Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Полицай патрулира пред Парламента. Едно циганче го пита:
- Чичо, колко е часа?
- 16.30!
- Е, добре като стане 17 ела и ме хвани за п*шката.
- Бре, мама ти циганска! - и го подгонил.
Среща го негов колега.
- Защо го гониш?
- Ами каза ми като стане 17 часа да го хвана за п*шката.
- Е, за къде си се забързал? Още няма 16.50, а ти бързаш.

Полицай влиза в магазин за електроуреди и започва да разпитва продавачката коя стока как се нарича:
- Това какво е:
- Печка.
-А това?
- Вентилатор.
- А онова там?
- Миксер.
И т.н. На продавачката и дошло до гуша от въпросите и му и когато посочил един красив полилей с висулки и отново попитал какво е това, тя му отговорила:
- Дупе.
- А, че много ми харесва това дупе с висулки. Ще си взема едно.
Полицаят доволен напуска магазина, и когато на пътя среща свой колега, бърза да покаже какво красиво дупе с висулки си е купил. Колегата също очарован, решава по-късно да мине и той през магазина, за да си вземе.
- Искам едно дупе - казва той на продавачката.
Обаче смяната на първата продавачка е изтекла и вече на работа е нейната колежка, която идея си няма за какво става въпрос.
- Господине, ние дупета не продаваме. Това е магазин за електроуреди.
Полицаят обаче настоява:
- Моят колега си е купил тук чудесно дупе. Искам и аз.
Продавачката се вижда в чудо. Влиза при шефа и му казва за какво става въпрос: Отговорът е:
- Щом полицаят иска, значи ще му дадеш.
- Притеснена, продавачката вкарва полицая в склада, съблича се и казва:
- Ето ти дупе.
- Ама, аз не искам такова дупе. Аз искам дупе с висулки.
Зарадвана продавачката се облича бързо, отива при шефа и с усмивка му споделя:
- Шефе, тебе вика.

Някакъв тип всяка сутрин минавал покрай един полицай и му казвал:
- Здравей, сарма!
На полицаят му писнало и един ден заплашил типа, че ако още веднъж го нарече така, ще му създаде големи неприятности.
Следващият път, типът минал покрай полицая и му казал:
- Здравей, зелев лист с ориз!
- А си го свил, а съм те пребил! - предупредил го полицаят.

Ченге вижда на улицата плачещо момченце.
- Какво има, малкият?
- Пишка ми се, но не мога сам.
- Ела, аз ще ти помогна.
Полицаят води момченцето в тоалетната и му помага да си разкопчае панталона, но хлапето продължава да плаче.
- Сега пък какво не е наред? - пита полицаят.
- Когато ме изпишква, мама ми пее песничка.
- Е добре! - съгласява се ченгето и започва да пее "Зайченцето бяло".
- Неее! Тази песничка мама ми я пее когато акам.

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Съдейки по сметките, които идват вкъщи, от чешмата ми тече минерална вода, боклука ми го извозват с Ролс Ройс, домофона ми е в роуминг, а улицата пред нас я мете кметът лично!

- Защо не трябва да се играе шах с македонци?- Докато се усетиш и са ти откраднали царя

Между приятели:- Вчера в ресторанта седях на една маса с тоя шахматиста бе, как беше, Веселин Топалов…- И какво стана?- Какво… там покривките нали ги знаеш, едни такива карирани, бели и черни квадратчета… час и 20 минути ми подава солницата…

Редактирано от Viktor Yanakiev (преглед на промените)

На магистрала полицаите спират Ламборжини, което се движи с много висока скорост.
Отвътре излиза младо момиче и пита:
- Много бързо ли карах, господин полицай?
- О не, госпожице, много ниско летяхте.

Полицай спира на улицата пиян човек.
- Къде отивате?
- Не отивам никъде, а се връщам от гости. Празнувахме Нова година!
- Но сега е вече март месец!
- Затова и бързам. Не ме задържайте, защото жена ми сигурно вече се безпокои!

Подсъдим за шофиране в пияно състояние се опитва да изгради защитна версия пред съда. Негов приятел свидетелства, че шофьорът е пил водка, след като е бил спрян от полицаите и малко преди да бъде тестван с дрегер. Съдът започва разпит на "свидетеля":
- Как разбрахте, че е водка?
- Ами, пишеше си на бутилката.
- Но вие пихте ли от нея?
- Не, не съм пил, но то пишеше.
- Съдът не ви вярва. Съдът е пил ракия от бутилка "Джони Уокър".

