Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

Този народ и съдбата му не ме инттересува! Украинци - истински долни хора, подлеци и мръсници! В модерни времена докараха света до нова ескалация на военно напрежение и на прага на нова световна война!  По време на Втората световна война, помагат на германците с храни и продукти. Топят руснаците. Убиват руснаци. В един момент на Хитлер му идват в повече и заповяда на СС воиските си въпреки оказаната помощ,  да се държат с тях,  като с предатели и кучета! Никой не обича подлеци и мръсници.

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

• Отговори 14,1k
  • Прегледи 727,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

преди 12 минути, Нел написа:

Откъде толкова мисъл пък ти. :D

Той троли. Нека си троли. Спирам да обръщам внимание на глупостите, които поства. Той самият не ги чете, а коментарите му задължително съдържат думата "бандеровец/вци". :D

Доскуча ми вече от него.

Смешно е да приравнявате непознати хора със себеподобните си. И недейте да спамите с празни мнения в темата. Като нямате какво да споделите просто нищо не пишете.     

преди 19 минути, attj написа:

Смешно е да приравнявате непознати хора със себеподобните си. И недейте да спамите с празни мнения в темата. Като нямате какво да споделите просто нищо не пишете.     

А това твое мнение, с какво пълни темата ?

преди 56 минути, Ken написа:

А това твое мнение, с какво пълни темата ?

Със спам - също като твоето това последното.

преди 11 часа, nikssi написа:

Що ще ти требе шивач ли,че с тия габарити...

По трудово съм шил басма някаква си спомням, пиографирал съм и дори готвил :)

Но не е това основното . Предполагам за една българска АТО ще е необходим офицер от запаса ,специалист по противотанкови  СПГ,  Фагот,  някой който е стрелял и ръководил разчет на гаубици, който е прекарвал свръзка и т.н.

Така че не ме мисли мен....  виждам не те притесняват антибългарски елементи които с удоволствие и кеф разпространяват сепаратизъм и терор, и как един език не можело да е само той официален ??

То така се почва  с тяхната пропаганда.....

преди 2 часа, Нел написа:

Той троли. Нека си троли.

Той или тя е ясна отдавна, и от толкова постове с няколкото си ника  с глупости дори разбрах че не е от български произход :)

Дори както виждаш, като цитира не смее да даде линк откъде е копирано последната си пропаганда - "новорус инфо". :lol6:

Но пък е прекрасен пример какви сепаратисти , защитаващи терора и насилието , нямат място в българския политически и граждански живот.

Това с езиковите провокации РФ го прави не от вчера, не от 2014 г, а от 2004 г припомнят по паметливи :

Още интресни новини .. Европейския съд е признал законноста на санкциите срещу небезизвестното военно дружество Алмаз-Антей , чийто БУК бе вкаран от РФ и свали малайзийския Боинг.

https://regnum.ru/news/economy/2230929.html

От ПАСЕ

- приета е декларация за функционирането на демократичните институти в Укайна, като са отклонени абсолютно всички опити за поправки и изменения от руска страна.

Цитат

Резолюция ПАСЕ "Функционирование демократических институтов в Украине" принята! Счёт 106 на 11 опять в пользу Украины! Важно, что нашим оппонентам не удалось поменять термины "русская агрессия" на "внутренний конфликт", подменить понятия "свободные выборы" на "выборы под дулом автомата" и избирательной комиссией во главе с автомойщиком! Сила права выше права силы! — на Parliamentary Assembly of the Council of Europe

Още едно допълнение към темата за рашистката окупация на Крим / вече официално според ООН термина е окупация/

http://www.kasparov.ru/material.php?id=5889FA5C2FABB

10% или около 30 000 кримски татари , които са местното население, са избягали от Крим след руската окупация.

Както питах преди време след многобройните нарушения на човешките права там,  - кога да смятаме че е "хунта" , геноцид и репресии ? . Преди или след окупирането ?

Очевидно майдановският преврат си е хунта и той напълно е обсебил и окупирал мозъка на наш Миро.  В Крим се самоопределиха да са в РФ и добре се получи.   Иначе украинските ""мировци"" и там щяха да правят безумна АТО. 

преди 7 часа, miro20 написа:

Фагот,  някой който е стрелял и ръководил разчет на гаубици, който е прекарвал свръзка и т.н.

Dude... a real faggot??? :shock11:

Сори, изключих че АТО ще е модерна.  :)

Предлагам Миро да каже къде още АТО ще прави!   Защото нещо не ни са достатъчно политическите идиоти....

Не знам за вас, но аз съм обеспокоен. По нашите медии вече за окраина - нищо. Така се забравят неуспешните проекти. Спира да се говори и средностатистическият зрител просто забравя. 

Е, положителното е, че след Майдана има бум на бонбони Рошен в моя град. Много са хубави, признавам си. 

