Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Политическите тролове - пропагандатори из форумите

Featured Replies

Латвийско изследване проанализира профила на тролинга в масмедиите

http://www.svoboda.org/content/article/27213747.html

6 вида тролове по тип на тролинг

:)

Много добър анализ!

Брей, щяла индустрия се създаде около тези тролове или елфи! :)

Да и някои тролове печелят доста добре.

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 106,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ъндъртейкър
    Ъндъртейкър

Може и да има нещо вярно, но аз съм останал с впечатлението, че троловите против Русия са повече и по-активни. Особено напоследък. Не си прав, че срещу руските тролове не се предприема нищо. Напротив,

• Георги Бонджов
    Георги Бонджов

О, даже гледах по новините, за някаква сграда специално за тролове нейде в Москва. За сгради за проамерикански троли не съм чувал, те просто са разпръснати по домовете си.

• Ми, в нормални условия учехме бре miro20. Дървени чинове, зелена дъска, тебеширен прах. Волтметрите в лабораториите бяха стари, като електрификацията! Реостатите бяха дълги към половин метър и тежащи

Публикувани изображения

Може пък цялата сюрия проамерикански тролове и проевропейски "елфи", които вероятно са 10 пъти повече, да работят за едното "Мерси"(да не се бърка с наименованието на шоколадено изделие на известна марка!)

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Вие сте най-жалките тролове на света (за тези, които се припознават като такива де).

Хората от тролстване пари направиха, па Вие си счупихте клавиатурите за едното почесване на егото и за едното лайкване :D

Обърни внимание, че статията разглежда само проруските тролове и веднага ще ти стане ясно колко е коректна!

Всички тролове използват едни и същи методи за да постигнат това, което им е наредено.

Миро, ти да не би от първа ръка да знаеш и затова да си сигурен за платените тролства?

НЕ знам, обърни се към автора на статията.. 

Но виждам по познат маниер само се заяждаш с лични обръщения към мен .

Да не си се припознал в някой от 6-те типа ? или в повече от един ?

Обърни внимание, че статията разглежда само проруските тролове и веднага ще ти стане ясно колко е коректна!

Ами може би защото други не пишат коментари в техните медии.

Те хората казват как са провели анализа, и от кои ИП-та пишат по 200 акаунта /примерно/

Като няма хамерикански ИП-та, или германски, трябва да си ги изсмучат от въздуха ли :)

НЕ знам, обърни се към автора на статията.. 

Но виждам по познат маниер само се заяждаш с лични обръщения към мен .

Да не си се припознал в някой от 6-те типа ? или в повече от един ?

Те хората казват как са провели анализа, и от кои ИП-та пишат по 200 акаунта /примерно/

Като няма хамерикански ИП-та, или германски, трябва да си ги изсмучат от въздуха ли :)

Не, но понеже тук в тази тема рядко пишем хора които не сме троли, е много вероятно останалите да са такива.

Вие сте най-жалките тролове на света (за тези, които се припознават като такива де).

Хората от тролстване пари направиха, па Вие си счупихте клавиатурите за едното почесване на егото и за едното лайкване :D

Пустият му социализъм научи хората да работят без пари, той е виновен и Бай Тошо също. :D

Не, но понеже тук в тази тема рядко пишем хора които не сме троли, е много вероятно останалите да са такива.

Ти ли рядко пишеш ?? :) :) :) 

И което е по лошо - само офтопици и заяжданици към мен :) т.е. участието ти е всичко друго , но не и цел за дискусия или новини по темата.

Ама, разбира се! :ph34r:

Ти ли рядко пишеш ?? :) :) :)

И което е по лошо - само офтопици и заяжданици към мен :) т.е. участието ти е всичко друго , но не и цел за дискусия или новини по темата.

То новина ще бъде, когато се постне карикатура на пропаганден елф, щото на тролове има доста. Какви точно новини очакваш да има в такава тема? Общо за времето откакто съществува, са едва няколко. Други видове статии по въпроса по света и у нас, са също такова философстване по въпроса и анализи, каквито има и тук, но не и новини.

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

То новина ще бъде, когато се постне карикатура на пропаганден елф, щото на тролове има доста. Какви точно новини очакваш да има в такава тема? Общо за времето откакто съществува, са едва няколко. Други видове статии по въпроса по света и у нас, са също такова философстване по въпроса и анализи, каквито има и тук, но не и новини.

Ми ето аз дадох няколко новини - примерно създаването на контра-звено срещу путинската масирана пропаганда и тролене  , а то пожарна бадева не се се вдига ОСвен когато има пушак и огън,  и латвийското изследване., Можеш да прегледаш постовете ми /то ти друго не правиш/ и да си сравниш твоите личностни нападки към мен , и доколко сапо темата.