Полицай с мотоциклет настига лек автомобил и го спира. Полицаят казал:
- Забелязахте ли, че жена ви падна от колата преди половин час?!
Шофьорът:
- Слава Богу! Аз се уплаших, че съм оглушал!

Катаджиите са като малките деца. По всяко време може да изскочат на пътя.

19905004_1274919082631350_98536767561741

- Скъпи, какъв е този гол мъж на работната ти маса? Ти гей ли си?- Моля, изведете жена ми от операционната!

Една позната казваше, че си самотен, когато гледаш п*рно с пуснат звук.

Защо по дините се чука, за да се провери дали са хубави или не, а по хората не може?!

Взето от една фармацевтична група...- Добър ден! Един тест за бременност "Жоро е невинен"...

Вечерта след сватбата голямата етърва оправя брачното легло на младоженците и пита булката свойски.- От коя страна да ти сложа пухената възглавница?- А, много знам на коя страна ще ми е главата тая нощ, бульо...

- Помниш ли първата жена, която си чукал?- Аз последната не помня...

- Когато дарявам кръв, не си я източвам сам. Взима ми я сестра, нали?- Да, но тук сме банка за сперма, господине.- Ужасно обслужване, ви казвам...

Вървим по горска пътека. Допика ми се и кривнах в гората. Тъкмо го извадих, насреща ми - мечка!- Що ли да не се изкендзам...

Приятелството между мъж и жена е приятелство между един, който иска по-интимни отношения, и друг, който се прави, че не го разбира!

- Колата ти е доста стара!- Наистина. Вчера на кръстовището подадох ръка през прозореца, за да покажа, че ще завия наляво и някой ми пусна милостиня в шепата…

В автобус в градския транспорт:- Моля, направете място, вече 2 спирки стоя на един крак.- И к"во от това, аз съм стъпил на два, ама не са мойте…

Лежат двама в болница, единият целия обинтован. Съседът му го пита:- Какво стана?- Абе карам си аз камиона, по едно време завивам в пресечката и…- И какво?- Ами нямало пресечка…

Полицай спира шофьор за проверка:
- Употребили сте алкохол!
- Не съм!
- Очите ви са зачервени!
- Ако ще се обиждаме, на вас пък са ви клепнали ушите!

Дядо и баба, написали писмо до Господ:
- Много сме бедни и нямаме пари за отопление. Молим те, дай ни 1000 лева за въглища!
Завързали писмото за балон и го пуснали.
Видели полицаите балона и го свалили. Прочели писмото и решили да помогнат. Имали само 700 лева. Отишли при старите хора и им ги дали.
На другия ден гледат нов балон. Свалили го и в писмото прочели:
- Благодарим ти, Господи, но друг път не изпращай парите по полицаи, че донесоха само 700 лева.

Изпит в полицейска школа. Тест: Дават им дървени сфера, куб и пирамида, които трябва да се вкарат в тръби със съответните сечения. След теста кандидатите се разделят на две групи:
А. Пълни идиоти.
Б. Много силни.

Каратистче се прибира от тренировка охлузено, одрано, с раздърпани дрехи. Maйка му:
- Какво се е случило?
- В подлеза четирима се опитаха да ме преджобят.
- Ами да викаме полиция! По описание, по снимки, да ги разпознаеш!
- Да ги разпознавам!? Да си ги разпознават майките им.

Следовател към обвиняем:
– Имате ли алиби за времето на престъплението?
– Да, в каква валута го искате?

Фучи една патрулка по улиците, а от дясната страна ченге се показало през прозореца и крещи:
- Синьо!… Синьо!… Синьо!…
Един човек се чуди:
- Тоя па защо вика така?
Друг му отговаря:
- Защо, защо… бурканът им се е повредил!

Полицаи проверяват пред Халите няколко чужденци:
- Sir, we came from Niger yesterday.
- Ти не ми казвай, че си негър, аз туй го виждам. Кажи ми Yes адрес или No адрес?

Полицай спира видимо пиян водач:
- Господине, защо минахте на червено?
- А бе аз започнах на бяло, ама взе да ме наболва главата.

След обиска на спиртоварната на цар Киро аз и сержант Георгиев по никакъв начин не можехме да открием входната врата. Когато сержант Георгиев се измори и заспа в тоалетната, аз все пак открих вратата. Но виж - защо съм я донесъл в участъка – не помня.

