Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Иванчо казва на баща си: – Тате, мисля че госпожата сериозно си пада по теб! Ако кажа на мама, няма да ѝ стане приятно... – Какви ги говориш, как така си пада? – Ами, тази седмица за трети път те вика в училище!

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Събрали се частите на човешкия организъм на събрание. Станал мозъкът и казал: - Днес изпращаме в пенсия, изхабените от пушене и пиене бял и черен дроб. Има ли, други желаещи за пенсиониране? - Аз. - чул се глас от залата. - Изправете се, да ви видим, кой сте вие? - Ако можех да стана... нямаше да се налага да се пенсионирам.

Жена влиза в аптека и пита:
– Кое е по-подходящо за мъж – валериан или валидол?
– Каква е диагнозата? – пита аптекарката.
– Ботуши за 500 лв.

Един пич излязъл от сутринта от банята и докато се кефил пред огледалото на атлетичното си тяло, забелязъл, че навсякъде има страхотен тен, само члена му стоял бял като мляко. – Ще го попека и него! - рекъл си той и право на плажа. Слънцето тъкмо изгрявало. Съблякъл се набързо и се заровил целия в пясъка... като оставил само члена му да стърчи отгоре... В същото време две старици излезли на сутрешна разходка по плажа с бастуните в ръка... Забелязали стърчащия пенис от пясъка и го наобиколили... Едната старица го почукала с бастуна... и се обърнала към другата. - Няма правда на тая земя, нямааа!!! - Какво искаш да кажеш? - Искам да кажа, че няма правда... а и как да има... На 10 годинки ми беше любопитно какво е... На 20 години се запознах с него... На 30 взе да ми харесва... На 40 все го исках и търсех... На 50 взех да си го купувам... На 60 за да го открия се молих на Бог... На 70 го забравих. Пак го потупала с бастуна и рекла с мъка: - А сега, когато вече станах на 80, взели вече и от пясъка да растат... а аз дори не мога да се наведа и да го докосна...????

Аптекарски бисери на глупостта: - Ъъ, дайте ми един Индезит, от 10 ако може. - Дай, едно от ония, дето като го хвърлиш във вода вика “Фъш.” - Дайте ми един глистер аналгин. - Може ли едно за кръвно на "Паткафарма"? - Може ли хапчета за изрусяване на мозъка? - Километър за температура. - 2 бисерчета фамотидин. - Зелени хапчета за епидемия. - Вие същата аптека ли сте, където я търся? - Този аналгин където ми го дадохте, може ли да го развалите? На тема БЛИСТЕР: - Глистер - Глистче - Бластер - Кора - Дай ми две люспи аналгин и една люспа антистенокардин - фолийце - Може ли едни хапчета за с*кс "подагра." - Калиев хиперкомбинат. Капкометър: - От зелената рецепта ми дай седалгин ООН. - Копчета за хлебарки имате ли? - А калиев сперманганат имате ли? - Дай 1 блистер от ония моите на шайкафарма. - Какво е разписанието на това хапче? - Дай 2 колдрекс макс фактор. - 1 кантонерка аналгин. - Шмелник байкалски. - Презерматив. - Витамин С на скилидки продавате ли? - Парацетамол на активия? - Паста за зъби плака луд? - Имате ли дефлориращ сапун на Dove? - Хлорофил на таблети против кариес? - Една кутийка презервативи Дюрасел. - Eдин аспирин узо, че ме цепи главата. Разговор между клиент (от мъжки пол) и фармацевт: - Извинете, бихте ли ми дали една таблетка Трибестан! - Бих могла да Ви дам една таблетка Виагра или Левитра. - Аз искам Трибестан, не се нуждая от продуктите, които ми предлагате. - Налага ми се да пътувам със самолет, а ми става лошо. - Имате ли Спермадекс и Курватол? - А чорап за разширени вени за ляв крак до коляното? ЧЛЕННИК БАЛКАНСКИ - Бушони за уши имате ли? - Можете ли да ми поправите черчеветата на очилата? - Вагинални таблетки за през устата? - Шишенца за цокане. - Обезчестяващ спирт...