По темата как се промиват мозъци от пропагандата :

http://www.dw.com/bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D1%81%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D1%82-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BC%D0%BE%D0%B7%D1%8A%D1%86%D0%B8/a-18684905

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Пустият му социализъм научи хората да работят без пари, той е виновен и Бай Тошо също. :D

Това е дълга тема защо болшинството работят за ''без пари'', но по принцип така работят хората, които не си търсят правата и не си знаят интересите!Това, че болшинството са като овце (тук не искам да обидя никой!) никой не им е виновен.

Щото го има и тоя момент, че искат Европейски заплати, па на работа точно като по Бай ти Тошово време гледат да мине деня и да се скатават.

Като започнат да си търсят правата, да си ценят труда, да  мислят и да работят като Европейци-тогава може и да претендират за Европейски заплати.

Аз си ценя труда,знам и си отстоявам правата, затова и никога не съм ревал за пари.

пп.За това можем да си пишем до утре, ма спирам защото ще ме обвинят , че съм трол :D Па и то акъл с фуния не се налива  ;)

• 2 седмици по-късно...

Благо не е трол.

Откъде разбрах ли?

От този му пост.

Човекът просто преследва целта си, а за да я постигне трябва да говори и пише това, което трябва, а не това, което мисли.

Има право!

Успех, Благо!

Супер, значи евентуално, да го изключим от групичката платени троли? На мен също ми мяза, че повечко сиво вещество има, макар че в началото като се активира и напоследък пак използва  "ташаци".

Супер, значи евентуално, да го изключим от групичката платени троли? На мен също ми мяза, че повечко сиво вещество има, макар че в началото като се активира и напоследък пак използва  "ташаци".

Че си го има веществото, има го, за разлика от обикновените троли. :P  

А сега, като разбрах, каква е причината да пише някои неща, се успокоих и ми стана едно леко, леко... ;) 

(Офтопик, спам, т.н. ама не мога да се въздържа) въй...

:offtopic_s:

(Офтопик, спам, т.н. ама не мога да се въздържа) въй...

Мы :clown:

• 4 седмици по-късно...

Честна комсомолска

Проруските медии в България разширяват присъствието си с още една. "Комсомолская правда" вече излиза на български език

http://www.capital.bg/biznes/media_i_reklama/2015/10/02/2620645_chestna_komsomolska/

Отборът на проруските медии

С "Комсомольская правда" медиите с проруска насоченост в България разширяват влиянието си. В този отбор са "Русия днес", издаван от Светлана Шаренкова, както и стартиралия още в края на април сайт "Руски дневник" (bg.rbth.com), проект на председателя на Национално движение "Русофили" и бивш член на Изпълнителното бюро на Националния съвет на БСП Николай Малинов и съпругата му Даниела Малинова. Малинова е официален представител на Russia Beyond the Headlines за страната, и на "Российская газета". При официалното представяне на "Руски дневник" в България през юни мениджърът на проекта Дея Йорданова коментира, че екипът "не прави русофилска, а обективна медиа". "Не взимаме страна, а даваме втора гледна точка към случващото се в Русия", обясни тогава тя.

През януари тази година пък Медведев награди с правителствената награда за 2014 г. в областта на средствата за масова информация"Русия днес - Россия сегодня" за налагането на руската култура в чужбина.

...........

....... Владимир Познер заяви, че "в Русия журналистиката като професия не съществува, а контролираните от държавата средства за масова информация се занимават с едно-единствено нещо - да създават определено обществено мнение, което на държавата би й харесало да види". Цел, която двуезичните руски медии в България също преследват амбициозно.

пп

И още 

Успехът на държавно контролираните руски медии, а и бежанската криза показаха ясно едно: че Западът подцени силата на телевизионната пропаганда, както и на социалните медии. Кой ще победи в информационната война?

.........

Някои телевизии като "Russia Today", която от ноември 2014 година излъчва и програма на немски език, преследват други цели. Петер Лимбург заяви, че техническото ниво на тази телевизия е добро, а голяма част от програмите й са приятни, но не и напълно достоверни.

http://www.dw.com/bg/за-истината-в-информационната-джунгла/a-18760083

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Мисля си...

Ако някога ми се наложи да ползвам платени тролове, бих наела само  ерудирани, интелигентни и възпитани хора.

Такива няма да можеш да купиш.

Толкова сте зациклили с путинска пропаганда че за вас всичко различно от нея и който не плюе "злите западни гей-ценности " е.. платен трол , американофил и соросоид разбира се.

Такива няма да можеш да купиш.

Толкова сте зациклили с путинска пропаганда че за вас всичко различно от нея и който не плюе "злите западни гей-ценности " е.. платен трол , американофил и соросоид разбира се.

Е стига де и гей ли си? Това къде си го видял колежката да го пише. Или си е от перверзното ти съзнание?

Мисля си...

Ако някога ми се наложи да ползвам платени тролове, бих наела само  ерудирани, интелигентни и възпитани хора.

Можеше и по-лаконично да го кажеш без да се страхуваш - ще наемеш...Миро!  Инженер - завършил, политика!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.