Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Политическите тролове - пропагандатори из форумите

Featured Replies

Да.

Знаеш ли...

Я майната ти и на тебе, и на ония тролове.

Иди да поразгледаш още кой къде и какво е харесал и къде още можеш да пуснеш някой язвителен пост.

Това е последният ми пост в този форум.

Благодаря за прекараното заедно време, но съм на мнение, че вече не си струва да си губя повече времето тук. Съжалява за грубостта.

Желая всичко добро на всички - и на троловете, и на не-троловете, и на четящи, и на пишещи...

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 106,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ъндъртейкър
    Ъндъртейкър

Може и да има нещо вярно, но аз съм останал с впечатлението, че троловите против Русия са повече и по-активни. Особено напоследък. Не си прав, че срещу руските тролове не се предприема нищо. Напротив,

• Георги Бонджов
    Георги Бонджов

О, даже гледах по новините, за някаква сграда специално за тролове нейде в Москва. За сгради за проамерикански троли не съм чувал, те просто са разпръснати по домовете си.

• Ми, в нормални условия учехме бре miro20. Дървени чинове, зелена дъска, тебеширен прах. Волтметрите в лабораториите бяха стари, като електрификацията! Реостатите бяха дълги към половин метър и тежащи

Публикувани изображения

Да.

Знаеш ли...

Иди да поразгледаш още кой къде и какво е харесал и къде още можеш да пуснеш някой язвителен пост.

Благодаря за прекараното заедно време, но съм на мнение, че вече не си струва да си губя повече времето тук. Съжалява за грубостта.

Желая всичко добро на всички - и на троловете, и на не-троловете, и на четящи, и на пишещи...

Както много пъти е било повтаряно, никой не е вързан насила да стои тук.

Значи оправдаваш обидите.

Когато в обида се влага ирония - това вече е и особено творчество.   Зле е... когато иронизираната страна нищо не схваща...  Тогава вече е и смешно. Не виждам някой от обидените да се е засегнал или впечатлил - пак си повтарят като папагалчета ...само каквото си знаят.    Да са живи и здрави - защото мен ме веселят!    Няма да обиждам, кой ще ме разсмива после?

Когато в обида се влага ирония - това вече е и особено творчество.   Зле е... когато иронизираната страна нищо не схваща...  Тогава вече е и смешно. Не виждам някой от обидените да се е засегнал или впечатлил - пак си повтарят като папагалчета ...само каквото си знаят.    Да са живи и здрави - защото мен ме веселят!    Няма да обиждам, кой ще ме разсмива после?

Без коментар.

Пак се повтаряш.  Украинците се чудят как да не изпълнят нещата от Минск-2 и се прегрупират за ново настъпление. И сега може да се преговаря за още неща - ама страните трябва и да искат.   Трябваше да има преговори вместо АТО!   Някакви зелени човечета ли умопомрачиха разсъдъка на Турчинов тогава!?

Хм.. украинците може ид а се чудят, но руските терористи въобще не се чудят - те не ги спазват и никога и не са мислели да ги спазват.. просто защото официално те не са там :)

И само да ти напомня -  АТО е следствие от появата на  "зелените човечета"  обявили новите терористични републики , а не причина за появата на "зелени човечета" .. разбирай .. руски спецназ, същия който проведе  военната анексия на Крим.

Не виждам някой от обидените да се е засегнал или впечатлил

Благодаря че призна че метода ви на комуникация е.. обиди .

А защо примерно аз не съм се впечатлил.. ами просто защото аз лично се обиждам единствено и само от хора , чието мнение ценя, и са се доказали че са наистина сериозни хора. Това ме кара да се замисля повече с какво всъщност не съм прав.

От другите.. и такива като вас.. - не очаквайте реакция на псувни или обиди.. никога няма да ги чуете от мен :)

Поради горната причина :) .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Хм.. украинците може ид а се чудят, но руските терористи въобще не се чудят - те не ги спазват и никога и не са мислели да ги спазват.. просто защото официално те не са там :)

И само да ти напомня -  АТО е следствие от появата на  "зелените човечета"  обявили новите терористични републики , а не причина за появата на "зелени човечета" .. разбирай .. руски спецназ, същия който проведе  военната анексия на Крим.

Благодаря че призна че метода ви на комуникация е.. обиди .

А защо примерно аз не съм се впечатлил.. ами просто защото аз лично се обиждам единствено и само от хора , чието мнение ценя, и са се доказали че са наистина сериозни хора. Това ме кара да се замисля повече с какво всъщност не съм прав.

