Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

- Нали знаете, кога се казва евала на мъжът?
- Като го хване с две ръце, каквото остане отгоре, все е евалато.

Бързо отслабване - яйчина диета.
- Сваряваш сутрин едно яйце, на обяд го обелваш, а вечерта го изхвърляш. За една седмица - 5 кг. надолу. Ако искаш двоен ефект, опитай с две яйца.

- С жената се скарахме и тя обяви гладна стачка.
- От колко време не яде?
- Аз, аз не ям.

- Докторе, излязоха ли изследванията ми? Умирам от любопитство!
- А бе, не е точно от любопитство.

Първите три етажа от жилищния блок викат:
- БОли ни Ую за асансьора!
Всички етажи без първите три викат:
- БОли ни Ую за разбитата входна врата и това, че пияниците пИкат у входа!
Всички етажи без последния викат:
- БОли ни Ую за покрива...
И ако допуснем, че жилищния блок е умален модел на държава, то ще си отговорим на въпроса защо тая държава никога, ама никога няма да се оправи!

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Луд отива при психиатър и му казва:
- Докторе, аз съм птица!
Доктора:
- Добре, тогава идете да полетите малко из чакалнята, а аз през това време ще ви уредя гнездо в болницата.

При психиатъра.
- Докторе, жена ми има комплекс за малоценност.
- О, не се притеснявайте, това се лекува лесно…
- Аз не идвам за това. Посъветвайте ме, какво трябва да направя, за да го запазя?

Лекар-психотерапевт лекува болен с хипноза:
- Повтаряйте след мен: аз съм здрав, аз съм здрав, аз съм здрав…
И накрая:
- Сеансът струва двадесет лева.
Пациентът:
- Повтаряйте след мен: на мен вече ми платиха, на мен вече ми платиха…

9159338R.jpg

Двама педофили си говорят:
- Откраднаха ми гаджето, брат...
- Ееее, как така бе, брат?!
- Eм брат... от люлката, директно.

На касата в магазина съм. В кошницата - шоколади, уиски, ядки и презервативи... Давам 100 лв., а касиерката:
- Г-не, може ли вместо ресто да дойда с вас?

Младеж пита плахо девойка:
- А преди мен имала ли си момчета?
- Не, имам две момичета, ама съм ги оставила на майка ми.

Нашенка посещава световноизвестен индийски сексолог:
- Никой не иска да прави секс с мен! Дори на срещи не искат да ме канят...
- ОК, сваля гащи и друго.
Жената се съблича гола.
- ОК, лази бързо до края на стая.
Жената пълзи до другия край на стаята.
- ОК, лази бързо към мен.
Жената се връща при него лазейки.
Докторът клати глава:
- ОК, проблем мощен… най-тежък случай… ти има МАБАШ вирус болест.
Жената притеснена:
- Какво е МАБАШ вирус?
Индиецът специалист обяснява с тежък акцент:
- Това, кога лице мабаш кат г*за.

На другият ден след тежък купон, син споделя с баща си:
- Татко, явно остарявам, вече не мога да пия като теб.

На преглед при лекаря.
- Пиете ли?
- Не.
- Пушите ли?
- Не.
- По жени ходите ли?
- Не.
- Че как разпускате тогава?
- За какво да разпускам? Аз и не се напрягам…

Психиатър казва на своя позната:
- Как е мъжът ви?
- Докторе, но аз не съм омъжена.
- Да, значи мъжът ви още е ерген.

При психиатър човек се оплаква от проблемите си.
- Имате ли роднини? - пита психиатърът.
- Да, брат-близнак. Никой не може да ни различи. Всеки път, когато моят брат направи някакво безобразие, обикновено наказваха мен. Като пораснахме, веднъж го осъдиха на две години затвор, но бях принуден да ги излежа аз. След излизането ми от затвора се сгодих за прекрасна, сладка девойка, ала той се ожени за нея. Сега обаче му отмъстих, само, моля ви, докторе, не казвайте на никого: миналата неделя аз умрях, обаче погребаха него!

