Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

преди 5 часа, A.com написа:

Случва се. Но защо не си редактира онзи коментар, че да не се бъркат хората. :)

Ти ме поправи, това е достатъчно. Щот някой трол ей сега ще цъфне с някоя  простотия как съм поправял "лъжите си " :):)

Както и да е. Акцента за мен е в друго.. и го казах.

От Дойчвеле публикуват още едни пояснения от главния заместник редактор на в.Билд по повод интервюто на Пу :

http://www.dw.com/ru/%D0%B7%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%8C-%D1%88%D0%B5%D1%84-%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B0-bild-%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BF%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%8F-%D0%BF%D0%BE%D1%82%D1%80%D1%8F%D1%81%D0%BB%D0%B8/a-18977372?maca=ru-Facebook-sharing

Това което е най скандално за него е че Пу спокойно отхвърля междуародно право и правото на гранции, със опрвданието че за него "човека бил важен".

Това още повече плаши съседите на РФ , които осъзнават че с такъв съсед, нищо сигурно няма, и във всеки момент може да се повтори украинския сценарий.

Плюс някои пояснения за разликите и спестените реплики във руската и германска версии на текста.

Цитат

Я думаю, ему были важны два пункта, которые не совсем новые для знатоков Путина и российской политики. Но то, как четко и резко это было сказано, для меня, как политического журналиста, было новым. Во-первых, это слова о том, что "границы в Европе меня интересуют меньше, чем люди", то есть русские. То есть, если по другую сторону российской границы живут русские, как, например, в Крыму, и им не нравится, как с ними обращается правительство, в данном случае - Украина, я их просто заберу в свою страну, просто передвину границы. На самом деле это фундаментально ставит под вопрос тот принцип, который сделал Европу очень мирным континентом - признание и уважение границ. И если их менять, то только путем мирных переговоров. После этих слов Путина у меня перехватило дыхание.

- Вас, как западного журналиста, это шокировало?

- Я был сильно удивлен, что в 21-м веке это можно так четко преподносить. Это позволяет глубоко заглянуть в мир Владимира Путина. При этом не совсем обязательно разделять его взгляды. Мы сказали: "Вы же не можете на самом деле ставить под вопрос конститутивный элемент этого континента!" Он ответил, могу, для меня имеют значение люди. По его словам, это - важнее. Это взгляд в особый мир, который очень важен, потому что с этим человеком нужно обращаться, иметь с ним дело. Нужно научиться вести себя с Россией, супердержавой или нет. Для этого нужно понимать, как другая сторона думает. Думаю, в интервью это прозвучало очень четко. Интересной была суть, а суть - "границы для меня не так важны".

- Можно ли интерпретировать эти слова как угрозу другим государствам, бывшим советским республикам?

- Это сами эти государства должны решать. Думаю, что многие страны, граничащие с Россией, конечно, давно думают, что может с ними произойти, если живущее у них российское меньшинство в какой-то момент решит сказать, к нам здесь плохо относятся и попросят российского президента о помощи? Произойдет ли с нами то же, что произошло в Крыму, что произошло с Украиной? Наверняка, некоторые правительства на востоке Европы задавали себе эти вопросы и после этого интервью.

След тези тезиси на Пу, се сещам за още един диктатор, който говореше почти същите неща за "защита на своя народ, където и да е по света"  , за единна нация, за несправедливости. които не може да се решат освен със военни мерки, с които мерки да постигнат мир и справедливост.... и т.н. и т.н..  просто историята се повтаря

Ще го цитирам този диктатор, от който се учи и копира Пу :

http://s-mahat.org/cgi-bin/index.cgi?cont=309

• Отговори 14,1k
  • Прегледи 725,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

Mда. И тука същата доктрина, Путин е новия Хитлер. Учудвам се даже, че не го наричаш Путлер, както правиш другаде. Да ама не драги. Путин е законно избрания руски президент, с близо 90% подкрепа от руския народ! Много ви се иска да е и го наричате диктатор, но той не налага никаква диктатура. Паралелите между него и Хитлер, са плод на безнадеждно болни мозъци. Като твоя кумир дИво мИнджев. :)

Редактирано от язе (преглед на промените)

Миро няма умора...Пу за него е като демон за злото  и ние защо въобще трябва да му вярваме ... като той не е разяснил дори никак преценката си? Аз и не очаквам бандеровец-писател и фантаст да ми се изявява с обективни разяснения...   Подобен човек е във вечна заблуда...Игнориране е личното ми решение...

