Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Политическите тролове - пропагандатори из форумите

Featured Replies

Радвам се, че е постигнато разбиране и декларация е подписана, но съм сигурна, че троленето няма да спре. Сега вече е момента на истината, когато някои хора трябва да си дадат сметка, че българинът си троли безплатно, от душа и сърце, защото така му е кеф и му идва от вътре. Троли заради собствената си същност, а не защото някой му казва какво да прави.

Политическото тролене няма да спре, защото три партии не са подписали декларацията - АТАКА, АБВ и ДПС.

А любителското тролене едва ли някой е в състояние да го пресече.

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 106,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ъндъртейкър
    Ъндъртейкър

Може и да има нещо вярно, но аз съм останал с впечатлението, че троловите против Русия са повече и по-активни. Особено напоследък. Не си прав, че срещу руските тролове не се предприема нищо. Напротив,

• Георги Бонджов
    Георги Бонджов

О, даже гледах по новините, за някаква сграда специално за тролове нейде в Москва. За сгради за проамерикански троли не съм чувал, те просто са разпръснати по домовете си.

• Ми, в нормални условия учехме бре miro20. Дървени чинове, зелена дъска, тебеширен прах. Волтметрите в лабораториите бяха стари, като електрификацията! Реостатите бяха дълги към половин метър и тежащи

Публикувани изображения

И всичките да подпишат, когато парите идват директно от САЩ тролите ще си продължават. Те не следват пробългаска, а проамериканска позиция. Освен да решат "нашите" политици на собствена глава да ги репресират някак за да престанат, но те кога ли са решавали нещо самостоятелно.

Бе къде са тия хамерикански пари бе.... Да знам, да се наредя на опашката...

Де да знам, аз също щях да се наредя, ама най-вероятно нямаше да ме огрее -  като неблагонадежден. 

П.П. Намерих къде, даже са си вдигнали тарифата: 

Депутатите вече получават по 2886 лв. заплата

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Де да знам, аз също щях да се наредя, ама най-вероятно нямаше да ме огрее -  като неблагонадежден. 

Да, ама тези пари не са хамерикански, а български, откраднати от нашите джобове.

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

Тц. Депутатските "кифтета" плащаме ние-народчето... което пък получава(в по-голямата си част) поне 5(да не кажа 10 пъти) по-малко, дип и не останахме много... яка гърбина имаме, яка-а-а.

Хамериканските им ги превеждат на сметки в чужбина.

Малко спекула: Покрай онези пари за заплатите има необявени директно свеждани по дипломатически канали безотчетни суми. Поне част от благосъстоянието на депутатите, което е необяснимо със доходите от заплати и лобиране може да е по тази линия и да допълва заплащането за поддържането на чадър над легални приближени на властта фирми и чадър над сивата и черната икономики.

Да, ама тези пари не са хамерикански, а български, откраднати от нашите джобове.

Тц. Депутатските "кифтета" плащаме ние-народчето... което пък получава(в по-голямата си част) поне 5(да не кажа 10 пъти) по-малко, дип и не останахме много... яка гърбина имаме, яка-а-а.

Я какво единомислие. :)

Я какво единомислие. :)

Винаги съм твърдяла, че при желание човек може да намери поне една допирна точка с всеки, стига да пожелае. :)

За жалост и ние и нашите политици (от както са се пръкнали) не търсим допирни точки, а точки на разделение.

Затова сме на този хал.

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

Винаги съм твърдяла, че при желание човек може да намери поне една допирна точка с всеки, стига да пожелае. :)

За жалост и ние и нашите политици (от както са се пръкнали) не търсим допирни точки, а точки на разделение.

Затова сме на този хал.

Аз се разделям от тях, защото винаги когато ги доближа на опасно разстояние ми бъркат в портфейла.

Аз се разделям от тях, защото винаги когато ги доближа на опасно разстояние ми бъркат в портфейла.

Имах предвид, че ние, обикновените хора не търсим допирни точки помежду си, а не такива с политиците.

Политическото тролене няма да спре, защото три партии не са подписали декларацията - АТАКА, АБВ и ДПС.

А любителското тролене едва ли някой е в състояние да го пресече.

Правилно! Аз откога искам да ми плащат, ама троля без пари :P  Пфу, изтървах влака. 

Някой сериозно ли си мисли, че това за спиране паричките на троловете не е парлама? Е, поне сега ще си троля на воля, без да ме обвиняват че съм червен, син, пембян, кафяв. Никой няма да ми дава наклон на...пък аз ще давам наклон на каквото си искам. Кеф голям! Да живее свободата на троловете! Днешния ден трябва да го отбележим в календара като национален празник - освобождението на троловете от чуждо владичество. 

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Ами щом питаш да ти кажа конкретен пример...

Във вашата тема за идиотите, точно твоите писания от преди минута относно забранения концерт в Античния театър в Пловдив с всичките инсинуации не са ли тролене...