- Как се казваш?
- Деспасито.
- А как ти вика баща ти?
- Тъпанар.

Когато попитаха Петър има ли туитър, той гордо отговори, че е имал като млад, но го е излекувал.

- Колко деца има Дева Мария?
- Едно... на кръст.

Мъж с жесток махмурлук, се събужда заранта, вдига щорите, сваля покривалото на клетката с папагала, отива в кухнята, отваря хладилника, взема бира и я изпива, връща се обратно, пуска щорите, покрива папагала и ляга. От клетката се чува възмутен ропот:
– Бахти, късия ден!

Като се дипломирам, ще си сложа титлата на табелка. Да си знаете, че инженер ви носи пицата!

При психиатъра нахлува нервен пациент:
- Вие сте крадец, разбойник, бандит, грабител! Месеци наред ме заблуждавахте и ми разказвахте, че съм болен от шизофрения и неврастения и всичко това, за да ми измъкнете колкото се може повече пари. Унищожихте ме финансово, а нищо не направихте за здравето ми!
- Каква неблагодарност - кротко отвръща психиатърът. - Като си помисля само, че дадох вашето име на моята нова яхта…

Човек влиза в кабинета на психиатър, изважда от джоба си кутия с вносен тютюн и започва съсредоточено да си тъпче носа с него.
- Мдаааа, попаднали сте на точното място. - казва психиатърът.
- Наистина ли? Вие какво, да не би да имате кибрит?

- Докторе, жена ми ме напусна, взе и децата, изгониха ме от работа, изгониха ме от квартирата, само пиенето ми остана… Какво да правя?
- Ами как да ти кажа? Като лекар мога само да ти кажа да оставиш алкохола, обаче като човек - не те съветвам.

- Докторе, - казва пациентът, - хората смятат, че мога да им чета мислите. Това много пречи на контактите ми. Нямам вече нито един приятел. Какво мислите за това?
- Хайде, хайде, не се занасяйте! Много добре знаете какво си мисля!

При психиатъра влиза луд, който се оплаква:
- Докторе, през цялото време усещам как по гърдите ми лазят бели мишки.
След което показва с жестове как ги отхвърля. Психиатърът раздразнено отвръща:
- Ей, ама защо ги хвърляш по мен бе, човек?

В лудницата водят нов пациент. Надзирателите го вкарват в килията и си отиват. Съкилийниците се струпват около него:
- Я кажи, ти кой си?
- Наполеон.
- Е-е-е, аман от императори бе, тука ги имаме вече четирима.
- Аз не съм император, а коняк "Наполеон".

Вътрешен глас:
- Престани да седиш без работа! Вземи полегни!

Млад мъж искал да купи подарък за рождения ден на новата си приятелка, но тъй като излизали съвсем отскоро, дълго се колебал и решил, че чифт ръкавици носят най-подходящото послание: романтичен и не твърде интимен подарък. Заедно с по-малката сестра на любимата си той отишъл в най-скъпарския магазин за дамска мода и купил чифт бели ръкавици. Момичето купило боксерки за себе си. По време на опаковането обаче, продавачката се объркала и разменила двете покупки. Без да провери съдържанието на пакета, младият мъж го изпратил на любимата си заедно със следната бележка:
- Избрах това, защото забелязах, че не носиш нищо, когато излизаме вечер. Аз лично харесах едни по-дълги, с копчета, но понеже сестра ти носеше къси, се убедих, че се свалят по-лесно. Цветът е малко деликатен, но не се притеснявай – продавачката ми показа своите, които носела от 3 седмици – бяха съвсем леко зацапани. Помолих я да ми покаже как ѝ стоят твоите и установих, че са наистина страхотни. Бих искал да присъствам, когато ги слагаш за пръв път, но нямам съмнения, че доста други ръце ще ги докоснат, преди да успея да те видя отново. Когато ги сваляш, не забравяй да подухаш малко в тях, защото ще са леко овлажнели от носенето. Помисли си само, колко хиляди пъти ще ги целуна през предстоящата година!!!
С много любов!!!
P.S. Най-новата мода била да се носят леко подгънати – така, че част от вълната да се вижда.