Вижте, знам че сте си смешни на самите себе си с тези изтъркани "въздушни" квалификации  :)

Мен ми е много по лесно - говоря дори в повечето случаи с ваши , руски  източници и медии, цитирам много често и самия Пу /Буратино. Путлер/  :)

Дори никъде не го наричам нито демон нито злодей, дори съм му се възхищавал на военните операции и съм ви го казвал 1001 пъти това.

Това че не ви изнася това, и нямате какво да отговорите на обаче очевидните лъжи , излагация и путинска дезинформация, не е мой проблем , за 1001 път ви го казвам.

:)

И за десерт, попадна ми едно сравнение на речите на двамата лидери :

Сравнете и вие сами.

по повод интервюто-наистина уникално,ако не се ползва информация и мнения за него от ukronazi.com!

Русия Insider от Александър Mercouris за Русия Insider
източник: http://russia-insider.com/en/politics/putin-talks-bild-zeitung/ri12178

Путин използва Коледа почивка в Русия да даде интервю за германския таблоид Bild Zeitung-(виж тук и тук).

Необичайно за западните медии, германските анкетьорите се оказаха  добре информирани и интелигентни да избягват клишета, даващи на Путин добра възможност да  обясни накратко по широк кръг от теми.

Фактът,че анкетьорите от Bild Zeitung-проведе интервюто толкова интелигентно между другото показва, че истинските причини за настоящито напрежение в международните отношения са добре разбрани в Германия - включително от медиите там - дори ако те не са открито казани.

по надолу е цялото интервю!

преди 9 минути, glen написа:
по повод интервюто-наистина уникално,ако не се ползва информация и мнения за него от ukronazi.com!

Русия Insider от Александър Mercouris за Русия Insider
източник: http://russia-insider.com/en/politics/putin-talks-bild-zeitung/ri12178

Путин използва Коледа почивка в Русия да даде интервю за германския таблоид Bild Zeitung-(виж тук и тук).

Необичайно за западните медии, германските анкетьорите се оказаха  добре информирани и интелигентни да избягват клишета, даващи на Путин добра възможност да  обясни накратко по широк кръг от теми.

Фактът,че анкетьорите от Bild Zeitung-проведе интервюто толкова интелигентно между другото показва, че истинските причини за настоящито напрежение в международните отношения са добре разбрани в Германия - включително от медиите там - дори ако те не са открито казани.

по надолу е цялото интервю!

Да де. и аз за него интервю говорех по горе. И за странните разлики в  руския превод, и ужасните констатации  които заместник главния редактор на Билд видя в това интервю.

Но .. както виждам.. тези детайли едва ли ще ги осъзнаеш , щото виждам позлваш гугъл транслейт ...  от изопачаващия интервюто официален сайт на кремъл.

а приблизителен превод върху превода, просто няма как да пресъздаде конкретиката на въпроса за която се говори.

Виждам че руския ти е доста далечен език, четеш го с транслатор, така че няма да те затруднявам с обяснения които може би никога няма да разбереш :)

Чети си пропагандата с гугъл транслейт... такова извращение рядко се среща...

