Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

на 17.11.2019 г. в 20:48, NEY написа:

Лошо ли e  Миро,   да залюбиш украинка?

Защо така лошо към другарчето? Какво му е хубавото да те дерат жив?

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Отговори 14,1k
  • Прегледи 725,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

преди 23 минути, nikssi написа:

Защо така лошо към другарчето? Какво му е хубавото да те дерат жив?

трол.

:party4:

Личи си кой е. Прекрасно си личи :) 

Троловете някак  си все няма какво да кажат по темата, а гледат да "изтролят" пишещия  с евтината си простотия :) 

преди 4 часа, miro20 написа:

Личи си кой е. Прекрасно си личи :) 

Троловете някак  си все няма какво да кажат по темата, а гледат да "изтролят" пишещия  с евтината си простотия :) 

Ми личи си. Виж се сам.

преди 6 часа, miro20 написа:

трол.

Трябва да черпиш,че ти сипваме в паничката,че ще умреш бос и гладен.

Личи си личи си. Нещо да ми припомниш какво си казал по темата ?  А тролчо ? :) 

Само опити за заяжданици и офтопици . Класика в троленето.

преди 16 часа, miro20 написа:

Личи си личи си. Нещо да ми припомниш какво си казал по темата ?  А тролчо ? :) 

Само опити за заяжданици и офтопици . Класика в троленето.

А ти с това

на 21.11.2019 г. в 21:24, miro20 написа:

трол.

какво точно каза по темата?:rolleyes:

Няма да те питам каква е темата за теб. Такава няма. Има "тема за Миро и как координирано да го тролим" 

Хайде сега се запитай - кой е трол - който е генератора на личностни заяжданици и офтопици ? Който отговаря ли ? :)

Не мисля.

преди 10 часа, attj написа:

Миро, стига спам - я вземи обясни защо толкома много лъжат бандеровците сега  https://news.bg/world/ukrayna-otbelyaza-denya-na-dostoynstvoto.html

Отбелязват си хората. Какъв ти е проблема ? Ах да.. в РФ нямате такива събития които да чествате. :) 

Само метани в чест на Путлер и шайката му :) 

КАк ти се струва това оттегляне ?

Това е второ по класацията ми за руски мега малоумия, след онова изявление, дето .. терористи които работят в интересите на РФ , не ги смятат за терористи.

Дали не е свързано с престъпленията в Сирия на тези рашистки изверги  ?

https://www.svoboda.org/a/30287298.html?fbclid=IwAR11HXvmGERfxh-DHq5w70hipAxwIrVZVAdwPwI_2lXtrW0E3U7TUileTQI

https://mbk-news.appspot.com/news/lichnost/?fbclid=IwAR1qnXOMjt9ywBn4boAlJob2neWirBZJwuG1ZOot9in-aqwoymNnMM2xRMI

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

на 9.11.2019 г. в 18:07, Мойра написа:

Помпео: Украйна е американски проект

Тежко им и горко на украинците!

image.png.a6da2ee3ed6cc892fb8df604fa4d00bf.png

Коментирах същото и по назад, но

Ето ти  синтезирано и за този пореден рашистки фейк

https://www.stopfake.org/ru/fejk-gossekretar-ssha-majk-pompeo-nazval-ukrainu-amerikanskim-proektom/?fbclid=IwAR0VizEclJR5Je0SbKioo2w7nQO7-RFRuAJDFGxyGDaiPOunmF6DHy44ABE

пп

И още фалшификации от рашистите

Цитат

Россия на протяжении нескольких лет вела кампанию, направленную на то, чтобы переложить ответственность за вмешательство РФ в выборы в США в 2016 году на Украину, сообщила в пятницу, 22 ноября, американская газета The New York Times.  По ее сведениям, сотрудники разведки РФ передавали фальсифицированные данные о "вмешательстве" Киева российским и украинским бизнесменам, а те в свою очередь предоставляли их американским политикам и журналистам.

Впоследствии эта подложная информация дошла до окружения президента США Дональда Трампа, которое попыталось использовать ее для защиты Трампа в ходе подготовки демократами импичмента, отмечается далее в материале. В частности, адвокат главы Белого дома Рудольф Джулиани заявлял о доказательствах украинского вмешательства в выборы США.

https://www.dw.com/ru/the-new-york-times-сообщила-о-фальсификации-рф-вмешательства-киева-в-выборы-в-сша/a-51379392?maca=rus-Facebook-dwde&fbclid=IwAR0GGrvrF-r7r86lovd9XepV__4mlsAJFRBYzs5_bs0hjiFDrABHGEsQvyI

Що ли не съм учуден ? :)

Да кажем по кратичко и ясно  - наритан заради субективна , пристрастна необективна позиция и в разрез с правилата на форума.

