Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна - част 4

Featured Replies

Не, нямам време. Затова и на колежката ѝ исках да ми посочи къде точно, според нея, е "доказателството". И какво се оказа?

Празнословец не съм бил никога.

Пак повтарям: ако тръгна да ти гледам всичките линкове, с които заливаш форума, аз трябва да не правя нищо друго и освен това да не спя. За четенето горе-долу се трае, ама да зяпам часове откровени лъжи, и между тях да търся някоя истина, просто няма да стане. Виж та, информирай тия, дето ти дават указанията, да наблегнат на текстовата форма. Тя се проверява много по-лесно и бързо...

За втори път демонстрираш поговорката "чукча не читатель, чукча писатель" :)

Всеки сам си харесва какво му се гледа.   Гледната ми точка е много по-различна от тази на Реджеп и Миро. Тези будали си позволяват да коментират ниво  - че тя будалата знае ли какво е това???

И тоя... - същата поговорка :)

За пореден път доказахте че предпочитате само да проапгандирате, не и да дискутирате.

А когато няма какво да отговорите /както най често се получава/  - хоп , няма ти гледам кво си отговорил, и хоп дежурните високопарни обиди :) 

Проблема всъщност, си е изцяло ваш. :)  Както казах - такова ви е нивото....  Даже това простичко нещо не го осъзнавате... 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 94,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Чукча си мисли с главата и не следва указания. Това, което ме радва, е, че ти остава още съвсем малко - после ще се върнеш към латентното състояние преди създаването на тези теми.

Чукча си мисли с главата и не следва указания. Това, което ме радва, е, че ти остава още съвсем малко - после ще се върнеш към латентното състояние преди създаването на тези теми.

Аз теб някога да съм те коментирал, извън постовете и пропагандата ти ? 

Пак ли ще се излагаш да обиждаш и заяждаш на лична основа, когато няма какво да отговориш ? 

И между другото, за въпросния Миронов, коректно би било да дадеш цялата уикипедия от която си цитирал само един абзац 

https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%B2,_%D0%91%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81_%D0%A1%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%B5%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D1%87

Ма де коректност у вас...  :)

Ма едното е пряко свързано с другото, бе, пиле. Как да имам капчица доверие на човек, който на два пъти ми пуска откровено и доказано манипулативен клип, и то за деца и жени! Колко пъти те хващаха колегите в УМИШЛЕНА И СЪЗНАТЕЛНА измама? Как да ти имам грам вяра? Че и накрая такъв си позволява да ми определя нивото и да мрънка, че не съм искал да си загубя времето с цялата помия, с която ме заливал? И точно той ме обвинява, че съм бил давал само част от статия и не съм би коректен????

ХА ХА ХА...

За разлика от някои тук аз работя други неща, а не платен коментатор във форуми...

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Миро си вярва на своите глупости и си мисли - Крим и Новорусия ще са все украински.   Да ...ама ...не - украинските будали развалиха досегашното положение ....завинаги.

То като че ли ние ги отваряме темите...

То като че ли ние ги отваряме темите...

Можеш ли да отговаряш на въпроси?   Трудно ли е да отвориш тема?

За Крим - 167 г руско владичество дава ли основание за термина "исконно русская земля" ??

Татарите всички ги забравиха, и никой и не ги и пита.....

защо не направим ревизия и на други територии като .. Казахстан например ? Те на колко години са.. да смятаме след 1912 или след 1991 ? :)

Сетих се за техния президент че се бе нацупил на Путин дето язвително се изрече че... добре се справя като президент на нова държава.. или нещо такова :)

Ами Беларус ? от 1918 ли да смятаме ? 

Как и кой има право на съществуване според вашите откровенно нацистки идеологии по затриване на държави ?

Ей,Човече,запомни това,което ще ти напиша и никога повече не си позволявай да пишеш против Русия.