преди 30 минути, miro20 написа:

Не знам кой е този сайт, аз цитирах оригинала и коментарите на оригиналните журналисти  върху този оригинал. Ти позлваш приблизителен превод на изкривен текст от сайта на Кремъл :)

Кой е прав , няма да казвам, но имам подозрения че си от страната на тези дето...."  чули как една жена на пазара казала че чула някъде че май това е еди как си " и си превели това твърдение с гугъл транслейт  :)

Близо 90 %  за Путин е невероятно високо ниво на обществена подкрепа! И сега Миро пак ще пише глупости .... че подобна подкрепа само Хитлер е имал... Защото на глупака му са само такива опорните точки...Той не знае повече и за срам и резил е бандеровец писател фантаст - вече май никой не чете фантасмагории...

преди 8 минути, attj написа:

И сега Миро пак ще пише глупости .... че подобна подкрепа само Хитлер е имал...

Ами не само Хитлер, а и другите всеизвестни  диктатори , от които дост ане са между живите...

Наистина ли си мислиш че над 90 % рейтинг е добре???  :)

Паралелите с Хитлер и национал социализма, са абсолютно резонни, тъй като точно на тази нотка е стъпил в момента Пу /Буратино , Путлер/ .

Не беше ли ти споменал наскоро че.. където има руснак, там е Русия ? Ето това е страшното което виждат нормалните хора и водещи германски журналисти в интервюто на Пу - незачитане на международно право , незачитане на граници.

В този дух на мисли ... хайде, да приема твоята теза... - та , докъде смяташ да се разпростира империята на Пу ?

Границите на СССР ? Границите на Екатеринова Русия  ?  Да превземе целия свят ? И да настъпи мир и благоденствие под дулата на "маскираните зелени необозначени "човечета  и техните танкове, закупени във "военторг" ???  :)

Що за национал социализъм и шовинизъм ми прокарвате ?

Осъзнаваш ли го ?

Путин е невероятно кротък човек и можеше при други развития да е опостушил целия свят ... А това е и най-влиятелния човек в света!

преди 10 минути, attj написа:

Путин е невероятно кротък човек и можеше при други развития да е опостушил целия свят ... А това е и най-влиятелния човек в света!

Ама разбира се :)

същото важи и за Хитлер.

Прочете ли по горе официалните писма на Хитлер и речите му ?

http://s-mahat.org/cgi-bin/index.cgi?cont=309

Ако не те затруднява руския, както някои тук позлват гугъл транслейт, можеш и в други варианти да ги намериш .

Дали ще осъзнаеш паралелите и думите които се повтарят в историята ?

Но сега  от устата на Пу /Буратино , Путлер/ ?

не ги казвам аз тези неща... казва ги той.

пп

Знам че го осъзнаваш ...  но ... нямаш проблем с това  :)

преди 52 минути, Тøни написа:

Миро, вярно ли е, че ти се плаща за всеки отговор на твой пост, а не на пост? 

Вярно е разбира се. И за двете

По проект на ЕС и НАТО.

Други въпроси ? :)

пп

Още един сепаратист терорист с император за аватар /не фюрер, по зле/  който си няма друга тролска работа, освен кръв да пикае че цитирам най вече Пу /Буратино , Путлер/  и руски медии , които сами се излагат :)

Императоре, кога ще правим КНДР ? кога ще окачиш османския полумесец, и кога ще заревеш за исконните турски права на угнетеното от българската фашистка хунта кърджалийско  традиционно турско население, за хунтата  свалила  благодатното управление на БСП и ДПС - Орешарското, и хунтата, която свалила бай Тошо ?

Не че нещо .. просто да знам кога да подавам заявление за боеприпаси и да се записвам в АТО.

Срещу такива сепаратисти терористи като вас.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

на 15.01.2016 г. at 8:15, miro20 написа:

Това което е най скандално за него е че Пу спокойно отхвърля междуародно право и правото на гранции, със опрвданието че за него "човека бил важен".

Това още повече плаши съседите на РФ , които осъзнават че с такъв съсед, нищо сигурно няма, и във всеки момент може да се повтори украинския сценарий.