Полицай отива на работа с две зачервени бузи:
- Кой те удари колега?
- Ами гледам в автобуса една жена и влязла полата в г*за, посегнах и я извадих, а тя пляс шамар.
- А от другата страна защо си червен?
- Ами разбрах, че съм сгрешил и я напъхах обратно!

Азис гледа Веско Маринов да пее химна на МВР и казва:
- Аз може да се правя на какъв ли не, но поне толкова ниско никога не съм падал.

Двама педали се чукат в парка. Този, дето е отпред, както си бил наведен – видял, че отзад идва полицай и драснал да бяга. Другият, не очаквал такъв обрат и бил много изненадан, когато някой го потупал по рамото:
- И какво правим в парка със смъкнати гащи, а?
- Ми, нищо! Гледам си го.
- Гледаш си го, а? А, тези две уши в ръцете ти – чий са…?

Въпрос към радио Ереван:
- Какво е хамелеон?
Радиото:
- Ми това е милиционер, станал полицай, после мутра, след това бизнесмен и накрая депутат.

Дебел полицай стои пред едно училище. Учителка го пита:
- Извинете! Дете ли чакате?
- Не, от бирата е.

Счетоводителката в КАТ вика сержант Иванов и го пита:
- Иванов, ама защо така, откакто си постъпил, трета година вече не идваш за заплата?
- Ама те към палката и заплата ли давали?!?

Плува лайно в реката. На брега полицай лови риба. Лайното му вика:
- Здрасти, колега-а-а!
- Хм, какъв колега мога да бъда на едно лайно, я изчезвай!
- Че как бе, нали и двамата сме от вътрешните органи?

Разярен млад мъж влиза в полицейския участък и се провиква:
- Господин инспекторе, това е трета кола, която ми открадват докато се подстригвам. До гуша ми дойде. Какво да правя?
- Ами… пуснете си дълга коса.

Полицай спира автомобил:
- Аптечка, пожарогасител, резервна гума всичко има! А, имаш ли касетофон?
- Имам!
- А, кючек?
- Имам!
- Пущай тогава! И полицая почва да играе, а шофьора гледа втренчен.
- Какво ме гледаш няма ли нещо да ми закичиш поне.

През нощта се звъни на вратата:
- Кой е?
- Отворете, полиция.
- Няма никой вкъщи.
- А кой говори?
- Счуло ви се е.
- А защо е светнато?
- Сега ще загася.

- Ало, СОТ ли е?
- Да.
- Обажда се полицията, ще може ли да ни пазите?

Един циганин си карал старата, изгнила жигулка. Спрял го един полицай и му поискал документите. Циганинът му подал талона на вехтата жигулка и книжката си. Полицаят погледнал книжката и казал:
- Това твоята книжка ли е?
- Да! - отговорил циганина.
- Тоя третия от ляво на дясно съм аз.

Катаджия спира кола.
- Минахте на червено.
Шофьорът без да каже нищо подава 10 лв.
- И с превишена скорост.
Шофьорът прибира 10-те и подава 50 лв.
- Изглеждате ми подпийнал.
Шофьорът подменя 50-те лв. със 100.
- Тая кола да не е крадена?
На мястото на 100-те лв. се появява дуло на пистолет.
- Да се върнем на това, че сте пил.

- Пратих жената на почивка в Слънчев Бряг.- Брат, аз моята сам си я е*а.

Срещат се двама приятели.- Какво правиш? - пита първия.- Пиша дисертация. - отговаря другия.- Каква е темата?- Как се отразява духовата музика на духовния живот на духовенството.- А какво е работното заглавие?- За чий Уй му е на попо тромпет.

Звъни телефона.- Тате, аз съм, Пешо. Кучето се изсра на килима в хола, какво да правя?- А бе момче, на работа съм, не ме занимавай с глупости. Чисти там!След 20 мин. пак звъни телефона.- Пешо, пак ли глупости, бе?- Не бе тате. Някакъв мъж дойде при мама преди малко. Свали си панталоните и се заключиха в спалнята. Само да кажа, че ако се изсере, няма аз да му чистя!

- Хем знае, че съм омъжена и пак прави с*кс с мен тоя идиот.- Да, знам, мъжете са гадни...

Живущите младежи от бл. ХХХ в ж. к. Младост събрали пари и изпратили на екскурзия в Амстердам баба Цена от първия етаж, за да види как наистина изглеждат прост*тутките и наркоманите...

