Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Капитанът обяснява на войниците същността на земното притегляне.
- Когато например хвърлим камък нагоре и той падне на земята, това означава, че върху него действа силата на земното притегляне.
- А ако камъкът падне във вода? - пита един новобранец.
- Това нас не ни засяга - отвръща капитанът. - С това нека се занимават във флота!

В столовата:
- Кой е дежурен?
- Аз, господин полковник!
- Защо не слагате дафинов лист в супата?
- Войниците не щат да го ядат, господин полковник!

Падат двама парашутисти - единият нормално, а другият с вик на ужас.
- Какво си се разкрещял бе? - пита го първият.
- Парашутът ми не се отваря!
- Е какво се шашкаш толкова - това е само учебен скок!

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

В Селкоопа:

- Премери ми 200гр. сирене и едни галоши 42 - ри номер.

- Готово 200гр. сирене,а галошите не мога да ги премеря,щото нося 48 - ми.

Отива един социолог-сексолог да чете лекции пред войници:
- …и в заключение ще кажа, че има три основни групи, при които изневярата е особено изявена: Това са на първо място моряците, после идват хората на изкуството и накрая са военните.
Става един капитан и казва:
- Ама господине, айде моряците как да е - те месеци наред не помирсват женско, и ония разните там артисти и без това са си чалнати, ама защо военните? Ето аз например вече 17 години съм женен и досега друга булка не съм пипал.
Става и полковника:
- Ей заради такива капути сме на трето място!

Дежурният офицер пита редника на пост на портала на поделението:
- Какъв беше този камион, който излезе пред малко?
- Зелен.
- Идиот! Питам те за номера му!
- Номера беше червен на бял фон.

- Старшина, вие ни казахте, че това е патешки пастет, а в пастета няма и следа от патици!
- Редник, вие опитвали ли сте войнишки сухар?
- Да, разбира се!
- А да сте намирали вътре войник?

2s6a9af7bwUhua.png

- Редник, погледни в далечината сапьорите. Колко са според теб?
- Шест редника и един ефрейтор.
- Как видя оттук, че е ефрейтор?
- Ами той не работи.

Старшината казва на ротата:
- Ей тия камъни и железата да ги съберете до оградата и да ги запалите….

- Редник! Къде ти е пушката?
- Не съм я взел!
- Не си я взел! Каква е ползата от теб? Знаеш ли как се нарича войник без пушка?
- Офицер!

Полицай спира криволичеща по пътя кола:
- Гражданино, защо шофирате пиян?
- Жената роди.
- Ааа.. какъв е този труп в багажника?
- От него роди.

Полицай отива при началника си, чука на вратата, влиза и казва:
- Г-н Началник, моля да бъда преместен да патрулирам в друг район!
При което началника му го пита:
- В кой район понастоящем патрулираш?
- Ами аз, г-н началник патрулирам в района на Свободния Университет.
- И защо искаш да те преместя? - пита го началника.
- Ами студентите като излизат ми задават странни въпроси...
- Аааа, какви въпроси ти задават?
- Ами, питат ме, Земята ли се върти около Слънцето или Слънцето се върти около Земята?
- А ти какво им отговаряш? - попитал началника му.
- Амиии, аз им отговарям уклончиво! - казал полицая.
- Как така уклончиво, какво им казваш?
- Ами, казвам им "Я СИ Е*ЕТЕ МАЙКАТА!"

- Господин полицай, защо ми взимате 20 лв., като глобата би трябвало да е 10 лв.
- Е па качи и другата гума на тротоара, и ще изравниш.

Слиза българин от самолета в София и почва:
- Мамицата им да е*а, ама ме боли к*ра, е*ал съм им майката...
И не спира в продължение на 15 минути да ръси цинизми. Към него се приближава полицай и му прави забележка за цинизмите.
- От какво сте недоволен?
- А от нищо... само че 6 месеца си изкълчих езика в Англия да бъда любезен и възпитан... хау ду ю ду, мау ду ю ду... ми друго си е на родна земя човек да си говори на майчиния език.

- Кой е най-простият уред?
- Светофарът, защото може да бъде заменен от полицай.