Къде точно видя да отхвърля межднародното право и правото на граници??? А това че поставя човекът на първо място, може да предизвика само адмирации и да послужи за пример на останалите политици!!! И кой от съседите на РФ се плашел от тях??? И въобще за какъв украински сценарий говориш??? Това понятие какво ще рече??? Ако има някакъв украински сценарий, той  е създаден от ония дето си нацъфкаха ракетите из цяла Европа да ни пазят от Иран!!! Представяш ли си? Пазят  ни от агресора Иран:D:D:DОпорна точка, на която могат да се вържат само плиткоумните соросидни русофоби!!!

преди 18 часа, miro20 написа:

Ами не само Хитлер, а и другите всеизвестни  диктатори , от които дост ане са между живите...

Наистина ли си мислиш че над 90 % рейтинг е добре???  :)

Паралелите с Хитлер и национал социализма, са абсолютно резонни, тъй като точно на тази нотка е стъпил в момента Пу /Буратино , Путлер/ .

Не беше ли ти споменал наскоро че.. където има руснак, там е Русия ? Ето това е страшното което виждат нормалните хора и водещи германски журналисти в интервюто на Пу - незачитане на международно право , незачитане на граници.

В този дух на мисли ... хайде, да приема твоята теза... - та , докъде смяташ да се разпростира империята на Пу ?

Границите на СССР ? Границите на Екатеринова Русия  ?  Да превземе целия свят ? И да настъпи мир и благоденствие под дулата на "маскираните зелени необозначени "човечета  и техните танкове, закупени във "военторг" ???  :)

Що за национал социализъм и шовинизъм ми прокарвате ?

Осъзнаваш ли го ?

Класически диктатор е Пиночет. Знаеш ли каква подкрепа е имал? Не се напъвай- американска! :)

преди 36 минути, Джугашвили написа:

Къде точно видя да отхвърля межднародното право и правото на граници???

По горе цитирах думите му в интервюто за Билд .

И не е ужасното че говори колко "е важен всеки един човек". Той е доказал че въобще не му пука за хората, още по малко за военните, които гинат със хиляди на Донбас, от които  Пу нито един от тях  не е признал за свой. А иначе как беше лафа -  " ние своите не ги оставяме" Да ама ги захвърля, и то като кучета, а тези които ги прибират с "груз-200" ги погребват без почести и без воински отличия и чест.

Та.. за думите му в Билд.. затова и споменах Хитлер. Защото той по същия начин намира оправдание за незаконните си военни действия - те винаги са в защита на великия германски народ.. бла бла бла.. .Сега е същото от устата на Пу, само че говори за руснаци.Такъв нов фашизъм - рашизъм, аз не приемам.

Освен това, съвсем официално руската дума прие закон за върховенството на руския съд пред международните такива. :

http://echo.msk.ru/news/1671272-echo.html

Още пояснения трябват ли ти ? :)

преди 49 минути, язе написа:

Класически диктатор е Пиночет. Знаеш ли каква подкрепа е имал? Не се напъвай- американска! :)

Цитираш ме а не ми четеш въпросите :)

Камо ли да отговориш :)

преди 51 минути, Джугашвили написа:

И кой от съседите на РФ се плашел от тях??? И въобще за какъв украински сценарий говориш??? Това понятие какво ще рече???

:):):)

Блаженна е детската невинност :)

преди 18 минути, miro20 написа:

По горе цитирах думите му в интервюто за Билд .

И не е ужасното че говори колко "е важен всеки един човек". Той е доказал че въобще не му пука за хората, още по малко за военните, които гинат със хиляди на Донбас, от които  Пу нито един от тях  не е признал за свой. А иначе как беше лафа -  " ние своите не ги оставяме" Да ама ги захвърля, и то като кучета, а тези които ги прибират с "груз-200" ги погребват без почести и без воински отличия и чест.

