Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Един човек много обичал да залага на кучешки надбягвания и един път когато отишъл да заложи пак до него дошло едно старо, мършаво и трикрако куче и му казало:
- Заложи на мене, всичко е сигурно аз ще спечеля!
Пича се съгласил и заложил стабилна сума на кучето.
Състезанието започнало и кучето едвам стигнало до финала около половин час след другите и нашия човек го хванал и го питал:
- Кво стана нали всичко беше сигурно?!?!?!
- Ми не знам що стана тъй! - отговорило кучето.

Разговор между контрола и пътник в градски автобус: - Вашето билетче? - Моето билетче. - Вашето билетче? - Моето билетче. - Вие какво зациклихте ли? Други думи не знаете ли? - Знам. Прахосмукачка... - Да не сте болен? - Да не сте доктор? - Не съм доктор! - Аз пък не съм водопроводчик. - Май ви хлопа дъската... - Що, да не сте дърводелец?... А, ето я и мойта спирка !

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Вървял си Иванчо към ТУ. Стигнал и що да види, няма го! На мястото на ТУ само една поляна и на нея кротко си пасат овци. Пита Иванчо овчаря: - Къде е ТУ? - ТУ изгоря - отговаря овчарят. - Моля?! - ТУ изгоря - отговаря овчарят. - Моля?! - ТУ изгоря - отговаря овчарят. - Моля?! Овчарят се ядосал: - Стига с това моля, ти глух ли си или какво? - Не, просто ми и приятно да ми го повтаряте...

На изпит за шофьорска книжка: - Представете си, че сте пропътували петстотин метра, и разбирате, че сте си забравили ключовете на колата вкъщи. Какво ще предприемете? - Ще отбия вдясно, ще спра колата и ще сляза да видя кой идиот ме е бутал толкова време.

Ню Йорк. Габровец отива на пощата и си поръчва телефонен разговор за 30 секунди. Телефонистката го изглежда шашнато: - За 30 секунди ще успеете ли? - Напълно! Свързват го с дома му: - Иване, акаш ли? - Да, тате! - Бъди здрав! Чао! Очите на телефонистката стават огромни като понички: - Че каква информация получихте? - Как каква? Аз го попитах: - Акаш ли? Той каза да! Щом ака - значи се храни! А щом се храни - значи има пари! А щом има пари – значи е добре!

Пийнал човечец се качва в автобуса и се чуди с кого да си поговори. Вижда, че до него един младеж разглежда географска карта и го пита:
- Каква е тази карта?
- Това е карта на Африка - обяснява младежът.
- Младежо, струва ми се, че ти си се качил не в този автобус, който ти трябва.

Маце дай малко на лево. -А сега на десно. -Ха сега леко на зад . -Ей слушай бе готин ти ше ме кебреш ли или ше ме паркираш.

Ту-Варна, в час по Висша Математика студент от залата се обажда:
- Г-не тази формула е много дълга.
Учителя се обръща към студента:
- Ако беше кебапче нямаше да кажеш че е дълго!

Един руснак се разхождал по центъра на Бургас. Видял паметника с вдигнатата ръка, и се развикал:
- Альоша, Альоша, Альоша!!!!
Бай Ганьо го чул и казал:
- Альоша ваш, а цимента наш!!!

Щирлиц излезе на централния булевард в Берлин и за да не се набива на очи, тръгна да го пресича пълзешком...

Мис Варна`2003. Водещият разговаря с кандидатка за титлата:
- Какво искаш да ти се сбъдне?
- Най-хубавите сънища!
- А какво сънува последно?
- Ааа..., нищо!

Водещият на конкурса Мис Варна задава въпрос на една кандидатка, спечелила впоследствие титлата:
- От какво се боиш?
- Боя се, че носът ми е крив и заради това няма да ме изберат за Мис Варна...

Водещ на радио Атлантик:
"Днес във Варна е слънчево, `щото е ден."

Лили (водеща в MMTV) анонсира анкета, направена във Варна:
"Тук на площада задаваме въпроса: "Правите ли с*кс?" и до момента имаме много различни отговори..."

- Мадам, не ви ли притеснява, че вашата дъщеря е сама в Париж, а там има толкова изкушения?
- Вече не. Писа ми, че е под надзора на полицията.

3-ти закон в Студентски град:
- Всяко действие води до равно по сила и обратно по посока бездействие!

Разговор между двама горди собственици на "луноходи" във Варна:
- Много яки дупки! Голям кеф! Минавам през тях с пълна газ!
- А пък аз преди дупката спирам, оглеждам да не играят вътре деца и тогава минавам!

Известен певец изнася концерт в болница. След представлението се обръща към пациентите:
- Довиждане и се надявам да се подобрите!
- Благодарим, подобно! – отговорили пациентите.

