Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

TV7 под полицейска обсада

Featured Replies

До сега гледах. Грозна картинка. Какво ли ще кажат сега тези дето толкова ме убеждават в други теми, че не сме полицейска държава, а най-демократичната такава :D  И се скъсаха да ми обясняват в други теми каква демокрация и свободата на словото и печата струи от всякъде в Бг. Полицаи охраняват неизвестно чии служители, не показват заповед и за всичко без обяснение казват- обадете се в пресцентъра. Баси, това го няма никъде.

• Отговори 118
  • Прегледи 5,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Да иде Бъчварова да ги уволни на място тия фуражки. Как ще се подчиняват на няква мижава адвокатка бре, тя да не е изпълнителна власт?

Дори и така да е, не можеше ли да дадат едно свястно обяснение за действията си?

Ми има такова, след като е поискано. Не са законово задължени да дават обяснения всекиму. Може би имат морално такова, но ти да си видял морален съдебен изпълнител?

И защо им трябва цял участък полицаи?

Ами защото цяла верига журналисти им пречи да си свършат работата?

Че и полицейски кучета докарали!!! Бъчварова пътувала натам.
"Ще ни познаете по полицията" :shock11:

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

Ае, надявам се да окошарят адвокатката. И няколко куки заедно с нея.

Мераци. Кога е било, та и сега :D

Надявай се ..

Тя просто си върши работата. По-важното кой и дава инструкциите. Това доста ми прилича на поръчкова акция. Едва ли е просто за забавени вноски по кредит.

Всичко е голяма пушилка, но самото поведение на изземане е недопустимо. А тая псевдо съдия изпълнител нещо започа да се върти като хванато в апан животно. Явно не така са й представили предварително целия процес.

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

Всичко е голяма пушилка, но самото поведение на изземане е недопустимо.

Това е начина ,по който се случват нещата в нашта кочина.

Надявай се ..

Тя просто си върши работата. По-важното кой и дава инструкциите. Това доста ми прилича на поръчкова акция. Едва ли е просто за забавени вноски по кредит.

Няма съответните права, за да върши такава работа, без значение кой й дава инструкции. Пък и къде отиде независимостта на.... Запознай се с правата и задълженията на адвокатите и тогава давай мнения.

До сега гледах. Грозна картинка. Какво ли ще кажат сега тези дето толкова ме убеждават в други теми, че не сме полицейска държава, а най-демократичната такава :D  И се скъсаха да ми обясняват в други теми каква демокрация и свободата на словото и печата струи от всякъде в Бг. Полицаи охраняват неизвестно чии служители, не показват заповед и за всичко без обяснение казват- обадете се в пресцентъра. Баси, това го няма никъде.

Демократична държава друг път.

Няма съответните права, за да върши такава работа, без значение кой й дава инструкции. Пък и къде отиде независимостта на.... Запознай се с правата и задълженията на адвокатите и тогава давай мнения.

Не ми трябва да знам правата ,и задълженията на адвокатите.

Тя дори и да е превишила правомощията си ,някой я е пратил там с пълното съзнание ,че това ще се случи. Сега разбираш ли защо е по-важно чия поръчка изпълнява ?

а Делян и мама му кога ще окошарят

Демократична държава друг път.

Мда, ние тук май сме сътворили нов строй. Комунистически капитализъм :) или тоталитарна демокрация :)

ще вземат какво оревахте орталъка па вие

заложена е срещу заем техниката много ясно че ще се иззема

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4739391

Министърката е на място

Аз също съм съгласен, че министърката отговори максимално дипломатично и открито, въпреки провокациите както на присъстващите, така и на въпросите на журналистите. Не мога да разбера какво очакват от човек, който не е уведомен и не е наясно със ситуацията.

Я, и бат Бойко, и фейсБойко активни

"Този панаир.."цитат ББ

а Делян и мама му кога ще окошарят

Това какво общо има. Що трябва да разсипват медията. Това ли ще сложи прангите на Ирена и Делян-а? Има ли държавата свободни работни меса за журналистите, ако се разсипе медията заради неправомерната намеса  на куките, без присъствието на частния съдебен изпълнител, а само  на няква адвокатка в ролята на бирник(което не е роля писана за адвокати) и въпросните отидат на борсата?

