Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

- Страхувам се да летя със самолет, предпочитам с влак.
- Баси... да летиш с влак е още по-страшно!

Мъж минава през едно село и вижда че навсякъде щъкат деца. Учуден пита защо им се раждат толкова много деца.
- Ами работата е там, че всяка сутрин през селото минава влак точно в 5:30, и като свирне...
- Е, че какво общо има влакът?
- Е как така какво - 5:30 е. Нито имаш време за сън... а пък и за работа е още рано...

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Като гледам фейсбука има много "баровци и баровки", сложили 1 бутилка Моет с 20 чаши и на масата домашната ракия. "На прасе звънче!"

В един влак, пътували французин, англичанин, и един турчин. Когато в купето станало, много задушно, французинът станал и отворил прозореца. В купето влезли 3 мухи. Французинът извадил една сабя и разсякъл едната муха на две. След това дал по една визитка на спътниците си. На нея пишело "Мишел, майстор по фехтовка." Англичанинът извадил лък и стрела, и приковал втората за стената, на неговата визитка пишело "Джон, майстор по стрелба." Турчинът да не остане по-долу извадил от джоба си чикийка, замахнал към третата муха, тя паднала на земята, но след малко пак полетяла. Французинът и англичанина почнали да се смеят, тогава турчинът им дал своята визитка, на нея пишело "бай Хасан сюнетчия."

Урок в час: 2 + 2 = 4
За домашно: 2 + 4 + 2 = 8
На изпита: Иван има четири ябълки. Влакът му закъснява с 6 минути. Изчислете масата на Слънцето.

В един софийски бар било обедно време и барманът тъкмо се подготвял за вечерта. Той зареждал бутилките с алкохол по рафтовете като ги пълнел наполовина с вода, тъй като бил съвестен барман и не искал да се разболяват клиентите му, защото знаел, че алкохола е вреден. В кръчмата звучала последната версия на Шушана, само че на иврит, което малко го затруднявало да си припява припева. Тъкмо си мислел, че това е най-странното нещо което може да му се случи за деня, когато вратата на бара се отворила и вътре влязла една патица. Тя минала клатейки се между масите, прехвръкнала малко и кацнала на един от щъркелите до бара след което казала на бармана:
- Мара ба пич, знаеш ли от доста време бачкам на строежа отсреща и винаги гледам през онова прозорче как хората пият при тебе бира, и на мен ми се допи бира. Викам си "какво ли е чувството", така че ще ми сипеш ли една бира да пробвам?
Бармана направо замръзнал без да знае какво да прави. Патицата помръднала с крила за да му привлече вниманието и казала отново:
- Вземи ми сипи една бира бе барман!
- Ама ти... - казал бармана.
- Ти говориш!
- Че говоря бе, нали ти казах - бачкам на строежа отсреща.
Бармана налял една бира, без да отделя поглед от патицата. След няколко тягостни минути той казал на животното:
- А бе, 'найш к'во бе, трябва да са напрай нещо бе, ти си говореща патица!
След което се замислил дълбоко мърморейки си под носа "трябва да са напрай нещо, трябва да са напрай нещо, тая патка говори, трябва да са напрай нещо..."
След което лицето му грейнало и той казал:
- Сетих са! Имам един познат който работи в цирка. Ти трябва да работиш в цирка!
- ОК! - казала патката.
- В цирка търсят ли шпакловчици?

На нудистки плаж младеж сяда до девойка:
– Госпожице, тези пъпки, ако ги намажете с малко йод, може и да изчезнат!
– Това са ми гърдите бе, простак...

С водка всичко върви, освен краката..

Свински грип е когато лежиш болен у дома, а онези свине - приятелите ти, пият ракия без теб.

Във влак, пътуващ с два часа закъснение, кондукторът иска билет от пътник.
- Откъде накъде ще ви показвам билет? Според разписанието аз вече съм вкъщи...

- Бабо, с какво дойде?
- С влака.
- А защо татко каза, че дяволът те е домъкнал?

- А къде е влакът за София?
- Ами вече замина.
- Е, хубава работа!... Закъде?...

Циганин изхарчил заплатата и се напил. На другият ден не отишъл на работа. Питат го защо?
- Като събуди бърка джобата, няма никой. Главата сепи, мислата друга. Най- малко 40-50 гр. температура. Как да работи?

Да си тръгнеш от купон по английски - това е да се измъкнеш тихо, без една дума да кажеш и никой да не те усети. Да си тръгнеш по български - това е да ги потупаш всички по гърба, да ги разцелуваш шумно до вратата... и да се върнеш да си допиеш ракията...

Двама руснака стоят пред магазина и се карат:
"Дай тоя път да вземем три"
"Не, предният път от три останаха"
"Да, ама по-предният път две не стигнаха"
"Две"
"Три"
"Абе взимаме две и толкова!"
"Добре де, съгласих се"
Влизат в магазина и казват на продавача:
Каса водка и две репички...

- Една седмица мрънках на мъжа ми да започне ремонт в банята.
- А той?
- В събота я разкърти цялата, сложи табелка на вратата "Банята е в ремонт" и отиде да пие водка с приятели...

Семеен скандал. Жена крещи, че само тя работи за мързелив съпруг и тлъстите им синове... Съпругът: - Ще работиш, защото не си важна - ето аз съм ГЛАВАТА на семейството, Иванчо и Петърчо са станали като ТОПКИ от ядене... А ти какво си? Чисто и просто един ЧЛЕН на семейството!