Един пич много си падал по една девойка и няколко месеца я гонкал, да я сваля. Девойката полека-лека почнала, да поддава и накрая се съгласила. Ходили на кафе и се прибират вкъщи. Нашия я съблича и к`во да види. Краката й стархотно космати. Отвратил се той и му се отщяло всичко. Застанал пред нея, почесъл се по главата, и пита: - Чудя се, тия големи косми, дет` ги виждам по краката ти, не ти ли пречат да бягаш бързо? - Не бе, що, даже много бързо си бягам с тях. - Ма, бегай бе, бегай к`во

Студентски изпит. - Какво да Ви правя, колега - отчаян е професорът - изобщо не сте се готвили за този изпит! Кажете ми поне, колко крушки има в аудиторията? - 15! - преброил студентът - Съжалявам, колега, 16 са. Аз имам фенерче в джоба. На следващата сесия, историята се повтаря. - И какво сега, колега ? Ще броим ли крушките? - 16! - веднага отговаря студентът. - Сгрешихте, колега - казва професорът - този път нямам фенерче, не мога да ви пиша тройка. - Да, но този път АЗ имам!

276132456_1674874176181335_2747698881672481761_n.jpg

Тираджия се връща от дълга командировка. От вратата право в спалнята и див с*кс два часа. Огладнял отива в кухнята и гледа жена си там: - Аз кого таковах в спалнята? Търчат и двамат в спалнята и гледат тъщата на леглото ...доволна . -Мамо, защо мълча, а не му се развика? -Ааа, аз със тоз прстак не говоря от две години...

Двама катаджии забелязват автомобил,който се движи с висока скорост.Единият от тях излиза на средата на пътя и маха с палката.Автомобилът набива спирачки,блъска го и след 100 м. спира.
Вторият катаджия се приближава,чука по стъклото и пита:
-Как сте с документите?
-Ами така, както със спирачките…-отговаря шофьорът.

Колко бързо се изменя интелектът на техниката: - Роботът-прахосмукачка от първо поколение се блъскаше в предмети, падаше по стъпалата. - Роботът-прахосмукачка от второ поколение чистеше добре, но при команда "Изчисти килима" подгонваше котката. - Роботът-прахосмукачка от трето поколение го заварих преди два дена да замита боклука под килима

- Сисе, yбиx го тоя гаден плъх! - Ох, благодаря ти, Иванчо. Ама аз мислех, че е мишка. - Не. Плъх си беше. Голям и много грoзен. - Ох, радвам се, че имам приятели като теб. Лейди най-сетне ще е спокойна. - Коя е Лейди? - Моята чихуахуа. - Твоята чихуа... Ааа, азз трябва да тръгвам. - Няма ли да останеш за едно кафе? - Не, нее... Бързам много!

Сутринта рано звъни телефонът на една блондинка. Тя вдига слушалката и чува:- Извинявай, че те събуждам толкова рано.- А, нищо, нищо. Аз и без това трябваше да стана, защото ми звъни телефонът.

В Лондон двама наркомани се качват на автобус. Единият от тях се качва на втория етаж и веднага слиза обратно, целият прибледнял:
- Приятел, не се качвай горе, там няма шофьор!

Горещ летен ден на Слънчев бряг. Спасител мързеливо оглежда поверения му периметър от водата. Изведнъж вижда човек, който се дави. Скача, хвърля се във водата и плува към него. Оказва се, че давещият се е огромна мутра. Спасителят, със сетни сили, успява да го извлече до половината от водата и започва да му прави изкуствено дишане. Около него се е насъбрала тълпа, а над удавника се е навела друга мутра. Спасителят помпа ожесточено гръдния кош на удавника, като при всяко натискане от устата му излиза фонтан морска вода. Спасителят помпа, помпа, а водата хвърчи ли хвърчи. След 15 минути другата мутра го потупва по рамото:
- Морски, дръпни му задника от водата! Така, както си я подкарал, ще изпомпаш цялото море...

Иванчо бил много слаб ученик и особено математиката хич не му вървяла. Изкарвал двойка след двойка. Загрижила се майка му и решила да го изпрати в католическо училище в съседния град. Връща се Иванчо след месец, целия отслабнал, очите му като понички, а в бележника му шестица до шестица.
- Бре, Иванчо, какво е станало с теб! - не вярва на очите си м@йка му
- Ох, остави се! Още първия ден учителят ни по математика ни показа един гол мъж, закован с пирони на знака плюс и веднага разбрах, че тия даскали изобщо не се шегуват...

Разговарят индианец и кореняк - гражданин на Ню Йорк. Гражданинът:
- Е, харесва ли ви нашия град?
- Прекрасно, просто прекрасно! А на вас харесва ли ви страната ни?

София, Великден. По улицата върви пич със синьо-бяло яйце. Среща още един с такова яйце, поздравяват се:
- Левски шампион!
- Во истина шампион!

Пожарникари подпират стълба на прозореца на горяща сграда. Оказва се, че прозорецът е на една баня. По стълбата се катери млад пожарникар. В банята се къпе млада брюнетка.
- Аха, вие сте втората бременна която спасявам в този град! - възкликва пожарникарят.
- Ама аз не съм бременна.
- Но аз още не съм ви спасил...

Бай Минчо - домакинът на болницата беше се почерпил нещо и по погрешка купи работното облекло за медицинските сестрички... от с*кс шопа. "Заболеваемостта" на мъжкото население, лекуващо се в кварталната болница се покачи двойно!

