Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

преди 2 часа, attj написа:

Скоро всички ще видите докъде ще се стигне заради неизпълнението на споразуменията от Минск...

E, па докъде да се стигне? Русия леко ще се разшири. :)

• Отговори 14,1k
  • Прегледи 726,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

Цитат

Държавният департамент на САЩ изиска оставката на главния прокурор на Украйна Виктор Шокин като гаранция за предоставянето на кредит на страната от $1 млрд. Това стана ясно по време на посещението в САЩ на заместник главния прокурор по борбата с корупцията на Украйна, пише украинското издание “Зеркало недели”, позовавайки се на собствени източници, предаде РИА Новости.

“Държавният департамент разглежда оставката на Шокин като един от важните белези на плодотворната борба с корупцията в Украйна”, подчертава изданието.

Също така изданието твърди, че “политическото решение за отпускане на кредит за Украйна вече е взето”.

По-рано Украйна и САЩ подписаха споразумение, според което Украйна ще може да обогати икономиката си с $1 млрд. за сметка на еврооблигации под гаранциите на Вашингтон. Но получаването на тези гаранции се свързва с качественото изпълнение на програмата на Международния валутен фонд и провеждането на антикорупционни реформи, отбелязва изданието.

Така се управлява колония. Да се замислим, че и при нас е същата работа.

12573009_1668195403419212_46560942458329

преди 4 часа, Тøни написа:

Така се управлява колония. Да се замислим, че и при нас е същата работа.

Ако наблягане на борбата с корупцията и искане за напредък в тази насока е... управление на колония.. аз нямам нищо против такова урпавление.

А вие се радвайте на обратното -  на корупцията, на цензурата, на липсата на мислене.. на фейк новините, на дезинформацията, на капаците на главите и т.н..

И си мислете че живеете в .. невърленд... :)

Чужда държава набляга на разни неща в друга държва. Добре, робе! Ние се радваме на министри и партии, които са спонсорирани от американски фондации, но иначе се водят, че защитават българския интерес. И на подставени лица, които тактично обясняват, че няма лошо да си роб.

Цитат

Ако наблягане на борбата с корупцията и искане за напредък в тази насока е... управление на колония.. аз нямам нищо против такова урпавление.

Редактирано от Тøни (преглед на промените)

преди 27 минути, Тøни написа:

Чужда държава набляга на разни неща в друга държва. Добре, робе! Ние се радваме на министри и партии, които са спонсорирани от американски фондации, но иначе се водят, че защитават българския интерес. И на подставени лица, които тактично обясняват, че няма лошо да си роб.

Стига приказва глупости . Конкретно за случая за да получат асоцииране в ЕС или поне  безвизов режим , Европа иска насреща конкретни резултати и напредък в борбата с негативните явления на онаследената по руски модел ,руска корупция,  реформи в съдебната система и т.н..

В което пак повтарям - няма нищо лошо. Ако ти наричаш това "наблягане на разни неща" .. толкова по зле за теб.

Роб е да се радваш на корупция, да се радваш на монопол, да си слагаш диктатори за аватари, да си слагаш чужди лентички и символи , и откровенно  и нагло да лобираш за чужди интереси, което аз наричам "чуждопоклонници" антибългари.

Ти си  такъв пример.

Разбрахме те, че си чужд агент. Недей сега да се обясняваш.

Цитат

Това е истината, която неволно ти се изплъзна.

преди 3 минути, Тøни написа:

Разбрахме те, че си чужд агент. Недей сега да се обясняваш.

Това е истината, която неволно ти се изплъзна.

Стига си изсмуква от пръстите за какво да се заяждаш. То ти друго и не правиш де.. покрай прехласването по диктатори, сепаратизъм , тероризъм  и чуждопоклонничество.

За съжаление пак се изложи , улисан в простотиите да ме обвиняваш. - ще повторя - няма абсолютно нищо лошо в изискването на ЕС за борба с корупция и реформи !

Това се изисква от всяка държава за да получи съответни права или блага.

Няма нормален човек който да осъжда това.. но ето че ти го правиш...

Това че ти плюеш по тези инициативи , чисто заради плюенето и измислиците как "колонизират" ...  е показателно.

Ако съм "чужд агент " затова че приветствам борбата с корупцията и реформи, то нека да съм такъв :)

Не знам обаче как теб трябва да те охарактеризира човек... То си ясен де.. нищо ново  - антибългарин чуждопоклонник, мразещ борбата с корупцията  :)

Повтарям какво е мнението ти за намесата на чужда държава в делата на друга държава.