От другите.. и такива като вас.. - не очаквайте реакция на псувни или обиди.. никога няма да ги чуете от мен :)

Поради горната причина :) .

Ще ти напомня за последен път, че всичко това нямаше да се случи, ако САЩ не напираха да се настанят трайно в Черно море и Украйна беше готова да им предостави Севастопол.

Но ти "нямаш право" да го разбереш.

Да.

Знаеш ли...

:yanim: :yanim: :yanim:  Чудесно им го каза, браво!

Точно пподиграчииите като Алгор, дето толерират троловете и гонят такива като нас, ще ни държат сметка.  правилно, майната им! :ass:

Брау бе, наказвате като господ някакви свестните членове на форума от темата за Украйна, а Миро, Реджеб,  мохинито и подобни биват толерирани! двоен морал!  А магарето се е взело супер насериозно. :eek:

САЩ си признаха: Посъветвали лидери да не присъстват на Парада на Победата в Москва

http://www.blitz.bg/news/article/331479

И в качеството си на какви командват целия свят? :angry:

САЩ си признаха: Посъветвали лидери да не присъстват на Парада на Победата в Москва

http://www.blitz.bg/news/article/331479

И в качеството си на какви командват целия свят? :angry:

в качеството на Антихриста

Какви (платени) политически тролове в техно форум? Те са във "важещи" медии, като "Дневник", "Сега", "Пари" и тъ нъ... Ма сигурно е интересно за страничния зрител. Няма лошо. Всеки ден ме свидетели на една трагедия у нас причинена от мръсниците, които ни управляват 75 години, но явно Русия и Украйна са по-важни... че и троловете им. Хорицата опитват да преживяват някакси... Кво толкова? Мутра с 20 нарушения и условни присъди убива дете. Русия-Украйна е важно... Верно ли?

Иначе, че тролове платени има, има си. На мен ми беше супер любопитно разкритието на Георги Градев, че бившия "президент" на ЦСКА Томов е дал 60 000 лева да бъде подкрепян в Интернет. Ако тоя тъпак може да извади 60 000 лв., какво може Кремъл? Но точно тук? Айде, няма нужда. На някой доставчик на хардуер или софтуер, ок. И то, няма лошо, ама политика... пък кой знае. Те, тея политици не с знаят парите.

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

Миро, предполагам, че дискусията се парира, защото не е съществена. Това е технически форум и навярно предпочитат да жертват дискусия на политическа тема, вместо да наказват участници. Според мен правилно.

Това чисто логически. По моята си логика.

Относно обидите. Те идват от неразбирането и незачитането на логическото мислене. Незачитането на върховенството на избора и на равнопоставеността и състезателността.

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

Аз пък ти благодаря че ми припомни за оная хубава функция "игнорирай" Ползвах я за първи път за 12 години в този форум. Вече ми е през дЕдовия за двамата най-големи дразнители. Жалко че не изчезват и техни цитати в други мнения. И по някой издайнически ред след всяко нормално мнение че пак се се изцвъкали. Защо ли хората се опитват да отговарят нирмално по 100 пъти едно и също на тези дразнители? Майната им на недоклатените тролове и толкова. Пълен игнор. Няма да си образувам нерви я! Просто ще си го преместя в другия крачол. А саморазпозналите се в тази квалификация пак да докладват.

Докато има поне един да прочете нещо интересно, което аз съм прочел и споделил с другите тук - ще пиша. Защото ще остане и след мен. Както е и глупостите и платените простотии на някои други.

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

И тук сипете отново обиди , отново рев.. като разбира се все други ви виновни

Последния пост в заключеата тема е много показателен

Виждам че немалко съфорумци не могат да водят цивилизован спор.

Радвам се че и тук отново сами се "саморазпознахте" кого се има впредвид :)

Какво пречеше да се водят преговори за автономия още преди обявяване на независимост в ДНР и ЛНР?    Можеш ли въобще да се замислиш малко по-задълбочено и да прецениш кое след кое е следствие!?

Какво пречеше да се водят преговори за автономия още преди обявяване на независимост в ДНР и ЛНР?    Можеш ли въобще да се замислиш малко по-задълбочено и да прецениш кое след кое е следствие!?

Да, нищо не пречеше.

И аз това питах много отдавна , и отговор не получих

https://www.kaldata.com/forums/topic/227354-положението-в-украйна/?p=3085769

https://www.kaldata.com/forums/topic/240340-положението-в-украйна-част-2/?p=3100101

Да, хубаво е да мислим малко по задълбочено.

:yanim: :yanim: :yanim:  Чудесно им го каза, браво!

