Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

TV7 под полицейска обсада

adersa

Препоръчан отговор

Всеки момент се очаква да бъдат спрени сървърите на
TV7, с което се очаква и да бъде спряно ефирното излъчване на медията.

По думите на служебните лица там в момента се извършват "съдебни
действия".

Частният съдебен изпълнител Кристина Димитрова, група хамали и
много полицаи са пред студиото на медията. Те имат заповед да спрат телевизията
и да изнесат имуществото й.

По информация на Нова
телевизия обискът се извършва на основание на съдебен спор. Квесторите на КТБ са
поискали от СГС да бъде иззето имуществото на ТВ7, но СГС се произнася, че това
е национална медия и не може да бъде конфискувано.

abp="135">Преди дни синдиците на КТБ обжалваха решението на СГС и правното
основание за днешната акция в медията е периодът именно на това обжалване.

Полицаите са нахлули без никакво предупреждение в сградата, а
десетина човека с анцузи са влезли в сервизните помещения, за да опишат
техниката.

Към момента няма информация от прокуратурата и полицията за акцията
в TV7.

Пред Dnes.bg PR-ът на телевизията Ани Георгиева обяви,че нямат
яснота кое е предизвикало акцията на полицията в медията.

Засега е ясно, че в кабинета на изпълнителния директор на ТV7се
намира съдия-изпълнител със списък на техника, която трябва да бъде иззета.

От медията правят опити да се свържат с полицията и прокуратурата,
за да разберат кой е наредил операцията в телевизията и какво цели. По думите на
репортерите на телевизията инструкциите за акцията се дават по телефона, а не по
списък.

Източник : Dnes.bg //

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 118
  • Създадено
  • Последен отговор

Тъкмо го гледам по телевизията. Грозна работа и даже истинските мотиви за спирането са съмнителни. Ако беше само конфискуване, все можеха да оставят нещо.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ха, от Камарата заявили, че нямат регистриран такъв съдебен изпълнител

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Журналистите от TV7 направиха жива верига пред входа на сградата. Те се опитват да не допуснат вътре хамалите, както и представителите на частния съдебен изпълнител. Сред хората, които подкрепят медията е и Николай Колев-Босия. Той призова свободата на словото да не бъде погазвана и определи действията в TV7 като прецедент.
Журналистите са пред офиса на бул. "Цар Борис Трети". Според техните шефове изземването на сървърите е неправомерно, защото те съдържат интелектуална собственост, за която са платени милиони. На тях са качени архивите на телевизията - предавания, шоу програми и филми. /БЛИЦ

"Ще влезем в световните новини", прогнозира Валя Войкова.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

По-скоро прилича на някакъв цирк. Изнасят се демонстративно охранителни камери. Направи ми впечатление изказзването на някакъв шеф от ТВ7 - това ще продължи няколко дни - нарушаване  ритъма на телевизията.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Естествено че е цирк . Циркът беше пълен февруари месец когато се опитаха пак да я спрът защото журналистите стачкуваха и заплашиха до 5 спираме работа . И кво стана дадоха им заплатите а кой им ги даде така и не стана ясно .Сега пак ще отшуми до утре всичко и пак ще е по старому

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

На мен пък ми направи впечатление реплика на изпълнителите - в смисъл, че им е наредено да спрат телевизията, а не да конфискуват, както е по списък.

Естествено че е цирк . Циркът беше пълен февруари месец когато се опитаха пак да я спрът защото журналистите стачкуваха и заплашиха до 5 спираме работа . И кво стана дадоха им заплатите а кой им ги даде така и не стана ясно .Сега пак ще отшуми до утре всичко и пак ще е по старому

Дано.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да я спират и нея и гнус7, от година насам нищо смислено не излъчват, само си играя да ги прескачам в списъка.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Има нещо гнило, което ние не знаем и вероятно няма да узнаем. Така или иначе частни изпълнители и мутри не влизат без причина.

Да я спират и нея и гнус7, от година насам нищо смислено не излъчват, само си играя да ги прескачам в списъка.