Клиент в ресторант към келнера:
- А бе гледам в менюто пресни калмари, вие тук в Родопите нямате море!? Келнера:
А бе не знам, сюнетчията всеки вторник ги носи!

Една блондинка както си кара по магистралата видяла в полето край пътя друга блондинка в лодка да гребе сред житата. Спряла рязко, излязла от колата и бясно занареждала:
- Ама каква си тъпа овца да седнеш в лодка насред полето и да гребеш. Заради такива прости тикви като теб ни е излязло името, че блондинките сме прости. АКО МОЖЕХ ДА ПЛУВАМ, ЩЯХ ДА ДОЙДА И ДА ТИ СПУКАМ ТЪПАТА ЧУТУРА!

Катаджия спира кола и вътре какво да види, класната му от гимназията. Тогава полицаят оставя фишовете с глобите и изважда лист и химикал и казва: - Госпожо, до утре да сте ми написали ей тук сто пъти "Аз повече няма да превишавам скоростта".

Лудите си правят културно събитие - литературно четене. Става един, чете някаква книга. Всички са във възторг - стават на крака, ръкопляскат. Само един мърмори:
- Абе хубава пиеса, ама много действащи лица…
В този момент влиза един санитар:
- Ей, психари! Кой е задигнал телефонния указател?

Един луд в лудницата постоянно държал ухото си притиснато до една стена. Един път доктор отишъл при него и го питал:
- Какво слушаш?
Лудият отговорил:
- Ела да чуеш.
Докторът отишъл, слушaл 1-2 мин. и казал:
- Нищо не се чува!
Лудият отговаря:
- Аз 2 години слушам и нищо не чувам, а ти за 2 мин. искаш всичко да чуеш.

Един човек се приближава до висока дървена ограда. От другата страна се чуват гласове:
- 14…, 14….14…
Той подскача, оглежда, но не вижда нищо, а гласовете продължават:
- 14…, 14…., 14….
Той вижда дупчица на оградата и решава да погледне през нея. От другата страна някой му бърка в окото с пръст през дупката и се чува:
- 15…, 15…., 15…

Безсмислено е да се спори с жена в случай, че тя е по-умна или по-глупава от теб.

Гаджето е като пуловер. Обичаш си го, ама за какво ти е на морето.

Врачански пустиняк му краднали бостано и он вместо да кеси да го варди по цел ден, турил една табела у бостано, на която пишело:
- Една от лубениците съм нагньел с отрова, да ви е*а у ламерете...
На другият ден отива да провери бостана, и глее сите лубеници си там, а на табелата дописано:
- Сега са две, да те е*а у тарикато.

Момиче си купува в аптеката свещички против хемороиди. Обръщайки се вижда един мъж. Много се смутила, че е видял покупката и. Мъжът решил да свали напрежението:
- Имате много красив свещник!

Охх, и аз станах жертва на телефонни измамници.
Една ми каза:
- "Ш'ти звънна" и... не звънна!

Млада еврейска двойка се жени. Отиват при равина да им разясни въпросите около морала:
– Никакви танци! – казва им той – Това не е морално!
– А секс?
– Е, секс може, няма как… Нали трябва поколение да се ражда все пак.
– А какъв секс? Например – жената отдолу, мъжът отгоре?
– Да, така може.
– А обратното – мъжът отдолу, жената отгоре?
– И така може.
– А прави?
– Прави не може! Вие като почнете така, и до танци ще го докарате.

Снощи забравих да сложа анти-комар таблетка в устройството. В резултат, нощта се превърна в спец - операция по унищожаване на комари. В хода на операцията бяха убити 28 и ранени 11. В това число и един цивилен - в тъмното настъпих котарака... Но една групичка се бяха покрили и като заспах, направиха преврат.

- Ако се допрат права (-) и кръстата (+) отвертка, ще даде ли на късо? За един приятел от майсторския форум питам.

