Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Ивинявам се за офтопика, но то това не е за хвалене...

Ивинявам се за офтопика, но то това не е за хвалене...

Абсолютно.

Едно момче докато седеше на пейката,сложи в крайно бюджетните решения Евга 430,че беше и 60 лв,а и имаше липса на евтини биващи захранвания по сайтовете и оттам се почнаха тия Евга без да се погледне бива ли или -не.

Абсолютно.

Едно момче докато седеше на пейката,сложи в крайно бюджетните решения Евга 430,че беше и 60 лв,а и имаше липса на евтини биващи захранвания по сайтовете и оттам се почнаха тия Евга без да се погледне бива ли или -не.

Подкрепям напълно. Моята Евга 500в преди 2 дни както си работеше пс-то и думна, а няма и 3 месеца от както съм я купил. Дано да не е отнесла нещо със себе си, че нямам друго захранване под ръка да пробвам докато го сменят. Взех я единствено заради двата пси-е конектора, понеже до 100 лв трудно се намират с два и единична линия.

Това не значи, че всички захранвания от серията са калпаци. Това думване може да е причинено от външни фактори, нали така. Просто сте попаднал на куца бройка, пък и е в гаранция.

По принцип основния проблем в България е мрежата а не захранването. С нормална мрежа и бомбичките карат с години. Първия ми компютър беше с кутия с вграден codegen за общо 40€ и го ползвах няколко години. Занесох го в България и гръмна, имам снимки някъде по темите. ;)

Наистина електро-преносната мрежа в България е ужасна и за това съм се опитал да сведа външните фактори до минимум. Компютъра е зад отделен стабилизатор на напрежението и юпс с филтър след него. Как стария фортрон държа 12 години, а евгата изкара само 3 месеца и аз още се чудя. Може и да съм попаднал на кофти бройка наистина. Случва се, все пак и висок клас захранвания горят и никой не е застрахован. Като ми пратят нова бройка, тогава ще се види добри ли са или лоши. Надявам се да не са пестили по защитите.

• Автор

Дойде си той ама немога го подкарам, монитора си спи, пс-то си бучи. Предполагам или няма никва ос или някоя част не е свързана както трябва. Въпроса иде от там, че ако е ос, как ще сложа при положение, че нямам картина и сд нямам, може би с флашка или как. Извинете предварително за правописа, от телефона толкова. Благодаря

Дойде си той ама немога го подкарам, монитора си спи, пс-то си бучи. Предполагам или няма никва ос или някоя част не е свързана както трябва. Въпроса иде от там, че ако е ос, как ще сложа при положение, че нямам картина и сд нямам, може би с флашка или как. Извинете предварително за правописа, от телефона толкова. Благодаря

Най-честия проблем при мои клиенти е че включват кабела на монитора във вградената карта на дъното а ние я спираме от биоса преди това :)

Та погледни да включиш монитора там по-долу , не където са USB , LAN и другите джуджавки :)

едит: но едва ли има Windows все пак :)

Taka:

251904002.jpg

Редактирано от Can Oa (преглед на промените)

• Автор

Точно така, бях я сложил в горния слот, както си споменал, потърсих други кабели на монитора, намерих с тоя жак белия, който е по-голям и стана. Благодаря.

Точно така, бях я сложил в горния слот, както си споменал, потърсих други кабели на монитора, намерих с тоя жак белия, който е по-голям и стана. Благодаря.

Радвам се че помогнах ;) Успех с компа и да не му набуташ тъпа 7ца сега :) сложи си 8.1.

edit: слагаш това http://www.classicshell.net/  и имаш старт меню , няма и да разбереш че си с 8.1 :)

Редактирано от Can Oa (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.