Какво си написал - че забраняват чалгата... Написал ли си го?! Верно ли е?! Някой забранил ли е чалгата или е приел, че не е уместно да се пее чалга точно на това място, като са предложени алтернативи за концерта... Просто питам.

Като си дал примера за Атина и Акропола - ще ми посочиш ли дали в Акропола е имало концерт със сиртакита и чупене на чинии по земята или има само симфонични концерти и грандиозен концерт на Яни отново със симфоничен оркестър...

Някой някъде да е казал, че Криско и рап простотиите са по-добри от чалгата и че те имят място на Античния?!...

Е, тогава това твоето не е ли тролене?! Честно ми кажи!

Ама пък защо да дойдеш и да го напишеш в темата, в която днес го споменах, като може да изпишеш цяла страница с гадории и след пет минути да ме питаш защо се разпознавам и че вие просто си се забавлявате...

Отговори си пред себе си. На мен отговорът ти ми е ясен и не ми е нужен... Вече дори ме усмихва... Дали ми вярваш или не - това наистина остава твой проблем... :)

Темата не е ли за политически тролове ?

Не ти цитирах поста, макар и оттам да е идеята, защото питам всички. Но явно никой освен Мойра не се усети.

А опитите ти за внушение са жалки. Не знам вече за кой път се нахвърляш без причина върху мен. 

Темата може и да е за политическите тролове, но моето мнение е, че българският трол си троли принципно, защото му идва от вътре и не е задължително да е свързано с политика. Това написах още в първия си пост в темата, това написах и днес. Душевността на българският трол се стреми на Вуте да му е зле, без значение какво ще му е на него...

Просто лично според мен, за да бъде трол един човек, трябва да е некоректен по принцип, което е достатъчно неприятно и унизително, без значение дали му плащат или не. Сиреч отново стигаме до онова вътре в самия човек, което го превръща в трол и което няма връзка с политика и пари.

Конкретно на въпроса... Не знам на кое викаш опити за внушение, защото при наличието на факти човек няма как да внушава едно или друго... Внушение е, когато някой приписва на друг чужда идея, а аз не подхвърлям нищо. Цитирам и соча факти, които си стоят и са написани от теб. Ето го поста ти, който е първият от цяла поредица след това.

Прочети си го и прецени сам кой какви внушения прави, кой какви препратки дава и дали е коректно това. Съвсем друг е въпроса, че точно този ти пост може да влезе и в политическата тематика...

Воала...

В Пловдив забранили българската музика. Шса слушат вече само казачок и путлеристки маршове.

Я, докато не са забранили българщината и в Провадия, да рипне Калинка, белким са ПУКНАТ !!!

Който не аресва българско, да оди ф Русия при Путлер, да слуша руско !!!

п.п. А защо си мислиш, че ти се нахвърлям, още повече и без причина - и това не знам, но и не искам да знам. Наистина се ласкаеш излишно. Просто днес погледнах в темата ви и точно това ми направи впечатление...

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

п.п. А защо си мислиш, че ти се нахвърлям, още по-вече и без причина - и това не знам, но и не искам да знам. Наистина се ласкаеш излишно. Просто днес погледнах в темата ви и точно това ми направи впечатление...

Добре, съгласих се. Хем не ме нападаш, хем е със причина. Хем не ни четеш темата, хем знаеш, какво пишем. 

Само дето не става ясно, къде те питам защо се припознаваш.

От това, което цитираш, както и ти самата правилно си забелязала, поста е насочен срещу управляващите и арт средите в Пловдив, а не срещу колеги от форума.

Не мога да търпя да се дискриминират музиканти, артисти, и каквито и да било други хора.

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

Добре, съгласих се. Хем не ме нападаш, хем е със причина. Хем не ни четеш темата, хем знаеш, какво пишем. 

Ти защо мислиш, че човек, който не споделя мнението ти, непременно те напада... Да съм казала нещо, с което да те унижа, освен това, което лично ти си писал... Да съм ти приписала нещо, което не си направил... Да съм подвела някого умишлено... Защо си мислиш, че като си задал въпроса, аз нямам право да отговоря и ако все пак го направя - непременно трябва да е, защото те нападам... Опитвам се да кажа, че бих реагирала така на всеки, който беше написал постовете ти, а не, защото си ти. Наистина ме удивлявате с това, че мислите, че може да сте толкова важни за някого от форума, с когото сте само съфорумци... Честно!!!

Като написах "погледнах в темата ви" значи ли, че цял ден седя там и ви чета. Искаш ли да ти кажа, че отдавна няма с какво да ме изненадате и репертоара ви е до болка известен на всички... Това важи за повечето теми във форума, разбира се... Защо всичко трябва непременно да се изопачава. Не намираш ли троленето точно в това изопачаване... Кефи ли те?! Ами мен не ме.

"Не мога да търпя да се дискриминират музиканти, артисти, и каквито и да било други хора."

