Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна - част 4

Featured Replies

Ти ли говориш за профанщина :)

Да..профане...както съм доказвал лично аз, да не говоря за други ....

https://bg.wiktionary.org/wiki/профан 

http://rechnik.info/профан

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 91,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

В момeнта да, работя като шофьор , камиони . което ми носи спокойствие и сравнително средни доходи като за Албиона ..и то без да робувам прекалено много някому ;)

П.С Средни доходи се визират към 1500- 1700 паунда на месец ...зависи, ако работиш по 6 дена на седмица например, може и до 2000 на месец ..както и зависи от фирмата, дистанциите, извънредните, нощните, и така нататък ....

Рапорт даден!! :clown:

P>S Ааа, забравих и стажа, колкото повече, толкова повече и добавки , както и по платена работа....някои изкарват на ден и по 150 на курс...В някои фирми има и съревнования, спечелите първи места си вземат по около 2000, 1000, и 500 надбавка ....абе като цяло, зависи от много неща... попаднах на няколко такива, в други пък има бонуси при доставка на време, или за пределен клиент ... една седмца заради такъв клиент ми платиха почти 500 , за 5 дена по около 8 часа на ден...но засега понеже съм новак и все още новобранец в бранша, вземам около 400 - 450 средно...в няко седмици работя само по 4 дена, в други по 6, зависи...

А сега сериозно, стискам ти палци да успееш, в Англия не е много лесно. Надявам се да го приемеш без ирония.

Тия до къде стигнаха само - да се подиграват на човек, че РАБОТИ! :D

Най-добре на помощи, или на служба при "Америка за България". Някои от вас знаят как е.

Кои са тия, само ги посочи с пръст и ще ги заклеймим!

Лицемерие.

Добронамереност.

А сега сериозно, стискам ти палци да успееш, в Англия не е много лесно. Надявам се да го приемеш без ирония.

Ами, ако наистина е от сърце приемам... ... но с това ако отпред....

П.С А за лесно, по лесно е за някои неща, за други, ти си чужденец все пак... особено за работодателите... или агенциите...все гледат да те шитнат по евтино, или да бачкаш на най трудното... такива неща....див капитализъм в действие, еднствено законите ги спират от жива експлоатация робска... въпреки че и такива има....и българи, и поляци, и какви ли не, бакчат за по 600-800 на месец, като роби....аз поне този период го минах отдавна.... беше ми в началото.... първите месеци...

А самите англичани, предпочитат помощи, отколкото да бачкат за например  1000 или 1200.. а помощите им са добри ако се гледа реално, безработен получава около 280 на седмица помощи... смятай....англичанин... чужденци, съм чувал не по-малко от 180 ..

Ами, ако наистина е от сърце приемам... ... но с това ако отпред....

П.С А за лесно, по лесно е за някои неща, за други, ти си чужденец все пак... особено за работодателите... или агенциите...

От сърце е. Имам приятели по целия свят, включително в Англия, и знам колко е трудно.

Извинявам се за излишната ирония, не бях прав. Спирам малко с писането.

Добронамереност.

Подигравайки му се, че е шофьор, ти се издигна в моите очи, а твоята добронамереност ме вдъхновява за добри дела.

Подигравайки му се, че е шофьор, ти се издигна в моите очи, а твоята добронамереност ме вдъхновява за добри дела.

Не съм му се подигравал, Тони. Няколко пъти го иронизирам по темата, без всъщност да знам какво работи.

Както казах - несправедливо от моя страна.

Абе, не е лош май, ама лоши съвети му дават явно... или лоши примери.... а и непознаване на другата страна съответно.... 

Има надежда , за разлика от рупченските, русокосите, и бай ганьовците....

Остава да си отвори и очите малко повече за света, и да разбере че ФАЩ изобщо не са това което се мъчат да се изкарат, както и че делата говорят повече от думите..... дето се вика, не слушай какво приказвам, а гледай какво правя.... 

Киев не изключва нова мобилизация

Министърът на отбраната на Украйна не изключи провеждането на седма вълна на мобилизация в страната, съобщава БТА.

Според Степан Полторак необходимостта за това ще зависи от текущото положение в страната, предаде ТАСС.

"Утре ще провеждам в Ужгород съвещание за положението с петата вълна на мобилизацията и ще бъдат повдигнати въпроси относно целия процес", казал Полторак, цитиран от интернет изданието "Кореспондент".

Шестата вълна на мобилизацията в Украйна започна на 19 юни. Очаква се тя да засегне 50 000 души.

Неотдавна президентът Петро Порошенко заяви, че в Донбас в момента служат около 60 000 украински военни. Демобилизацията в Украйна ще се извърши в периода от юли до септември.

--------------------

Във фактически фалит сме, обаче се мобилизираме...

Отново страхотно видео. 

Доста показателно , и най вече мотото " ще вървим до победния край" .. защото само това е нужно на Русия. Ама какъв край... и те не знаят... 

Всъщност двамата уж са опоненти, но дефакто доказват едно и също нещо - РФ е агресор, със пркривани жертви , а Украйна води своя борба за целостта на държавата си , каквато борба всяка държава би провеждала.

..........Във фактически фалит сме, обаче се мобилизираме...

какво те притеснява тази мобилизация ? 