Аз също не ги гледам колега, но не може без причина да се нахлува в чужда собственост и да се иземва имуществото.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И като не ти харесват на теб, дай да ги откраднат? Имаш редактор на програмите - премахни ги!

Прави впечатление, че никоя телевизия не прекъсна предаване за спешни новини!!! А е пълно с камери пред ТВ7

Такъв съдия изпълнител не е регистриран никъде, според председателя на Камарата на ЧСИ.

Явно става дума за много много пари!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Мда..Ще отрежат още 2 от ефирните телевизии... Интересно и се потулват нещата.

Има интересни документални филми много често по news7, както и по TV7 има някои интересни български ситкоми и поне дават някакви филми като Хранилище13, Федерални свидетели и т.н, а не само тъпи турски сапунки. Аз лично искам да отидат и да спрат БТВ, че ми се гади от нея.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Дали пак Бареков не прави тая уйдурма, да е привикал някоя от службите да чупят техника, за  да си отмъщава на телевизията хранила го години наред?

Бързо забравяме:

Бареков прати мутри да завземат ТВ7, после ги заклейми
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

TV7 е учредила особен залог на оборудването в телевизията за кредит към КТБ, научи bTV от камарата на частните съдебни изпълнители. Според тях Кристина Димитрова, представена за частен съдебен изпълнител, е техен адвокат.

Синдиците на КТБ са поискали по Закона за особените залози да им се предадат тези заложени вещи. Реалният частен съдебен изпълнител Неделчо Митев е изпратил покана за доброволно предаване, както и списък със заложените вещи.

14-дневният срок е изтекъл и според частния съдебен изпълнител е трябвало да се премине към принудителното предаване на заложеното имущество.

Гнус ми стана че самите журнали не знаят за това и се чудят защо има обсада

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Гнус ми стана че самите журнали не знаят за това и се чудят защо има обсада

Само собствениците на телевизията са виновни за това.

Така или иначе частни изпълнители и мутри не влизат без причина.

Аз също не ги гледам колега, но не може без причина да се нахлува в чужда собственост и да се иземва имуществото.

Ми да, обикновено тая причина се казва дългове и очевидно ги има.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Без присъствието на частния съдебен изпълнител, няква си адвокатка си самоправства? Егаси държавата. По долу сме вече от банановите републики. И фуражките й съдействат. Божке!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А защо не предоставиха информация на телевизионерите какво ще се иззема ато залог по кредита? На няколко пъти си променяха исканията за това оя техника ще се изнася. Нали това се прави по опис - всяко нещо с цената си...

Някой здраво дърпа конците по телефона.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А защо не предоставиха информация на телевизионерите какво ще се иззема ато залог по кредита? На няколко пъти си променяха исканията за това оя техника ще се изнася. Нали това се прави по опис - всяко нещо с цената си...

Някой здраво дърпа конците по телефона.

Ами айде погледни от обратната страна де?

1. Що собственика не е предупредил журналистите още много преди тая работа? Той не знае ли, че не обслужва кредита си?

2. Що е изчакал за принудително събиране, а не е предоставил нещата които е заложил доброволно? Така нито щяха да му нахълтват в телевизията, нито да стане такъв цирк...

Мога да ти кажа моята версия, която отговаря и на двата въпроса - щото е искал да стане цирк. Искал е да получи огромно внимание, за да може публичното мнение да му помогне. Щото ако бяха пуснали в новините: "Ми имаме дългове, не можем да ги плащаме и ще ни затворят след 2 седмици", обществената реакция щеше да е "Ми добре."

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Мога да ти кажа моята версия, която отговаря и на двата въпроса - щото е искал да стане цирк. Искал е да получи огромно внимание, за да може публичното мнение да му помогне. Щото ако бяха пуснали в новините: "Ми имаме дългове, не можем да ги плащаме и ще ни затворят след 2 седмици", обществената реакция щеше да е "Ми добре."

Дори и така да е, не можеше ли да дадат едно свястно обяснение за действията си? И защо им трябва цял участък полицаи?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

въх на Делянчо му взимат една от играчките

не плачи, мама нова ще ти купи

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...