Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Prison Break / Бягство от затвора - дискусии и links

Featured Replies

Не. Не са толкова. Повече са. Ето виж тук повече информация за сериала. cool.gif

Ето датите за епизодите, които трябва да излезнат скоро:

13 Ноември 2006 - Episode 2.11 - Bolshoi Booze

20 Ноември 2006 - Episode 2.12

27 Ноември 2006 - Episode 2.13 Fall Finale

Най-вероятно се очертава, че 13-ти епизод е последен. А искаше ми се да има повече, та даже и трети сезон, като при Изгубени.

Не мисля, че 13-ти епизод ще е последен. Не знам къде четох, че ще има и трети сезон, където ще се върнат в затвора (живите от тях), и след това ще се разбере истинта, за правителството и за Линкълн.

Естествено това може да са само слухове и наистина 13-ти епизод да е последния!

• Отговори 561
  • Прегледи 117,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Prison Break S02E01 HDTV XviD - LOL Prison Break S02E02 HDTV XviD - LOL Prison Break S02E03 HDTV XviD - LOL Prison Break S02E04 HDTV XviD - LOL Prison Break S02E05 HDTV XviD - XOR Priso

по-добре да е последния, че взе да става досаден

Не мисля, че 13-ти епизод ще е последен. Не знам къде четох, че ще има и трети сезон, където ще се върнат в затвора (живите от тях), и след това ще се разбере истинта, за правителството и за Линкълн.

По-добре да няма трети сезон,защото ще стане като Изгубени (Загубени).

Не мисля, че всичко ще се развие в три серий, за да свърши. Очаква се обаче да има три месечна пауза през зимата( поне аз така знам от братовчедми който живее в САЩ). Що се отнася до това колко сезона трябва да е мисля че максимума трябва да е три за този филм като третия да е с по-малко серий.

И аз разбрах, че ще има пауза през зимата заради празниците, защото на празниците не работили по сериалите, а продължавали след нова година. По същия начин мисля, че правят и със сериала Изгубени. Но се надявам само едно - да на са това всички серии. :help:

Просто няма как да се развият нещата за 3 серии :clap:

Все пак трябва или да хванат всички, или да ги изпотрепят. Но все си мисля, че Майкъл ще оживее накрая. :P

И аз много повече го харесвам от Lost.Но си мисля че повече от два сезона не трябва да има......много ще го разточат.Въпреки че първи сезон много повече ми харесва от втори.

Да не ви говоря,че половината ми приятелки се изповлюбиха в Майкъл.... laugh.gifНа мен фаворити са ми Т-Бег и Абруци.Последния си замина......и доста си го оплаквах ама нищо.Струва ми се че в 11-ти епизод ченгетата като влизат в къщата в която беше Т-Бег ще намерят само една ръка.......голям тормоз видя милия.

Абсолютни маски са и двама. На мен също са ми фаворити и много ми беше криво за макаронаджията sad.gif

Малко ме съмнява това. Първо, че е разпоредено всички те да бъдат очистени и второ дори и на филм ще е много тъпо да бъде изобличена една такава мощна организация :) .

Малко ме съмнява това. Първо, че е разпоредено всички те да бъдат очистени и второ дори и на филм ще е много тъпо да бъде изобличена една такава мощна организация :speak: .

Да бъде разобличена, не.. ама мисля, че ще заловят поне главните. Онзи китаеца и президеншата..

Баш си е президента тя....не президентша.

Със сигурност се знае че 13-ти няма да е последния.След 12-ти правят почивка и после продължава.

А дали няма да направят пълнометражен филм....по примера на Маями Вайс?Как мислите.....

Баш си е президента тя....не президентша.

Със сигурност се знае че 13-ти няма да е последния.След 12-ти правят почивка и после продължава.

А дали няма да направят пълнометражен филм....по примера на Маями Вайс?Как мислите.....

Едва ли. Няма да ударят достатъчно продажби според мен. :)

Този филм е THE BEST !!! А НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ДАЛИ НАИСТИНА ЩЕ ИМА 3 СЕЗОН, ЗАЩОТО ДОЧУХ НЕЩО ТАКОВА?????

Този филм е THE BEST !!! А НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ДАЛИ НАИСТИНА ЩЕ ИМА 3 СЕЗОН, ЗАЩОТО ДОЧУХ НЕЩО ТАКОВА?????

Ако обичаш недей да пишеш повече така само с главни букви. Тук не е прието да се пише така. Ако прочетеш правилата на форума ще знаеш, че не се пише така. Извинявам се, ако съм те наранил с нещо. Просто искам да ти кажа да не го правиш защото тук се наказва за такова нещо. Благодаря.

С уважение: Biskata

Много зарибяващ филм.Отдавана се каних да го гледам и дойде и този момент-за два дни изгледах първия сезон,сега имам и от втория десетте серии и докато не ги изгледам и тях сигурно няма да мирясам.определено е по-добре така на веднъж,че иначе е голяма тръпка да чакаш всяка седмица,ама сега тези 11-та,12-та и 13-та ще се наложи да чакам,лоша работа.предполагам,че ще има и 3-ти сезон и честно казано не ми се иска,искам да свърши по-бързо,че няма да имам мира да чакам 1 година сигурно за да го гледам и него и ще има едни локуми,не,не ,искам да няма 3-ти сезон.и да има хепи енд естествено :wors:

Едва ли. Няма да ударят достатъчно продажби според мен. :clap:

Продажби със сигурност ще има :angel19:

Излезна и 11епизод от 2сезон на Prison Break. Ето линк към арената тук

Аз лично смятам че докато има интерес и филма се продава ще има и сезони и то не един или два нали се сещате че всичко е с комерсиална цел докато изкарва пари ще има серии а за тази класация

за най-симпатичен герой

1 Маикал

2 Сокре

3 Сара

а за наи противен определено си имам лидер

1 Авокадо

2 Авокадо

3 Авокадо :yanim::baby::)

хеиииииии някой може ли да ми даде линкчета на 2-я сезон след 7-ми епизод плссссссс :):baby::down::P:help::help:

много се радвам че мога да изразя мнение по този наистина уникален филм,аз изгледоь двата сезона за три дена и сам направо,,яко заребена laugh.gif ,направо станах зомби :) побарках се да тарся всичко сварзано с 'prison break' ,нямам тарпение да излязат и нови епизоди,защото се нуждаая спешно от тях biggrin.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.