Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

TV7 под полицейска обсада

Featured Replies

В тая тема започна да става мерителница...

• Отговори 118
  • Прегледи 5,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

объркА ги ептен

мустакатия е Батков

:D

Мне Слави го измисли това на Цецо Василев - Мустакатия ..

Наистина сега като се замисля днеска четох и слушах че техниката на тв7 била най скъпа ппоследен писък на модата . Еми то е така нюзрума на тв7 е модерен

Телевизията е на мустакатия но сметките му са блокирани и ходи без пари в Белград гол и бос. Да кажат така така нямаме пари няма кой да плати дълговете закриваме.Най много ми стана смешно като повтаряха по сто пъти че много ще загуби България от фалита на тв7 хахахаха какво ще загуби бе сладури кой ги гледа ?

Извинявам се за неосведомеността, но News 7  не е ли едно и също с TV7? Защото по News 7  дават интересни неща доста често. Например Top Gear. Освен това хванах и доста интересни политически предавания. Вярно, много не ги гледам, но при наличието на 200 канала и телевизор, който почти не работи, как да ги гледам? Всъщност, по спомени там работеше и Гарелов заедно със Елена Йончева. Да, хванах веднъж предаването им и много ми хареса. Изненадах се, че мнението им е малко по-различно от масовото. Сега вече ми светна, защо искат да затварят тая телевизия, както и Алфа. 

• Автор

Всичко което се дава по тв 7 се предава директно и по News 7 в останала част от деня по програмата им вървят безинтересни документални филми .

Мне Слави го измисли това на Цецо Василев - Мустакатия ..

ок сори

аз тоя не го гледам не знам кой как кръщава

• Автор

News 7 си беше една голяма грешка , грешка в която бяха инвестирани милиони черни парици и сега ще страдат и ще останат скоро без работа стотина опитни може би едни от най - добрите български журналисти които играха по свирката на барека и на цецо мустака жалко мислех ги за по умни хора .

Adersa, моля те, спри да лееш псевдокомпетентни и неграмотни публикации. Разбрахме, че ТВ7... не ти харесва. Спри да тъпчеш на едно място!!! Трябва ли през ред да чета твоя (почти повтаряща се) публикация?! Моля, озапти излиянията си!

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

News 7 си беше една голяма грешка...

Офф, News7 не е нова телевизия бе. Бившето име на тая телевизия е BBT. Дали TV7 я купиха или какво точно - не знам.

Всичко което се дава по тв 7 се предава директно и по News 7 в останала част от деня по програмата им вървят безинтересни документални филми .

Нима? Аз ти казвам, че дават Топ Гиър. А за мен по-интересно предаване от Топ Гиър няма. Това, че на теб нещо не ти харесва и не харесваш документалното кино, не означава, че както Хитлер е изгарял книгите, трябва да спираме излъчването и на документални филми. Или викаш за теб само филм с надпис "Холивуд" е филм?

• Автор

Adersa, моля те, спри да лееш псевдокомпетентни и неграмотни публикации.

Неграмотен ще казваш на друг в друго време  и на друго място . Правилата важат за всички .

• Автор

Adersa, моля те, спри да лееш псевдокомпетентни и неграмотни публикации.

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;

Руски форум: питаш нещо и теб те питат;

Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп! ....

Нима? Аз ти казвам, че дават Топ Гиър. А за мен по-интересно предаване от Топ Гиър няма. Това, че на теб нещо не ти харесва и не харесваш документалното кино, не означава, че както Хитлер е изгарял книгите, трябва да спираме излъчването и на документални филми. Или викаш за теб само филм с надпис "Холивуд" е филм?

Дават ТопГиър - вярно е. И американската, и английската. Документалните филми ми харесват някои от тях. Дават някои интересни ситкоми по ТВ7 и Новини7. Адмирирам, че българи се опитват да направят нещо сами и то им се получава поне на нивото на американските ситкоми от типа на "женени с деца" и т.н. И нещо родно да имаме по дяволите, ама не чиста фенщина, ами действително да става! По ТВ7 дават и някои западни филми интересни. По същото време по БТВ или Нова дават предавания като "Съдебни заседатели", където някой си развява мръсните гащи в инпровизирана съдебна зала, чист цирк. По другият канал дават женски предавания на коя как й тече вагината или сутрешен блок. Ама сутрешен блок 6 часа.

Ще ме извинява тоя, дето си го цитирал, но от всичките канали, тия стават най за гледане. Става въпрос от ефирните. И БНТ тук-таме, поне не се излагат с турски сапунки по цял ден.