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Това какво общо има. Що трябва да разсипват медията. Това ли ще сложи прангите на Ирена и Делян-а? Има ли държавата свободни работни меса за журналистите, ако се разсипе медията заради неправомерната намеса  на куките, без присъствието на частния съдебен изпълнител, а само  на няква адвокатка в ролята на бирник(което не е роля писана за адвокати) и въпросните отидат на борсата?

Пред закона всички са равни - и хора и медии !

НАП наложи запор заради очаквано публично задължение

Защо държавна институция ползва ч.с.и.?

Не ми трябва да знам правата ,и задълженията на адвокатите.

Тя дори и да е превишила правомощията си ,някой я е пратил там с пълното съзнание ,че това ще се случи. Сега разбираш ли защо е по-важно чия поръчка изпълнява ?

Не е превишила, тя въобще няма никакви пълномощия да изпълнява неща вменени на друг тип изнудвач: бирника по старо му, или по новому съдия-изпълнителя, било държавен или частен...Разделение на властите, независимост на институциите. Такива неща някакви да са ти минавали през ушите и оставали в мозъка? :)

Защо държавна институция ползва ч.с.и.?

Въпрос напълно на място. Богатата ни държава не използува своите кадри?! ТО може в случая целият НАП да е клекнал и да изпълнява частни интереси. Интересите на БГ политиците, не са интересите на народа, а частните интересите на политиците. 

Пред закона всички са равни - и хора и медии !

Да, когато нещата се вършат...законно. ;)

Да, когато нещата се вършат...законно. ;)

няма нищо незаконно

ти като не си погасиш заема ще се отървеш ли а

надявай се

няма нищо незаконно

ти като не си погасиш заема ще се отървеш ли а

надявай се

ТВ7, разбира се, се беше мутрифицирала ужасяващо. Споделям го като човек, работил в някогашната ТВ7, преди нашествието на настоящия евродепутат Бареков, чиито огромни заложби в сферата на неадекватността бяха нужни на шефовете на телевизията, бяха част от замисъла им, след като собствеността се смени.

Няма как да не подкрепям всеки опит за въздаване на справедливост - след като някой е взел и не е върнал, ще понесе тежестта на закона. Тук обаче започват и уговорките. Държа да се знае, че те не променят положителното ми отношение като цяло към случилото се.

Първо - пострадали се оказват не тези, които са действително виновни за инцидента: взелите, пък отказали да върнат. Проблемът се стоварва върху служителите, които - както и да го гледаме - нямат дял от компанията, сиреч не носят пропорционално риска от нейното поведение на пазара. Водещият на новините все пак не е притежател на телевизията, той си върши работата срещу заплата. Ето защо не тези, които са станали част от това долнопробно зрелище, трябва да са в центъра на вниманието, а техните началници, които обаче продължават да бъдат встрани от обективите.

Второ - ако такова беше отношението към всеки неточен длъжник, наистина щях да повярвам във върховенството на правилата. При положение, че акцията беше не разправа с противник, с лице, опитало да получи обратно автономията си и смазано заради тези свои стремежи, а усилие за изправяне на неправда, първи щях да поздравя министъра на вътрешните работи. Неприятен привкус остава обаче фактът, че полицията и съдебните органи продължават да изпълняват функции на частна охрана и служби за ликвидиране на неудобни, дирижирани от определени среди. Само ще напомня за случката около филма на телевизия Арте за Делян Пеевски, смятан за една от основните причини за летните протести преди около две години - не друг, а полицейски служители бяха пресрещнали екипа, който не беше нарушил ничие лично пространство, тъкмо те, прочее, бяха изискали не само филм да няма, а и повече - заснетият материал да се унищожи. Ето доказателство за това как родните сили на реда реално служат не на суверена, а на крупни мошеници, които биват престижно вардени от момчета със сини униформи.

Накрая: иска ми се всичко случило се да е сигнал за възвръщане... пардон - за създаване на правов ред, основан на неоспоримостта на закона. У нас такъв никога не е имало, нека да не се заблуждаваме. Смятам, че със заедни усилия бихме могли да го създадем. Бавно и много мъчително, но плодотворно.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.