Което не е проблем де. Не знам защо ви е срам толкова да се изправите гордо и да кажете - аз съм си субективен проапгандатор цоциалист комунист , и не зачитам нищо друго , никого другиго. :) 

Друг е въпроса какво правите във общност в която на първо място се зачита  равноправие и обективност, уважение към чуждото мнение и излагане на позиции без обида към другите ?

По темата

https://faktor.bg/bg/articles/9-mart-se-ochertava-kato-edna-ot-nay-nepriyatnite-dati-za-kremal-dogodina

Все повече се затяга примката около Путлер и операциите му .

И ... косвено пак за Путлер

- Лисицата влезе в кокошарника

https://www.svoboda.org/a/30284178.html?fbclid=IwAR2Uo30pCPR3jVMTcK9H_0W9sGNptg8zCLFFGj29BzmAGQc3-nv4wmo1pJ0

Продължение на разследванията на съмнителните случаи на убийства от рашисткия режим

Дългичко е но се описват много съмнителни случаи, прескочени преди случая Скрипалите

преди 3 часа, miro20 написа:

Да кажем по кратичко и ясно  - наритан заради субективна , пристрастна необективна позиция и в разрез с правилата на форума.

Което не е проблем де. Не знам защо ви е срам толкова да се изправите гордо и да кажете - аз съм си субективен проапгандатор цоциалист комунист , и не зачитам нищо друго , никого другиго. :) 

Ти гордееш ли се с докладите си? Просто над тебе има бая голям чадър. Николов не е наритан - сам напусна. Както се казва хвърли си значката.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 7 минути, nikssi написа:

Ти гордееш ли се с докладите си?

Разбира се. Понеже знам че ги "виждаш" , можеш спокойно да видиш и ПРИЧИНАТА.

Като казваш А , кажи и Б. Ама нещо не ти изнася , нали :) 

преди 8 минути, nikssi написа:

Просто над тебе има бая голям чадър.

Лъжа. Питай по всякакви "модераторски" и други канали дали има такъв. След което заповядай да ми се извиниш.

Ства ли ? :)

преди 9 минути, nikssi написа:

Николов не е наритан - сам напусна. Както се казва хвърли си значката.

Аз няма как да знам подробности . ИЗводите си ги правя от едни други теми в този раздел

И последно, ако ти си погледнеш участието тук в темите, колко са по темата и колко са офтопици и обсъждане на потребители ? :) 

преди 1 минута, miro20 написа:

Разбира се. Понеже знам че ги "виждаш" , можеш спокойно да видиш и ПРИЧИНАТА.

Като казваш А , кажи и Б. Ама нещо не ти изнася , нали :) 

Виждам активността , подозирам и причината. Спри да пишеш,че Николов бил наритан защото е абсолютна лъжа. Не е вярно това.

Ехоооо  остави го другаря ти Николов. за него обясних и дадох линк.

Цитат

Спри да пишеш,че Николов бил наритан защото е абсолютна лъжа. Не е вярно това.

Не е ли ? :) 

Питаш ме за докладите, отговарям ти и те питам като казваш А да кажеш и Б. 

Ясно . не ти изнася де... :)

Краварите почнали да карат на бандеровците втечнен газ... странното е как абсолютно никъде не пише за цената... :D Сигурно ще бъде по-евтино от руската газ.. АХахахаха.. тия как си ги точат 5-та година вече.. майкооо.. 

на 23.11.2019 г. в 21:48, miro20 написа:

Друг е въпроса какво правите във общност в която на първо място се зачита  равноправие и обективност, уважение към чуждото мнение и излагане на позиции без обида към другите ?

Хайде сега си забърши пръските от слюнка по монитора, че много се развълнува!:giggle1:

И нали знаеш?

Пак ще те правя за смях, когато и да реша.;)

преди 10 часа, miro20 написа:

Пример ? :) 

Дай на Миро да пише за  някой проапгандатор цоциалист комунист и той сам си е смешен!

преди 16 минути, NEY написа:

Украйна не я искаме в НАТО    https://news.bg/world/sasht-otryazaha-ukrayna-ot-nato.html

Много важно изявление  от статията ти :

"Не мисля, че привличането на Украйна да бъде в момента ... при конфликт с Русия," каза помощникът на ръководителя на Белия дом.

Разбираш ли какво означава това в прав текст ?

Че за всички е ясно че Украйна воюва с РФ. Не с някакви отцепници, бунтовници, бла бла бла... а изцяло и единствено с РФ.

От тази аксиома , вече е наистина неприемливо за алианса , защото ангажиментите към Украйна като член , ще е означава в прав текст война с РФ.

Миро защо все лъже?  Донбас иска да бъде в РФ - обаче заради много причини си е нежелан там.   Бандеровците не могат да се разберат с украинските руснаци - в никаква война с Руската Федерация те не могат да бъдат.   Подобна война според мен няма и няма да има.  Има вътрешноукраински националистичен конфликт и дано най-после там  се споразумеят за да спре гражданската война.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.