Кавър версия от филма "Мера според мера."- Танасооо, дека одиш, море? От три дена те нема?- Е па, я! У Бугарско бех! Фанаа ме трима яки бугари и ме онодаа три дена и три ноще...- Е, па от' не им кажа да сопрат?- Е па я 'ного знам бугарски...

Жената, кликайки на линк в онлайн магазин:- Искаш ли да ти покажа, какво палто искам за подарък?Мъжа, кликайки на линк в п*рно сайт:- Искаш ли да ти покажа, какво трябва да правиш редовно, за да получаваш такива подаръци?

Катаджия спира някаква кола и като отваря багажника, какво да види, целият пълен с ножове.
- Леле, какво е това? За какво са ти тия ножове?
- Господин полицай, не е това което си мислите.
Аз работя в цирк и с това се прехранвам. Мятам ножове.
- Абе, я ми покажи колко си добър.
През това време минал тираджия и като видял полицая застанал до един знак, а другия да мята ножове по него си казал:
- Слава богу, че отказах пиенето, че каквито тестове са измислили сега.

Дама се омъжва за полицай след онлайн флирт, но в деня след сватбата се жалва на приятелка от качеството на първия брачен секс:
- Но нали ти предварително се запозна с неговите физически данни от сайта! - чуди се приятелката.
- Да, запознах се, но бях сигурна, че "9 мм" е калибърът на пистолета му.

Няколко неща, които шофьорът не трябва да казва, ако вози нервни пътници:
- Пак не ми бачка спирачката…
- Странно - въртя кормилото на една страна, а колата завива на друга.
- Не трябваше да пия толкова водка преди закуска.
- Някой обърна ли внимание - един полицай ли прегазих или двама?
- Ау! Всичко пак започна да ми се раздвоява!
- Вижте каква гледка отляво! Толкова е готина, че чак ми се отщява да гледам напред.
- Някой ще подържи ли кормилото докато подремна?
- Мотора пак гасне!
- Чувате ли музиката? Не?! Как така не?
- Защо дърветата растат насред шосето?
- Е, ще полетим ли?

Вчера през нощта ме спира катаджия, отварям прозореца и като се навежда към мен изкрясквам в лицето му:
- Бау-бау!
Той скача назад, стреснат, а аз показвам колана си и му казвам:
- Не бой се, беее. Вързан съм!

Шефа нарежда на секретарката:

- Да дойде оня новия Муса ибн Асам ибн Ибе - веднага!

Влиза повиканият и се представя на секретарката:

- Муса Ибе!

- Пепи Нище! - отговаря тя

Мъжете винаги разказват повече, отколкото са направили. Жените винаги правят повече, отколкото са склонни да разкажат...

19961654_10155217131148880_6848802820250

Попитали Радио Ереван:- Вярно ли е, че градския транспорт в Софиявече е безплатен?- Все още не - има няколко твърдоглавци, които упорито продължават да си дупчат билетчета.

- Откакто взех да карам колата си с очила - казала една жена, - забелязах колко много други коли има по улиците…

Един човек си карал Трабанта по магистралата, когато го задминал като стрела някакъв с Мерцедес.След 2 часа и двамата се срещат в болницата, гипсирани. Този с Мерцедеса обяснява:- Както се бях залетял с 250 км/ч и не намалих на завоя, и ето ме тук. Ами ти с твоя трабант какво си правил, че си тук?- А, ми аз като видях как ме мина като пътен знак, помислих, че съм спрял и слязох да видя какво се е повредило…

20106533_10155217130503880_1042467658933

Един човек си стоял на пейка в градската градинка. В този момент минал униформен полицай с куче и човекът му казал:
- Ей, на къде си повел тази овца?
- Това не е овца, а куче - отговорил полицаят.
- Не питам теб, а питам кучето!

Полицай задържа двама скитници.
- Къде живеете? - пита той.
- Никъде - отговаря първият.
- А вие?
- Съседи сме.

Попа на селото си монтирал гръмоотвод на църквата. Минава районния и му вика:
- Дедо попе, що слагаш тава железо, нали Господ та варди?!
- Старши, ми ти що си запасал тава железо на кръста си, нали народа та обича?!

При дежурния полицай нахълтва жена:
- Моля Ви намерете мъжа ми!
- Кога забелязахте, че е изчезнал, госпожо?
- Преди една седмица…
- А защо чак днес съобщавате това?
- Защото днес получава заплата!