Цитат

Също така подчертавам, че не говорим за никакъв ЕС, както ти се опитваш да се хлъзнеш в тази посока, а говорим за това, че САЩ нареждат какво да се случва в Окраина и ти го одобряваш, като един виден чужд агент.

Не знам кой нормален човек може да нарече думите "изискването за напредък в борба с корупцията "  като "нареждане"  и "управление на колония" :)

Но ти го правиш :)

Проблема си е твой.

Давай, още с какво можеш да се изложиш ? :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Цитат

Държавният департамент на САЩ изиска оставката на главния прокурор на Украйна Виктор Шокин като гаранция за предоставянето на кредит на страната от $1 млрд. 

Давай, давай.

преди 5 минути, Тøни написа:

Давай, давай.

Честит ти скункс за фейк пропаганда

/пореден/

Цитат

Ведомство выразило благодарность за оценку генпрокурора в 1 млрд долларов

В Генпрокуратуре называют чушью информацию о том, что якобы госдепартамент США привязывает предоставление Украине кредита в 1 млрд долларов к отставке генпрокурора Виктора Шокина. Об этом заявил прокурор ГПУ Владислав Куценко, пеоедает "Украинская правда".

"Мы считаем полной чушью информацию, распространенную некоторыми СМИ о якобы требованиях США освободить генпрокурора Шокина в обмен на получение кредита в размере 1 млрд. долларов США", – сказал он.

"США являются примером развитой демократии, в традиции которой не входит продавать или покупать какие-либо должности", – добавил Куценко.

"При этом мы очень благодарны авторам этой информации за то, что они оценили Шокина в 1 млрд долларов. Это высокая оценка руководителя правоохранительного органа Украины", – иронизировал Куценко.

"ГПУ продолжает работать в штатном режиме и какие-либо кадровые изменения не готовятся.

:):)

давай давай , можеш още :)

А за по сериозните - критиките към Украйна са реалност, в това никой не спори , и именно реформите и корупцията са основните забележки и на ЕС и на американците

http://www.dw.com/bg/%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D1%81-%D0%BE%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0/a-18903239

И какво, да приемем поста ти за чиста монета? Ти, който лъжеш на всяка втора дума? Сериозен ли си?

Цитат

Това обаче ще остане.

Редактирано от Тøни (преглед на промените)

преди 15 минути, Тøни написа:

И какво, да приемем поста ти за чиста монета? Ти, който лъжеш на всяка втора дума? Сериозен ли си?

Съжалявам, нямам нито една лъжа казана :)

За разлика от теб и чуждопоклонническата клика с чужди имперски аватари и символики...

Лъжите  които разпространяваш ТИ обаче са факт, и го доказах. честит ти скункс отново.

изискването на САЩ което сляпо препечатваш - за 1 млрд срещу гл прокурор е тотална лъжа и фейк.

преди 15 минути, Тøни написа:

Това обаче ще остане.

Да разбира се, и всеки път ще ти го повтарям.

Ако можех и за подпис щях да си го сложа , да го гледаш всеки път .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Тони, на торен бръмбар не се връзвай ..сещаш се ,накрая,къде свършва историята...в кравешките лай.а...някой с това си вадят хляба...Колко пъти да ви повтарям ,че спасението е в блокирането на вирусите..!?.

Парв си. Чел съм, че на такива им плащат на отговор, но не мога да се сдържа понякога.

преди 4 часа, miro20 написа:

А вие се радвайте на обратното -  на корупцията, на цензурата, на липсата на мислене.. на фейк новините, на дезинформацията, на капаците на главите и т.н..

И си мислете че живеете в .. невърленд... :)

Те и у нас наблягаха на борбата с корупцията, ама поддържат Боко!

преди 2 часа, Тøни написа:

Парв си. Чел съм, че на такива им плащат на отговор, но не мога да се сдържа понякога.

Ми хайде де... вървете в РФ :)

Кой ви спира ?

хехе :)

Пропаганда за наивници  :)

Нима си мислиш че мнението на хората във военно положение е искренно ?

От първия ден, прди година и повече, драги ми тролове, те декларираха присъединяване към РФ .. и нещо все не ги щат..  що така ?

Всячески от Руската федерация им помагат и измислената от метежника Турчинов АТО не виждам шанс да е успешна - като всичките други глупости на бандеровците.    Как да им се живее на руснаците в такава Украйна - тях ги обявиха за терористи, а превратаджиите от Майдана са със статут на патриоти. Изглежда този конфликт ще бъде замразен с години.

