Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции, откриване на нови заплахи - част 18

Featured Replies

Norton засече 7/11...Всичките при разархивиране...И остави следните...Мерси за щамовете ✯ D I A B L O ✯:)

Screenshot_2.png

Screenshot_3.png

Screenshot_1.png

• Отговори 8,8k
  • Прегледи 603,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Каква ползва от него тогава, като мълчи като риба? Само за красота и да товари системата ли?

• tigertron
    tigertron

При мен пък на тестовата машина с Windows XP SP3 и MS NetFreamwork 4 не иска да се стартира. Явно и вирусите спират поддръжката на XP 

• Този е за пращане : http://dox.bg/files/dw?a=9f58b3c1f9 https://www.virustotal.com/bg/file/2ee50fd5c9f67e8814142de2009ec4234ee19dec1d4e9189ac5f45c359ed20eb/analysis/1482744276/    

Публикувани изображения

преди 1 час, ✯ D I A B L O ✯ написа:

Баба Меца  кат се развъртяяяя  и  мачка ли мачка...

След разхивиране остави 5 и следващ старт изтри още два. Останалите ги хвана за гръцмуля и не пуска.

1.jpg

Блокираните в контрола на програмите

2.jpg

AVAST засече 6/11...4 при разархивиране,1 при ръчен скан и 1 беше изтрит при стартиране без информация за него в карантината...Останаха следните...

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Ето и резултатът на AVAST от щама на колегата exwol ...Файлът беше блокиран при стартиране...

Screenshot_1.png

преди 1 час, Лудият Учен написа:

Ето и резултатът на AVAST от щама на колегата exwol ...Файлът беше блокиран при стартиране...

Нещо прикачените снимки хич ги няма. Поне аз не ги виждам. При всички ли е така или аз съм натворил нещо с адблокера си, че с тия реклами в калдата заприличахме на рекламни агенции. Баси и ъпдейта.

пп. аха почвам да диря причината в телевизора си....

преди 3 минути, nikssi написа:

Нещо прикачените снимки хич ги няма. Поне аз не ги виждам. При всички ли е така или аз съм натворил нещо с адблокера си, че с тия реклами в калдата заприличахме на рекламни агенции. Баси и ъпдейта.

пп. аха почвам да диря причината в телевизора си....

Аз ги виждам прикачените файлове

преди 2 минути, Уолтър Уайт написа:

Аз ги виждам прикачените файлове

Да причината е в моя телевизор, промених си правилата за калдейта. Сега също ги виждам.

преди 11 часа, ✯ D I A B L O ✯ написа:

360 TS прибра в карантина 19 файла. Hitman прибра още 5. Zemana прибра още 4.   Накрая остана само този    https://www.virustotal.com/bg/file/94ace8039ffb79bb94b6e934a7ff04203f35588649c8eca07030d65b8ef9ecaf/analysis/1488384312/

КИС остави три файла при сканиране:

KIS-Mnogo.jpg.ab123de95986e615ed7f55959527a72c.jpg

Но не позволи да ги стартирам и ги блокира.

преди 34 минути, NIKISHARK написа:

КИС откри и изтри 4/4:

KIS-4.jpg.7199a28c030ddcaddf52f123ae8b9d8c.jpg

За четвъртото церберче Кихчо още не е получил германо-румънските си спомагателни дефиниции и затова само него още не го лови   https://www.virustotal.com/bg/file/0c5efef8ffde261e015f7cdfac3380b30198599cbb7deab0af2c20807bb35d07/analysis/1488395666/

Norton Security засече 4/6 файла при разархивиране и остави следните 2 файла...Мерси за щамовете на ✯ D I A B L O ✯ :wink12:

Screenshot_2.png

Screenshot_1.png

КИС при разархивиране откри тези:

KIS.jpg.4046cfa8ecd8f1fe2daaec9d7b6b13b4.jpg

При опит за стартиране на другите файлове:

01.jpg.8966529907404d8cf946c74f59734f10.jpg 02.jpg.8cf459a91779131f2f3ab81abec9022f.jpg

Горните две приложения вероятно са повредени и не може да се стартират. При опит за стартиране на другото приложение, КИС го блокира:

03.jpg.dc23982653b6b65cc84e2241583a100d.jpg

След позволяване на стартирането на 2 (3).ехе от настройките на програмата, то дава грешка при мен:

04.jpg.92f46063a4d5469f70eebc143f9d9b51.jpg

Редактирано от tigertron (преглед на промените)

Norton Security засече 5/8 файла...4 при разархивиране и 1 при ръчен скан и  остави следните 3...И трите бяха стартирани без резултат...Благодаря за щамовете ✯ D I A B L O ✯:wink12:...Извинявам се за скрийншота,не съм хванал всички проби...

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Редактирано от Лудият Учен
Пояснение (преглед на промените)

За малко да го пропусна в една днескашна тема в раздел "премахване на зловреден код". BitcoinMiner маскиран като Realtek HD Audio. 

Spoiler

Не се засича от Avast, и е докладван.

преди 7 часа, Stoyannnov написа:

За малко да го пропусна в една днескашна тема в раздел "премахване на зловреден код". BitcoinMiner маскиран като Realtek HD Audio. 

Затвори скритото съдържание

2017-03-04_05h53_37.jpg

преди 10 часа, Stoyannnov написа:

Покажи скритото съдържание

Eset

Screenshot_1.png  Screenshot_2.png

120 файла : https://www.upload.ee/files/6738806/120.7z.html

Eset при разархивиране улови 74

Screenshot_3.png

При сканиране премахна още 9...

След промяна на разширението се получи следната картинка

Screenshot_5.png   Screenshot_6.png  Screenshot_21.png  Screenshot_20.png  Screenshot_16.png

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.