Един катаджия пътувал към София. По едно време попаднал на задръстване. Тръгнал напред да види каква е причината. Стигнал до началото на задръстването и видял една кола, която се движила напре-е-ед-наза-а-ад. Спрял я той и от там се показала чаровна блондинка. - Какво правите? - попитал катаджията. - Засилвам се да полетя - отговорила блондинката. - Защо? - Искам да отида в София, а на онази табела е написано "София" и има нарисувана стрелка нагоре.

На някаква жена съпругът ѝ отишъл в командировка. Станало й скучно и се обадила на любовника си, той бил военен. За съжаление той имал дежурство. Тогава позвънила на другия, но и той бил нещо възпрепятстван и така на другия и на другия и на последния, който бил полицай, но и той не можел да дойде. Жената се примирила и решила да си ляга. В това време се позвънило и военния се появил, успял да намери кой да го смени за малко. Тъкмо да започнат и се позвънило отново. Двамата се уплашили, че е съпругът й и военния се скрил на балкона. Но това, бил другият любовник. Но, същата съдба последвала и с него и с третия и с полицая, защото накрая наистина си дошъл съпругът ѝ. Мъжете на балкона умували как да се спасят. Военния казал: - Аз измислих, спасявам се! - и почукал на вратата. Отворил му съпругът, военния извикал: - Да е минавал оттук случайно един избягал войник? Шокиран съпругът отговорил: - Не, не никой не е минавал. Военният, козирувайки се извинил и бързо излязъл. В този момент полицаят казал: - Аз имам идея, ще ви спася! Почукал на вратата и преди съпругът още да се е окопитил от появата на военния, полицаят попитал: - Да е минавал един преоблечен като военен? - Да, да току-що мина един. Полицаят се обърнал към балкона и извикал: - Оперативната група, след мен!

В данъчната служба, бизнесмен влиза в стаята на данъчния инспектор. Мълчаливо изважда един дебел плик от чантата си и го поставя на бюрото. - Да не би да ми предлагате подкуп?! - надига се от стола данъчният инспектор. Бизнесменът се стряска, бързо си взема плика и тръгва да го прибира в чантата. Данъчният, се усмихва широко, потупва го по рамото и го успокоява: - Направо ти провървя, мой човек. Добре, че взимам.

Един катаджия си седи в храсталака, гладен-гладен. И хооп – задава се една кола. Спира я, козирува, документи, проверка и т.н. После внезапно издава команда: – Я отворете багажника! – …Ама защо, г-н полицай…?! – Няма “ама“, отваряй! …Оппаа…какво е това !?! -…Ами труп, господин полицай…! – Абе аз добре виждам, че е труп, ма къде е аптечката…ш’са глобяваме, или…?!

Е, този престъпник беше лесен за залавяне,- казва полицай.- Той отворил сейфа, измъкнал парите от там, изпил бутилка уиски, изпушил една цигара и оставил отпечатъци от пръстите си. - На бутилката ли? - На асфалта!

Младо семейство тръгва на море. Изминават 50 км от София и там жената се сеща, че си е забравила банския.
- Ще купим друг бе жена, спокойно.
- Ама аз си искам моя, свикнала съм с него!
- Абе жена 50 км сме минали назад няма да се връщаме!
Тогава жената се сетила:
- Я чакай това куче дето го взехме с нас нали е дресирано.
Ще му дадем да ме помирише отдолу и то ще донесе банския. Изпращат кучето и чакат 1 час, 2 часа, 3 часа. Накрая се задава кучето и дърпа комшията за онази работа.

За хора с прекалено високо самочувствие
(което трябва да бъде смачкано)

За направата на полето върху което Вие ще нанесете долуспоменатите думи са ви нужни молив (химикалка), линийка, милиметрова хартия, обикновена хартия, транспортир, калкулатор, астрономична карта, логаритмични таблици, няколко топлийки, много знания и търпение, кашон с цигари (ако не пушите - фъстъци или нещо друго с което да си успокоявате нервите), носна кърпичка и телескоп.

