ? като гледам някои други са много по натоварени :):) но както и да е.

КАкво натоварване ? като гледам някои други са много по натоварени :):) но както и да е.

Е, хубаво, дерзай!

Хех ти май изобщо не си в час. Я се огледай да видиш кой от кога е тук във форума. Ти се ловиш по цифрички ами по тази логика ти си също в тази графа (не че не си де). Пак ще го повторя или потретя и аз вече не помня колко пъти съм го споменавал. Миро факта,че регистрацията ти е от 2010 година и изведнъж тази регистрация се активира след дълъг престой от 4 години и то в определени теми най вече на политическа тематика ме навежда на мисълта,че най вероятно става въпрос за мулти акаунт или казано по конкретно за някой с много акаунти.

Може и да е модератор. Просто изстрел в тъмното е, и да не вземе някой да се припознае случайно.

Логично е когато се появи такава странна птица във форума да му обърнат внимание и се поинтересуват що за птичка е това.

Хех ти май изобщо не си в час. Я се огледай да видиш кой от кога е тук във форума. Ти се ловиш по цифрички ами по тази логика ти си също в тази графа (не че не си де). Пак ще го повторя или потретя и аз вече не помня колко пъти съм го споменавал. Миро факта,че регистрацията ти е от 2010 година и изведнъж тази регистрация се активира след дълъг престой от 4 години и то в определени теми най вече на политическа тематика ме навежда на мисълта,че най вероятно става въпрос за мулти акаунт или казано по конкретно за някой с много акаунти.

Може и да е модератор. Просто изстрел в тъмното е, и да не вземе някой да се припознае случайно.

Логично е когато се появи такава странна птица във форума да му обърнат внимание и се поинтересуват що за птичка е това.

Ей, аз толкова много замразени акаунти имам, че не ги помня вече. Жалко, че никой не ми плаща за това. За мен трол е тоя, който пише само по една тематика. В случая политика. Но трола може да е и в раздел хардуер или какъвто да е друг. Разлика няма.  Няма човек, дето да се интересува само от едно нещо и да пише само за него. Такъв  човек е съмнителен. 

"" Няма човек, дето да се интересува само от едно нещо и да пише само за него. ""

Има,има. И то точно в този форум и точно само и единствено в "политика" Чудиш се кой? Ама ти го знаеш че е Миро. Я му прочети всичките постове от как се е регистрирал. Знае ли на кое в хардуерния раздел казват ""SSD"".

Ами след като съм програмирал на фортран, асемблер, бейсик и т.н.. едва ли ще знам какво е.. .мхм... но бързо се уча, сред такива светила тук :):) 

Ей, аз толкова много замразени акаунти имам, че не ги помня вече...........

ей го един дето ама никакъв трол не е :) кой би си помислил дори . абсурд ! :) 

Ами след като съм програмирал на фортран, асемблер, бейсик и т.н.. едва ли ще знам какво е.. .мхм... но бързо се уча, сред такива светила тук :):) 

ей го един дето ама никакъв трол не е :) кой би си помислил дори . абсурд ! :) 

Е, всеки е програмирал  на нещо си, аз  на бейсик,  дибейс, фортран...и дипломна работа на Pascal.  В интерес на истината не  пиша и думичка в темите за програмиране, та  да не се излагам.  Аз може да съм трол в определени моменти, но те са много малко в сравнение с 20 000  -те  ми поста. може би  подобни мои постове за заяждане и внасяне на смут са под 100. Но нали тук говорим за платени тролове? Или аз нещо пак не съм в час. 

Вече стана модно всеки да се мисли за програмист. Смях , Миро излагаш се вече.

Първо си оправи правописа и после програмирай,че стават грешки от бързане. 

Редактирано от nikssi
запетайката....нали била важна (преглед на промените)

Смях , Миро излагаш се вече

Що ?  А да.. смешно е.. да..  в изброените пропуснах че на Правец му се викаше "машинен език" и не бе точно този разширен  асемблер който се ползваше после. :)

ух че съм заблеян.. вярно е .. смешен съм че го забравих  това.

А относно правописа ти да видиш на фортран кво беше ..... да объркаш някоя клетчица или запетайка кво чудо беше... целия процес по компилиране на 10 програмни реда за половин час се почваше наново :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Мисля си...

Ако някога ми се наложи да ползвам платени тролове, бих наела само  ерудирани, интелигентни и възпитани хора.

Ще ти струват скъпо, а по-трудно ще се навиват. Наблюденията в този форум, потвърждава моята хипотеза - наемат са прости хора, катастрофирали в живота.

За пешки, разбира се.

Е стига де и гей ли си? Това къде си го видял колежката да го пише. Или си е от перверзното ти съзнание?

Ако съдим по цитатите какъв си, то какъв ли извод да си направим за теб....