Един турчин решил да се самоубива. И провесил крака през моста на Босфора и ще скача! В тоя момент минава кортежа на Ердоган и той при целия тоя преврат спира кортежа и отива при човека.
- Чакай, защо така бе, какво е станало?
- Вай, вай, вай, каква я мислехме, каква стана!
- Чакай бе, добри човече, всичко ще се оправи бе, кажи какво е станало?
- Ми да ти кажа мама се разболя тежко и с тате решихме, тя ся като умре, той ще си вземе по млада жена и хем той ще я оправя хем аз. Вай, вай, вай, каква я мислехме, каква стана.
- Чакай бе човек, кажи по нататък кво стана?
- Еми кво мама се оправи, тати умре и ся тя се омъжи за по-млад и ония ем нея оправя, ем мене, вай, вай, вай!!!

Дрогирано коте се вози в асансьора с бабичка.
Бабичката:
- Пис, пис, пис...
А то:
- Пийс, бабо, пийс!!!

Слънце, въздух, непукизъм... укрепват твоя организъм.

Мъж си купува робот, който засича лъжите и при всяка лъжа, роботът бие шамари. Мъжът решава да го тества на вечеря.
Бащата:
- Сине, къде беше днес по време на учебните занятия?
Синът:
- На училище!
Роботът:
- Шляссссссс...
Синът:
- Добре де, бях на кино.
Бащата:
- Кой филм?
Синът:
- Играта на Тронове.
Роботът:
- Шляссссссс...
Синът:
- Добре деее, Ден с П*рно Звезда.
Бащата:
- КАКВО? Когато бях на твоята възраст, дори не знаех какво е п*рно!
Роботът:
- Шлясссс... Шамар на бащата.
Майката:
- ХАХА! Все пак е твой син.
Роботът:
- ШЛЯССССССС...

Мъж се прибира от командировка, влиза най-напред в спалнята, сварва жена си с мъж в леглото:
- Какво прави този тук?
Жената се обръща към любовника си:
- Аз нали ти казах, че е тъп.

Хубавият, обилен и напоителен летен дъжд... раздели дамите на две категории:
- Мис Мокра Фланелка и Мис Мокра Кокошка!

Излизайки от кабинета на шефа, тя изглеждаше някак си... опъната.

Докторът казва на една жена след като я преглежда:
- Сърцето, кръвното и пулса са наред. Искам да прегледам онова нещо, което вас жените, винаги ви вкарва в проблеми.
Жената се съблича гола, качва се на носилката и разкрачва краката.
Когато докторът се обръща казва:
- Неееее, не. Облечете се отново, искам да ви прегледам езика.

Чапаев попаднал в плен! Три дена го разпитвали, мъчили го всячески, но той нищо не издал! На четвъртата вечер го затворили в една килия, за да си починат малко, а от там взело да се чува страшно блъскане! Отишли да видят какво става и гледат, как Чапаев си блъска главата в стената и крещи:
- Ееех, мамка ти и склероза! Тия накрая, ще вземат да ме разстрелят!

Изпращат треньора на националния ни отбор по футбол да проучи опита при тренировки на футболистите в Италия. След няколко дни той звъни и казва:
- Тук поставят 11 варела на игрището и тренират с тях. Направете го!
На другия ден се получава питане от България:
- Какво да правим? Варелите водят с 2:0?

Скакалец прегрешил с богомолка...
Към края на акта притеснено попитал:
- Сега нали няма да ми изядеш главата?
- Не, спокойно... Това го правят само женските!

Нищо не трае толкова кратко, колкото жена, решила да си трае.

Актуално...
Плаж... Пингвин влиза във бар на плажа...
- Едно уиски с лед, моля! Какво сте ме зяпнали?!
- Ми, за първи път виждаме пингвин на плажа, във бар, да пие уиски...
- При тия цени... и за последен!