Първо изрежете от милиметровата хартия парче с дължина 46 см. и ширина - 68см. Удебелете с молив(химикалка) линиите на сантиметрите, които ще бъдат вашите полета. Запалете си цигара (или съответно-похапнете си фъстъци). С помощта на телескопа открийте най-ярката звезда отстояща в ляво на Меркурий. (Ако случайно сте в западната хемисфера - прехвърлете се в източната, тъй като вашите координати няма да бъдат верни). На отделен лист хартия маркирайте като точка тази звеза. Намерете третата звезда в ляво от Луната. Нанесете я на хартията като друга точка. Прекарайте права между двете звезди, като внимавате да не я изкривите (за целта използувайте линийка). От астрономичния календар вземете данните за звездите, които се намират между тях и ги нанесете на правата, като предварително изчислите с калкулатора тяхното местонахождение , като разстоянието между тях да бъде в мащаб, кратен на сантиметри (закръгляйте до третия знак след десетичната точка). Запалете цигара (или си похапнете фъстъци).

Разстоянията между звездите (в съответния мащаб ще Ви ориентират къде да поставите на предварително подготвената милиметрова хартия полетата, разделящи думите в кръстословицата една от друга . Попълнете тези квадратчета с черно.

За да намерите къде да нанесете цифрите индикиращи началото на думите, които би трябвало да нанесете в кръстословицата Вие трябва да нанесете отношението между масата на всяка звезда спрямо нейния диаметър, закръглена до най-близкото цяло число.

В първото квадратче на вече готовата кръстословица нанесете числото едно. Пребройте от него толкова квадратчета , колкото сочи първото отношение и нанесете числото две. Продължавайте докато намерите всички останали или докато Ви писне. Когато сте готови или Ви свършат цигарите (фъстъците) започнете с решаването. Приятни минути!

ВОДОРАВНО

1. Названието на четвъртия гръден прешлен на динозавъра Тиринозариус Рекс. (археолог.)
2. Обръщението “Мама ти, стара” на древноарменски. (шег.)
3. Напитка приготвяна от тигрови нокти, влакна от гърбица на камила, корени от хрян и слюнка (използувана за лекуване на хемороиди в начална фаза при някои берберски племена).
4. Бащиното име на известен сенегалски бактериологист.
5. Шумерски бог на финансовите катастрофи и обществените бани.
6. Не особено известен наш биатлонист от близкото минало, починал трагично при задавяне с кокоша кост на сватбата на братовчед си.
7. Финикийското название на гъбички на краката. (финик.)
8. Известен казахстански звероукротител, гостувал у нас с московски цирк през 1966 г.
9. Звездата отстояща на 432 541 светлинни години от лявата пета на “Малката мечка”
10. Известна пакистанска фирма за производство на лопатки за въглища, доминираща на средно-азиатския пазар в края на 19 век.
11. Ритуален танц от горното поречие на река Нигер, изпълняван от местните шамани при лечение на абсцес на горен молар.
12. Другото название на Hypnum Felicium. (бот.)
13. Малък паразит от семейството на бълхите, изчезнал преди около 154 459 години.
14. Названието под което плоските клещи са известни в някои планински райони на Перу. (арх.)
15. Известен наш статист участвувал при заснемането на около дузина телевизионни филми през 60те години. (включително и ролята на човек слизащ от файтон на гара в трети епизод от “На всеки километър”).
16. Улица в град Брамптън, Онтарио, Канада (пресечка на Терез Роуд).
17. Известен читалищен деец от град Пирдоп.
18. Американска пудра за перуки, произвеждана с голям успех по време на депресията.
19. Съкратеното название на албански институт, известен с провеждането на експерименти с медузи. (предимно неуспешни)
20. Името на втория съпруг на племенницата на индианския вожд Татанка-Йотанка.
21. Герой от оперетата “Инокентий и Агафия” на диригента на военния духов оркестър от град Казан - Панкретий Самуилович Голдман (1827-1903).
22. Обичаен възглас при уриниране на страдащи от гонорея (трипер).
23. Малка шапка с шарено дъно (обикновено с перо на върха), носена от младите троли в скандинавската митология.
24. Известен исландски преводач, превел от бенгалски на исландски поемата “Рамаяна”.
25. Чешки фармацевт, открил спрей за неутрализиране на сърбежа причиняван от тясно бельо.
26. Названието на ляв приток на река Лофа, в северна Нигерия. (написано отзад - напред).
27. Млад таджикски художник успешно участвувал на бианалето на младата съветска живопис в Москва през 1984 година.
28. Първият тракторист на Горна Волта.
29. Виден солист от Стокхолмския балет, известен с прочуственната си интерпретация на ролята на Санчо Панса в балета “Дон Кихот” и увлечението си по млади тайландски юноши.
30. Свиневъд-орденоносец през 1971 година , член на ТКЗС във Врачански окръг.
31. Инициалите на организацията на колекционерите на бирени капачки в Европа.
32. Вид гъста новозеландска туршия с много карфиол и бамя.
33. Марка за измерване вискозитета на течности в древна Ливия.
34. Бивш старшина от 4то Районно управление на МВР в София, известен сред колегите си като “Махмурлука”.
35. Второстепенен герой от роман на Флобер.
36. Виден прогонвач на вещици от Севилия, наричан” Фризьора” от Саванарола.
37. Брат - близнак на известното куче - космонавт Стрелка.
38. Буква от азбуката.
39. Името на хазайката на Барух Спиноза.
40. Италиански композитор от 17 век, майстор на кратки мадригали и спагети по наполетански.