Та.. за думите му в Билд.. затова и споменах Хитлер. Защото той по същия начин намира оправдание за незаконните си военни действия - те винаги са в защита на великия германски народ.. бла бла бла.. .Сега е същото от устата на Пу, само че говори за руснаци.Такъв нов фашизъм - рашизъм, аз не приемам.

Освен това, съвсем официално руската дума прие закон за върховенството на руския съд пред международните такива. :

http://echo.msk.ru/news/1671272-echo.html

Още пояснения трябват ли ти ? :)

Какво дали ми трябват пояснения? Това което видях е, че не отговори на нито един от въпросите ми! Само празни приказки, разтягане на локуми и скачане от тема в тема.

преди 2 часа, miro20 написа:

Цитираш ме а не ми четеш въпросите :)

Камо ли да отговориш

Ти нямаш въпроси а отговори. Цитирах те, защото твърдиш, че Путин е диктатор. Посочих ти истински диктатор и обясних, каква е подкрепата му. Диктаторите идват на власт с преврат и им е през кора, каква е народната подкрепа...

Редактирано от язе (преглед на промените)

/Поглед.инфо/ Първата за тази година пресконференция на Петро Порошенко не учуди никого, пише „Взгляд“ в петък (15 ноември) в статия, посветена на издънките на украинския президент в изказването му.

Журналистите знаеха предварително за какво ще говори Порошенко, отбелязва вестникът – за агресията на Русия, за връщането на Крим и за края на войната в Донбас. За сметка на това пък държавният глава на Украйна успя да разсмее събралите се да изслушат речта му.

Повод за насмешка бе отговорът на въпрос от журналист за влиянието върху Порошенко от страна на олигарха Игор Кононенко, наричан от местните медии „сивия кардинал“. Украинският държавен глава се изнерви до такава степен, че забрави украинския, отбелязва „Взгляд“.

„За разлика от много други аз нямам нужда от никакви финансови съветници, нито от… „кошелек“ („портфейл“ на руски език – бел. ред.), как беше „кошелек“ на украински?“, обърна се Порошенко към говорителя си. „Гаманэць“, подсказа му Святосляв Цеголко. „… нито от портфейл. Изкарал съм достатъчно“, завърши украинският президент.

Порошенко не подмина и темата за кризата в Украйна. Според него основното е, че реформите са започнали и ще бъдат продължени. „За да се роди едно дете са нужни 9 месеца. Ако посадите картофи и започнете веднага да ги вадите, резултат няма да има. Ние направихме първите крачки, посадихме ги. И през тази година трябва да има реколта“, каза Порошенко.

Украинският лидер каза също, че няма да позволи на никого да си прави реклама на негов гръб. „Не съм станал президент, за да може някой да се опитва да трупа актив на от моето име“, заяви той.

Припомни и за обещанието си отпреди повече от година: да се откаже от бизнеса си със сладкарски изделия „Рошен“. Порошенко заяви, че акциите му вече се управляват от „надеждна европейска банка“. „С други думи, нищо няма да продавате“, коментира украинска журналистка.

преди 2 часа, Джугашвили написа:

Какво дали ми трябват пояснения? Това което видях е, че не отговори на нито един от въпросите ми! Само празни приказки, разтягане на локуми и скачане от тема в тема.

Ти нищо не си и погледнал :)

Ей това ви е поблема - пеете си проапгандните глупости, ама поне не ме цитирайте че да ви обръщам внимание на простотията :)

преди 54 минути, язе написа:

Ти нямаш въпроси а отговори. Цитирах те, защото твърдиш, че Путин е диктатор. Посочих ти истински диктатор и обясних, каква е подкрепата му. Диктаторите идват на власт с преврат и им е през кора, каква е народната подкрепа...

Да де.. и ти потвърди че нищо не си разбрал. Прочете ли писмата на Хитлер, прочете ли какво цитирам и какво отговарям ? - НЕ

Еми сори.. .проблема си е твой.

Въпрос на интелект и елементарно осмисляне на някои неща.. което при вас липсва.