преди 45 минути, attj написа:

Всячески от Руската федерация им помагат и измислената от метежника Турчинов АТО не виждам шанс да е успешна - като всичките други глупости на бандеровците.  

Чудесен израз :)

1 - нали РФ нямаше нищо общо с конфликта, ти сега ми казваш ВСЯЧЕСКИ импомагат :)

Объркваш ме :)

2. - АТО не може да се справи с мирните бедни шахтьори , въоръжени с кирки и лопати ? ех че слаба украинска армия а ? харчат 5-6 млн дневно за АТО, а не могат да се справят  с една шепа опълченци :)

При условие че самия Стрелков бе казал, да ти напомня, със звук и картина, че в най активната фаза на бойните действия не можеше да съберат 1 000 доброволци от 5-6 млн население.

Дали причината пък не е другаде... а ? мнеее.. не може да е... :)

Четох в украински сайтове, че въоръжените опълченци-""терористи-сепаратисти"" са около 45 000 души, а другите доброволци са около 10 000. Последните не са само от Русия и могат да станат повече.Затова считам АТО и за военно престъпление спрямо част от народа в Украйна.   Реално  ако ще има автономия - тя трябва да касае и   доста други украински градове, които са населени предимно с руснаци -  като Мариупол,  Славянск,  Краматорск,  Артемовск.   Дали Европейският съюз ще успее да доубеди Украйна за мирно уреждане на споровете или войната пак ще е налице   http://zyrianin.livejournal.com/2087266.html  

преди 19 минути, attj написа:

Четох в украински сайтове, че въоръжените опълченци-""терористи-сепаратисти"" са около 45 000 души, а другите доброволци са около 10 000. Последните не са само от Русия и могат да станат повече.Затова считам АТО и за военно престъпление спрямо част от народа в Украйна.

Реално са и повече.... кадрови руски спецназ , дошли  в чужда държава "да се защитават"  :)

Пак ти  припомням драги на което така и не отговаряш - АТО е следствие на  незаконния въръжен сепаратизъм , натресен внезапно и арогантно от чужда държава.

АТО е отговор който всяка уважаваща се държава трябва да предприеме, когато някой ей така става и казва - тука вече не е Украйна, ние се цепим. :)

И ако някой трябва да отговаря за военни престъпления - то това е този  срещу когото Украйна се ПРИНУДИ да започне АТО.

преди 22 минути, attj написа:

Дали Европейският съюз ще успее да доубеди Украйна за мирно уреждане на споровете или войната пак ще е налице   http://zyrianin.livejournal.com/2087266.html  

ЕС няма ужда да убеждава Украйна за нищо. Проблема е агресора да се озапти .

Но има логика Пу да иска Мариупол, така се осигурява  сухопътната връзка с Крим , от което ще спестят милиарди за постоянно отлаганата връзка на окупирания Крим  с мостове, морски кабели и т.н...

Що ми се струва че тези информации които цитираш са на ниво .. гладна кокошка просо сънува .... :)

И една чудесна новина - Полша, Литва и Украйна откриват новия щаб на съвместните си военни сили , чието основаване започнаха 2014 г.

http://ria.ru/world/20160124/1364359866.html

Нищо чудесно няма в подобна новина - защото утре тази бригада може да я изпратят да воюват като доброволци в Донбас...    

преди 37 минути, attj написа:

Нищо чудесно няма в подобна новина - защото утре тази бригада може да я изпратят да воюват като доброволци в Донбас...    

Хехе .. :)

По навик наричаш военните формирования на кадрови войски.. "доброволци".

Няма нужда драги.

И ако ги пратят, в което няма абсолютно нищо лошо една държава да поиска от свои съюзници военна и др помощ за опазването и защита на СВОИТЕ си граници, то ... тези войски въобще няма нужда да се наричат с лъжовното  доброволци , както си свикнал да наричаш руските кадрови войски в Украйна :)

А ще са си съвсем официално там. :)

преди 1 час, miro20 написа:

Хехе .. :)

По навик наричаш военните формирования на кадрови войски.. "доброволци".

Няма нужда драги.

И ако ги пратят, в което няма абсолютно нищо лошо една държава да поиска от свои съюзници военна и др помощ за опазването и защита на СВОИТЕ си граници, то ... тези войски въобще няма нужда да се наричат с лъжовното  доброволци , както си свикнал да наричаш руските кадрови войски в Украйна :)

А ще са си съвсем официално там. :)

Абе Миро, за Сирия съвсем друга песен пееш. Наистина си най-голямата фурнаджийска лопата в този форум :D

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.