Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

218 снегорини изкара Борисов през нощта в София
----

Двама си говорят:
- Чу ли, че цяла нощ Бойко Борисов е наблюдавал почистването на снега (218 машини били чистили)?
- Чух, ама не разбрах къде... няма и три сантиметра сняг..
----

Пак ни изненада снега, засега почти го няма...
----

Един чете новините и казва:
- Добре де, а преди кой е изкарвал снегорините...
----

- Защо са изкарали 218 снегорина?
- Правили са суха тренировка 🙂
----

Някои медии даже публикуваха снимки. Снимките са били направени в киноцентър "Бояна", където на разположение са имали машина за снеговалеж.
-----

- Ало, господин Борисов, тук един снегорин затъна.
- Преигравате!
- Да, но вие почнахте първи!

Човек си язди камилата в пустинята, но го настига състезател с мотор от рали "Париж-Дакар".
- Ей, чакай малко да те питам ти как караш толкова бързо мотора?
- Като карам бързо, моторът ми се охлажда и върви бързо.
Като разбрал това камиларят пришпорил камилата, но не минали и 1 километър и тя взела, че подвила крака и умряла.
- Хайде ма, тръгвай ма. Ти да не би да замръзна - казал камиларят.

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Визитация на 4-ти километър. Лекарят влиза в стаята и забелязва, че един пациент е седнал на пода с капак от тенджера в ръцете и издава бръмчащи звуци.
- Какво правиш с този капак бе?
- Днес съм на дълъг курс. Карам за Варна.
В това време на съседното легло се клати по колене и пъшка друг пациент.
- Ми ти какво правиш бе?
- А, колегата го командироваха за морето, та наминах да видя как е жена му.

СТУДЕНТ ЛИ СИ ?

1. Имаш ли топла вода?
а) Аз не, обаче едни приятели в 28 блок имат бързовар и там ходя
б) Не. Аз и студена нямам, ако искаш, ще ти разправя, тя е дълга и широка
в) Рядко, щото докато я донеса с тубите от Банкя, тя все изстива
г) Не знам, не ползвам

2. Капе ти от тавана в банята?
а) Ми капе си, кво. Нали е безплатна, какво ме интересува
б) Бе мене целия таван ми пада на парчета вече шест месеца, че за едни капки ли ще седна да се тревожа
в) Слагам чадър. Не се смей, знаеш ли колко е досадно, като ми капе на учебника, когато заседна за по-дълго
г) Откак ходих да го бия оня кретен от горната стая, не смее да се къпе и не ми капе вече, неговата мама

3. Вратата на банята е изгнила и се разпада?
а) Да гние бе, нали не е моя
б) То само вратата да беше?
в) Аз една завеска съм си направил и си я дърпам, като ползвам банята
г) Че кво, аз нямам какво да крия. Който не е виждал, нека гледа; малко останахме истинските мъже
4. Някой на етажа прави шумен купон и ти пречи?
а) Аз бе, аз го правя купона, как ще ми пречи
б) Ми те всяка вечер правят купони; свивам се в ъгъла и чакам да свърши
в) Мама ми изпрати едни тапички за уши, много са ефективни, ще знаеш
г) Ей сега ше отида да ги разкатая наглите копеленца
5. Тока спира?
а) Няма нищо, аз без друго тъкмо излизах
б) Първо водата, сега и тока?То аз друго не съм и очаквал
в) Аз от вкъщи съм си взел една газена лампа. Тя е почти антикварна, още баба ми я ползваше
г) Ше спрат дедовия, аз на всичките им имам телефоните в Енергото
6. Съквартирантът ти много ти досажда и постоянно има гости?
а) Няма проблеми, и аз имам гости постоянно. Много е весело, но е тясно
б) То не бяха гости, то не беше чудо. Откакто приятелката му и сестра й дойдоха да живеят в стаята, наистина взех да се притеснявам
в) Аз нали ти казах за онези тапички за уши, много помагат; само параван някакъв ми трябва, че с приятелката му двамата като се налегнат, се сконфузвам много и ми става неудобно да гледам
г) Къв съквартирант бе, той избега още на третата седмица; аз само малко го понабих, за да му помогна с решението
няма значение какво си отговарял. ако живееш в
студентски град, всички отговори са валидни

Париж. Публичен дом. От една от стаите изскача млада прос*итутка и крещи:
- Ужас! Ужас!
"Мадам" я спира и пита:
- Какво става?
- Ужас! Ужас! Ако знаете какво иска от мен тоя клиент!
Мадам отива да провери. Влиза в стаята, излиза чак след час. Оправя си прическата, привиква младата прос*итутка и казва:
- Е да, ужас. Ама чак пък (имитира я) "Ужас! Ужас!"...