ОТВЕСНО
1. Изобретателят на нокторезачката.
2. Родното село на физиотерапевта Кирил Арнаудов Велев.
3. Музикален инструмент, използуван също и като казан за готвене от някои пигмейски племена.
7. Неправилен персийски глагол. (трето лице, ед.ч.)
11. Популярна марка ножове за белене на картофи в Парагвай.
14. Гара в Никарагуа, близо до която през 1942 година дерайлира товарен влак с банани.
16. Предреволюционното име на фабрика за цимент в град Пенза, Русия, която при национализирането бе преименувана в “ФЗЦГПОрДТМ” (изгоряла при големия пожар през 1954).
20. Древноиндийска игра, която някои смятат, като прародител на “Не се сърди, човече”.
22. Дребен производител на гроздова ракия от русенския край.
25. Настоящият помощник на кмета в град Оруро, Боливия. (ако не се е пенсионирал вече)
29. Британски майор, присъствувал при подписването на Нанкинския договор между Велика Британия и Китай след приключването на прословутата Опиумна война (1839-42).
32. Известен крадец от Неврокопско в годините преди 9ти, успял след идването на власт на комунистите да се сдобие с титла “Активен борец срещу фашизма и капитализма”.
33. Популярен румънски шахматист, гостувал на шахматен турнир у нас през 1975 година в Банкя.
35. Една от тайните съставки на освежителната напитка “Кока-кола”.
36. Виетнамски ботаник починал наскоро от рак на простата жлеза.
38. Прякор на барабаниста на групата “От кол и въже”, репетираща в читалище “Петър Берон” в периода между 1969-1972 година.

Баща приспива малкия си син.

– Тате, разкажи ми вместо приказка - защо хората гласуват на избори?!

– За да изберат правителство, което да управлява страната.

– И как функционира тази страна?!

– ОК, ще ти го обясня съвсем простичко - аз, твоят баща - съм правителството. Защото в къщи командвам аз. Майка ти е законът. Защото за нея са важни редът и правилата. Баба ти е пресата, медиите. Защото тя винаги е наясно и знае всичко. Прислужницата е народът. Защото той върши най-трудната работа. Ти си съвременната младеж. А малката ти сестричка е утрешната надежда.

