Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

Не бе, забавлявам се как се гърчиш и подскачаш  от фАКТА че си затапен за пореден път.  :)

• Отговори 14,1k
  • Прегледи 726,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

Наглостта ти ни на йота не се е променила, виждам , хахахахаха :))))

Все същия платен, нагъл до безобразие, дебел сорсоидален питек ... мдам.. само се чудя как спиш изобщо, съвестта не те ли мъчи ...риторичен въпрос разбира се ...

преди 6 минути, miro20 написа:

Не бе, забавлявам се как се гърчиш и подскачаш  от фАКТА че си затапен за пореден път.  :)

Не бе приятелю :) обясних ти съвсем кратко и ясно две неща - Че референдум в Крим няма как да бъде проведен . Нито по законите на РФ, които ТИ САМ цитира, нито по украинските.

Както и че референдума бе проведен месец след военната анексия, т.е. реално месец под руска окупация, плюс насила приета декларация от депутатите, които военните, в случая  терориста-ГРУшник Гиркин "ги натикали в парламента " за да гласуват. :) Който после бе пратен и в Донбас да проведе същия сценарий, но нещо не се получи :)

Това е. Класика в жанра. Всичко останало се оакзаха рашистка пропаганда и лъжи .

Ако трябва да има някакво юридическо обяснение на присъединяването на Крим към РФ , то това в никакъв случай не може да е "референдума".

По скоро да оформят някак си военното превземане и анексия като акт на Путлер . Което си е дефакто най истинно. Но не и като "референдум"

Той Путлер сам описа как е ръководел операцията във филма "пътя към Родината"..

Но оформяне на статутаи признаването на военна анексия  води до следващата стъпка - че реално РФ води война срещу Украйна. А те  /Путлер/  точно това не искат да признаят :)

Всъщност... ДНР както знаеш, проведоха и те референдум, и те приеха декларация за присъединяване към РФ . Следвайки сценария :)

ОБАЧЕ  Путлер се уплаши от международната реакция и даде заден  ход. Както казват " слил русский мир" .

И сега ЛДНР се оказаха в патова ситуация. Нито ги искат, нито имат бъдеще в сегашния си вид и под властта на самозабравили се терористи.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

А ти не бързай като теле пред майка си, има време, споко , и това ще стане :))))

Нали не са част от укропия, това е важното, и наритаха великите ВСУ по всички показатели, въпреки многочисления превес на последните :))))

Путин от нищо не се плаши, както виждаш, други дават заден ход навсякъде по света, а не РФ и Путин .. Агент Тръмп честно си изкарва заплатата :))))

П.С А референдума в ДНР 2014-та беше за самоопределение главно и отделяне от УкраИна на хохолобандеровский  Кийв , а не за присъединение към РФ ;) 

Предлагам по случай Новата година на укропитека Миро да му дадем малко почивка - Весела и щастлива Нова година на всички!

на 1.01.2019 г. в 12:00, attj написа:

Предлагам по случай Новата година на укропитека Миро да му дадем малко почивка - Весела и щастлива Нова година на всички!

По одной из версий, слово укроп, а особенно его вариант — укропитек, происходит от широко обсуждаемых в Рунете «древних украх». Древние укры, по утверждениям некоторых украинских учебников истории, жили на территории современной Украины ещё 30 тыс. лет назад.

хехе  тролката сама си лайка простотиите с другия акаунт :)

Както и да е.

Честито на украинците и на УПЦ !

https://www.dnevnik.bg/sviat/2019/01/05/3370613_vselenskiiat_patriarh_dade_nezavisimost_na_novata/?ref=home_mainStory

:)

Абе руският народ все пак си е избрал мъдър президент.. аз ако бях на местото му, да съм ги изравнил със земята тия предатели.. всеки плюе на предателите.. а когато брат предава брата няма прошка... продължават укрите, ама ще видим докога.. с огромно удоволствие ще гледам какво ще се случи с тях следващите няколко години. :)

И кой кого е предал се питам?  Да пратиш чеченци уахабити да трепят православния украински народ ...  кой е "предател" ?

А да отцепвш в интерес пак на мюсюлманите територии от православна Грузия 2008 г, и да отцепваш територии ви нтерес на пак мюсюлманите... правилно ли е ?

И да извършваш геноцид над стотици  православни грузиснки села... правилно ли е ??

Всички праославни отцепени територи  в ЮО и Абхазия са заличени от лицето на земята. Това правилно ли е ?

А ? другари рашисти  ?

преди 37 минути, Bai Kolio написа:

Абе руският народ все пак си е избрал мъдър президент

Много мъдър.. да... :laughing5:

Аре само да не ми се правиш на три и половина.. много добре разбираш за какво предателство става въпрос... продължавам да се чудя, защо Путин ги бави все още.. аз ако бях на неговото място.. досега жив човек нямаще да остане там.

преди 42 минути, Bai Kolio написа:

досега жив човек нямаще да остане там.

Къде ?

В Украйна ли ? Където е Киевская Русь, корена на правослваието ? И когато Московията е била още блато ? А после васал на златната орда?