Шофьор минава на червен светофар.
Спира го полицай и разгневен започва да обяснява какво голямо нарушение е направил водача. Поисква му документите за правоуправление и в последствие разбира, че това е министър. Тогава полицаят сменя тактиката и се обръща към министъра:
- Г-н министре, много хубаво си минахте на червено, но не се знае коя будала ще мине на зелено!

Полицай хванал наркоман в зоологическата градина:
- Надрусан ли си?
- Не!
- Ще проверим…
- Кое е това животно в тази клетка?
Полицаят посочил клетка с кенгуру. Наркоманът погледнал глупаво към животното и казал:
- Заек. 40-45 годишен.

Мъж си купил ново БМВ и го подкарал с висока скорост. След малко обаче забелязал преследващата го полицейска кола с включена лампа. Шофьорът си казал:
- Аз съм с БМВ, няма начин да ме стигне и ускорил още повече. След няколко минути преследване обаче решил, че така си влошава положението, отбил встрани и спрял. Полицаят приближил и казал:
- Добре. Днес имах тежък ден, края на смяната ми е. Освен това е петък, 13-ти. Не ми се пишат разни актове и фишове. Ако ми дадеш добро обяснение за превишена скорост, каквото не съм чувал досега, те пускам да си ходиш.
Шофьорът помислил и казал:
- Предната седмица жена ми избяга с един полицай. Уплаших се да не би да ме гони, за да ми я върне.
Полицаят казал:
- Приятна събота и неделя!

Арестуват чужденец, че е ограбил бижутериен магазин. Разпитват го, но нищо не се разбира и викат преводач. Казали му:
- Знаем, че ти си обрал магазина. Казвай къде са бижутата!
Преводачът му превел, а затворникът казал:
- Не съм обирал никакъв магазин.
Преводачът превел. Тогава полицаят извадил пистолета си, наврял го в лицето на затворника и казал:
- Казвай къде са бижутата, иначе ти пръскам мозъка!
Преводачът му превел и затворникът веднага казал:
- Скрих ги в парка, заровени са в корените на най-големия бор.
Преводачът превежда:
- По-добре ме гръмнете, защото никога нищо няма да ви кажа!

Топ 10 от най-неадекватните извадки от полицейски доклади:

1. Тя беше изнасилена при самоотбрана…
2. При огледа на местопроизшествието бяха открити: ръка – 1 брой; крака – 2 броя; мъжки полов член – 1 член; труп без всичко гореизброено – 1 брой.
3. Труп с приятно зелен цвят седи в непринудена поза върху тоалетната чиния в кенефа по местожителство.
4. На местопрестъплението не беше открито оръжието, с което е извършено престъплението. – из протокол по дело за изнасилване.
5. …трупът прелетя от едната стена до другата и бавно се спусна по нея…
6. В канавката лежаха останки на мъж – вероятно мъртъв.
7. Вчеpа в pестоpант Кошарите се състояла престрелка между две престъпни групировки. Дежурните полицаи, намиращи се в близост до местопроизшествието, успели да избягат.
8. Върху потърпевшия са открити 4 рани. Две – смъртоносни, а други две, за щастие – не.
9. Из протокол на КАТ: Пристигайки на мястото на ПТП установихме следното: при отварянето на вратата Запорожец-ът е одраскал Мерцедесът, спрял до него на кръстовището. Водачът на ЗАЗ-ът е починал от раните си…
10 …при преследването на гражданина Павлов аз произведох 8 предупредителни изстрела в главата и в останалите меки части на тялото.

Лили Иванова се метнала на мощен мотор и отпрашила по магистралата! Но пътен полицай я спрял за превишена скорост! Полицаят казъл:
- Оооо 120 а!
А тя му вика:
- Ааа объркали сте се! Каската ме състарява!

Със страшен махмурлук съм, спирам, отваря се вратата, гледам - ченге! Изплашен подавам сто лева, той ги взима, вратата се затваря и… разбирам, че се возя в асансьора.

Стои катаджия на пътя, смяната му вече свършва, а - нищо отникъде. Гледа задава се старец на магаре:
- Стой! Къде така бързаш? Превишаваш скоростта!
- Не е възможно, сине! Марко е стар, като мен… Какво превишение!?
- А, защо така го налагаш с пръчката - продължава да се заяжда катаджията - Не е разрешено, не знаеш ли, че животните са нашите по-малки братя! Извини му се!
- Извинявай, Марко! Не знаех, че брат ти е катаджия!