– Ало, скъпи, къде си?
– Прибраха ме в полицията! Ти нали ми каза "Ако нещо сбъркам, една целувка по вратлето, една по нослето и нещата се оправят.
– Да, казах го.
– Е да, ама с катаджиите нещата се объркаха.

Истински обяснения, писани пред КАТ:
- Невидим автомобил се появи от нищото, удари колата ми и изчезна.

Гражданин звъни в МВР:
- Алооооооо, МВР-ето ли е? Може ли да проверите в СРС-то освен домати, какво друго ми каза жена ми да купя?
След малко МВР връща обаждането:
- Ало, жена ви е казала 2 килограма домати и един карфиол! А, като Ви изпрати рече – че сте "голям тъпанар и дано се затриете!" А ако искате да чуете всички телефонни разговори на жена си, или какво става вкъщи - платете за услугата по банкова сметка или във всяко поделение на ДОТИ в страната.

- Ало... Полицията ли е? Знаете ли тука какви ги правят?
- Бе, то и при нас е същата х*йня, ама не ви звъним.

- И така, слезте от колата и елате да видите показанията на радара.
- Г-н полицай, няма смисъл да слизам и да гледам... на 200 процента съм сигурен, че НЕ съм превишил скоростта.
- И защо реши така?
- Тръгнал съм към тъщата, шефе. Хапчета ѝ нося.

Шофьор нервно се оглежда и казва на полицая, който преглежда документите му:
- Моля Ви, по-бързо, че ме гонят ваши колеги!

Годината е 2027 г. Началото на футболния мач в София е дадено. 10 минути по-късно, фенове на двата отбора са заловени да прескачат оградата на стадиона. Полицаите ги връщат обратно да догледат мача.

Един катаджия си седи в храсталака, гладен-гладен. И хооп – задава се една кола. Спира я, козирува, документи, проверка и т. н. После внезапно издава команда:
– Я отворете багажника!
– Ама защо, г-н полицай?!
– Няма "ама", отваряй! Оппаа, какво е това?!
- Ами труп, господин полицай!
– А бе аз добре виждам, че е труп, ама къде е аптечката, ш'са глобяваме, или?!

Един часът през нощта. По слабо осветена улица, с мъка се придвижва добре начерпен мъж. Точно в този момент се появява и полицай от нощния патрул.
- Здравейте господине, къде така по това време?
- Здравейте, ами аз на една конференция отивам. - отговорил пийналия.
- Конференция по това време? - смаян пита полицая.
- И за какво се отнася?
- По няколко теми е, например - "Вредата от алкохола и тютюнопушенето при мъжете на средна възраст", "Лошият пример от пиянството при нравственото формиране на младото поколение", "Резкия срив на икономически нестабилния бюджет на семейството при системната злоупотреба с алкохол и цигари"... "Сексуалната незадоволеност при жените, чийто съпруг редовно предпочита алкохола пред изпълнението на задълженията към половинката си."
- И кой ще води тази конференция, господине?
- Жена ми разбира се, безплатно е, придружете ме, ако желаете.

Стандартна ситуация - мъж е спрян с превишена скорост от катаджии. 30 км/ч над ограничението. Единия катаджия пита:
- Господине, какво ще правим сега? Знаете ли, че глобата е 200 лв?
- Еииий... - завайкал се шофьора.
- И 10 точки от талона ще ви вземат! Знаете ли?
- Еииий...
- И ще чакате 3 месеца по опашки, докато си платите акта!
- Еииий...
- Какво ще правим?
- Ами, да почерпя нещо освен, а? Да ви дам по 20-30 лв., та да се почерпите?
- Ааа, не! - отсякло ченгето.
- Пари кеш не взимаме, че имаме право само на 10 лв. в джобовете и то на стотинки. Иди отсреща в кафенето и донеси по едно кафе. А после по живо по здраво!
- Ехааа! Отивам! - грейнал нашия.
Влиза и казва на барманката:
- Три кафета в пластмасови чашки!
- Но вие сте сам. Защо са ви три кафета?
- За господата отсреща, 'дето са на пътя.
- Аааа... 120 лева тогава.