Точно пподиграчииите като Алгор, дето толерират троловете и гонят такива като нас, ще ни държат сметка.  правилно, майната им! :ass:

Брау бе, наказвате като господ някакви свестните членове на форума от темата за Украйна, а Миро, Реджеб,  мохинито и подобни биват толерирани! двоен морал!  А магарето се е взело супер насериозно. :eek:

Справедливостта на живота попада под въпрос в случаите, в които се чувстваме ощетени.

Въпросът ти е много хубав, защото от малки научаваме, че животът е несправедлив и дава на някои повече, на други – по-малко. И това е трудна призма, през която започваме да гледаме на живота, и която определя мирогледа ни, който пък определя действията ни.

Възприятието ни за света около нас и за нас самите е много мощен фактор, който може да ни даде криле, а може и да ги пречупи, когато призмата ни е пречупена и гледа с очите на несправедливост.Когато гледаме на външните фактори и условия и ги приемем за определящи живота ни, те, от своя страна, го определят. И когато приемем външните фактори и условия като несправедливи, те определят живота ни като такъв.

Животът ни на тази планета се подчинява на принципи, закони и закономерности, които са еднакви за всички. От тази гледна точка, животът няма как да е несправедлив – причинно-следсвените връзки са налице за всички. Той е като пъзел – всеки може да си намери парченца и да ги подреди така, както намери за добре. Не някой друг, а ние определяме как да подредим пъзела си и какви парчета да използваме.

Когато човек приема живота си като резултат от външни несправедливи фактори, пъзелът го отразява. Ако нямаме вяра в себе си, а именно, че всичко зависи само от нас и собствените решения и действия, пъзелът ни ще отразява този начин на мислене и ще се ограничи до това, в което вярваме.

Идеята, че животът е несправедлив и дава на едни повече, на други – по-малко е много ограничаваща и не само подронва вярата ни в себе си, но и ни кара да прехвърлим волана в ръцете на външни фактори и условия. Което е абсурдно, защото ние имаме уменията, капацитета, знанията и всичко, което ни е необходимо да сме шофьорите, а не пътниците в живота си вечно на гребена на емоцията.

Редактирано от мо_хи_ни (преглед на промените)

Относно обидите. Те идват от неразбирането и незачитането на логическото мислене. Незачитането на върховенството на избора и на равнопоставеността и състезателността.

Върховенството на чий избор. Щото да налагаш своя избор, някак си кореспондира с това, което вменяваш на другите.

Миро, предполагам, че дискусията се парира, защото не е съществена. Това е технически форум и навярно предпочитат да жертват дискусия на политическа тема, вместо да наказват участници. Според мен правилно.

Аз пък не знам защо не четете, преди да пишете.

Темата се заключва за известно време с надежда духовете да се успокоят

Това означава ли, че дадена тема/дискусия е жертвана?

Не знам защо в този раздел от 2-3 месеца никой не чете, а се пише безогледно.

Няма мисъл, няма разсъждение, няма дори елементарен опит да се вникне в написаното от опонента.

Всеки е приел, че другия е трол, сякаш този термин е от модните подиуми и ще бъде доминиращ в сезон зима-пролет 2015-а година.

Никой не иска да отстъпи крачка назад, никой не иска да направи нещо елементарно, което нормалните хора възприемат като признак на възпитание и проява на интелект - тоест, да отстъпи в дадена дискусия или просто да блокира неприятните нему хора или просто да не отговаря на постовете им.

Явно егото се почесва по-добре, когато се обижда опонента и целия форум трябва да види колко е интелигентен даден човек, след като псува другия и го хули като каруцар.

Това е накратко, разбира се.

Темата е отворена.

И разберете всички нещо много простичко - желанието на администрацията е да не се наказват хора и да не се заключват и трият теми.

Но пък някои от пишещите след третата псувня започват да си мислят, че са неприкосновени и го подкарват през просото.

пп. Това, че отговарям на теб не означава, че отговора ми касае твоя милост.

Поста ми е насочен към всички и ако някой държи ще упомена и никове без проблем.

И разберете всички нещо много простичко - желанието на администрацията е да не се наказват хора и да не се заключват и трият теми.

Но пък някои от пишещите след третата псувня започват да си мислят, че са неприкосновени и го подкарват през просото.

Тези които ни управляват са на същото мнение, да не се наказват престъпниците и да не се заключват зад решетките.

Но пък, когато някой вземе нещата в свои ръце тогава вече се взимат мерки, да не бъдат погазвани правата на престъпника. :ph34r: (не можах да се сдържа, просто приликите са много големи, за което се извинявам.).

