Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на рутер

Featured Replies

не питам за максимум. примерно 50mbps

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 182,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Рекорда е 282 мегабита и то на UDP трафик (който е еднопосочен т.е. няма обратна корекция сравнен с TCP) Който и от двата да вземеш разликата ще е само във външната опаковка +- ако няма някоя софтуерна екстра

значи не си заслужава да се дават повече пари за 841н

Когато на километража на една кола пише 300, а на друга 150, това означава възможности, но реално при нашите пътища е неосъщесвимо. Подобно е и с доставчиците на интернет. Трансфера зависи от този, който ти доставя интернета. Продал съм над 20 рутера от първия модел, нямам оплаквания за проблеми.

Редактирано от pataran (преглед на промените)

точно така повече от 120 мегабита няма да видишоколо 10 мегабайта в секунда @pataran то не е нужно само за интернет да го ползваш може да си гледкаш филми от настолния на лаптопа когато си на балкона/двора в HD формат :blink:

Редактирано от saentist (преглед на промените)

значи не си заслужава да се дават повече пари за 841н

Вземи си Tp link Tl-WR740N.За 40 кинта получаваш много добър рутер!В момента съм с него и съм супер доволен.

не става въпрос за спор. Tp link Tl-WR740N 40 лева TP-Link TL-WR841N 48,90 лева щом Tp link Tl-WR740N е достатъчен значи него да поръчам. TP-Link TL-WR841N имали AP функция.

Редактирано от bulmont (преглед на промените)

Петьо от метро ще ми излезе златен този рутер.Не съм от София.

И аз не съм от София. Метро няма ли навсякъде :devil2: Рутерчето е доста добро между другото, една две теми по надолу и аз се чудех какво да взема и избрах него,най-евтиния рутер които намерих на пазара. 48часа вече тегля нон стоп торенти и го тормозя че да вземе да забие или нещо такова ама неще. :hang:

Петьо реално раэликата в цената е 4 лева между 2 рутера в града в който живея.Имаш ли голяма загуба на сигнала с него и беэ него.

Петьо реално раэликата в цената е 4 лева между 2 рутера в града в който живея.Имаш ли голяма загуба на сигнала с него и беэ него.

Разликата в скороста е минимална с кабел свалям с 4мб с WI-fi с 3,8-3,9мб.

Не ми харесва че рутера е леко топъл, позагрява.Не е горещ но може би ще се наложи някакво вентилаторче за летните жеги.По дани от приятели и по скъпи модели загряват.

Разликата в скороста е минимална с кабел свалям с 4мб с WI-fi с 3,8-3,9мб.

Не ми харесва че рутера е леко топъл, позагрява.Не е горещ но може би ще се наложи някакво вентилаторче за летните жеги.По дани от приятели и по скъпи модели загряват.

Аз пък преди с кабел свалях от замунда един филм 2-4мб/с,скоро си изтеглих същия филм с 6-8 мб/с.

Редактирано от VESSSKO95 ™ (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

поръчах 740н.днес пристигна и пуснах в действие.като за начало добре се справя.няма много голяма разлика спрямо стария ми рутер едимакс 6204вг.ето тест на 740н:

post-7630-059097400 1275724000_thumb.png

• 1 месец по-късно...

Какъв е лимита ? Тоя дето си го харесал е малко поостарял. Ако имаш възможност нещо като този - цък ?

Мога да ти кажа че рутерите на Linksys са най-добрите така че който рутер на Linksys да избереш няма да збъркаш. Аз съм с Netgear и не съм доволен, но го взех понеже беше гратис от доставчика за лоялен клиент :rolleyes: .

Редактирано от joniop (преглед на промените)

Мога да ти кажа че рутерите на Linksys са най-добрите така че който рутер на Linksys да избереш няма да збъркаш. Аз съм с Netgear и не съм доволен, но го взех понеже беше гратис от доставчика за лоялен клиент :rolleyes:

Съгласен съм с теб,че Линксис са добри,обаче и Нетгеар не е лош.За Линксис мога да каже че е малко грозничак обаче за сметка на това върви като добре смазана машина.

Публикувано изображение

Мерси реших да си взема този

Изборът Ви е много добър. Поздравления!

• 3 седмици по-късно...

Какъв рутер бихте ми препоръчали и ако може да ми кажите, защо според вас тези са добри? :whist:

Цена - не много скъпа, но няма определен лимит :whist:

Има ли разлика в интернета, когато е по-качествен рутера, по-скъп, ддз... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Какъв рутер бихте ми препоръчали и ако може да ми кажите, защо според вас тези са добри? :whist:

Има ли разлика в интернета, когато е по-качествен рутера, по-скъп, ддз... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Аз лично имам 2 рутера и от двата съм много доволен. Lincsys 54GL който работи непрекъснато вече 2 години и TP-Link работещ от 3 месеца. 54GL вече е малко поостарял модел, но се е доказал в България като сериозна машинка. Цената му е около 120 лева, докато на TP-Linka 40. Препоръчвам ти Lincsys, а кой модел ще си избереш, почти няма значение. Успех при покупката.

Linksys естествено ! Няма какво да се коментира. Ако цената не те устроива тогава се търсят алтернативи.

На скоро си взех този и нямам абсолютно никакви забележки.

Понеже виждам, че си без ограничение от към цената погледни и това -> Доста добър рутер и е с подарък радиоуправляема лодка:ph34r:

Редактирано от zilent (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.