Общо взето, в сравнение с останалите, тези програми не са толкова лоши. Ако ги закрият, аудиторията на тая цифровата ефирна телевизия само ще загуби. Преди се излъчваха и Диема Фемили и РингТВ, които са част от БТВ медия груп. Ами отрязаха ги и вече няма нищо, само шарен фон и пищене на тия честоти. Въобще не се сбъднаха твърденията за увеличаващ се брой ефирни канали. Напротив - те намаляват.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Според вас дали някой от шефовете , които и  да са те ще изплътят кредита от милиони ?

Чакай да хвърля боба!...Нещо не се получи...Чакай, сега отварям и почвам да мешам колодата с карти "Таро". Ако се наложи, ще гадая и по И-Цзин!

Пълни глупости...

Защо се оправдават, щом не са "виновни?" В ефир признаха, макар и след дъжд качулка, упражняването на най-древната професия...Видите ли, кака Лара вече не е к***а.

Някой да им е забранил да говорят каквото и да било! Защо отидоха да работят в ТВ 7 ? Не знаеха ли кой е собственик на медията? Знаели са. Не знаеха ли кой е Бареков и какви ги върши? Знаеха. Но тогава нямаха нищо против да изпълняват ролята на бухалка в обслужването на нечистоплътни интереси, тогава не се разграничиха, не напуснаха!  Разграничават се сега, но след като загубиха доверието на нормалните българи! Така, че ако бяха защитавали постоянно принципите на свободната и независима журналистика сега народа щеше да ги защити! Има журналистическа етика!

Поръчкова телевизия...и не само тя.

Като има конфликт на интереси да си пуснат молбите и да напуснат. Но заради едната заплата, останаха зависими от това кой и как да им казва - Бареков, Делян Пеевски. Аз откъде да знам, че сега не им казва някой какво да говорят. Откъде да знам, че сега са обективни и независими след като някой им казва.... Къде остана свободната и независима медия? Къде остана свободното и независимо журналистическо разследване? Къде остана  свободната и независима журналистика? Как да им повярвам сега, след като са били зависими от....Имали значение, кой е директор на медията след като  изпълняват безропотно нареждания. Защо журналистите от ТВ 7 не казаха открито, че им нарежда той какво  да говорят...Хайде не на мене тия да ми казват, че само той бил виновен .А те чисти и невинни като сълзи...

Защо само Бареков? Ами Станишев и Мая Манолова, а Цацаров? Защо ТОЙ допусна нарушаването на КОНСТИТУЦИЯТА В ДЕНЯ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ? И той, като предшествениците си на същия пост, внимава да не скърши хатъра на МАФИЯТА, в която и ТОЙ УЧАСТВА!

Проблемът не е приключен, тъй като предстои внасяне за обсъждане в НС на новия ЗОП, който на 99% е писан по времето на Орешарски, отразявайки съответните мераци на платците...

Редактирано от hristoslav2 (преглед на промените)

• Автор

Рунд 2

Ще направи опис на част от техниката, която е заложена като гарант за кредит от КТБ
Частен съдебен изпълнител вече е в сградата на TV7 и NEWS7. Той ще направи опис на част от техниката, която е заложена като гарант за получаване на кредит от КТБ.

Задължението е на стойност под 5 млн. лв. Фондът за гарантиране на влоговете в банките има претенции само към част от заложената техника, а не към цялото търговско дружество. В началото на седмицата ръководството на TV7 направи пореден опит да договори разплащане на забавените вноски, синдиците обаче отказаха предложението. И в момента се пристъпва към стандартната процедура за вземане на техниката като обезпечение на заема.

Медията изпрати и отворено писмо до министър-председателя Бойко Борисов. Чрез писмото търсим съдействие от премиера във връзка с възникналия казус с Корпоративна търговска банка. В документа ръководството на телевизията посочва още, че настояваме сървърът - "сърцето на телевизията", да остане в наше разпореждане до копирането на информацията, на която той е носител и която е собственост на телевизията".

Дружеството „ТЦ – ИМЕ“ АД с молба до Министерски съвет за съдействие за събиране на вземане от 288 млн. лева от едноличния собственик на телевизия „ТВ Седем“ – „Краун Медиа“ ЕАД.
„ТЦ – ИМЕ“ изпрати писмо до МС, в което посочва, че за периода 2009 – 2014г. е предоставяло парични заеми на едноличния собственик на „ТВ Седем“ – „Краун Медиа“ ЕАД, чиито общ размер към настоящия момент е 288 млн. лева. Заемната сума е използвана от „Краун Медиа“ ЕАД за финансиране на дейността на телевизията, като произходът на средствата е от КТБ, чрез кредитиране на „ТЦ – ИМЕ“ или на други дружества, които след това са предоставяли заеми на „ТЦ – ИМЕ“.

През 2014г. кредиторът „ТЦ – ИМЕ“ e подал молба за образуване на производство по несъстоятелност на длъжника „Краун Медиа“, чиито единствен актив е собствеността в „ТВ Седем“ и “NEWS 7”.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.