Един човек имал проблем със секса - свършвал много бързо. Какви ли не доктори обиколил, никой не могъл да му помогне. Накрая последен шанс му бил един психоаналитик.
Доктора:
- Значи, като почнете секса, ще си представиш, че си на една автобусна спирка и чакаш например автобус номер 20 да дойде. Минават много автобуси, но не и 20-ката. Най накрая идва, ти се качваш и пътуваш до последната му спирка. След това слизаш и чакаш същия номер в обратна посока. И отново - автобус след автобус, но не и 20-ти номер. Когато най-накрая дойде, ти се качваш и пътуваш до спирката, от която си тръгнал. Слизаш и отиваш например при бай Иван да пиеш едно кафе. И чак тогава ще свършиш.
Човекът си тръгнал доволен като обещал да дойде на другия ден, да сподели на доктора как е минала вечерта. Влиза в кабинета на другия ден и вика:
- Докторе, нищо не стана с тая твоя терапия.
- Защо, бе? - пита доктора.
- Ами както ме посъветва, като се награбихме вечерта с жената и аз почнах да си представям как чакам 20-ти номер на спирката. Но не щеш ли, идва веднага моят автобус и от него слиза бай Иван... с кафето.

- От какво е това яке?
- От полиестер.
- Зверове, знаете ли колко нещастни полиестера са убити за това тука!

Мимето към шефа:
– Шефе, трябва да ми повишиш заплатата! Голямо семейство издържам.
– Колко деца имаш бе, Миме?
– Три. Две мои и едно от свекървата.

Аз нямам психични отклонения. Те си имат мен. И са ужасно горди от този факт!

Двама нашенци забили две германки на Слънчев бряг, ама толкова много се натряскали, че нищо не могли да свършат. На другата сутрин единия вика на другия:
- Добре, че бях аз, да защитя честта на България!
- ???
- Казах им, че сме румънци.

Ако китайците научат, че приемането на прах от м*де на ислямски терористи влияе добре на потентността, основните проблеми на света ще бъдат решени много бързо.

КАК СЕ СВАЛЯТ ЖЕНИ ВЪВ ФЕЙСБУК:
1. Пусни ѝ покана за приятелство!
2. Когато я приеме, харесай профилната и снимка и напиши: mn si gotena! Или: mn si seksi!
3. Ако не ти хареса коментара, отиди на лични и напиши: zdr! kak si?
4. Aко не отговори на коментара ви, напишете нов: mnogo iziskana i galantna ste! strahotna p*4ka si!
5. Ако пак не отговори, пак отидете на лични. И напишете: iska6 li da se vidim?
6. Ако пак не отговори, опитайте отново с: Ко staaaa? Na nedistyрna li se prai6?
7. Ако пак не отговори, напишете на лични: ti si mn grozna, be!
8. Aко пак не отговори, това е сигурно доказателство, че сте я свалили.
9. Ако продължава да мълчи и на другия ден, значи е съкрушена и е плакала цяла нощ, мисли за вас и е въпрос на време.
10. Ако все още мълчи. Страхотно! Значи не е издържала на чара ви!
11. Ако те блокира, готова е! Значи пътува към теб. Жесток си!

Въпрос към служител в Мерцедес:
- Извинете, вярно ли е, че вече правите хибриди и електромобили?
- Да!
- А кога ще се научите да правите автомобили?

Набарах в нета маце сладко,
бонбон на двадесет и пет,
по скайпа започнахме да чатим -
любов от Шекспиров сонет!
И викам си: "Ега ти кефа,
веднъж и аз да съм с късмет!
Жена-мечта, като принцеса,
да си набарам в интернет."
След снимките и телефони
си разменихме с таз мома,
хормонът здраво ме подгони -
за среща почнах да рева.
Сънувах я - тя бе чаровна
със руси къдрави коси.
Четях писмата и любовни,
затънал здраво до уши.
И след хиляда пазарлъка
се срещнахме на питие,
обаче мъка, Мъка, МЪКА -
какво грозилище дойде!
И питам я: "Греша ли нещо?
Какъв е тоя водевил?
Аз чакам маце тук горещо,
пък ти си като крокодил!"
А тя ме стрелна с поглед мил
и каза: "Малко джин си пил!"

– Ало, мацката, каква зодия си?
– Риби, а ти?
– Рибар.