Покрайнините на малък френски град. Под едно дърво на пътя към гробищата мъж и жена се натискат.
Бавно и печално по пътя се задава погребална процесия. Хората от процесията леко се смутили от заниманията на двойката. Жената бързо се откъсва от прегръдките на мъжа и му прошепва:
- Мишел! Свали си поне шапката, някак си не е удобно!

Случайно в едно купе на нощния екпрес София-Варна, попаднали адвокат, бизнесмен, студент и сексапилна млада дама, която не криела прелестите си. Мъжете жадно гледали стройните бедра, едрите гърди и сочните устни...
- Искате да ме ч*кате ли? - изненадала ги тя. - Вземам по лев на вкарване и изкарване, лев навътре, лев навън.
Пичовете се навили, при тая сексапилна дама нямало да им отнеме много време за да свършат и така да минат на по-тънка лайсна. Дамата смъкнала бикините си и попитла кой е пръв. Пичовете излезли в коридора, хвърлили чоп за реда. Пръв бил адвоката, влязал и след две минути излязал.
- Как е? - попитали дръгите двама мераклии.
- Огън, една врътка и свърших... 18 лева ми излезе...
Втори бил бизнесмена, влязъл при мацката и се наел да върши бизнес... след три минути и той излязъл.
- Е-еее, как беше?
- Абе прекара ме малко, трябваше по-рано да свърша, ама смени позата, и закъснях със свършването, 38 лв.
Последен бил студента, влязал при мадамата и го хоп потопил малкия вътре.
- Гладното студенче, след една минута ще е навън - присмял се бизнесмена.
Минали се пет минути, студента продължавал да не излиза, изнизали се още десет, пенайсет...
- Абе, това студенче ще излезе голям паралия - недоумявали спътниците отвън в коридора.
След като минал един час, адвоката рекъл:
- Това не може да бъде, да не му се случило нещо, дай да проверим.
Речено сторено, открехнали вратата на купето, мадамата била с вирнати крака, а студента легнал отгоре и с набит к*р до м*дете...
- Какво става бе, пич? - попитал бизнесмена.
- Дайте едно левче бе хора! - просълзен казал студента- имах само един лев, вкарах го и нямам други пари, за до изкарам...

Разтревожен мъж настига полицай на улицата: - Полицай, арестувайте ме. - Защо бе човек? - Не издържам вече. Ще убия тъщата си. - Чакай бе, човек! Я по-спокойно. Знаеш ли какво ми хрумна? Я убий и мойта тъща и ще те уредя да получиш по-лека присъда. Познавам един прокурор. Мъжът побягнал при прокурора: - Г-н. прокурор арестувайте ме, иначе ще убия тъщата си. - Чакай бе, човек. А, знаеш ли к’во. Я убий и мойта тъща и ще те уредя да лежиш по-малко. Мъжът се напил и убил и трите тъщи. Своята, на полицая и на прокурора. Изправили го на съд. Съдията чете присъдата: - Подсъдимият се признава за виновен в убийството на три тъщи и се осъжда на ... 6 месеца затвор. Съдията се надвесил към подсъдимият и му прошепнал: - Тъпанар, ако беше убил и мойта тъща, щях да ти дам условна присъда.

Времето на рицарите отмина. Сега и мъжете са принцеси....

Учителката влиза в час и със строг глас казва: - Ученици, колко пъти съм ви казвала да не носите домашни любимци в училище? Какъв беше тоя плъх в коридора? Иванчо вдига ръка. - Кажи Иване... - Госпожо, това не е плъх, а на Марийка пинчера! А учителката казва: - Все ми е едно какво е, котката го изяде..????????

Женят се двама млади посред зима и след цялата дандания си лягат каталясали да спят. На сутринта младоженецът събужда жена си. - Скъпа, да хапнем нещо, а? Какво ще има за закуска? - Любов, миличко! Закусили те и на обяд същата история. - Какво си приготвила за обед, рожбе? - Аамиии, любов, тигре... Обядвали с любов, вечерята била от същото меню, а на другата сутрин на булката и станало студено в леглото. Пипа чаршафите - и те ледени. Надига чорлава глава от възглавницата и гледа мъжа си, кацнал върху парното. - Какво правиш там , скъпи? - Какво, какво... топля закуската!

Кире, турил малкио Кирчо да легне да спи, цунал го по челото и му пожелал лека нощ. После, леко накокръжил са от превъзбуда, са шмугнал под завивките при Пена .. и я награбил лакомо. – Де па ти, стига бре, шашкънин, детето още неа заспало! Кире са обрънал на другата странa, ама сън го не лови. Минало време и он па да си пробва късмета, отправил настойчивата си покана! – Детето не спи, а ти си са побръкал тука ! Нее ли та срам, бе? Причернело му на Кире и отишел у кухнята .. да дири нещо за пиенье. Намерил сал неква бутилка евтино шампанско .. на пикоч останало от Нова Година, и го шяпнал .. изгърмяла тапата. Малкио Кирчо са надигнал от кревата и през цифки и сълзи рекъл на макя си: – Е, доволна ли си сеги!? Зарад‘ тооа твоя инат, дрътия са застрея у кухнята!????????????????