Българин заминава в командировка в Париж. Влиза в един публичен дом и търси конкретна прос*итутка по име. Изчуква я и й оставя $150. На другата вечер пак идва, пак я изчуква и пак й оставя $150. Същото се случва и на третата вечер и тя му казва:
- Знаеш ли, ако дойдеш утре пак, ще те обслужа безплатно. Наистина те харесвам!
- А-а, няма нужда - отговаря българинът. - Аз познавам брат ти в България - той ме помоли да ти донеса $450.

КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА КАЗВАТЕ НА ПОЛИЦАЙ КАТО ВИ СПРЕ:

1. Съжалявам, не бях обърнал внимание на радар-детектора...
2. Лошо ченге, няма поничка за теб.
3. Добри сте, трябва да сте карали поне със 140 за да ме настигнете.
4. Мислех, че трябва поне да си в добра форма, за да станеш полицай...
5. Вярно ли е, че единствената причина да ставате полицаи е, че сте глупави за МакДоналдс?
6. Какво ще кажеш за двайсетак, виждал ли си такива досега? Това са доста понички и кафета...
7. Ще проверяваш ли багажника? - наистина не ти трябва да правиш това...
8. Е, корумпиран ли си, или...?
9. Искаш ли да развъртим един джойнт?
10. Чакай, би ли подържал малко тоя кървав нож!?
11. Превишена скорост? Аз? Не. Просто се опитвам да се махна от тоя скапан, малък кокошкарски град, пълен с развъдени, слабоумни мухльовци, колкото се може по-скоро...

Едно чукчи пита на рецепцията:
- Колко време лети самолетът до Москва?
- Един момент....
- Благодаря.

Жена се качва на автостоп в един ТИР на път за Варна. След известно време пита тираджията:
- Извинете, виждам че тук има едно паве, за какво ви е?
Мъжът се обръща и казва:
- Нося си го за да ми счупиш главата ако не те на*ба до Варна.

Един човек отива в патентното бюро в Париж и казва, че е изобртил мотор за автомобили, който работи не с бензин, а с вода.
Проверили, оказало се, че действително работи. Започнали да оформят изобретението и го попитали:
- По принцип можем да ви предложим два алтернативни варианта - или да го оформим като едно изобретение, или като две - мотор, работещ с вода и вода използвана като гориво. Вие нали сте специалист по горивото?
- Да, много години работех с нефт в Саудитска Арабия. Там, между другото направих и изобретението.
- А защо не го патентовахте там?
- Опитах се. Но когато им описах изобретението си, те също ми предложиха два алтернативни варианта.
- Какви?
- Обесване или разчленяване.

Борец отива на екскурзия в Япония. Влиза в магазин за очила и казва на продавача:
- Искам едни цайси, ама никой в България да нема такива.
Продавача ровил из шкафовете дълго време и накрая извадил едни очила. На пръв поглед нищо особено, обаче цената 10 000 долара.
- Кви са тия цайси, бе?
- Много специални. Когато си ги сложиш, виждаш всички хора без дрехи. - обяснява продавача - Супер са и имат три години гаранция.
Надянал мутрата очилата, верно всички наоколо голи. Платил ги и си тръгнал. Качва се на самолета, гледа стюардесата, заглежда се в пътниците - всичките голи.
Сваля очилата - всички облечени. Така се занимавал през целия път. Кацнал в София и бързо се прибира вкъщи. Слага очилата и влиза в спалнята. Гледа - на леглото жена му с някакъв мъж. И двамата голи. Сваля очилата - пак жена му с някакъв мъж голи. Пак ги слага, сваля ги - все едно и също. Сваля очилата и ги тресва в земята:
- Мамичката ви японска! А оня ми разправяше, че имали три години гаранция!

От ЧНИИ (Чукотски Научно-Изследователски Институт) изпращат телеграма до Москва:
- Изпратете 2000 тухли за научни изследвания.
След един месец:
- Изпратете 20000 тухли за научни изследвания.
След още един месец:
- Изпратете 1000000 тухли за научни изследвания.
Изпращат проверяващ да видят за какво им са тухлите. Пристига той и гледа. Група научни сътрудници на брега на океана.
Гледат тухла.
- От тук - правоъгълна.
- И от тук - правоъгълна.
- И от тук - правоъгълна.
Хвърлят я в океана:
- А прави кръгове???

- А бе, какво е "сан оф бич"?
- "Кучи син". Къде го прочете?
- На тениската ти е написано.
- Ааааа, тогава е "слънчев бряг".

- Кое е най-хубавото в София?
- Табелата към Пловдив!

Люта зима. Враца. Краен квартал. В ранното мразовито утро полицай обикаля пеша патрулния си участък. Завива зад ъгъла и среща пиян мъж. Мноооого пиян, едва се държи на крака. - Ще можеш ли сам да се прибереш вкъщи? - любезно пита полицаят. Мъжът го поглежда и с обиден глас, просто до дъното на душата си, отговаря: - Кааак в къщи аз отивам на работа.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.