Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

Featured Replies

преди 47 минути, цър-вул написа:

Стартирай powersell as admin и постави:
Get-Culture | Format-List -Property *
Покажи картинка на резултата

Ok. 

key.jpg

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 1,3m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Относно "модата" да се инсталира най-новата ОС, без да се осмисля необходимостта, е следствие от действията на самите създатели на ОС. Дълго време "господстваше" ХР и относително дълъг период Майкросо

• Да ви разправя един майтап под Windows 10 днес. Трябваше ми да печатам, нооо...принтерът не го правеше. След 2 часа на диагностикка/ремонти/преинсталиране на драйвър,подмяна на win32spl.dll, минах под

• Това ви е проблема - вярвате на някакъв, който бил видял "руски хакер" да разбива криптирането на телеметрията и в пакета имало снимка на екрана. Пълни глупости, целящи медийно внимание. Пакетите на т

Публикувани изображения

Днес преинсталирах системата и вече нямам проблеми с показването на езиковия индикатор.

Стаана бързо и точно. Единствено се зачудих защо не ме попита изобщо за кода на Windows 10?

После проверих, че системата е активирана и явно ме помнят от предишния път. 

За всеки случай реших да си проверя ключа дали е същият, но с командата  в cmd режим нищо не 

ми показва. Аз си го имам записан кода, но ако искам да го видя в самият  Windows  как се постъпва? 

Здравейте !

Не съм разбирач и моля , ако някой знае как да оправя това "to find a version for your pc check with the software publisher" да ми пише ! Показва се при опит да стартирам програми като BSplayer , Half-Life и др.!
Стана изведнъж . Както си гледах филм на компа , затворих "BSplayer-a" и при пускането на следващия епизод на филма се показа . Малко по-късно установих , че и с други програми е така .

Благодаря предварително !

преди 25 минути, ivov написа:

Аз си го имам записан кода, но ако искам да го видя в самият  Windows  как се постъпва? 

Пишеш в Google Windows 10 find product key , и си избираш някой от резултатите. Например - вторият начин от тук .

Има и много програми, които могат да го покажат. Аз ползвам Aida.

преди 2 минути, saimyn написа:

Здравейте !

Не съм разбирач и моля , ако някой знае как да оправя това "to find a version for your pc check with the software publisher" да ми пише ! Показва се при опит да стартирам програми като BSplayer , Half-Life и др.!
Стана изведнъж . Както си гледах филм на компа , затворих "BSplayer-a" и при пускането на следващия епизод на филма се показа . Малко по-късно установих , че и с други програми е така .

От това, което си написал, става ясно само, че се опитваш да стартираш версии на програми, които не са точните за твоята ОС.

преди 23 минути, saimyn написа:

Здравейте !

Вирус? Виж дали това ще помогне, ако не пробвай в антивирусния раздел:

преди 33 минути, RudeBoy написа:

От това, което си написал, става ясно само, че се опитваш да стартираш версии на програми, които не са точните за твоята ОС.

До преди 1 минута е била за него, ама вече не е, да? Бравоо!

преди 35 минути, saimyn написа:

Както си гледах филм на компа , затворих "BSplayer-a" и при пускането на следващия епизод на филма се показа

преди 28 минути, Raze написа:

Вирус? Виж дали това ще помогне, ако не пробвай в антивирусния раздел:

не знам от какво е при него, о при мен си реших проблема с:
2116141810_.JPG.3cc61f763bc1393232a7d1320f9be3f5.JPG

Благодаря за отговорите !

Клипчетата в гугъл ги изгледах всичките , но уви . Един приятел ми помогна . Оказа се , че съм изпуснал ъпдейт на ОС и вече всичко е наред . 

преди 13 часа, RudeBoy написа:

Пишеш в Google Windows 10 find product key , и си избираш някой от резултатите. Например - вторият начин от тук .

Има и много програми, които могат да го покажат. Аз ползвам Aida.

Благодаря много. Успях да си видя продуктовия ключ. Малко обаче ми е странно, защото той е различен от моя.

Аз съм с Windows 10 Pro  и съм си платил за лиценза. Макар че какво значение има какъв е ключа след като 

системата ми е активирана за постоянно? 

Здравейте,

Става дума за премахване на език за писане в Windows 10 Pro (ver. 20H2) x64 (English-United Kingdom).

Визуализира се само в лентата въпросния международен английски, който аз не съм добавял в подредбата и не искам.

Прилагам снимки.

Untitled.png

Untitled-1.png

Untitled-2.png

преди 16 минути, iBonev написа:

Визуализира се само в лентата въпросния международен английски, който аз не съм добавял в подредбата и не искам.

това и на мен ми се е случвало и идеята ми е такава:

добави всички, които искаш да премахнеш
рестартирай и после ги премахни

преди 4 минути, цър-вул написа:

Стартирай Powershell и изпълни Get-WinUserLanguageList. Покажи резултата.

Untitled-3.png.2cd4473867c9f2dd35a8479293339725.png

преди 6 минути, дръндю написа:

това и на мен ми се е случвало и идеята ми е такава:

добави всички, които искаш да премахнеш
рестартирай и после ги премахни

Сега ще пробвам и ще пиша за резултата.

преди 2 минути, цър-вул написа:

Стартирай Powershell и изпълни Get-WinUserLanguageList. Покажи резултата.

Това вече го правих по-нагоре, но ето отново резултата:

Untitled-5.png

Стартирай нов Powershell и изпълни

$LanguageList = Get-WinUserLanguageList
$LanguageList.Add("en-US")
$LanguageList.Remove(($LanguageList | Where-Object LanguageTag -like 'en-GB'))
$LanguageList

преди 5 минути, iBonev написа:

Това вече го правих по-нагоре

ама след него прави други неща, нали? Не се притика...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.