Слава окраина! :D:D:D

Редактирано от иноТ (преглед на промените)

преди 11 часа, miro20 написа:

Така че не ме мисли мен....  виждам не те притесняват антибългарски елементи които с удоволствие и кеф разпространяват сепаратизъм и терор, и как един език не можело да е само той официален ??

Разбирам,че следваш инструкциите или казано опорните точки ама няма нужда да приписваш твоите мисли на друг. Не знам колко пъти ти го казаха вече.

преди 10 часа, nikssi написа:

Разбирам,че следваш инструкциите или казано опорните точки ама няма нужда да приписваш твоите мисли на друг. Не знам колко пъти ти го казаха вече.

Е аз пак не виждам да си притеснен от сепаратистките простотии които  някои продължават да си плямпат. Утре същите ще запеете лайтмотива защо българския е единствен официален език, защо не се дава по голяма автономия на чуждоопределящите се граждани и т.н.

Такава пропаганда нали знаеш е забранена не само във форумите, а и по законите.

преди 11 часа, иноТ написа:

Не знам за вас, но аз съм обеспокоен. По нашите медии вече за окраина - нищо. Така се забравят неуспешните проекти. Спира да се говори и средностатистическият зрител просто забравя. 

Да, така е... защото няма нови пропагандни медийни акции.

Те си вървят де.... виж в стопфейк колко са разобличавани ЕЖЕДНЕВНО. Но просто дори най западналите български медии вече отдавна не вярват на тези глупости които налива путинската дезинформационна машина. Е.. намира се нещо от "бгр нюзфронт" бултаймс и т.н.. но ... тях всеки ги подминава с усмивка.

Отначало бе интересно и скандално, но после всички разбраха че това са лъжи и пак лъжи.

И да, някои проекти се позабравиха .... като простотията "новорусия"  ит.н.

преди 14 часа, язе написа:

Dude... a real faggot??? :shock11:

Сори, изключих че АТО ще е модерна.  :)

Дюююд , или пииич... знам че нито си помирисвал такова нещо, но все пак гугъл нямаш ли  :)  https://ru.wikipedia.org/wiki/Фагот_(ПТРК)

Как се излагат дечицата не е истина :)

Нищо, като /ако/  ни привикат  за АТО срещу таквиа сепаратисти-терористи като атж/ней и др ,  ще ти го обясня и обуча подробно . И не само за него .

преди 9 часа, miro20 написа:

Утре същите ще запеете лайтмотива защо българския е единствен официален език, защо не се дава по голяма автономия на чуждоопределящите се граждани и т.н

Пак правиш това,за което ти казах,че не бива да го правиш. Ще ти го цитирам да не вземеш да се чудиш....

преди 20 часа, nikssi написа:

няма нужда да приписваш твоите мисли на друг.

Хайде сега покажи къде съм казал нещо за официалния език в Украйна или в България? Естествено,че официалния език в една държава ще е съответно украински или български,както е в случая. Ама да ми приписваш НЕказани от мене думи...е меко казано тролски похват!!!

На наш Миро май му е мъка защо в Крим няма украинска антитерористична операция....Не се наемам да коментирам подобен политически идиот.   Той сега ще пропусне това мнение - защото ако отговори ....ще изглежда като абсолютен идиот.

преди 3 часа, nikssi написа:

Пак правиш това,за което ти казах,че не бива да го правиш. Ще ти го цитирам да не вземеш да се чудиш....

А аз за трети път ти казвам - нападаш мен а си безгласно съгласен с тези които разпространяват  тази пропаганда.

Не съм ти вкарвал никакви думи , а казах че не си въобще притеснен спрямо тези които разпространяват тази противозаконна  пропаганда, и си сляп за това.

Щото ти е по кеф да сезаяждаш и плюеш мен :)  

преди 3 часа, attj написа:

На наш Миро май му е мъка защо в Крим няма украинска антитерористична операция....

Да, добър въпрос -  я се замисли - защо няма АТО в Крим ?

Защото драга, там украинските военни получиха нож в гърба и бяха блокирани, изолирани , откъснати и от главното командване и т.н. от руските военни спецчасти, които превзеха Крим.

Описано подробно във вашия любим пропаганден филм "пътя към родната"

Защо толкова спряхте да му се радвате ? Дали защото всичко описано в него не е материал за Хага за престъпления срещу чужда държава и подробно описано военно вторжение и превземане на Крим ?

Ще ти го припомня отново да си го изгледате всичките рашисти путинисти , колкото и гузно да реагирате :)

пп

Още малко новини за атж :

http://www.bbc.com/russian/news-38773025?ocid=socialflow_facebook

Съвсем случайно , от сърце, се е споминал предшественика на Плотницкий , първия глава на ЛНР -  Валери Болотов .

Раздвоен съм какво да си мисля... върху "внезапния сърдечен пристъп" или факта че е ... в "московската си квартира"

Атж, кое е по важно - че е умрял "внезапно" или че е в московската си квартира /а не в ЛНР/   ?

За мен и двта факта са красноречиви :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Кога ли наш Миро ще схване, че руснаците в Донбас вече не желаят украинско владичество???