Детето заспива замислено, а бащата горд от нагледните си практически обяснения загася лампата. Посред нощ, малкият се събужда да чишка. Чува шум в стаята на прислужницата, приближава се и вижда баща си в леглото с нея. Уплашен, тича в стаята на майка си, но тя спи дълбоко. Отива в стаята на баба си, но тя не го забелязва, защото концентрирано гледа сериал по тв. Връщайки се в детската, намира сестричката си с мокри памперси... Озадачен, малкият възкликва гневно: - Сега разбирам всичко - правителството мачка народа. Законът е заспал. Медиите си губят времето с простотии. Младежта е объркана. А надеждата за утре е осрана!

Една баба селянка решила да отиде в София на гости на сина си. Изведнъж го вижда в двора на непозната сграда и го пита:
- Синко, ти сега къде живееш?
- Ох мамо, до вчера живеех срещу затвора, днес живея срещу нас.

- И искате да кажете, че четирите апартамента в центъра на София, вилата в Бояна, мерцедеса ви и джипа сте ги купили с честно спечелени пари?
- Разбира се, че са мои, на кой да са?
- Народни са!
- Че откъде у народа такива пари ще има...

Може да бъде изображение с един или повече хора и текст, който гласи '-как разбра, че жена ти ти изневерява? прибрах ce аз и реших завинаги с милена да й разкажа много смешен виц... и оня дебил Ð гардероба ce задави от смях...'

Приятели звънят на наскоро оженил се лекар, за да го поканят на партия бридж. - Спешно повикване! - казва той на жена си и започва бързо да се облича. - Нещо сериозно ли е? - пита младоженката. - Да, извънредно! Трима лекари са вече там.

Педантичен немец се прибира у дома и хваща жена си с любовник. Голият любовник скача от леглото и влиза в банята, там взима една кърпа и се поприкрива с нея. Вбесеният мъж тича след него и крещи: - Не! Не! Жена му си мисли: "Това е. Сега ще го убие" и отива да види какво става. А мъжът: - Не! Не тази! Тази е за лице!

В казармата в един малък град пристига санитарен инспектор и пита:
- Кажете ми какви мерки вземате във връзка с питейната вода?
- Първо я преваряваме.
- Отлично. А после?
- След това я филтрираме.
- Това ли е всичко?
- Не е. За да бъдем напълно спокойни, пием бира вместо вода.

Ден първи. Отива девойка за хляб на село - на улицата седнала на пейка една баба... - Миче, ти чийо си? - На баба Недка - дето живее на улица Любен Каравелов в горната махала... - Ааа, баби, хубаву... Ден втори... - Миче, ти чийо си? - На баба Недка - дето живее на улица Любен Каравелов... - Еее, баби, хубу... Ден трети: - Миче, ти чийо си? - На Майка си и на Баща си съм!!! - Ууууу! Туй Недкин'ту - много устато маа...

Circullium Vitae (Автобиография)

1. Лични данни
Име: Дуцко Дудев Каракочев
Дата и място на раждане: не знам, около 40-50 годишен съм.
Постоянен адрес: София, ж.к. “Факултето” на втория етаж
Семейно положение: женен с 18 деца и 26 внуци

2. Образование
3-ти клас до голямото междучасие

3. Трудов стаж
- Пазарджишки окръжен затвор – 1985 – 1990
- Бобовдолски окръжен затвор – 1992 – 1999
- Поправителен дом – Кремиковци – 2001-2003

Назначенията в тези предприятия бяха в следствие на това, че често намирах парите на хората още преди да са ги загубили.
В Бобовдолския затвор съм завършил курсове по макраме, а в Пазарджишкия се научих да свиря на акордеон. Там свикнах и на работа в екип.