Катаджия си стои кротко близо до едно кръстовище. В далечината забелязва кола, която се движи на зиг-заг. В последствие преминава и на червен светофар.
Полицаят спира колата за проверка:
- Защо минахте на червено?
- От бялото получавам киселини.

На площад Батемберг, възрастна жена крещи:
- Помощ! Изнасилиха ме! Помогнете! Помощ!
Дотърчал полицай и пита:
- Кой Ви изнасили, къде, кога?
- Един младеж! Тук! Преди 40 години! - млади господине.
- А защо сега крещите!
- Така приятно е да си спомня.

Вървят пред мен майка и син. Тя му дудне, че е време да помисли какво ще прави след гимназията, че не е малък и обичайните неща.
- Ееее, нали ти казах, ще кандидатствам някъде!
- Къде ще те приемат бе, с тоя успех!? Т'ва да не е за хамалин да кандидатстваш!?
В този момент изпитвам дълбоко съпричастие към загрижената родителка и аха да закимам със съгласие. Синът отговаря:
- Е като не ме приемат никъде, ще стана полицай, като баща ми!
Мълчание...

Сложил един пич лепенка на маздата, че я продава. Кара си из Плевен и зад него - полицаи. Виждат телефона и си викат - е сега ще му звъннем на тоя, той ще вдигне и го спираме, и глоба.
Звънят. Пичът с хендс-фрий, вдига, обяснява - мазда, 2009 година, 150 коня, 2000 кубика, ала-бала. Полицаите се пробват пак:
- А бе я говори по телефона, че не те чувам добре.
Пича от маздата:
- А бе не мое, че зад мене карат едни педали в патрулка.

Полицай спира автобус за проверка.
- Закъде пътувате?
- За среща на свидетелите на Йехова.
- Колко са пътниците в автобуса?
- 43-ма.
- И всичките са свидетели на Йехова?
- О да, всичките. И аз също съм свидетел на Йехова!
- Леле, тоя Йехова бая ще да е загазил, щом му трябват толкова много свидетели!

Обир на бижутерски магазин. Крадецът изчезва с накити на доста голяма стойност. Ченгетата не успели да го приклещят, забират първия пиян, нещастен и безкъсметен сиромах от улицата. Завличат го в конака и там се почва разпит с цел самопризнания относно кражбата. За целта се използва кофа с вода и класиката, добро и лошо ченге. Лошият потапя главата на пиянката в кофата и две секунди преди удавяне го вади за свестяване. Точно в този момент добрият задава въпрос с меден гласец:
- Кажи бе приятелю, къде скри бижутата?
Замаяният полужив нещастник не успява да се съвземе и отговори, следва второ и трето потапяне, така чак на четвърти опит успява да продума:
- Момчета, че то аз тук нищо не виждам бе, дайте да наемем водолаз, може той да ги открие, да ви е*а и бижутата.

Севиля по време на Априлската пролетна Фиеста. Пенсионер прави оплакване в полицията.
- Сеньор полицай, от няколко дни пред дома ни един младеж прави серенада с китарата си. Обикновено към полунощ, със сигурност пиян, вдига много врява и не можем да спим.
Полицаят изнервен от многото работа по празниците:
- И какво точно пее младежа?
- Ай, ай, ай, Мария, покажи се на балкона, ай, ай, ай, Мария...
- Сеньор, Вие Мария ли се казвате?
- Не, сеньор, не се казвам Мария!
- Щом не се казвате Мария, защо се показвате на балкон, айде моля Ви се довиждане!

Катаджия спира една кола.
- Защо карате с превишена скорост?
- Амии... заседях се с приятели, празнувахме Великден, а пък жената сигурно се е притеснила.
- Какъв Великден, бе. Той мина преди една седмица.
- А ми аз затова бързам!

В дълбока руска провинция пътува с автомобила си мъж. Навлиза в малко градче... на първото кръстовище ошашавен вижда как в средата на кръстовището катаджия седи в поза "партер" със събути гащи. Потресен продължава... същата сцена на второто, третото и така до последното...
Тотално изумен, спира и пита един местен:
- Човече, какво става тук? Какъв е този цирк с катаджиите?
- А бе, наблизо има затвор... избяга един педераст-рецивидист и му поставиха засади навсякъде.