За това ли имаш  впредвид  ?

image.png.bf6fc37c201151a1b5656aad4899fabf.png

Аз ти казвам, че бих избил 40 милиона души, а ти ми говориш за православие? Дали в случая на някой му пука за религията? И недей повече да пишеш думата "васал", че направо лошо ми става... единственият васал сме ние.. за справка: всяко посещение на американски секретари. 

преди 3 минути, Bai Kolio написа:

Аз ти казвам, че бих избил 40 милиона души

Тука ме загуби тотало и безвъзвратно.

Ми плямпай си . :)

Да бе казал по рано че да не се хабя за малоумници :)

Ти освен да се хабиш за малоумници нещо друго правиш ли с живота си? Питам, щото ти гледах коментари и на нова година вечерта беше писал нещо... нещо така.. за жена е ясно, че нямаш.. ама поне някакви приятели.. някакъв социален живот.. имаш ли поне един човек на който да се обадиш, когато се сговнясат нещата? За един преател питам просто...

Седнал братче... виси като някакъв абсолютен лузър 24/7 тука и във вече умрялата дата.бг а и един Господ знае в колко още сайта.. пуска некви линкове, некви спорове и накрая даже се чувства като победител.. ахахаха.. виж се бе човек.. виж се отсрани бе.. единственият ти виртуален приятел е един чичка-рокаджия от датата.. а даже не сте се виждали и наживо.. да пиете по бира... ахахахах

Но да.. аз съм малоумния! Искам да се почувстваш, като истински победител сега!!!

преди 6 минути, Bai Kolio написа:

Но да.. аз съм малоумния! Искам да се почувстваш, като истински победител сега!!!

Точно това исках да напишеш стари приятелю  :)

Само че не, не се чувствам победител. Победител се чувствам от много по отдавна :)

Такива комплексари със стари провокации и подмятания, не мога ме съборят : )

Бе не наричай приятелю, защото ти приятели нямаш.. какви стари провокации? С тебе не сме си писали никога нищо.. освен с чичко хардрок не съм имал с никой нищо на тема политика. И кой по дяволите иска да те събори.. точно обратното.. казвам ти.. чувствай се победител.. защото някакви форуми са единственият ти смисъл в живота.. затова трябва да се чувстваш горд от постигнатото.. виж как си нафлудил форума с линкове и сега хората ще прочетат истината... хахахахах.. само че тия хора сега ще си легнат при жените си.. а за теб остава виртуалната победа. Наздраве! 

Изключително съм развълнуван от твоите вълнения :)

Чакай да си го преместя... :) :)

Айде по баира... Консултирай се с лянгурманчо, Тони и другите обсебени психари ... да не си повтаряте простотиите... не че нещо ... :laughing5:

Извинявай.. в смисъл не исках да сад-ваш.. не ги знам кои са тези, но важното е да се чувстваш победител.. сега ти казвам лека нощ.. защото някой от нас си имат живот и извън интернета. 

Пусни си We Are The Champions и лягай да спиш.. че утре пак цял ден форуми те чакат.. линкове.. спорове.. караници... 

А теб те чака... "какво е писал Миро "  :laughing5:

И .. как да си регна ник отново че да не ме разпознаят като стар комплексар :)

преди 29 минути, Bai Kolio написа:

Бе не наричай приятелю, защото ти приятели нямаш.. какви стари провокации? С тебе не сме си писали никога нищо.. освен с чичко хардрок не съм имал с никой нищо на тема политика. 

Може да сте си писали в Дата.бг. Този е от инициаторите на оздравяването на форума им!!! Та го изчистиха там, оздравиха го и сега дойде и тук да оправи нещата!!! М/у другото, пробва се на още няколко места, ама там не го огря, та гледам тук си го търпят без никакви проблеми!!! Какви са причините...аз освен финансови, други не виждам!!!

преди 2 минути, Джугашвили написа:

М/у другото, пробва се на още няколко места, ама там не го огря, та гледам тук си го търпят без никакви проблеми!!! Какви са причините...аз освен финансови, други не виждам!!! 

И кои са тия места ? които "съм огрял" без да знам ? :) :) :)

преди 4 минути, Джугашвили написа:

Та го изчистиха там, оздравиха го и сега дойде и тук да оправи нещата!!

Ами то малко останаха месата където да ви толерират простотиите :)

вестникатака ? бсп-клоаките ? кое остана ?

:)

преди 1 час, miro20 написа:

Къде ?

В Украйна ли ? Където е Киевская Русь, корена на правослваието ? И когато Московията е била още блато ? А после васал на златната орда?

Корена на Православието е в Гърция бе мен, каква "нова история" пак се мъчиш да измислиш?

преди 1 час, ОдаР написа:

Корена на Православието е в Гърция бе мен, каква "нова история" пак се мъчиш да измислиш?

Връщай го в първи клас!!! Там му е мястото!!! Със 6-7 годишните ще се чувства в свои води и всички ще у вярват!!!

П.П. Армения е корена на християнството и те се водят за ортодоксалните християни и корен на християнството, не само на православието, но и до ден днешен са отделна църква!!! Останалото е така!!! 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.