4. Чужди езици
- Есперанто
- Ромски - майчин

5. Допълнителни курсове, обучения и интереси
- 15.11.2004 – Столипиново, Семинарно обучение на тема “По жицата”. Анализ на творбата от Йордан Йовков и обучение как да не ни хваща тока, когато крадем кабели
- обичам черната музика – Кондьо, Софи Маринова, Бони (но не Бони М) и др.

6. Личностни качества
- Тих, скромен и мързелив
- Рядко идвам на работа, но не закъснявам
- Работя малко, но с желание

Желая да се кандидатирам при вас за длъжността “SAP консултант” или в краен случай "Transfer специалист". Много съм добър и се надявам да се видим скоро, ако не почна работа преди това в Софийския централен затвор, щото и оттам яко ме канят.

Отива заекът в сладкарницата, поръчва си кафе и кифла и отива до тоалетната, да си измие ръцете. Когато се връща гледа кафето му изпито. - Кой ми изпи кафето? - попитал заекът. Никакъв отговор. - Пак питам, кой ми изпи кафето? Никакъв отговор. - Кой ми изпи кафето бе?! - изкрещял ядосано заекът. - Аз - изправила се мечката. - А кифлата защо не изяде?

Здравейте, Искам да кажа на всички който търсят работа, и все не намират ще ви кажа че сте мързеливи. Работа колкото искаш. Ето давам пример със себе си. Скоро започнах работа в склад. Работата не е тежка, и не се изисква много от мен. Ето моите задължения накратко: В 6:00 трябва да съм почнал да правя заявките за деня, не са много около 150 броя. Като ги направя трябва да ги изкарам от склада и да ги натоваря, после идват два, три тира със стока които трябва да разтовар и подредя в склада. Не обядвам защото не ми стига времето и съм страшно благодарен на шефа си, че ме засипва с работа. Така пестя от пари за обяд. След обед паля служебния бус и започвам да разнасям допълнителни поръчки. После като се прибера в склада почиствам, измивам навсякъде, и подреждам склада. Към 18:00 шефът ми дава колата м и отивам да взема децата м от училище и от детска градина. Като ги прибера, отивам да му напазарувам от близкия супермаркет на връщане взимам и жена му от козметичния салон, и я прибирам вкъщи. Разбира се качвам и покупките, все пак съм джентълмен. После се връщам до склада, заключвам към 21:00 и си тръгвам щастлив и доволен. Шефът ме осигурява на минималната заплата, а ми дава 200 повече от нея. Какво благородство от този човек. Ще съм му верен до гроб. Дори в Събота ме освобождава в 17:00 часа. В Неделя в 14:00 часа. Благодарение на него вече не близвам алкохол, защото често ходя да го прибирам през нощта от кръчми с колата. Свят човек ви казвам. Какъв късмет извадих с този човек. А вие не се оплаквайте че няма работа. Има, но просто вие сте мързеливи. П.П. - Дори шефът обеща да ме води на вилата му да леем бетон, когато имам почивка. Каква чест, какво доверие. А вие мързелувайте...

В пътнически самолет някъде по средата на полета стюардесата съобщава: - Уважаеми пътници, моля седнете на местата си и закопчайте коланите! Всички много притеснени се подчиняват. Командирът на самолета става от своето място мърморейки: - Уф! Най-после тоалетната е свободна

По телефона: - Шефе, ще закъснея малко. - Защо така? - Закъсах с колата. - Викни някой да те дръпне. - Шефе, никой не вярва, че съм закъсал. - Е, как така? Колата не виждат ли? - Не, тя е на дъното на реката и от тук се не вижда

- Защо сте угрижен, господин посланик? - Откраднаха ми златен часовник на вашия прием, господин президент. - Подозирате ли някого? - Онзи мъж с цвете на ревера. - Това е министърът на правосъдието. Сигурен ли сте, че е той? - Уви, да! След малко президентът на хунтата се връща при посланика: - Ето вашия часовник? - О, министърът сигурно се е почувствал много неловко! - Не, той нищо не усети...