Целият свят е тръгнал срещу измислен враг в лицето на Русия,представяна от президент,достоен за поклон.Америка загуби доста от влиянието си върху света,целият свят трябваше да плаща ДАНЪК на Америка по незнайно какви причини.Намери се ЧОВЕК,който е по-силен политик от всички взети заедно и в ЦРУ и в Пентагона и ситуацията коренно се промени.Няма такава държава,която да постави руският народ на колене.Целта е да се направи война в Европа,от която да спечелят американските войнолюбци.Но хората узряват,научават истината ,не можеш да ги манипулираш да приемат една гледна точка,която е угодна на някого от не знам къде си.Технологиите не са всичко на тоя свят,както и парите.Има много по-високи ценности,например душата,патриотизма,достойнството,които не се купуват с пари,па макар и печатани без покритие.Света е пред голямо изпитание и отговорността на политиците е на 1-во място.Не се надявай Крим да се върне в Украйна,няма да стане,Крим винаги е принадлежал на Русия.Колкото и да плещиш за Крим,няма кой да те чуе,особено тебе.Няма да промениш нищо.Спри се вече.В Украйна воюват предимно бандитски формирования,това всеки го знае,дори и ТИ.Лошото е,че страдат обикновените хорица,разрушени съдби,разрушени мечти и т.н.Ако Потрошенко искаше мирно решаване на конфликта,можеше да предприеме мирни стъпки за това.Но както МУ диктуват,така и прави.Него не го бърка цялата тази РАЗПРАВИЯ,защото биснеса му е наред,той си печели,а като стане напечено.ще духне на цъфналия запад,да му мислят тези,които остават в Украйна.

Ма едното е пряко свързано с другото, бе, пиле. Как да имам капчица доверие на човек, който на два пъти ми пуска откровено и доказано манипулативен клип, и то за деца и жени! Колко пъти те хващаха колегите в УМИШЛЕНА И СЪЗНАТЕЛНА измама? Как да ти имам грам вяра? Че и накрая такъв си позволява да ми определя нивото и да мрънка, че не съм искал да си загубя времето с цялата помия, с която ме заливал? И точно той ме обвинява, че съм бил давал само част от статия и не съм би коректен????

ХА ХА ХА...

За разлика от някои тук аз работя други неща, а не платен коментатор във форуми...

Кой в какво ме е хващал че не разбрах :)

И до момента стоя зад всяка една своя дума тук. Отделно дето ме карате да повтарям едно и също като на... знаете... :)

Опитите на някои да ми изкривят думите и да се заяждат, или че просто не разбират повтореното,  извинявай, не е мой проблем :)

Ей,Човече,запомни това,което ще ти напиша и никога повече не си позволявай да пишеш против Русия.

Целият свят е тръгнал срещу измислен враг в лицето на Русия,представяна от президент,достоен за поклон.Америка загуби доста от влиянието си върху света,целият свят трябваше да плаща ДАНЪК на Америка по незнайно какви причини.Намери се ЧОВЕК,който е по-силен политик от всички взети заедно и в ЦРУ и в Пентагона и ситуацията коренно се промени.Няма такава държава,която да постави руският народ на колене.Целта е да се направи война в Европа,от която да спечелят американските войнолюбци.Но хората узряват,научават истината ,не можеш да ги манипулираш да приемат една гледна точка,която е угодна на някого от не знам къде си.Технологиите не са всичко на тоя свят,както и парите.Има много по-високи ценности,например душата,патриотизма,достойнството,които не се купуват с пари,па макар и печатани без покритие.Света е пред голямо изпитание и отговорността на политиците е на 1-во място.Не се надявай Крим да се върне в Украйна,няма да стане,Крим винаги е принадлежал на Русия.Колкото и да плещиш за Крим,няма кой да те чуе,особено тебе.Няма да промениш нищо.Спри се вече.В Украйна воюват предимно бандитски формирования,това всеки го знае,дори и ТИ.Лошото е,че страдат обикновените хорица,разрушени съдби,разрушени мечти и т.н.Ако Потрошенко искаше мирно решаване на конфликта,можеше да предприеме мирни стъпки за това.Но както МУ диктуват,така и прави.Него не го бърка цялата тази РАЗПРАВИЯ,защото биснеса му е наред,той си печели,а като стане напечено.ще духне на цъфналия запад,да му мислят тези,които остават в Украйна.

Прочетох те внимателно , и освен помпозни нападки и високомерно мнение, възхвали за севернокорейски лидер, написани обаче за Путя,  друго не видях. Разбира се, нямам нищо против мнението ти , но то съдържа няколко фунфдаментални грешки .

Но.. ще е банално да се повтарям... само ще ти кажа първата, останалото е следствие от тази глупост :)

Запомни това и ти внимателно - аз не пиша против Русия. 

