Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Политическите тролове - пропагандатори из форумите

Featured Replies

Мнението ти не ме интересува ни най-малко. Кое как разбирам - решавам аз. Когато някой използва български земи, за да си илюстрира гледната точка и говори за откъсване на територии, не изпадам във възторг. 

Лек ден!

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 106,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ъндъртейкър
    Ъндъртейкър

Може и да има нещо вярно, но аз съм останал с впечатлението, че троловите против Русия са повече и по-активни. Особено напоследък. Не си прав, че срещу руските тролове не се предприема нищо. Напротив,

• Георги Бонджов
    Георги Бонджов

О, даже гледах по новините, за някаква сграда специално за тролове нейде в Москва. За сгради за проамерикански троли не съм чувал, те просто са разпръснати по домовете си.

• Ми, в нормални условия учехме бре miro20. Дървени чинове, зелена дъска, тебеширен прах. Волтметрите в лабораториите бяха стари, като електрификацията! Реостатите бяха дълги към половин метър и тежащи

Публикувани изображения

че то ти си най-отявленият трол в Калдейта(по твоето описание). :D

Но знам, че не си.

Я , дай нещо за пример (виж хората как се (само)цитират) ! :)

И аз да се кефя , че някой ме намира за интересен , та да ме цитира !  :)

Да се самоцитирам нещо не ме кефи - на онанизъм ми мяза ! :)

Пък и от `де знаеш , че не съм ?

Нещо , само в два реда си противоречиш !

И ето ти качествено цапане и мазане !  :)

Май някъде те стяга чепикът !

Извинявай , ако някоя посочена от мен истина ти е скършила кефа !

Ама не умея да си кривя нито Ума , нито Душата за съжаление мое изобщо в живота - определено ми е слабост!

При всичко това , едва ли има човек който да удържи на "сладкото" ,

да не си потроли малко от време-на време !  :)

Че то си е най-сладкото да се правиш на интересен ! :lick lips:

Ето сега , виж ме мен - примирам си от кеф докато пиша това !  :lol6:

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Кво да чета. Ти ги измисли тия неща. Теб ще те запомня с три неща - "новоосмания", бомбардиране на концерти и АТО по селяни.  :D

Отговорено ти е многократно /във вече заключените теми/  , включително и по горе гледам от WhiteHart

НЯма какво да добавя, а и излизаме извън темата.

Някой тука да се разпознава? :)

Кой ли е Той? Може би онзи, дето пише само в политическите теми на форумите? Е да, в bmw форума, явно няма модераторска подкрепа, та си е отнесал заключването на профила. Още Септември месец миналата година е изял 'банана'. :D А тук твори, всякакви измислици и лъжи.

Кой ли е Той? Може би онзи, дето пише само в политическите теми на форумите?

Гледам сега е зает за "ръчка" в друга тема. Просто не му обръщайте внимание. Тоя подраздел Политика трябва да го затрият тотално!

Лек ден

Кои форуми ?

Да знаем, да не посещаваме тъпи рашистки парцали.

Глупаво, Реджебчо.

Гледам сега е зает за "ръчка" в друга тема. Просто не му обръщайте внимание. Тоя подраздел Политика трябва да го затрият тотално!

Лек ден

Ех.. дори да не ви обръщам внимание, все съм виновен :) :) :)  А затриването е много лесно . Виж 5-те заключени теми за Украйна как се прави, подхода е ясен , христоматиен вече. :) 

Шшш, по тихо се карайте, да не взамат все пак рашистите да ни чуят и да дойдат да ни освободят от янките и новоосманлиите.

Шшш, по тихо се карайте, да не взамат все пак рашистите да ни чуят и да дойдат да ни освободят от янките и новоосманлиите.

Трудна работа - така сме им далеч по-нужни. Иначе ще има високи очаквания към тях, а кеша понамаля.

Ще чакаме как ще се развият нещата с Митническия съюзник на Русия - Казахстан. Там е пи-вероятно да им се помогне (има петрол, а той интересува живо и Русия, не само САЩ ;))

Кой ли е Той? Може би онзи, дето пише само в политическите теми на форумите? Е да, в bmw форума, явно няма модераторска подкрепа, та си е отнесал заключването на профила. Още Септември месец миналата година е изял 'банана'. :D А тук твори, всякакви измислици и лъжи.

Г-н Модератор, ти чел ли си някога правилата на форума?!

Защото ги нарушаваш непрекъснато(неприлично е модератор да не спазва правилата, нали?, да не кажа, че е върховен цинизъм)

Това, че някой пише в точно определени раздели на различни форуми, не означава автоматично, че е трол, а че се интересува от точно определени теми. Доколкото разбирам ти също четеш в различни форуми, а е възможно и да пишеш.

Що обсъждате бана на Миро?

Че да не би Форса(Слайдрум) да няма банове?

А Синбад?

Колко са? - Доста, господа, доста!

Но някак за тях не иде реч.

Тоя подраздел Политика трябва да го затрият тотално!

Лек ден

Никси, има и по-лесно(за теб) решение - не влизай във форума. Защо пък да го закриват по твое усмотрение? :D

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Айде нЕкой да ме убеди, че това е нормално поведение на човек, който честно, почтено и безкористно си защитава идеите, и който само от време на време леко прекалява с патоса.

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Защото ги нарушаваш непрекъснато(неприлично е модератор да не спазва правилата, нали?, да не кажа, че е върховен цинизъм)

Това, че някой пише в точно определени раздели на различни форуми, не означава автоматично, че е трол, а че се интересува от точно определени теми. Доколкото разбирам ти също четеш в различни форуми, а е възможно и да пишеш.

Що обсъждате бана на Миро?

Че да не би Форса(Слайдрум) да няма банове?