преди 8 часа, нушо написа:

В казармата в един малък град пристига санитарен инспектор и пита:
- Кажете ми какви мерки вземате във връзка с питейната вода?
- Първо я преваряваме.
- Отлично. А после?
- След това я филтрираме.
- Това ли е всичко?
- Не е. За да бъдем напълно спокойни, пием бира вместо вода.

Доктор Радева е забранила да се пие вода.

Французин, американец и българин тираджии си говорят. Американеца се хвали:- Къщата ми е в едно равно поле, като се прибирам надувам клаксона и като се прибера - камината запалена, яденето във фурната, а жената и децата ме чакат на верандата.- А моята къща е на един висок баир - казал французина.- Като се прибирам пускам дългите и като се прибера шампанското отворено и жената ме чака гола на леглото. Аз пък - казал българина, - живея в една долчинка. Като се прибирам спирам двигателя и надолу по инерция. Като стигна излизам тихичко от камиона, изключвам бушоните, вземам бухалката и отивам да чакам пред вратата на спалнята - досега само един ми избяга

Лети си самолета. Подпийнала мутра вика стюардесата, дава й пачка пари и й шепне на ухо да помоли пилота да направи имелман. Стюардесата отива при пилота и той с кеф прави три пъти имелман. В това време в тоалетната седи един наркоман и си мисли: "Здраво ме тресна! Чак по врата се насрах!

Отива един в публичен дом. Избира си момиче и прекарва с нея фантастична нощ. На сутринта отива при шефа на публичния дом и пита: - Колко дължа? - Нищо..Бяхте страхотен! - Какво? Цяла нощ секс със страхотно момиче и не плащам нищо? - Нищо. Даже това е за вас! - и му подава 500 лева. Човекът се шашнал - не стига, че си изкарал супер, ами и 5 стотака напред. Още същия ден разказал на всички свои приятели. И един от тях решил и той да отиде. И той изкарал страхотна нощ, и на сутринта пита: - Колко дължа? - Нищо, бяхте страхотен! - и му дава 100 лева. - Благодаря - казал човека, - Но имам един въпрос: Защо получавам 100 лева, а моя приятел е получил 500? - Вчера всичко вървеше по телевизията, а днес само в интернет.

Попитали радио Ереван: - Възможно ли е човек да се кръсти, да бяга напред-назад, да се оглежда настрани и да псува едновременно? - Възможно е, ако е на пешеходна пътека в България...

Лятно утро, ветрец полюшва бавно клоните на дърветата, слънцето грее, две катерички се... Мечо пух, преял, седи на на сянка и се бори със съня. Насреща се задава Прасчо с един голяяяяям сандвич и влачи едно въже. - Здравей, Прасчо , къде отиваш с това въже и този голяяяям сандвич? - попитал Мечо. - Здрасти, Мечо. Отивам на реката да се беся. Писна ми от този свински живот! - отговорил Прасчо. - А за какво ти е този голяяяям сандвич? - Как за какво. Сигурно цял ден ще вися там. Нали трябва да ям нещо.

Баща и син влизат в аптека. Синчето вижда на витрината презервативи и пита бащата: - Тате, защо в тази опаковка има по три презерватива? - Тези, синко ще използваш, докато си в училище. Два за събота и един за неделя! - А тези, защо са по шест, бе тате? - Тези ще ги използваш, докато си в университета. Един за петък, два за събота и три за неделя! - А в тази опаковка има по дванайсет. Защо? - Тези ще ги използваш, когато се ожениш. Един за януари, един за февруари.....

Адски грозна жена е на санаториум в дълбоката провинция и разказва на местния горски за инцидент със среща с мечка. - Ето тук стоях. От храстите излезе мечката. Аз се изплаших толкова много, че се изпуснах - и показва една купчина л*йна. - А после панически избягах. Горския, ровичкайки с една пръчка в купчинката: - Не се ласкайте. Всичко е било наобратно, л*йното е мечешко

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.