Скъпа, искаш ли да дойдеш с мен на фитнес?- Дебела ли ме наричаш?- Тогава не идвай, щом не искаш.- Мързелива ли ме наричаш?- Успокой се, любов моя.- Истеричка ли ме наричаш?- Нямах това предвид.- О, значи съм лъжкиня!- Тогава не идвай.- Чакай бе, защо искаш да ходиш сам?

На пътя е спряла кола и не тръгва. Отзад се е наредила голяма опашка от автомобили. Всички свирят с клаксоните. От колата излиза красива блондинка, приближава се към най-близкият автомобил и казва на шофьора: - Господине, бихте ли погледнали, какво ѝ има на моята кола, а аз тука ще натискам клаксона вместо вас…

Днес имаше една сладурана пред мен в метрото. Гледам пуши електронна цигара... та ми е тъпо да питам за огънче и викам:
- "Извинявай да имаш зарядно за Самсунг?!"

Бойко Борисов събрал при себе си Милен Велчев, Татяна Дончева и Минко Герджиков и им казва:
- Нали всички искахте да сте кметове на София, реших да ви направя мои заместници. Милене, ти обеща да асфалтираш 400 км пътища бързо, хайде направи го, Ти, Татяна, обеща, че ще спреш корупцията, хайде направи го. Ти, Минко, каза, че си решил проблема с боклука и че си можещ, хайде действай!
...
- Ами вие, господин Борисов, какво ще правите?
- Аз ще слушам "Батальонът се строява" и ще ви гледам!

При минусови температури в Москва Юрий Лужков и Бойко Борисов играха футбол.
Връща се Бойко Борисов от Москва и го питат на летище:
- Как оценявате посещението си в Москва?
- Ама не четете ли новините - вкарах два гола...

Полет от Париж за София, пътниците спокойно пийвали питиета, когато самолетът започнал да пада. Настанала паника, всички са разтичали, и се вайкали, само Иванчо седял спокоен, пйвал си и гледал през илюминатора.
- Иване как може да си такъв спокоен, самолета пада,- провикнала се в ухото му Мария
- Е, и... - отегчено отвърнал Иван
- Как е, и, ами ще падне и ще се разбие на хиляди парчета, погледни на каква височина сме.
- Да пада,... да не е на баща ми, кво ми дреме за някакъв самолет.

Петров разглежда новата си подробна сметка от БТК и си мърмори на глас:
- Добрее, с Плевен съм говорил, ш`си платя; с Варна съм говорил - ш`си платя; с Добрич съм говорил - ш`си платя, ама с ДДС не съм говорил! Това няма го плащам!

Майкъл Джексън щял да има концерт в София. Иванчо отишъл при него:
- Бат Майкъле, имам една молба към теб, понеже съм ти голям фен, да ми дадеш един билет за концерта ти, че са се свършили.
- Добре - отвърнал Майкъл - Ето ти билет.
- Но искам да е на първият ред, за да мога максимално да се кефя.
- Ок, и това е уредено.
- Има още нещо - продължил Иванчо
- Казвай...
- Ами понеже имам много приятели, ще те помоля за да се изфукам пред всички, когато пееш, да спреш за момент и да ми подадеш ръка с думите - ООО Иване, как си стари приятелю?
- А-аа това е малко сложно, но ще се опитам, май прекали с молбите... - замислил се Майкъл
На концерта Иванчо бил седнал на първия ред, а цялата тайфа назад, приятели, познати и мацки... По време на концерта, както се уговорили, М. Джексън прекъснал песента си и се доближил до Иванчо:
- Иванчоо, как си стари приятелю - провикнал се Майкъл по микрофона и му подал ръка.
- Аййй, сиктир от тука бе, ти ли ще ми подаваш ръка - отвърнал Иванчо...

Вървят двама пед*раси из улиците на София и по едно време единия вика:
- Я, т`ва Азисчо бе.
А другият намусено:
- Ае мани го последния път ми открадна червилата.

Генерал пита психиатъра в комисия на военно училище: - Как определяте дали кандидатите са психически здрави? - Задавам им един прост въпрос: "Великият английски откривател, капитан Кук, е направил три далечни плавания. По време на кое от тях е бил убит?" - Що за идея - неодобрително казал генералът - да им задавате въпроси от английската история. Момчетата може да не са я чели!