Полицията чука на врата:
Аз: - Кой е?
Те: - Полицията!
Аз: - Какво искате?
Те: - Само да поговорим…
Аз:- Колко сте?
Те: - Двама.
Аз: - Ами поговорете помежду си.

Трима рибари хванали златната рибка. Тя им казала:
- Пуснете ме и ще ви изпълня три желания. Но тъй като сте трима – на всеки по едно.
- Добре, – казал първият! – Имам един проблем. Аз съм шофьор на камион, постоянно обикалям из страната. И катаджиите все ме спират, все ме глобяват, все подкупи искат… Направи нещо по въпроса.
- Ето ти една торба злато да си плащаш.
- Аз пък живея в блок. – казал вторият. – Пълно е с хлебарки, не мога да се отърва. Направи нещо.
- Ето ти една малка хлебарка. Пусни я в апартамента, тя ще избие всички останали хлебарки и после ще се самоубие.
- А аз живея в къща. – казал третият. – Пълно е с плъхове, няма отърване от тях. Направи нещо.
- Ето ти един малък плъх. Пусни го в къщата, той ще избие всички останали плъхове и ще се самоубие.
Първият рибар помислил малко и казал на рибката:
- Знаеш ли какво… Я си вземи торбата със злато и ми дай един малък полицай.

Люта зима, сняг до колене. На едно кръстовище мръзнат двама полицаи. Топките им се свили… до размера на трънки. Толкова им е писнало, че си отмъщават на всеки шофьор. Спират една кола и казват на шофьора:
- Хич не ни пука имаш ли редовни документи, дали си пил, дали колата ти е в изправност. Излизаш от колата и почваш да пикаеш на снега. Ако успееш да напишеш "Пътна полиция" ще те пуснем, ако не успееш цакай стотарка…
Излиза шофьорът, започва да пикае и да пише. Стига до "Пътна…" и не може повече. Фатмаците слагат стотарката в джоба.
Спират следващата кола. Шофьорът й стига до "Пътна пол…" и спира. И той олеква със 100 кинта.
По едно време към тях се задава очукана ладичка. Спират я. Зад волана седи мангал. Обясняват му условията и той казва:
- Немаш проблеми, бе брато. Ако искаш и "Пътна полиция на Република България" ще ти напиша. Материал имам бол. Ама трябва ти да ми фанеш писалката и да пишеш ти, че аз съм неграмотен.

Късно вечерта. Пиян мъж е прегърнал уличен стълб. Почуква лекичко по него и фъфлейки вика:
- Пено, отвори, ма!
След малко пак:
- Пено-о-о… Отвори, ма.
Един полицай се приближил до него.
- Какво правите тука бе, гражданино?
- Абе полицай, жена ми ме е заключила и не ме пуска да си вляза.
Полицаят погледнал нагоре към уличната лампа на стълба и казал:
- Странно! Горе свети. Що не отваря тая жена?

В аптеката:

- Господине в момента нямаме виагра от 50мгр,затова ще ви дам от 100мгр. и ще я сцепите.

- Кой жена ми ли?

- Не хапчето....

- Мамо ,защо си изправяш косата с пресата?

- За да стане по-дълга!

На другия ден при лекаря:

- Хайде,Кирчо,кажи на чичо доктор - как си изгори пипито...

Гърция...жега...пек. Обед. В хладна таверна грамаден грък бавничко, мълчаливо отпива узаки с лед и мези с тиро от часове. Влиза в таверната педал и си поръчва мартини с черешка и натурален сок. Топъл! Сяда мълчаливо до гръка. Денят си върви, питиетата-също. Поопиянил се, педалът се доближава до гръка и шепне в ухото му:

- Искаш ли да ти лапна оная работа? ...

Грамаданът първо се опулил, после рипнал като младо яре. Хванал педала и го пребил като куче. На финала го хвърлил през прозореца, поръчал узаки и си седнал кротко на масата.

Барманът: - К`во стана бре, Димитрис? Какво толкова ти каза момчето?

- Не чух много добре, защото шепнеше, ама май ми говореше нещо за работа.

Отива Манго при доктора:- Докторе, какво да правя? Жена ми непрекъснато ражда, вече девет деца имаме, не мога да ги изхранвам.Доктора:- Абе човек, ти не си ли чувал за презервативи? Ето ти няколко, пробвай с тях.Тръгнал си той. След седмица отива пак при доктора:- Докторе, златен да си! Слагам значи презервативите в яденето, жената яде…, пърди…, прави балончета… три деца умряха от смях…

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.