Това си е нормален процес на ротация на войските. Все някой трябва да се бие и отстоява  родната територия от руските терористични войски , наречени "мирни шахтьори"   :)

Каквато ротация има и в руско-сепаратистките войски. Само че там няма да прочетеш кой кога къде е изпратен... просто защото фициално те са ... "на учения"....   :)

Само фактически ще виждаме редуване което виждахме и до сега ... чеченците шахтьори с мъргави лица и викове алах акбар ги смениха буряти шахтьори с дръпнати очи,  преди тях май и якути-шахтьори местни донбасци  бяха...  и т.н.. :)

И разни други "мирни шахтьори" с руско наречие , които предаваха от танковете си , закупени във военторг , привет я към роднините в Челябинск,  я другаде :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Миро, дойде време да се коригират грешки от времето на СССР!  Крим и Новорусия не трябва вечно да са в Украйна!   Те са руски.

Притеснява ме това, че нямат пари да изплащат пенсии, които намалиха с 50%, отделно инфлацията, обаче продължават да се въоръжават и да събират войници, макар че до момента 10 000 от мобилизиралите са избягали в чужбина, за да не се бият срещу себеподобните си. Притеснява ме, че група идиоти се обогатяват за сметка на същите тия хора, които вече започват да мизерстват. Притеснява ме това, че продължават да плащат на тролове, за да пишат глупости по форуми, въпреки че каузата вече е пердута. Притеснява ме двойният стандарт и лицемерието на ЕС - писал съм по-горе - и загубите на България в резултат на тях. Притеснява ме това, че преди няколко дни се състоя разговор между Путин и Обама, а днес вече става известно, че транзитът на газ през Украйна няма да се спира - въпросът е какво са се договорили двамата президенти и защо решението за спиране се отмени. Има ли в това нещо общо Турция като един от най-верните съюзници на САЩ в региона, или не; притеснява ме, че и Гърция тази вечер умря скоропостижно. За нея пари имаше, а за нас - пръст, преобладаващо среден, и това няма нищо общо с политиците им...

Фалиралите страни в региона вече станаха две...

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Миро, дойде време да се коригират грешки от времето на СССР!  Крим и Новорусия не трябва вечно да са в Украйна!   Те са руски.

дреме му на Миро,той си плещи укронази пропаганда за да вземе некой лев,ако му покажеш карта няма да открие къде се намира Крим! :lol6:

И само те ли ? :)

По назад споменах Казахстан и Беларус, които са съвсем преснички млади държавички :)

Тях защо ги оставяте на произвола на "злия запад" ??

Това майтап, но просто виждам че ама въобще никой от вашата клика и грам от видеотата по горе не си е направил труда да погледне.

Там са отговорите на много ваши въпроси, оборени са и тези несъстоятелни глупости които пропагандирате :)

Нито моите други аргументи поглеждате.

Ама "чукча писатель, чукча не читатель" казва поговорката :)

По е лесно да се пропагандират епоси и възхвали за "гения" , божеството Путя :) в типично севернокорейски стил :)

Всъщност, това не ме притеснява.. "гаменското " ниво което демонстрирате, и евтините в стил "футболни фенски" спорове, говорят за нивото ви.

Такива като вас утре ще защитават "новоосмания" и исконното и право над 5 вековната  принадлежност над нашите земи... но.. всъщност  и това не ме притеснява, защото вие ще сте последните които ще си покажат носа навън :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

мирчо, като вземете да пускате някакви дълги и предълги клипове... ма кой ще изгуби толкоз време да ги гледа, бе, пиле? Тук 20 минути, там 25, на другото място 30... Имало е и по час и половина - два. И за какво? Най-вероятно за поредното пропагандно изказване или орязан клип. Извинавай, ама аз толкоз време за губене нямам.

Ми... едно кратко търсене по име и...

В 2004 году обвинён в разжигании межнациональной розни и объявлен в федеральный розыск. В свою очередь, в открытом письме президенту России Владимиру Путину 19 октября 2004 года Миронов обвинил его в «насаждении еврейского фашизма»[6].

Не че нещо, ама се нагледахме на фалшификации.

мирчо, като вземете да пускате някакви дълги и предълги клипове... ма кой ще изгуби толкоз време да ги гледа, бе, пиле? Тук 20 минути, там 25, на другото място 30... Имало е и по час и половина - два. И за какво? Най-вероятно за поредното пропагандно изказване или орязан клип. Извинавай, ама аз толкоз време за губене нямам.

Ми... едно кратко търсене по име и...

Благодаря че сам доказа какво ти е нивото.

Ми аз пък гги изгледах. Защото не съм празнословец, какъвто ти доказа че си .

Ако не си - изгледай , и заповядай да коментираш.

Няколко часа пропаганден филм за Путя и Крим имате време да гледате, а 20 мин са ви много ? :) :) 

дообрее :) 

На теб хлопа ли ти дъската или само така ми се струва!?

Не дъската,а цялото дюшеме му хлопа.Не напразно в по ранен цитат го изобличих,че само всява раздори в темата,нищо смислено не е казал.

Не, нямам време. Затова и на колежката ѝ исках да ми посочи къде точно, според нея, е "доказателството". И какво се оказа?

Празнословец не съм бил никога.

Пак повтарям: ако тръгна да ти гледам всичките линкове, с които заливаш форума, аз трябва да не правя нищо друго и освен това да не спя. За четенето горе-долу се трае, ама да зяпам часове откровени лъжи, и между тях да търся някоя истина, просто няма да стане. Виж та, информирай тия, дето ти дават указанията, да наблегнат на текстовата форма. Тя се проверява много по-лесно и бързо...

Всеки сам си харесва какво му се гледа.   Гледната ми точка е много по-различна от тази на Реджеп и Миро. Тези будали си позволяват да коментират ниво  - че тя будалата знае ли какво е това???

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.