Как да впечатлиш една жена:
- Прави и комплименти.
- Целувай я.
- Грижи се за нея.
- Обичай я.
- Карай я да се чувства удобно.
- Защитавай я.
- Прегръщай я.
- Харчи пари за нея.
- Води я на вечери.
- Изслушвай я.
- Винаги бъди до нея.
- Подкрепяй я.
- Отиди на края на света за нея.
Как да впечатлиш един мъж:
- Покажи му се гола.
- Донеси му пиене.

Катастрофа в Англия. Роувър удря Българско БМВ Х5... От БМВ - то изкачат две мутри, вадят водача на другата кола, който също се оказва Българин и започват да го бият... Той крещи: - Момчета спрете! В Англия сме! Без да му обръщат внимание, продължават да го бият. Мъжът пак извикал: - Момчетаааа, в Англия сме бееее! - Дреме ни, че сме в Англия! И продължават да го налагат. Тогава със сетни сили, човекът промълвил: - В Англия сме бе идиотииии, шофьорът е от другата страна...

Учителката:
- Какво знаеш за Луи XVI?
- Отрязали са му главата.
- Друго?
- Друго не са му рязали.

Някакъв пияница бил много зле и отишъл на лекар. Докторът го попитал:
- Какво пиеш?
- Ром! Много ром! По цял ден само с ром се наливам.
- Край, никакъв ром вече!
Излиза пияницата от доктора и отива право в кръчмата. Поръчва на кръчмаря:
- Един чай.
- С ром или без ром?
- Без чай!

Хората, които си говорят сами със себе си, са по-интелигентни... Това си го повтарям непрекъснато.

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ... С иглотерапия отслабват лесно само надуваемите жени.

Срещат се две приятелки. Говорят си за живота. Едната пита:
- Твоят мъж още ли работи в полицията?
- Вече не. Сега е в затвора. Осъдиха го за изнасилване по време на дежурство...
- А с изнасилената какво стана?
- И тя е в затвора - нея пък я осъдиха за оказване на съпротива на длъжностно лице...

Младеж и блондинка пътуват във влак, в общо купе. Прозорецът е отворен, навън духа вятър и навява сняг върху приказно русата коса на момичето. Младежът не издържа на студа и с потракващи зъби и пита своята спътница:
- Извинете, бихте ли затворили прозореца, понеже навън е много студено?
Никакъв отзвук от нейна страна.
- Извинете бихте ли затворили прозореца понеже навън е МНОГО студено!
Няма реакция от нея. Той става, отива и затваря прозореца, при което блондинката се обръща към него:
- И... сега навън по-топло ли стана?

МЕНДЕЛЕЕВАТА ТАБЛИЦА
ЕЛЕМЕНТ: 115.
ИМЕ: Жена.
СИМВОЛ:Fm.
ПЪРВО ОТКРИВАТЕЛ: Адам.
АТОМНА МАСА: 50 кг., но се срещат и изотопи от 40 кг. До 250 кг.
РАЗПРОСТРАНЕНОСТ: Много разпространен в природата.
ФИЗИЧЕСКИ СВОЙСТВА:
Топи се при определено въздействие.
Самопроизволно кипи под налягане и без налягане.
Охлажда се без външни причини.
Коефициент на разширение: Увеличава се с годините.
Силно се променя при допир на определени места.
ХИМИЧНИ СВОЙСТВА:
Много добре взаимодейства с Au, Ag, Pt и други благородни метали.
Поглъща скъпо струващи вещества практически неограничено.
Може неочаквано да се взривява.
Бързо се насища с етилов алкохол.
Активно варира в зависимост от времето през деня и месеца.
УПОТРЕБА:
Широко се използва за декоративни цели предимно, но има и изключения.
Среща се в скъпи и спортни автомобили, много често.
По принцип е много ефективно почистващо и миещо средство.
Помага да се отпуснеш и да свалиш стреса.
КАЧЕСТВЕНА РЕАКЦИЯ:
Придобива зелен цвят, ако до него се намира друг образец с по-високо качество.
МЕРКИ ЗА БЕЗОПАСТНОСТ:
При попадане в неопитни ръце представлява голяма опасност.
Забранено е да имаш повече от един образец.
Разбира се може да имаш и повече от един образец, но само ако ги държиш отделно един от друг, така че да не взаимодействат по между си.

Пенсионер купува прясно мляко от жена на пазара.
- Ще ви стигне ли литър? - пита тя.
- Ще стигне, благодаря.
- Ако е малко, мога още вода да долея...

- Здравейте електроженисти.
- Добре заварили.

Ресторант в Созопол, клиент подава менюто:
- Келнер, ето ви 10€, посъветвайте ни, моля!
- Бегайте далече!

Мъж пътувал в автобус и през цялото време късал парченца от вестник и ги хвърлял през прозореца. На един до него му станало интересно и решил да попита:
- Извинете, защо през цялото време късате парченца от вестник и ги хвърляте през прозореца?
- Това плаши слоновете.
- Но навън няма слонове!
- Много е ефикасно, нали ви казвам!

Веднъж лорд Съмърсби, докато държал електрическата четка за зъби в банята, се подхлъзнал на сапуна и така измислил вибратора.

На свекърва е най-трудно да обясниш, че булката не е за нея, а за синът ѝ.

Пена и Вуте са в леглото и спят, когато се чува силен шум в къщата и Пена скача като ужилена и сръгва Вуте в ребрата:- Това е мъжът ми... трябва да се омиташ!Вуте също рипва като ужилен, скача през прозореца в храстите и от там, през оградата и на улицата. После се осъзнава, връща се бесен в къщата и е готов да лее кръв:- Мамка ти! Аз съм мъжът ти... развратна...!Пена вече е будна.- Тогава къде бегаш бе, мръсник...!?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.