Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на рутер

Featured Replies

НОВИНА  ДА НЕ СЕ ПРИЕМА ЗА  ЧАСТ ОТ ДИСКУСИЯТА НА ПРЕДИШНАТА СТРАНИЦА.

https://www.asus.com/us/Networking/RT-AC88U/

http://www.cnet.com/products/asus-rt-ac88u-router/

Asus unveils the RT-AC88U, its first eight-port MU-MIMO home Wi-Fi router

Редактирано от Антон Гълъбов (преглед на промените)

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 182,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 55 минути, Антон Гълъбов написа:

Погледни какъв е приоритета  на цената, посочен от питащият:

" Бюджета е 150 лв. (ни повече / ни по малко) "

Много често препоръчваш модели, които далеч надхвърлят цената в български лева .Рекламен агент ли се явяваш, какво ли? Да разполагаш с някой от посочените от теб или другите из по старите ти предложения? С две думи: Преди няколко дни вземах два модела на  ZyXel. Единият е за 34 лева - NBG - 418 v2. Другият е написаният от питащият, модел на Zyxel NBG6515  . И двата работят чудесно за сега. Българско меню, лесна настройка. Връзката ми към интернет е буквално като неговата. Избрах вторият модел заради многото удобства, които предлага. Цената му е 118 лева. TP-Link 1043N съвсем не е за пренебрегване, независимо че е по-стар модел.  110 лева. Разликата в него и този модел на ZyXEL единствено че има един USB порт повече. Аз пиша от опит с рутерите, докато ти пишеш, гледайки разни картинки на "таралежи".

Asus RT-AC88U Router   $299.99

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Не съм препоръчал този продукт на никой. Когато правиш препоръка  за нещо се копира поста и се дава линк.

Темата е за рутери :) забелязвам нов продукт в нета и споделям тук !!

Какъв точно ти е проблема ? 

Аз лично ще си взема хубав рутер  защото  нов рутер се ползва минумум 24 месеца а може и да 50-60 месеца са изкара без проблем.

Поради тази причина смятам че трявбва да е колкото се може по актуален като стандарт и хардуер.

преди 20 минути, Антон Гълъбов написа:

Не съм препоръчал този продукт на никой. Когато правиш препоръка  за нещо се копира поста и се дава линк.

Темата е за рутери :) забелязвам нов продукт в нета и споделям тук !!

Какъв точно ти е проблема ? 

Аз лично ще си взема хубав рутер  защото  нов рутер се ползва минумум 24 месеца а може и да 50-60 месеца са изкара без проблем.

Поради тази причина смятам че трявбва да е колкото се може по актуален като стандарт и хардуер.

Човекът пита какъв рутер да си вземе в рамките на 150 лева (ни повече / ни по малко) . Проблем аз нямам, а ТИ!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Нямам нерви да ти обяснявам  какво е пост в тема и  отговор на пост.

Аз съм доволен от скоросттите  за за сега с рутер Асус купен преди 2-3 години. Препоръчвам Асус защото го виждам как работи.

https://youtu.be/P5_kzi6OrJM

@Антон Гълъбов - Предполагам че имаш ненужни пари, които да изхвърлиш за рутер...

Честно казано без да влагам нищо лично - изобщо не ми помагаш.

Аз на този етап търся рутер с който да заменя старият си дефектирал такъв с нов с стойност малко по висока от цената му.

Днес ходих до технополис за да разгледам Dir 842 на D-Link и познайте какво - отказха да ми го отворят и демонстрират как работи фърмуера му и как изобщо се държи въпросният рутер. Типично по български. Е как да си закупя продукт който не мога да предценя как работи.

@ПОТРЕБИТЕЛ 65  Относно Зайксела - не можах никъде да намеря отзиви... - рових се в Ebay, Amazon, Newegg, TomsHardware  - греда никъде не можах да намеря мнения от потребители били те с негативно или позивитно съдържание.