Полицай спира кола за проверка:
- Ако обичате слезте от колата за да дадете проба за алкохол!
- Ей, алоу, ти знаеш ли кой е баща ми, бе?
- Защо, майка Ви не Ви ли е казала?

Новите полицейски патрулки са съставени от 3 полицаи. Единия знае да чете, другия да пише, а третия обича да е в компания на интелигентни хора.

Из дневникът на обикновения руснак:
- Днес станах както обикновено, сипах си двеста грама водка за закуска и пуснах телевизора да видя Путин. Вместо него обаче даваха Алла Пугачова. "Тоже неплохо", помислих си аз, допих водката, намигнах на портрета на Сталин на стената, облякох се и тръгнах за работа. Във входа срещнах съседа Серьога. "Крым наш!" - поздравих го аз. "Воистина наш!" - отговори той и извади една бутилка водка да полеем събитието. На улицата беше минус 50 градуса и ладата запали едва от втория опит. Подкарах я внимателно между дупките и мечките. Особено досадни бяха последните – като видят кола, тичат да си изпросят нещо за ядене. Уж кметът все обещава да направи нещо с бездомните мечки, но нищо не се случва и те все така си обикалят около кофите за боклук. После минах покрай една от най-голямите дупки, където на дъното лежи предишната ми кола. Впрочем, вероятно и двадесетина други. Местните власти чакат да паднат още пет-шест и като се напълни, после да асфалтират отгоре. Малко по-нататък ме чакаше полицейски патрул. По навик посегнах към калашника, но видях в ръцете на единия лека картечница и се отказах. Полицаите ми взеха десет долара, но почерпиха по една водка с кисели краставички, а служебната им мечка ми изтанцува ламбада. Разделихме се като приятели. На работа бригадирът беше купил пет бутилки водка и кило сельодка. Изпихме всичко, като пяхме песни за войната и за победата. После съм заспал. Привечер се събудих и тръгнах за в къщи. На улицата беше минус 70 градуса и дори мечките бяха с шапки и шалове. Помислих си, че е време да сложа зимните гуми. Вечерта най-после дадоха Путин по телевизията и аз отворих една бутилка водка по този случай. Стана ми малко студено, та слязох до мазето да подсиля малко ядреният реактор. Навремето го свих от военния завод, в който работех и сега не давам пари за отопление. Вярно, на няколко години трябва да му се сменя урана, но иначе си работи. Посвирих малко на балалайка, а после си легнах. Малко преди да заспя си напомних, че вече цял месец не съм ходил в мавзолея на Ленин.

Катаджия изрежда пред пийнал шофьор:
- Значи сте пил - един джин, две ракии и две бири! Сметката ви е 50 лева!

Полицай спира водач за нарушение и му казва:
- Ако ме разсмееш, ще те пусна.
- Господин полицай, аз работя в моргата, и когато докарат труп с голям пенис, правим от него полицейска палка.
Ухилен, полицаят му махва да тръгва. Водачът потегля и крещи през отвореният прозорец:
- А от малките - свирки!

КАТ поздравяват всички дами за празника, 8 Март:
- Бъдете здрави и... подавайте мигачи, моля!