Ми да си седят в Москва,  а не да ги пращат за ръководители на терористични  групировки в чужда държава, и после като се върнат в родната си Москва да мрат от ... проблеми със сърцето ....

Нещо много тихо по казуса Пинчук!

https://strana.ua/articles/analysis/48087-plan-pinchuka.html

Цитат

Заявление Пинчука прозвучало на страницах издания The Wall Street Journal, в статье для которого он предлагает идти на компромиссы в части перспективы членства в ЕС и решения конфликта на Донбасса и в Крыму по отдельности в обмен на достижение безопасности.

Има ли сделка или не?

Няма никаква сделка за Крим и за Донбас - руснаците там са мнозинство и те не желаят да живеят в бандеровска Украйна.

преди 20 минути, attj написа:

Няма никаква сделка за Крим и за Донбас - руснаците там са мнозинство и те не желаят да живеят в бандеровска Украйна.

Ако си прочел статията пък на! Я пак се върни, прочети и после коментирай.

Цитат

Что конкретно предлагает Пинчук

Основные его идеи - это продолжение выполнения Минских договоренностей всеми сторонами конфликта, однако, он считает, что это только часть более обширной картины, в которой Украина идет на "болезненные компромиссы" ради мира.

- Украина должна рассмотреть возможность временно исключить членство в ЕС из наших заявленных целей на ближайшее будущее. Мы можем построить европейскую страну, быть привилегированным партнером, а обсуждать вступление позже.

- В то время, как мы сохраняем свою позицию относительно того, что Крым – это часть Украины, и он должен быть возвращен, Крым не должен стать помехой на пути решения, которое положит конец войне на востоке на приемлемых условиях. Украине потребуется 15-20 лет, чтобы сгенерировать достаточный экономический рост и стабилизировать нашу инфраструктуру, социальную защиту и финансовую систему. Все жители Крыма захотят в таком случае жить в этой будущей Украине – как восточные немцы хотели стать частью Западной Германии.

Крим е република в състава на Руската Федерация - а за Донбас нещата още са недоуточнени.  Защо ли пак да ги чета подобни глупости!?

преди 1 час, nikssi написа:

Нещо много тихо по казуса Пинчук!

https://strana.ua/articles/analysis/48087-plan-pinchuka.html

Има ли сделка или не?

Е какво толкова казва Пинчук ? - Предложението му има един единствен акцент - да се работи за по голям стандарт в самата Украйна, и след 15-20 г хората от Крим сами ще поискат обратно .

Което е доста наивно . На всички е ясно че Крим си го веха не заради народа там , който никога не е имал проблеми с украинската власт, имаше широка автономия, дори бях цитирал намерения на т.нар. "хунта" да им даде още по голяма самостоятелност.... преди обаче Пу да ги изпревари с неговата "хунта" и военна анексия.

Та.. на Пу Крим му трябва единствено и смао заради геополитическото и стратегическо положение като военна база.

Тази военна база той никога няма да я сдаде , ако щете 1001 нови референдума да има .

това е единствената грешка на Пинчук . Че си мисли че хората ще поискат нещо... те и сега видяха репресиите на рашисткия режим, отразено в доста декларации по правата на човека но ..... на Пу му дреме  на... :)

Та пак да ти цитирам че няма никакво противоречие или нещо кой знае какво ново или съществено в неговата позиция

Цитат

"При том, что мы сохраняем свою позицию относительно того, что Крым – это часть Украины, и он должен быть возвращен, Крым не должен стать помехой на пути решения, которое положит конец войне на востоке", – пишет Пинчук.

По его мнению, Украине потребуется 15-20 лет, чтобы сгенерировать достаточный экономический рост и стабилизировать инфраструктуру, социальную защиту и финансовую систему. И тогда все жители Крыма захотят жить в такой Украине – как восточные немцы хотели стать частью Западной Германии.

Пинчук также отметил, что конфликт на Донбассе начался из-за влияния России, и не является "подлинным движением за автономию или гражданской войной".

"Там не будут созданы условия для справедливых выборов, пока Украина не получит полный контроль над своей территорией.

Та.. за кое казваш "сделка или не" ??

пп

А личното ми неангажиращо мнение е че... Крим и Донбас следват пътя на други военно-превзети рашистки "субекти"

Ще си кретат по същия сценарий както си кретат вече доста години  непризнатите от никого новорашистки републики Южна Осетия , Абхазия....

И докато хората там страдат от дискриминация и почти липса на граждански права, "големите ще ги използват в глобалните си геополитически интереси.

Млко е грубо , но си е така. Единствено което сериозно се опасявам, ние да не сме, по точно да не допускаме да сме "дъвка" и разменна монета в нещо подобно.

Крим няма как повече да е територия на Украйна - това вече е затворена историческа страница. Докато Донбас трябва да бъде договорен с преговори по възможност без гражданска война!!!

Денков, веднага да напишеш нещо тук, че се разваля изгледа на форума.

poo.png

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.