Ей, аз толкова много замразени акаунти имам, че не ги помня вече. Жалко, че никой не ми плаща за това. За мен трол е тоя, който пише само по една тематика. В случая политика. Но трола може да е и в раздел хардуер или какъвто да е друг. Разлика няма.  Няма човек, дето да се интересува само от едно нещо и да пише само за него. Такъв  човек е съмнителен. 

А ако тази тема му е най-интересна в конкретния форум?

Защото Калдата е сравнително безинтересен като техническа тематика, поне от моя гледна точка.

Добре, приемам, че това, което казваш за себе си е истина.

Абе, Миро, как си още жив при такова натоварване?!:eek:

ТроТлинг и после рестарт.

""Защото Калдата е сравнително безинтересен като техническа тематика, поне от моя гледна точка.""

Не мога и няма никакъв начин да не се съглася с твоето мнение по този въпрос.Едно време този форум беше чудесен със техническите си подфоруми, с борбата със зловреден софтуер , с фотографията и още един или два.Сега буквално пишат всякакви кифладжии които даже питат как да си обуят гащите! Понеже всичко можело да се пита и пише! Но съм ти благодарен Владко, че макар и доста по-късно е направило и на теб  впечатление.

Сам поиска да не ти пиша. Направих го. Ти какво искаш бе идиот? Няма ли да се спреш? Кой те пита точно теб за мнение, когато си прост като цървул?  Аз съм бил модератор, но не си бил ти, и едва ли някога ще можеш, дори и Калин да ти помогне. Щом искаш да не те безпокоят и обиждат, трябва да се спреш. Няма нищо жалко. Жалкото е, че са те изтървали от психиатрията. Погледни, колко хора вече са ти написали диагнозата! Обръщението ми, ако не можеш да четеш на български е към Владко. Какъв техник си ти?

Алекс ли...Беше се насадил мод в "Хардуер", за известно време с първият си профил, с доста бърсане на сополи пред Калин.

Не исках да предизвикам караница, по-скоро исках да кажа, че работя с много програмисти и просто имам кой да попитам, при това сериозни хора.

Друга тема е, че някак накриво са човешките отношения във форума, пак по мое усещане.

Не исках да предизвикам караница, по-скоро исках да кажа, че работя с много програмисти и просто имам кой да попитам, при това сериозни хора.

Друга тема е, че някак накриво са човешките отношения във форума, пак по мое усещане.

ХАЙДЕ СТИГА ВЕЧЕ :) ТОЯ КРИВ-ОНЯ ПРАВ. Нито Миро(завалията) има власт да промени нещо в световния ред (нито някой го пита за "вещото му мнение"), нито някой в този форум държи лостовете на играта (да несе бърка с други игри, че там много лостове...).

Чета ви тук, четаи виждам в същото време и едни други неща, където едни други хора си взимат едни решения и изобщо не ви бръснат за сливи (вашето мнение + вас самите). А на Миро му препоръчвам да попрочете някои книжки по световна история, да се поинтересува малко от антрология (стига с тоя бейсик и паскал-това го учихме в 1990г.). 

Ако ми е студент, ми е интересно да видя какви ще ми ги плещи...

Редактирано от Vladov (преглед на промените)

Що ?  А да.. смешно е.. да..  в изброените пропуснах че на Правец му се викаше "машинен език" и не бе точно този разширен  асемблер който се ползваше после. :)

ух че съм заблеян.. вярно е .. смешен съм че го забравих  това.

А относно правописа ти да видиш на фортран кво беше ..... да объркаш някоя клетчица или запетайка кво чудо беше... целия процес по компилиране на 10 програмни реда за половин час се почваше наново :) 

А не, Фортрана  ми остана любим. Паскала след това нещо не ме грабна от раз. Но това бе преди много години, когато още си мислех, че България ще я пребъде. Тая тема не е за реване по миналото и несъстоялото се бъдеще, но това е истината. Така ни издокараха вашите американски приятели през 1997 година, че моето поколение направо умря. Поне това, което бе почнало да се обучава, не онова крадливото и лъжливото, дето разграби държавата. 

RT санкционирани във Англия за поредица заблуждаващи и преднамерени предавания за събитията в Украйна и Сирия

http://www.theguardian.com/media/2015/sep/21/rt-sanctioned-over-series-of-misleading-articles-by-media-watchdog

The Kremlin-backed news channel RT has been sanctioned by Ofcom for a series of misleading or biased programmes on the conflicts in Ukraine and Syria.

.................

An Ofcom spokesperson said: “Ofcom found that RT broadcast content that was either materially misleading or not duly impartial. These are significant failings and we are therefore requiring RT to broadcast two clear statements on our decision which correct these failures.”

Понеже не е черна  и с големи зъби, като на Обама жена му и за това е фейк. :D

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.