Съд. Гошо съди голяма сладкарска фирма за нанесени телесни повреди, що техен камион ги блъснал на едно кръстовище. Фирмата се представлява от нахакан адвокат, и ония рипа:
- Господине, вярно ли а, че сте казали на старшината, дека е дошъл на местопроизшествието, че сте добре и нищо Ви няма?
Гошо почва:
- Значи тоааа фторник я качих Цецка да а водим на пръч...
- К'ва Цецка бе? - прекъсва го адвоката.
- Отговаряй точно к'во питам?
- Така де, значи Цецка ми е най-добрата коза, сеамска, с вити роги. А бе коза един път...
- Стига с тааа коза бе! Казал ли си на полицая, че си добре или не?
- Значи товарим аз Цецка...
Адвоката па го прекъсва и се обръща към съдията:
- Господин Съдия, опитвам се да докажа, че на ищецо му не е имало нищо, а сега съди клиенто ми, че уж имало. Тава е опит за измама.
Съдията взело да му дотегва, ма му и станало интересно що ония се Цецка та Цецка. Обърнал се къде Гошо и му рекъл да продължи.
- Та натоварил съм Цецка и леко - полека тръгнааме. Спирам на разклона, гледам налево, гледам надесно... и като ме изющи тоааа шашкънин с камионо - направо ма прекина. Като са освестих малко - я съм у канафката и ме боли всичко, а кво ме не боли изтръпнало и го не усещам - дече ли не е мое. Не моем да мръднем ич. Цецка отфръкнала през улицата у другата канафка. Не моем да я видим, само я чувам къ мъца жално. Да ти скине сърцето. Ич не беше добре. Сигурен бях, че няма да а бъде. У тоааа момент, гледам спира полицаю и слазя от колата. Ония първо чу Цецка... отиде, намери я... виде ква а работата... извади пищова и я гръмна да се не мъчи. Рипна после веднага, иде къде мене, пищова още му дими у ръката и вика:
- А ти къде си? Добре ли си? Да му е*ем майката гусин Съдя, ти да беше - къ би отговорил на тоааа въпрос?

Конкурс за нови кадри в полицията... Първи кандидат. Показват му снимка на заподозрян.
- Този човек е само с едно ухо!
- С едно ухо е, защото снимката е в профил, идиот! Да влезе втория!
Втори кандидат:
- Човекът на снимката е с едно ухо!
Изпитващият вбесен крещи:
- Идиоти! Да влезе третия!
Третият разглежда внимателно снимката и спокойно заключава:
- Заподозряният носи контактни лещи...
- ??? Комисията са озадачени, но проверяват досието и вярно - носи лещи.
- Как стигнахте до това заключение?
- Просто е. Няма как да носи очила, след като е с едно ухо.

Известен политик върви по пътя. Настига го камион, кривва и го прегазва. Шофьорът дава на заден, прегазва го отново, след което слиза, залива трупа с бензин и го запалва. Към него бавно се приближава полицай. Оглежда цялата ситуация и въздъхва:
- Отдавна я работя тази работа, но такова самоубийство досега не бях виждал.

Директор пътувал със секретарката си. По пътя им се повредила колата. Директорът си мисли:
- Аз сега, като директор, мога да извикам пътна помощ и набързо да ми оправят колата. Но като мъж трябва да се покажа пред секретарката колко съм добър и сам да си оправя повредата.
Слязъл той и легнал под колата да я поправя. Секретарката седи и си мисли:
- Аз, като жена, мога да му гледам сеира на тоя, но като негова секретарка трябва да отида и да му помогна.
И тя слязла и легнала под колата при шефа си. След 2 часа наблизо минава полицай. И той си мисли:
- Сега, аз като един обикновен гражданин, не ме интересува какво правят тия двамата. Но като полицай съм длъжен да им кажа, че още преди един час им откраднаха колата.

Двама полицаи скучаят в патрулката.
Единият пита:
- Ти къде си роден бе, колега?
- В болницата.
- Що, бе? К'во ти имаше?

Прашен провинциален и самотен път. Катаджия седи цял ден на жегата без една кола да мине. На края на смяната, от далечината се чува рев на мощен двигател. Какво да види катаджията - най-новия модел на мерцедес се задава. Потъркал доволно ръце катаджията и ударил една палка на мерцедеса. Но какво да види - вътре мангал, долен, мръсен, намацан с лепило по устата мангал. Катаджията веднага креснал:
- Циганин мръсен, казвай веднага от къде и как открадна тоя мерцедес?!
- Не бе, господин полицай, не съм го крал! Имам голяма дарба в живота и колата ми е подарък.
- Каква е тази дарба бе, лъжлив циганин? - посекъл го веднага полицая.
- Ами, господин полицай, спермата ми лекува косопад!!!
Полицая вдигнал курката, погалил плешивото от много десетилетия насам теме, и се замислил:
- А бе аз вече 20 години съм плешив, тук сме само аз и тоя циганин... що пък да не му дам един шанс!
Наврял се катаджията до един храст, кукнал и зачакал циганина да си свърши работата. След като му се изпразнил на главата, катаджията започнал да маца и размазва навсякъде... В този момент се чул зверски шум на още по-мощни и още повече коли. Започнали да се виждат всевъзможни мерцедеси, поршета, ферарита и каквото друго се сети човек. От най-скъпата кола излезнал човек с огромен врат заобиколен от охрана и казал:
- Тоя циганин, ако се изпразни на още една кука на главата, му подарявам и вилата!