"... и каквито и да било други хора"

Значи и за "путинистите" ти е мъчно, но ти си един от хората, който най-много ги дискриминира. А що се отнася до коментара на "Мерил"! Ами не можеш да имаш толкова сиво вещество в главата си, за да го разбереш,. Аз отдавна ти бях споменал. Пиши си, но бъди и малко умерен. Гънки трябват Реджеп, гънки, а не прави черти под мозъчната кора! Загледах се в аватара ти - приличате си с Порошенко!

Трябва да се прави разлика между трол и простак !

Политическите тролове са интелигентни и знаят какво , как и защо правят .

Тролът избягва отговори на основни въпроси (какво), отмествайки (как) темата от същността на нещата (защо)!

Тролът внушава емоции (какво), за да въздейства (как)върху "аз искам" , по този начин печелейки привърженици (защо) !

Внушението на "Аз искам" е основното му оръжие !

Внимава да не влиза в територията на "така трябва" !

Единственият начин за борба с трола е просвещение в правилно мислене !ака трябва" - тогава истината излиза на яве !

Простакът , най-малкото веднага предизвиква съмнение и усмивки на съжаление , или дори отвращение .

Простакът е неприятен ! Не може да печели привърженици !

Лесно различим - той не е опасен..... !

Тук има и една друга манипулация - натрапват ти простак да те отврати от неговата си теза .

По-лесно податлив ставаш на обратната ! Един вид негативна реклама !

Метод на отвращението ! :) .........

Примерно , докато каже "путлер" и казалият вече съм го отписал.....

В същност Реджеп "тайно работи" за каузата на Путин ! Колкото повече го оплюва , толкова повече Путин симпатичен ми става....емоционално! :lol6:

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Тук има и една друга манипулация - натрапват ти простак да те отврати от неговата си теза .

По-лесно податлив ставаш на обратната ! Един вид негативна реклама !

Метод на отвращението ! :) .........

Съгласен съм. Например Волен Сидеров, който е сложен за да ни отврати от патриотичната идея.

Патриот русофил, дето прави теманета до земята на Кобзон

Съгласен съм. Например Волен Сидеров, който е сложен за да ни отврати от патриотичната идея.

Патриот русофил, дето прави теманета до земята на Кобзон

Доколкото си спомням, Волен Сидеров беше Гл.редактор на в-к "Демокрация".

Така беше. За да ни отвратят от демокрацията ни туриха палячовци за демократи.

Агресивен и пълен с комплекси

• photo-344039.jpg?_r=1392840901
  • Потребители
  • bullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.png
  • 3181 мнения

Публикувано Вчера, 23:19

dedidi, на 20 Май 2015 - 11:10 PM, написа:snapback.png

Така беше. За да ни отвратят от демокрацията ни туриха палячовци за демократи.

Значи можело и смислено....! :)

Точно така ! 

Волен Сидеров го назначиха на място , което значително надхвърля интелектуалните му възможности .

Така е лесно управляем....

Едно е да си редактор на вестник . Съвсем друго е да си назначен водач на народа....

И не само той !

Така управляващите ни се показват недвусмислено , че правят каквото си искат (крадат безогледно и безнаказано) , а не каквото трябва (да правят успешна държава).....!

Само , че масите се увличат емоционално - трудно им се отдава да мислят.....

За това просвещение е необходимо - това дето не се учи в училище !....то пък образованието ни едно....ти си имай дипломите за това на което са те учили (дресирали)....!

А, ти пък като нямаш дипломи, да не би да си осъзнал вредата от Русия ?

Разбирам , очевидно че за теб е вредно в гората да живеят мечки !

Много добро разбиране ! Браво ....! Типично каубойско мислене !....Така  са те дресирали да (не)мислиш...и за това неръкотворен диплом ти дават :"Дресиран !"....

Простичко е бе , Реджеб !

За осъзнаване :

Ти каква работа имаш в гората ? Гората е за мечки .....!

Не ходи в гората за мечки....! 

Каубоят да си гледа кравите !  :)

Сега остава да посочиш и ловеца дето ще утрепе мечката....ама едва ли !

Мека му е пушката....и празна главата !  :lol6:

Пък е и тарикат на дребно - селото до гората да му мисли , дето ловеца с калните си ботуши в кръчмата се разпива на чужда сметка и през ума му не минава в гората за мечки да ходи ! Друг да я върши мръсната работа....!   :lol6:

Сега картинката изясни ли ти се ?! Ти осъзна ли се ?!  :)

Разбирам , очевидно че за теб е вредно в гората да живеят и мечки !

Много добро разбиране ! Браво ....!

Простичко е бе , Реджеб !

Каква работа имаш в гората ?

Не ходи в гората за мечки....!  :lol6:

Сега остава да посочиш и ловеца дето ще утрепе мечката....ама едва ли! :)

И ако, чисто хипотетично, има такъв ловец, що ни вменявате, че сме длъжни да му правим сечено, не мога да разбера. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.