Простотитие и спекулациите на оня с аватар на новия ви диктатор фашист  император, дето се гаври с някакви си там "портфейли " ... дори няма да коментирам...

Много ниска топка.. много ...

И отново съкрушителни изводи от прословутото интервю на лъжеца Буратино за в.Билд :

http://www.stopfake.org/igor-yakovenko-putin-napoleon-i-nemtsy/

Попытки рассказать свою версию российско-украинского конфликта у Путина превратились в сеанс саморазоблачения. Ему был задан вопрос, когда будут прекращены боевые действия. В ответ Путин принялся объяснять, что это зависит от Украины, поскольку Киев никак не проведет конституционную реформу. Когда немецкий журналист спросил, не лучше ли проводить конституционную реформу после прекращения боевых действий, Путин решительно возразил. «Восстановление полного контроля со стороны Украины над государственной украинской границей, должно быть только после конституционной реформы», — заявил Путин.

То есть президент России публично, на весь мир объявил, что боевые действия на территории Украины продолжаются только потому, что контроль над границей осуществляет исключительно российская сторона. То есть путинский миф о доблестных трактористах и шахтерах, закупивших в соседнем сельпо артиллерию и танки и воюющих с украинской армией, успешно разоблачен самим Владимиром Путиным.

Всеки път когато видя Топфейк и се просълзявам. Така громят, така развенчават, че ми става едно такоава мило и се сещам, че до преди да срещна истински трол в интернет, аз не знаех думи като, дезинформация, хибридна война, путлер, рашизъм, православен фашизъм и всякакви такива неща. 

Редактирано от Тøни (преглед на промените)

преди 22 минути, Тøни написа:

аз не знаех думи като, дезинформация, хибридна война, путлер, рашизъм, православен фашизъм и всякакви такива неща. 

Ами честито ти образоване. :)

Хем не знаеш, но коментираш :)

Сам олицетоври оная стара поговорка - "чукча не читатель, чукча писатель." :)

Незнанието ти и субективизма ти не е оправдание за тъпотиите които ръсиш.

Особенно когато си сложил някакви имепраторски символи и за идол  рашисткия император Буратино - лъжеца :)

Красноречиво и показно за интелекта ти .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Ти от своя страна повтаряш едно и също, като латерна. Извинявам се, че не съм интелигентен, като теб и не знаех за путлер и рашизма. :)

Четох обаче, че такива като теб са на надница за отговор на техен пост. Та от тук погледнато, не си за съжаление, добре заработваш. 

И моля, бъди коректен, колкото е възможно за един платен безродник и цитирай цели постове, а не извеждай тенденциозно изречения с цел манипулации и ДЕЗИНФОРМАЦИЯ! :D

Редактирано от Тøни (преглед на промените)

преди 4 минути, Тøни написа:

Четох обаче, че такива като теб са на надница за отговор на техен пост. Та от тук погледнато, не си за съжаление, добре заработваш. 

Аз пък едно разбрах че само глупости четеш :)

В което няма проблем, но и ги пропагаднираш :)

преди 4 минути, Тøни написа:

И моля, бъди коректен, колкото е възможно за един платен безродник и цитирай цели постове, а не извеждай тенденциозно изречения с цел манипулации и ДЕЗИНФОРМАЦИЯ! 

Цитирам това на което отговарям. Това се нарича прегледност на изразяване, и акцентиране,  за да не стане объркване на коят точно глупост от многото глупости от твоя ЦЯЛ пост  съм отговорил.

Не съм безродник , а съм българин.

За разлика от теб, който си очевиден, красноречив , некриещ  се безродник, робуващ на чужди интереси,  при това имепрски, античовешки, и диктаторски . Както и още няколко чуждопоклонници сложили си чужди държавни националистически символи отпред.

Та.. като те гледам..  и като гледам другите твои колеги чуждопоклонници антибългари, честно ти казвам - гордея се със себе си :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.