Седи си полицай и гледа телевизия. Тъкмо се е прибрал и още не е свалил униформата. Покрай него минава сина му:
– Документи за проверка!
Момчето носи бележника. Баща му го отваря и гледа вътре - 20 лева.
- Ох на тати отличника!

Писмо на родители до синa им, който е в затвора:
- Синко, много ни липсваш. Няма кой да прекопае лозето, картофите не са засяти...
Синът отговаря:
- Мамо, тате, не пипайте лозето, че за това, което ще намерите, ще ми лепнат още 20 години.
- Сине, полицаите бяха тук, изкопаха лозето, нищо не намериха.
- Скъпи родители, това беше от мен, картофите сами засейте.

Цялото семейство е седнало на трапезата. В този момент звъни телефонът. Съпругът вдига слушалката.
- Ало, полицията ли е? - чува той отсреща.
- Не, това е частен дом. Тук няма полицай. Но мога да извикам на телефона жена си.

Спира ме катаджия и със сурово лице започва:
– Опааа, защо сме без колан?
Викам:
– Не се ли радваш?

Катаджия спира жена. Задава и въпрос:
- На какви карахте, на къси или на дълги?
- Ами аз харесвам "дълги", ама не казвайте на никой!

ПТП. Кола се е размазала в уличен стълб. Шофьорът, видимо непострадал, стои неподвижно, изцъклил очи. Пристигналия на място патрул на КАТ оглежда произшествието. Единият от полицаите се обръща към водача:
– Браво бе! Много хубаво, добре че си бил с колан. Стоиш си, нищо ти няма, а приятелката ти се въргаля ей там, в канавката, с член в уста.

Катаджиите са ме побъркали - сутринта седнах на клекалото и се закопчах с тоалетната хартия!

- Вие близнаци ли сте?
- Не, защо питате?
- Еми майка ви така ви е облякла, много сте сладки...
- Господине, дайте си документите и излезте от автомобила.

Час на класния... Учителката предлага темата да бъде "Какъв мечтаеш да станеш."
– Искам да стана добър и честен съдия. За да мога да защитавам справедливо моите съотечественици! - казва Николай.
– Мечтая да стана депутат! - казва Иван.
- Така ще мога да прокарам закони, от които да не се възползва олигархията, а които да облагодетелстват моите съотечественици.
– Аз искам да стана полицай! - казва Георги.
- За да мога да внасям ред и да пазя спокойствието на моите съотечественици.
– А ти, Александър - какъв искаш да станеш?! - пита учителката.
– Ами, при това положение - аз искам да стана съотечественик!

КАТ съвсем са озверели.
– Защо?
– Днес ме спряха и питаха що съм без кола… За малко и акт да ми пишат. Отървах се само с 50 кинта.

"По новият закон"

Полицай спира кола за проверка на АМ Тракия.Доближава се и казва:

- Сержант Колев,документите за проверка!И на всички пътници в колата.

Отива до патрулката за проверка.След малко се връща:

- Всичко е наред,но синът ви има да връща една книга в библиотеката.....

Митничари на смяна. Минава велосипедист - на багажника на колелото кара кутия "Марлборо". Митничарите го гледат и се ядосват:
- Мамка му, контрабандист! Да го спрем!
- Е, за една кутия нямаме право, за лични нужди я носи.
На другия ден пак:
- Мамка му, дай да го глобим!
- Не може, за една кутия не става.
Ден след ден, седмица след седмица... Накрая им омръзнал и го спрели:
- Айде бе, ще ти дадем нашия камион, прекарай си всичките цигари, няма да те глобяваме - само да ни се махнеш от главата!
- Късно е, момчета, аз вече си прекарах всичките велосипеди.