- Докторе, помагай! - казал Пешо, влизайки в кабинета
на личния си лекар.
- Жената ме изцежда от сeкс, а нямам силата да ѝ отказвам. Какво да правя?
- Няма страшно! - казал лекаря.
- Имам едни хапчета специално като за теб. Пиеш едно хапче и си готов.
Изпил Пешо хапчето и се прибрал. Вечерта, като си легнал жена му го прегърнала с надеждата за поредната доза „любов“, но ги очаквала голяма изненада - на оная му работа били поникнали ръце. Пробвал Пешо да го вкара, но ръцете подпирали във бедрата и не позволявали да извърши проникване. С натъжена физиономия, но със скрито задоволство обяснил на жената, че няма да се получи и заспал блажено и спокойно. Така продължила семейната идилия около месец, а мъжкото в него започнало да напира и решил да иде пак на лекар:
- Вече си отпочинах добре. Дай някакво хапче, че да се скрият тия ръце.
- А, не става така. - казал лекаря.
- С хапче поникват, но се махат само хирургически и 8 месеца без сeкс.
Излязъл Пешо омърлушен и седнал на една пейка в двора. Скалпела си е скалпел - страшно нещо.
Минавайки от там, неговият стар приятел Киро, го забелязал и заговорил;
- Пеше, що си оклюмал бре? Какво ти има?
Той му обяснил ситуацията в която се намира и започнал да плаче. Киро седнал до него, прегърнал го и му казал;
- Ех Пешак, няма нужда да си правиш операция. Аз също ги имам тези ръце но съм му намерил цаката. Удряш го силно по главата. Посягаш за втори удар, а той се прикрива с ръцете. Тогава вкарваш и те така.

Седем заповеди на мързеливеца:
1. Обичай постелята си като самия себе си.
2. Ако видиш, че някой си почива, помогни му.
3. Работата е свято нещо – не я пипай.
4. Ако можеш нещо да направиш утре, не го прави днес.
5. Ако имаш желание за работа, поседни малко и ще ти мине.
6. Ако работата е здраве, нека да работят болните.
7. Раждаме се уморени и живеем за да си починем.

– Кажете, потърпевшата, вие твърдите, че изнасилвачът ви е бил чужденец? По какво съдите затова, може би лошо владееше езика?
– О не! Дори напротив... – каза жената, доволно усмихвайки се.

В автобуса:
- Господине, какво се бутате в мен? Да не искате нещо?
- Не разбира се!
- Тогава се дръпнете! Някой друг може да иска!

Най-доброто лекарство против махмурлук било бирата. Глупости на таркалета! Вече 10-та бира пия и все по-зле ми става!

Служителят на бензиностанцията:
- Хей, вие зареждате супер!
Шофьорката на дизел:
- Благодаря!

– Скъпи, искам да си купя бански с големи чашки!
– Ти не си за чашки бе, мила, ти си за чинийки.

Никой не те очаква така силно... както таксито пред аерогарата!

Юлска нощ. Слънчака. Бар на плажа.
Бургаски гларус сваля тайландка:
- Обожавам устните ти!
- Оперирани са... идвах при д-р Енчев.
- И гърдите ти обичам!
- И те са оперирани... специално идвах при д-р Енчев.
- Дупето ти също ме кефи много!
- Също оперирано... Д-р Енчев, Д-р Енчев!
- Ти имаш ли нещо, което да не е оперирано!?
- Членът и топките останаха.

Психиатърът пита пациента:
- И така, кога почувствахте удоволствие от това, че плащате данъци?

Eдин луд решил да се беси. Взел въже и тръгнал да си търси дърво.
Намерил дърво край една буйна река, завързал въжето и… клона се чупи, пада в реката и с триста зора се добира до брега. После по пътя към лудницата си вика:
- Тууу… заради едно бесене за малко щях да се удавя!