А Синбад?

Колко са? - Доста, господа, доста!

Но някак за тях не иде реч.

Никси, има и по-лесно(за теб) решение - не влизай във форума. Защо пък да го закриват по твое усмотрение? :D

Нямам банове, освен един по погрешка. А преди съм имал едно-две временни наказания да не пиша, като бях млад и зелен, а във форума имаше съществено по-затегната дисциплина. Онзи профил го изоставих по други причини. 

Чел ги е грънци. Вместо аватар, терористична сепаратистка лентичка. Девизът му - ужасът на форумните тролове.

Класически пример за крадеца вика дръжте крадеца.

Чел ги е грънци. Вместо аватар, терористична сепаратистка лентичка. Девизът му - ужасът на форумните тролове.

Какво става, да не откриваш предизборната кампания на ДПС?  :rolleyes:

Не само лафа за крадеца, а отдавна техния принцип е на поговорката - да търсят сламката в чуждия двор , а да не виждат гредата в своя 

Но това са си отдавна известни неща. Всичката помия не е за дискусия, каквато е целта на всеки форум , е единстено и само за заяждане и плюене срещу мен.

Друга причина просто няма. :) 

Мен не ми пречи, но отдавна е станало банално това 

..... отдавна е станало банално това .

...По едно време бях взел да се съмнявам в себе си , дали нещо не съм се поболял психически .

Един вид самоконтрол упражнявам !  :)

Като видях това : https://www.kaldata.com/forums/topic/243898-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%B2-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B0-%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82-5/page-27#entry3182111

.....и се втрещих !  :shock11:

Определено съм здрав ! :yanim:

Благодаря Wankata  !  :wors:

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

...По едно време бях взел да се съмнявам в себе си , дали нещо не съм се поболял психически .

Като видях това : https://www.kaldata.com/forums/topic/243898-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%B2-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B0-%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82-5/page-27#entry3182111

Уау.. шок и ужас :) писал съм и пиша в още 2 форума, и навсякъде с моите си никове, еднакъв аватар и изрази :)

По назад един ваш "колега" се хвали как го баннали от 4-5 форума, как заобикалял  бановете, и т.н. ама шок и ужас съм аз :)

Други пък са с няколко ника тук, банвани по амнайсет пъти, ама не . .. шока съм аз :)

Да повторя ли отново - винаги съм заставал зад всяка една моя дума, нито се крия, нито нищо.

Но не се и ровя в бельото на хората, каквото вие правите, когато ви свърши бедния речник. :)

Не ви ли прави впечателние че никога никого не нападам или коментирам ИЗВЪН темата ?

Да припомня /за 3 път тук/ и какво е трол  :

Често троловете имат за цел отклоняване на вниманието от основната тема и превръщането на конструктивното обсъждане в безкрайни спорове, в размяна на нападки, в дрязга. Един от основните използвани методи на троловете е нападателният стил - агресивното подмятане на клевети, компромати, слухове, задаване на въпроси не по темата, а по адрес на другите автори и публикувани мнения, и т.н.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Уау.. шок и ужас :) писал съм и пиша в още 2 форума, и навсякъде с моите си никове, еднакъв аватар и изрази :)

Да припомня /за 3 път тук/ и какво е трол  :

Често троловете имат за цел отклоняване на вниманието от основната тема и превръщането на конструктивното обсъждане в безкрайни спорове, в размяна на нападки, в дрязга. Един от основните използвани методи на троловете е нападателният стил - агресивното подмятане на клевети, компромати, слухове, задаване на въпроси не по темата, а по адрес на другите автори и публикувани мнения, и т.н.

;)

Характерна черта на политическия тролинг в България е активизирането само в рамките на определени теми, които са от интерес за „възложителя” на поръчката.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Второто визира кутевчетата :)

Отделно че платената пропаганда която се визира, обикновенно е прокарване на опорни точки и чиста пропаганда. Ако визираш мен в това число , малко бъркаш... аз както виждаш по правило разобличавам такава пропаганда, а не сея такава.

Разликата е огромна.

Плюс личното ми мнение и линкове които много често ги и няма никъде повторени че да ми се приписват "опорни точки".

Овен това  нямам нищо против хората които пишат за политика, не разбирам онези обаче които съсипват теми, обиждат на лична основа, изместват с личностни офтопици темите, и всичко описано по горе, което описва вашата тролска /след 5 заключени теми, определено мога да нарека така/ група

НЕщо да греша ?

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Овен това  нямам нищо против хората които пишат за политика, не разбирам онези обаче които съсипват теми, обиждат на лична основа, изместват с личностни офтопици темите, и всичко описано по горе, което описва вашата тролска /след 5 заключени теми, определено мога да нарека така/ група

НЕщо да греша ?

Да, има хора, които съсипват теми не само в политиката, служат си с нападки и обиди, те са във форума от години и наистина си имат групичка.

Дано не са те вербували! ;)

Те обаче не са политически тролове, а са си такива по душа.

Дано не са те вербували! ;)

Няма такава опасност :)

Общата култура, личен нрав и манталитет не биха ми позволили да падна толкова ниско.

Няма такава опасност :)

Общата култура, личен нрав и манталитет не биха ми позволили да падна толкова ниско.

Според мен проблема е, че не можеш да се изкачиш толкова високо. Не че не се опитваш, ама не ти спори :)

За какво му благодариш, баю? За теб нормално ли е някакъв ник в нета да разследва друг ник заради постове в Политика?!! :ohmy:

Интересна станала темата. Ободряващо е човек да прочете как най-големите писачи и копипейстъри на купища безсмислени постове /колкото да кажат нещо и да имат последната дума/, разпознават всички останали като тролове и спамери, но не виждат те на какво ниво са. :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.