В затвора:
- За какво лежиш?
- Гледах чужди карти.
- Хе, такива като тебе в казиното за пет минути ги хващат.
- А в Генералния щаб десет години не можаха да ме разкрият.

Дистрибутор на средства за отслабване спира дебел чичко на улицата и му казва:
- Благодарение на този продукт, аз само за един месец смъкнах 20 килограма!
Чичкото (бивш пилот на бомбардировач) казва:
- Това нищо не е, аз пък само за секунда съм хвърлял 20 килотона.

Школа по парашутизъм. Скача един от самолета, дърпа халката - парашута не се отваря. Дърпа халката на резервния - и той не се отваря. Лети към земята и се ядосва. Покрай него прелита втори парашутист и пита:
- Кво, жена ти ли ти сгъва парашута?
- Да!
- Аха, ясно.
Продължават да летят надолу и си говорят за живота. Покрай тях с три пъти по-висока скорост прелита трети парашутист с диви крясъци "Гадддддддддд мръснаааа, ще те убияяяяяяяяяяяяяя!" Вторият прашутист обяснява:
- Е на тоя сигурно тъщата му е го е сгъвала. Така става, когато вместо парашут, ти напълнят раницата с тухли…

Испания. Жега. Поръчвам си само кока-кола…
– Нормална или 0?
– Нормална.
– Студена или охладена?
– Студена!
– Кутийка или бутилка?
Тука вече ми кипва и на чист български святкам едно:
– Оооо, да та е*а… 
При което, момата ми отговаря на чист български:
– Сега или после?

-Aврам, скъпи, ти за какъв се смяташ? За победител или за губещ?
-Сара, след двайсетгодишен брак, най-вече за потърпевш...

220RVjgv8K.jpeg

Вървя си по улицата и гледам двама педали еднакво облечени. Не се сдържах.
- Че сте педали ясно, ама защо сте се облекли еднакво?
И те взеха, че ме арестуваха!

Вчера една циганка ме спря на пътя и вика:
- Дай бате да ти гледам на ръка...
- Е на гледай, викам аз... ако познаеш нещо ще ти дам 5 лв.
- Имал си вземане - даване с КАТ наскоро. - ми вика оная.
- Ааа, како не позна... вземане не съм имал.

Не съм полицай, гос'ин пиян! И не съм ял лютеница!

Катаджия стои на пътя, има план да изпълнява... Покрай него профучават луксозни коли с над 200 км/час. БМВ-та, поршета, мерцедеси... но той не смее да вдигне палката... По някое време се задава раздрънкан "Москвич", с 60 км/час... Катаджията вдига палката, спира го, надвесва се над прозорчето и пита:
- А Вие... къде се промъквате така?!

Междуселски автобус. Баба сяда зад шофьора и поръчва: 
- Момче, да се обадиш, когато стигнем до Попица! 
- Бъди спокойна, бабо! 
Автобусът се кламбичка час, два, три... По едно време бабата побутва шофьора: 
- Много ли има още до Попица? 
Шофьорът с ужас разбира, че е забравил. Тегли на ум една, върти волана, кара петдесет километра в обратната посока. 
- Ето ти бабо, Попица. Слизай! 
- Ама аз не съм за Попица! 
- ??? 
- Дъщеря ми каза като я наближим, да си изпия хапчето!

-----

Малко момченце сащисано гледа как майка му маже лицето си с крем. 
- Защо го правиш, мамо? 
- За да стана красива - отвръща майката и започва да бърше излишния крем със салфетка. 
- Ей, чакай, чакай, ти да не размисли!

-----

- "Който пие зло не мисли!" 
- Правилно е, който пие не може да мисли...

-----

Седят си пияници и си пият. Единият казва:
- Знаете ли, какво казаха по телевизията, че всеки четвърти
алкохолик умира от цироза на черния дроб.
Друг репликира:
- Е, и? Ние сме само трима!

-----

Тост:
Довиждане!
С вас днес повече трезви няма да се видим!

-----

- Как се казва тази водка?
- "Бумеранг"! Пиеш я, а тя после се връща...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.