Психиатър се опитва да излекува някакъв, който упорито твърди, че е умрял.
- Добре де, на труповете не им тече кръв, нали?
- Правилно. - съгласява се пациентът.
Психиатърът взема една игла, убожда му пръста и потича кръв.
- Видя ли сега! Виждаш ли, че си в грешка! - радва се докторът.
- Вярно, докторе, в грешка съм бил. - съгласява се пациентът. И на труповете им течала кръв…

Пациент влиза при психиатъра, сяда нервно, вади няколко цигари от джоба си и с треперещи ръце пъхва 3-4 в устата си и две в ноздрите.
- Ясно, - казва психиатърът, - мога ли да ви помогна с нещо?
- Можеш. Дай едно огънче!

Психиатър към пациент:
- Поздравявам ви! При вас се забелязва голям напредък!
- Какъв напредък? Преди половин година бях Наполеон, а сега кой съм? Никой!

Бизнесмен при психиатъра:
- Докторе, помниш ли, миналата година имах невроза от много работа и ти ми препоръча да се занимавам с мадами, за да се разсейвам?
- Помня, и какво?
- Ами сега ми кажи как да се откажа от мадамите и да се върна пак към работата.

От утре... красиви момичета да не ми пишат. Парите свършиха, изпих ги.

Майка на плажа:
- Ваньо, не влизай в дълбокото! Да не те хване гърч!
Друга майка наблизо:
- Мишо! Не влизай на дълбокото, маме! Има гърчове!

Блондинка и брюнетка гледат филм. Главният герой е на прозореца и иска да се самоубие. И тогава брюнетката казва:
- Хайде да се обзаложим за 50 лева, че ще скочи.
- Добре, а аз се обзалагам, че няма да скочи. - казва блондинката.
След 5 минути главния герой скача. Блондинката подава парите на брюнетката, а тя ѝ казва:
- Не мога да ти взема парите, аз съм гледала този филм и преди.
Тогава блондито отговаря:
- То и аз съм го гледала преди, но не очаквах, че ще скочи отново!

Деца, не вярвайте на родителите си, когато казват:
- Като пораснеш, можеш да станеш какъвто си поискаш!
Ето, аз съм на 38 г., а още не съм Батман.

Семейство ловци на излет. Мъжът дава напътствия на съпругата си.
- И запомни! Много е важно, щом отстреляш дивеч да застанеш до него за да докажеш, че е твой. Защото могат да възникнат спорове с колегите!
Не след дълго, след като се разделят се чува изстрел и след това кавга и крясъци на жена. Затичва се мъжът и вижда, на една поляна съпругата си да крещи и тропа с крак. Пред нея стои селянин, мачкайки в ръцете си каскет, виновно гледа в земята и тихо говори:
- Добре, госпожо, всичко разбрах. Че е елен, елен е. Че вие сте го отстреляли, така е. Но мога ли да си взема поне самара с дървата?!

- Знаете ли кои момичета на плажа си снимат само краката?
- Тези, които нямат нищо за показване в главата.

Новия лаф в ГЕРБ бил:
- Ни суджук ял, ни суджук мирисал!

Всичко на тоя свят има начало и край. Само суджукът има два края.

- Казват, че сте експерт по жените?
- Е, не... обикновен потребител!

Попитали радио Ереван:
- Защо нито един суджук от 4-те тона не е достигнал до премиера?
- Много просто. Премиерът яде само филии с мас!

Група луди пътуват със самолет. По едно време лампите в салона изгасват. В тъмното се чува вик:
- Не се плашете! Влязохме в тунел.

Лекарят:
- Снощи броихте ли на ум, за да заспите по-лесно, както ви посъветвах?
- Да, докарах го до 28734.
- И какво, заспахте ли?
- Не, дойде време да ставам.

Пациент се оплаква на психиатъра си:
- Докторе, всяка нощ сънувам, че ме гони едно страшно чудовище.
- Ами що не вземеш да го разкараш по дяволите?
- Как?
- Кажи му да ходи другаде.
- Къде?
- Къде, къде… Няма значение, кажи му каквото ти дойде наум.
Вечерта доктора ляга да спи. Изпод кревата му се измъква неописуемо страшилище:
- Докторе, пратиха ме при теб…

6462529DWeZ2JEQ.jpg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.