А Крим, извинявай, "не е исконная русская земля" . Прекрояване на границите за едни 167 г владение, теории за "измислени държави" като Украйна, на фона на Беларус , Казахстан , които са още по млади , е... нечовешко, и повтаря едни отминали нацистки времена и идеи, незнайно защо повтаряни от вас и от путинската пропаганда.

И като ни кажете против кого не може да пишем и за кого може, тогава по какво ще се различаваме от вас ?

Първият клип, който си пуснал, е изтрит от колега...

https://www.kaldata.com/forums/topic/242533-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%B2-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B0-%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82-4/page-17#entry3137461

https://www.kaldata.com/forums/topic/242533-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%B2-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B0-%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82-4/page-20#entry3138224

и така нататък много пъти. Т'ва в случай, че си забравил, де. Щото питаш кога.

Ако на колегите им се занимава, могат и те да ти дадат някой линк с подобни твои изяви - да ти поприпомнят просто, да не се чудиш що така...

--------------------

Във фактически фалит сме, обаче се мобилизираме...

крайна ще се извърши в периода от юли до септември.

Ще чакаме ПОМОЩ отнякъде.

Първият клип, който си пуснал, е изтрит от колега...

https://www.kaldata.com/forums/topic/242533-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%B2-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B0-%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82-4/page-17#entry3137461

https://www.kaldata.com/forums/topic/242533-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%B2-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B0-%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82-4/page-20#entry3138224

и така нататък много пъти. Т'ва в случай, че си забравил, де. Щото питаш кога.

Ако на колегите им се занимава, могат и те да ти дадат някой линк с подобни твои изяви - да ти поприпомнят просто, да не се чудиш що така...

Отговорил съм ти . Многократно .

Освен изтрития клип, след което дадох ЦЯЛОТО изявление на Путя пт час и половина и се видя че краткия отрязък си е едно към едно със оригинала. Просто з аулеснение е отделен точно този негов отговор.... , и от което изявление на Путя, дори кореняци руснаци са ошашкани , и не бръщолевят такива изкривени "тълкувания" като теб, който освен всичко разбрах че и за преводач не ставаш /вземи да им преведеш  с гугъл трансклейт на руснаците че те не разбират собствения си език така добре като теб/  , така и за останалите неща съм отговорил подробно.

И разбира се, заставам зад всяка своя дума. 

Цената на украинския популизъм
Украйна продължава да се движи бързо към икономически колапс. В Киев, както изглежда, единственият начин да се спре колапса - е да се започне нова война,същото се отнася и за Обама, всяка война е по-добре от това да няма война!!!В тази ситуация, става все по-трудно да се поддържа стабилността в обществото и да се убедят хората, че за всички проблеми на Украйна е виновен Владимир Путин!

Цената на украинския популизъм

Украйна продължава да се движи бързо към икономически колапс. В Киев, както изглежда, единственият начин да се спре колапса - е да се започне нова война,същото се отнася и за Обама, всяка война е по-добре от това да няма война!!!В тази ситуация, става все по-трудно да се поддържа стабилността в обществото и да се убедят хората, че за всички проблеми на Украйна е виновен Владимир Путин!

По принцип е така.. самоч е Украйна не води война извън границите си , докато Путин пряко участва с жива сила, нескончаеми военни запаси от муниции и техника, ръководен състав и т.н.. 

Защо просто не си изведе войските и доброволците ? и спре незаконното финансиране и военни доставки ? 

По принцип е така.. самоч е Украйна не води война извън границите си , докато Путин пряко участва с жива сила, нескончаеми военни запаси от муниции и техника, ръководен състав и т.н.. 

Защо просто не си изведе войските и доброволците ? и спре незаконното финансиране и военни доставки ? 

Кога най-после ще представиш доказателства за руски войски в Украйна?

Това е само и единствено твое мнение, неподкрепено от нищо , за съжаление..

За сега единствения който пряко , повтарям ПРЯКО се намесва и дестабилизира Украйна е Путин.

Признато в прав текст в много предавания, и филми вече.

И после се чудиш защо те наричат лъжец! :hush:

Путин дестабилизира Украйна??? Ахахахах... Ако не им бяха подарявали газ толкова време сигурно вече щяха да са измрели :).