За Asus RT-AC55U намерих мнение в което се споменава че рутера забива и трябва да бъде рестартиран системно на всеки 24 часа - това окончателно ме отказа от него... Мненията са на потребители в Amazon и NewEgg

Междувпрочем, с теб се  познаваме (от форума, не лично...) и друг път съм писал само че с друг ник. След ъпгрейда на форума правих опити да влезна няколкократно с старата си регистрация (ProstoAZ a.k.a КОЛЕЦ), но все не ставаше и за това помолих да я премахнат ако е възможно.

За сега съм се насочил към Dir-842 който с 4те си антени би трябвало да предоставя достатъчно добро покритие на помещението в което живея.

Аз лично няма да се възползвам от наличието на USB и точно поради тази причина факта че въпросния рутер няма такъв порт за мен не е проблематичен.

Редактирано от Koletz_N (преглед на промените)

Koletz_N

Поста ми не е насчен към теб щом не съм цитирали нищо което си написъл.

Поста ми е насочен към всичко потребители на форума който имата абонамет за темата рутери.

Аз пълен олигофрен ли съм да ти препоръчвам  рутер за 300 евро койот още не е в търговсата мрежа и не може да бъде купен никъде в Европа ????? при положение че има 150лв бюджет ????

Що мен съм те цитирал или не съм  ти написъл името значи поста не е лично за теб!!!!

на 11/24/2015, 10:56:33, Антон Гълъбов написа:

Koletz_N

Поста ми не е насчен към теб щом не съм цитирали нищо което си написъл.

Поста ми е насочен към всичко потребители на форума който имата абонамет за темата рутери.

Аз пълен олигофрен ли съм да ти препоръчвам  рутер за 300 евро койот още не е в търговсата мрежа и не може да бъде купен никъде в Европа ????? при положение че има 150лв бюджет ????

Що мен съм те цитирал или не съм  ти написъл името значи поста не е лично за теб!!!!

Директно ще ти го кажа в прав текст - поста ти за мен лично е нищо повече от реклама на продукт и спам.

След като не обсъждаш със потребителите на форума това което се разисква с него а предлагаш преглед на продукти неналични в БГ и както ти самият в по горните редове си написал кому тогава е нужна информацията с която разводняваш темата се пита във въпроса?!

Не ме интересува дали си ме цитирал или не си.

Със разводняването и спама който правиш в темата пречиш на потребителите които задават въпроси касаещи избор на маршрутизатор за безжична мрежа да получат адекватни отговори на въпросите които задават без да си губят времето да прелистват разводнени и оспамени теми.

Ще видя утре по време на черния петък колко големи ще се окажат намаленията на продуктите в eMag... - може да се окаже че може да си намеря рутер за двойно по голяма сума от предвидената именно за нея....

Редактирано от Koletz_N (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Здравейте, след като рутера ми(Tp-Link MR 3420) се предаде ще трябва да си взема нов. Ако е възможно да ме насочите към някакъв рутер. Бюджета ми е около 100-120 лв. Ще се ползва за няколко телефона и два лаптопа. Жилището ми е апартамент около 100 кв.м.

преди 23 минути, Юлиян написа:

Здравейте, след като рутера ми(Tp-Link MR 3420) се предаде ще трябва да си взема нов. Ако е възможно да ме насочите към някакъв рутер. Бюджета ми е около 100-120 лв. Ще се ползва за няколко телефона и два лаптопа. Жилището ми е апартамент около 100 кв.м.

http://www.pazaruvaj.com/ruteri-c3144/tp-link/tl-wr1043nd-p233164903/

WI FI SPEED-300MBPS

Благодаря за бързия отговор. Стария Tp-Link се оказа много голяма набутвация.

на 8.01.2016 г. at 9:59, capnemo написа:

Аз съм с него и работи много добре

В момента го има в eMag на 69 лв. - WR1043ND

Мисля и аз да го взема, макар, че преди време(1-2 страници назад) се двоумих. :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.