Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подложките за мишки ?

Featured Replies

Е кви са тия подложки за 100 лева бе :D Аз ползвам няква за 1.50лв,щото бюрото ми е цялото изкъртено иначе ходи навсякъде..

Я ползвам от тия, дето имат мекичко за китката, че инак много мазоли. Па дали била шумна, дали трудно се местела, дали стържела, дали се прашала. Абе мишка е това бе, консуматив. Прекалявате чак с капризи.

Я ползвам от тия, дето имат мекичко за китката, че инак много мазоли. Па дали била шумна, дали трудно се местела, дали стържела, дали се прашала. Абе мишка е това бе, консуматив. Прекалявате чак с капризи.

Мойта е същата, 5 кинта, върши чудесна работа.

Враца, а като си ползвал такава с топче къде си я търкалял? А, вероятно по дивана или килима. :D

Е, върна ме във времена далечни! Мишкиге с топче не можеха без подложка, но новите ..........!

Аз лично използвам евтини мишки и в повечето случаи са нямали претенции към работната повърхнист

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

Да ви казвам, че тия от 5 кинта не струват, просто няма смисъл.Вие си знаете.Преди бях с такъв от 5 лева и за един месец се разлепи като евтини тапети.Сега съм с пад на A4tech, купен за 10 лева вече втора година.Не е като нов, поизтъркал се е, даже леко по крайщата има разлепване, но съм много доволен.Мишката ти може да стърже защото най-вероятно са се изтъркали крачетата.Аз имам още 8 резервни, но и сегашните за 2 години пак са добре.Общо взето всичко опира до нужди и предпочитания.

• 11 месеца по-късно...
на 29.03.2015 г. at 12:43, ZiGBo написа:

Може ли да ми кажете този пад така н.р подложка за мишка пере ли се ?.Тоест ако го опера ще му станели нещо ???.Благодаря 

12642602_540738946086177_6871380390779624698_n.jpg

Редактирано от Dian Granatov Anatoliev (преглед на промените)

преди 10 минути, Dian Granatov Anatoliev написа:

Може ли да ми кажете този пад така н.р подложка за мишка пере ли се ?.Тоест ако го опера ще му станели нещо ???.Благодаря 

12642602_540738946086177_6871380390779624698_n.jpg

Ако е от плат, и гумирана основа отдолу, пере се.

Но не в пералнята а на ръка.

Така съм прал два пъти моя A4Tech X7 пад.

Редактирано от oic (преглед на промените)

преди 7 минути, Dian Granatov Anatoliev написа:

ddz prosto pitam 6toto sum 4uval 4e moge i da se pere 

На самият плик в който е трябва да пише.

Е, парцал не става ли ? Честно казано, не знам какви "свине" сте (извинявам се за израза), но моя пад освен да се износи за 2 години не се е мацал. (само тук там, което си го забърсвам с един парцал)

преди 20 часа, niki292002 написа:

Е, парцал не става ли ? Честно казано, не знам какви "свине" сте (извинявам се за израза), но моя пад освен да се износи за 2 години не се е мацал. (само тук там, което си го забърсвам с един парцал)

Чак пък свине..

На моето бюро не се яде/пие. Просто на плата на пада след време се натрупва прах. И не се маха с почистване на кърпа.

Например като се прокара с нокътя по платя се получава "дируга"

Може и да е от некачествените материали и бюджетния пад.

П.П. смених пада преди по малко от месец. Не толкова заради натрупването на прах, а че беше от най малките (като за лаптоп).

Редактирано от oic (преглед на промените)

на 3/29/2015 at 2:00, djagi написа:

Аз лично не виждам смисъл от подобно нещо и не съм ползвал такова от както имам компютър, демек 16-17 години поне. За добрата мишка няма нужда от подложка. Не съм геймър, там може и да е различно.

От хубава подложка не се отказвам. Независимо каква е мишката и повърхността.

С този пад съм от 8 месеца и не е мръднал CM Storm SWIFT-RX Medium Геймърски пад за мишка много добра материя за плъзгане, взел съм от средния размер който ми е перфектен, и другото което е че ъглите са му обшити за да не се отлепва горния слой. Другото също което е, че долния слой не позволява плъзгане върху много гладка повърхност, защото той е съставен от гума по специален начин за прилепване към повърхността и стабилизиране. За мишката няма да ви казвам колко пари съм дал, но това е защото имам и давам: Bloody Terminator TL-8 Геймърска лазерна мишка A4tech

Мишката не е важно да е скъпа защото и мишка за 15, 20лв. върши същата работа, но тук ако си геймър или се занимаваш с графики, подложката си е добре да е с добра материя и обшита по ъглите.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.