Иначе за троловете във новинарските сайтове, може да ги видите много добре. Там без значение дали е за политика или хвалят някой българин, който е успял някъде, веднага го почват. :slap1:

Тези които ни управляват са на същото мнение, да не се наказват престъпниците и да не се заключват зад решетките.

Но пък, когато някой вземе нещата в свои ръце тогава вече се взимат мерки, да не бъдат погазвани правата на престъпника. :ph34r: (не можах да се сдържа, просто приликите са много големи, за което се извинявам.).

Иначе за троловете във новинарските сайтове, може да ги видите много добре. Там без значение дали е за политика или хвалят някой българин, който е успял някъде, веднага го почват. :slap1:

Тези, които наричаш тролове са обикновени комплексари, завистници и черногледци. Те нямат очи да видят хубавото и доброто около себе си. Всичко за тях е мъка е чернилка.

Според теб, кои ни управляват - министри или магистрати ?

Един цитат от един майтапчийски филм от студентските ми години ( История на света ) - "Вие наляво, вие надясно, пък аз ще се въртя тука в кръг!"!

Понеже в темата за Украйна, а и някои други не се води нормална дискусия, ще си позволя да препоръчам на модератора следното:

Да се раздели темата на две и всяка групичка да си пише в нейната тема. Така по има шанс да се избегнат кавгите и опростачването, а заинтересуваните могат несмущавано да се запознаят с доводите по дадена гледна точка. Поне експериментално. А след това може и да се слеят.

Това защото до появата на някои субекти, характеризирани като тролове за 9 месеца има 44 страници постове, а след това само за няма и 2 месеца са 5 пъти по толкова. И както беше отбелязано в началото на тази тема, същите са "спали" години и нямат "мнения" никъде другаде..

Това защото до появата на някои субекти, характеризирани като тролове за 9 месеца има 44 страници постове, а след това само за няма и 2 месеца са 5 пъти по толкова. И както беше отбелязано в началото на тази тема, същите са "спали" години и нямат "мнения" никъде другаде..

Уау, имаме си вече и форумни следователи. Скоро ще бъде съставена и ударна група за борба с потребителите, наречени от следователите "тролове". Ще се събират всякакви - преки и косвени доказателства за тролене, а ако не бъдат намерени такива - ще се изфабрикуват!  :D

Понеже в темата за Украйна, а и някои други не се води нормална дискусия, ще си позволя да препоръчам на модератора следното:

Да се раздели темата на две и всяка групичка да си пише в нейната тема.

Ами аз също предложих нещо още по простичко - да не се затварят теми, а причината поради която се затваря.

То се вижда кой троли, спами, обижда безпричинно на лична основа  и сее пропаганда, и не приема грам опровержение, и дори предпочитат "щраусовото поведение" - не вижда отговора на лъжата си ,  значи не съществува :)

А да.. всъщност нямам нищо против да синаправите отделна темичка, но кръстена  както трябва - примерно "руска дезинформация  и пропаганда".

Обещавам да не опонирам там, дори няма да участвам.А ако участвам ще цитирам и аз във ваша угода  "весна.ру" "новорус.." , алтермедия и др доказано дезинформационни сайтове

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Явно егото се почесва по-добре, когато се обижда опонента и целия форум трябва да види колко е интелигентен даден човек, след като псува другия и го хули като каруцар.

Сега видях, че сте наказали LZ4JW за бисерите от вчера.

Моля, стига да е възможно, да му отмените наказанието. На всеки човек му се случва да му падне пердето или да посее някоя велика мисла. Не може да сме непрекъснато "умни". Нали за това е темата с бисерите?

Ами аз също предложих нещо още по простичко - да не се затварят теми, а причината поради която се затваря.

То се вижда кой троли, спами, обижда безпричинно на лична основа  и сее пропаганда, и не приема грам опровержение, и дори предпочитат "щраусовото поведение" - не вижда отговора на лъжата си ,  значи не съществува :)

А да.. всъщност нямам нищо против да синаправите отделна темичка, но кръстена  както трябва - примерно "руска дезинформация  и пропаганда".

Обещавам да не опонирам там, дори няма да участвам.А ако участвам ще цитирам и аз във ваша угода  "весна.ру" "новорус.." , алтермедия и др доказано дезинформационни сайтове

И после, не си бил трол. :D  Айде кажи, някой от опонентите ти дали е предлагал, така тема? ;)  За американската пропаганда? Не е. А кой я предлага, и коя ще направи, предложената от теб тема? :ph34r:  Който и направи тази тема. Такива като теб. :ph34r:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.