Откъдето е минал американец бел път не е оставил... Неслучайно след '89 съсипаха всичко, което бяхме постигнали. Казвам го от чисто човешка гледна точка. Не съм комунист.

Редактирано от baner4ooo (преглед на промените)

Кога най-после ще представиш доказателства за руски войски в Украйна?

десетки стотици вече клипове цитирани по назад, свидетелства на кадрови служещи военни  със селфите и какво ли не, във военни дрехи, на военни танкове и бтр-и, и т.н. не са достстъчно ?

Ами тези какви са https://www.facebook.com/groups/gruz200/?fref=ts

Постоянно обновявана страничка 

Широкомащабната военна поддръжка с безкрайни муниции , оръжие и жива сила е от Марс най вероятно ? не може да е от РФ ?

Признанията на захарченко още миналата година в прав текст как  от РФ им попълват подразделенията... 

В момента демонстрирате същото което и за Крим. - Всички се кълняха , начело с Путя, че руски войски в Крим не имало , че "зелените вежливи човечета" нямат нищ общо със руския спецназ, до след една година, когато Путя си призна в прав текст.

После военните командири /като военния министър на ДНР полковник Игор Стрелков/ в прав текст също признават и дори се хвалят че те са същите, които воюваха и воювт на ДОнбас.

В прав текст.

Разбира се, под оправданието "доброволци" , Които доброволци обаче са на пряко подчинение, и изпълняват преки заповеди от Кремъл, които се снабдяват и поддържат с цялата мащабна логистика от РФ.

И казвате.. няма руски военни на Донбас ? Путин не дестабилизира ? 

Ам кой ? :)

Марсианци ?

Да, знам че вече казахте че не гледате клипове и и нтервюта , щото много дърлги ... по 20 мин.. но ... това не ми звучи като добър аргумент за осведоменост.

То и Земята някой може да смята за плоска, просто защото учебник по астрономия му се вижда скучен и дълъг... 

Путин дестабилизира Украйна??? Ахахахах... Ако не им бяха подарявали газ толкова време сигурно вече щяха да са измрели :).

Откъдето е минал американец бел път не е оставил... Неслучайно след '89 съсипаха всичко, което бяхме постигнали. Казвам го от чисто човешка гледна точка. Не съм комунист.

Това е чисто комунистическо мислене.

Не хамериканеца ти е унищожил всичко , а фалиралия соц ти унищожи уродливата , неправилно построена икономика, плодовете на което берем и до момента.

Най е лесно да построиш нещо мегаломанско , което е икономически неефективно , но покрито със широкия гръб на държавата, управлявано с често неадекватни плужеци партийни рководители, неямащи нищо общо със сепциалисти , и после да се чудиш ама защо това уродливо нещо фалира, и се затри.

И после се чудиш защо те наричат лъжец! :hush:

Да, чудя се.

Защото на десетките ми аргументи , виждам едн беззъбо - "ти си лъжец" ., 'земята е плоска" , щото така. 

Значи мегаломанския руски АЕЦ Козлодуй беше неефективен и затова трябваше да се замени със евтините ефективни американски ТЕЦ-ове и фотоволтаици :D  Мерси за пояснението, а плодовете наистина ще ги берем още дълги години, но не тези които ти се опитваш да ни продаваш.

Редактирано от upili (преглед на промените)

Значи мегаломанския руски АЕЦ Козлодуй беше неефективен и затова трябваше да се замени със евтините ефективни американски ТЕЦ-ове и фотоволтаици :D  Мерси за пояснението, а плодовете наистина ще ги берем още дълги годони, но не тези които ти се опитваш да ни продаваш.

Нищо не си разбрал от акцента ми.Нито "продавам нещо" 

Именно че организацията с този НЕК, дружества и т.н.. и законовата база ОЧЕВИДНО не бяха правилно направени.

Защото и в момента няма как в природата да съществува такава недомислица - да изкупуваш ток на по висока цена от която продаваш.

Конкретно за Козлодуй, вчера дадох пример една статия как се харчи един милион ! за косене на трева  поливане на цветя. Това не мисля че има нещо общо със " злите хамериканци" които са виовни по презумция :) , а си е чист вид нашенско крадене.

Но все пак това е друга тема, нямам нищо против да се обсъжда.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.