Възрастен бизнесмен отива при сексолог.- Докторе, имам проблем, жена ми не може да забременее.- Ами, във вашата възраст. . . .- Можете ли да ми помогнете?- Мога да ви посъветвам, да си вземете млад секретар. . .След няколко месеца докторът среща бизнесмена на улицата.- Здравейте, как е жена ви?- О, благодаря ви за съвета. . . Тя забременя.- А как е секретарят?- Тука нещата са по - лоши. . . И тя забременя.

Прибира се жена от работа и заварва в къщи съпруга си с любовницата му. Любовницата си тръгва, а жената не казва нищо. След няколко дни мъжът се прибира в къщи - а там съпругата му с любовника си. Изхвърля любовника и пребива жена си. Когато всичко свършило жената попитала: - Защо когато аз те заварих с любовницата ти не казах нищо, а когато ти намери мъжа тук ме преби? - Виж сега. Мъжът и жената са едно цяло. Когато е*а аз, е*ем ние, когато е*ат теб, е*ат нас!

Мъж черпи колегите си в службата с бонбони. - Какво става, какъв е повода? - Роди ми се момченце. - Браво! А как е жена ти? - Ами добре е засега... Още не съм й казал.

Един нашенец спасил живота на богат турчин край Босфора. От благодарност комшията предложил да му даде каквото си поиска. Нашенецът отсякъл:
- А бе, много ровят на границата. Каквото и да дадеш, може да ми го вземат. Я по-добре ме заведи да видя отблизо какво е това харем.
Богаташът веднага го завел в собствения си харем. Ядат, пият, свири оная ориенталска музика, ханъмите хвърлят гюбеци. По едно време нашенецът взел да се ококорва и зачервил гребена. Турчинът рекъл на една от жените си:
- Айше, я оди олаби човеко!
Завела го тя в спалнята, олабил той жилата, па се върнали. Пак ядат, пият, ханъмите хвърлят гюбеци. По едно време нашенецът взел пак да се ококорва. Турчинът пак:
- Хатидже, я оди олаби човеко!
Завела го тя в спалнята, олабил той жилата, па се върнали. Пак ядат, пият, ханъмите хвърлят гюбеци. По едно време нашенецът взел пак да се ококорва. Турчинът пак:
- Назифе, я оди олаби човеко! Завела го тя в спалнята, олабил той жилата, па се върнали. Пак ядат, пият, ханъмите хвърлят гюбеци. Ама нашенецът нещо не се ококорва. Турчинът повикал един от гавазите - як арапин с бръсната глава:
- Мустафа, я оди натегни човеко, че много се е олабил!

Две блондинки седят в кафене и си говорят за тяхна приятелка /също блондинка/. - Чу ли, муцка, Десата се удавила лятото на морето? - Как така? - Ми ходила на пристанището и паднала от кея във водата. - Ми тя нали можеше да плува? - Можеше, ама някой бил сложил табела “Плуването забранено”.

Бащата на малкия Иванчо се връща внезапно от командировка. Жена му лежи в кревата, завивката й до носа, зачервена и притеснена. - Кво става жена? - Мноого ми е зле. Ушите ми пищят, ускорен ми е пулса. Иди, моля те в аптекака и вземи нещо успокоително. Тръгнал да излиза, погледнал в детската, Иванчо лежи в леглото. Шепне заговорнически на татко си: - В гардероба е чичо Гошо.. Връща се баща му в спалнята, отваря гардероба, а Гошо вътре между дрехите и му казва: - Гоше, жена ми умира, а ти играеш на криеница с Иванчо. ?

Проверка от КАТ : – Какво е това в багажника?! Ваш ли е този автомат? - Това е калкулатор, г-н полицай. Полицаят вади елка. - Ето, това е калкулатор! - Старши, твоят е за предварителни, а този в багажника е за окончателни сметки.

Жена намерила скрити пари и попитала съпруга си: – От къде имаш толкова пари, бе? – Събирах ги за подарък. Нали скоро имаш рожден ден. – Аха, а защо са толкова малко...?!

Тъмна нощ. Гора. Вървя си аз... Сама. Изведнъж се появява сянка и ме пита: - Ти какво така, девойче, през горичката?! Сама?!!! Аз, с въздишка: - Сама... - А не те ли е страх така, в гората, в един през нощта?! - Как да не ме е страх... Току-виж, изскочили отнякъде ченгета, а пък аз нито личната карта си нося, нито разрешителното за пистолета...

- Ходи ли на зъболекар?! – пита жената. - Ходих. Той ми извади тези два зъба. - Ама не те ли болеше само един? - Е, да, ама докторът нямаше дребни да ми върне…

- Сине, какви са тези чудовища дето си нарисувал? - Съседите бе тате! - И що са такива? - Ми нали ти каза, че на нея краката и растат от сливиците а на него ръцете са му в з*дника!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.