Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

Добре че европейците не ти искат мнението :)

Ето ти за домашно : http://24tv.ua/ru/zona_svobodnoj_torgovli_tag132/

https://www.unian.net/eurobusiness/2110589-za-polgoda-torgovlya-ukrainyi-s-evrosoyuzom-vyirosla-pochti-na-chetvert-poroshenko.html

преди 16 часа, Джугашвили написа:

Мен ако питаш, по-вероятно е да я дадат на Северна Корея!!! Поддържат добри търговски отношения и няма да им е за първи път!!!

старите фейкове ? :)

Това го минахме другарю :)

Замислисе кой остава единстен добър партньор на СК след отдръпването на Китай които наритаха севернокорейските фирми ??

Точно така - РФ.

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 752,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

И ако не изгладят споровете със своите си руснаци какво ще направят?  Ще ги избият ли?  Защо хохлите не изпълняват споразуменията от Минск!? Всичко за Новорусия е нелигитимно, защото там не са проведени редовни избори - тоест руснаците там нямат принос в избора на другата Украйна... Повечето европейци напълно споделят мнението ми.  Постоянно лъжещите бандеровци не заслужават дори да ги коментирам.

преди 1 час, attj написа:

Ще ги избият ли? 

:lol6:И ще им изядат труповте. А децата ще разпънат на площадите.

мдаммм... :min05:

. Повечето европейци напълно споделят мнението ми. 

Многократно ъм ти показвал и доказвал че това не е така . :)

Постоянно лъжещите бандеровци не заслужават дори да ги коментирам.

Разбира се. Никои лъжи не заслужават коментар. Особенно твоите. А бандеровци къде видя ??? :) под леглото ? :)

И какво ще правят бандеровците с бунтуващите се опълченци-сепаратисти?  Не е ли малоумно да ги наричат терористи? Докато Бандера е национален герой - Украйна е бандеровска държава.   Европа е зависима от Русия за значителни доставки на природен газ и електричество.   На Европа съвсем не и е притрябвала Украйна!  Важни са договорите с Руската Федерация. Какво се самозалъгват в Киев е много голяма друга тема.

Как изглежда на практика руската окупация в Крим ?

„Напълно ми е ясно, че съм на дело, защото отказвам да премълча убеждението ми, че Крим е част от Украйна и факта, че наричам анексирането – анексиране и окупацията – окупация“

Заяви Умеров, отказвайки да иска милост за своята присъда, която предвид здравословното му състояние е "на практика смъртна".

Няма милост тука В Сибир да шие, или някъде да копае уран с кирка.

Аз пък не разбирам как бандеровските психопати и шматки говорят въобще за руска окупация - при положение, че в Крим и в Новорусия рускоезичното население си е абсолютно мнозинство.Време е да свикват и да приемат разпада на Украйна.  Защото сами си го причиниха...

преди 6 часа, attj написа:

Аз пък не разбирам как бандеровските психопати и шматки говорят въобще за руска окупация - при положение, че в Крим и в Новорусия рускоезичното население си е абсолютно мнозинство.Време е да свикват и да приемат разпада на Украйна.  Защото сами си го причиниха...

Аз пък не разбирам как бандеровските психопати и шматки говорят въобще за руска окупация

при положение, че в Крим и в Новорусия рускоезичното население си е абсолютно мнозинство.

бандеровските психопати и шматки  Време е да свикват и да приемат разпада на Украйна.  Защото сами си го причиниха...

Я да видим за какво става на въпрос и за какви доказателства. За това и ето това например. 

на 27.09.2017 г. в 22:14, kalansuv написа:

- 1 "местен руснак, славянин, православен, който се бори се срещу фашистката хунта в Киев, евреите, Сорос, САЩ, еврогейовете" убит в Донбас. 1f603.png:D

Снимка на Контра Пропаганда.

на 28.09.2017 г. в 17:12, kalansuv написа:
дали и него го хранят с човешко хихи  http://www.bgdnes.bg/Article/6469534

Реалната истина е някъде по - средата. Следствието от

при положение, че в Крим и в Новорусия рускоезичното население си е абсолютно мнозинство.

преди 11 часа, kalansuv написа:

Как изглежда на практика руската окупация в Крим ?

„Напълно ми е ясно, че съм на дело, защото отказвам да премълча убеждението ми, че Крим е част от Украйна и факта, че наричам анексирането – анексиране и окупацията – окупация“

Заяви Умеров, отказвайки да иска милост за своята присъда, която предвид здравословното му състояние е "на практика смъртна".

преди 6 часа, иноТ написа:

Няма милост тука В Сибир да шие, или някъде да копае уран с кирка.

А това ли. Това съм го коментирал в друга тема. Всички прилики и разлики не са случайни.

преди 4 часа, kalansuv написа:

Всички прилики и разлики не са случайни.

Ако не бяха случайни, сега нямаше да пишеш във форума, a щеше да четеш хартиеното листче и да се чудиш, какво е искал да каже авторът на художественото произведение, като е написал ГУЛАГ!!!

Редактирано от Джугашвили (преглед на промените)

Самоопределението е водещо в хартата на ООН и ако следваме тази логика - Крим и Новорусия няма защо да са сега в Украйна. Татарецът да ходи да се оплаква на османския султан. Някога са били мнозинство на полуострова.   Никой не им е виновен - слугувайки на Хитлер са избили безброй червеноармейци.  После идва каквото има да идва...

Относно взривените боеприпаси и скалдове, бил е засечен руски  безпилотен апарат, който  вероятно е  причинил поне два от взривовете

http://newsader.com/39827-genprokuror-ukrainy-voennye-sklady-b/

Ами какво да кажем. Да дават американците оръжието, че да гледаме фойерверки.

преди 3 часа, miro20 написа:

Относно взривените боеприпаси и скалдове, бил е засечен руски  безпилотен апарат, който  вероятно е  причинил поне два от взривовете

http://newsader.com/39827-genprokuror-ukrainy-voennye-sklady-b/

""Диверсия была совершена в тот момент, когда над этой территорией не находилось никаких спутников других государств, что делает невозможным обнаружение трассы беспилотного аппарата до границы с Украиной."" По-добре не разпространявай още лъжи и фантасмагории. Те там си си тренираха за малоумната си  АТО. Самовзривили са се - има версии и заради  пияни охранители.  Тези дрончета се ползват основно за допълнително разузнаване от въздуха и не са с възможности да поразяват обекти-цели като крилати ракети .Нямат и толкова голям обсег.    Освен това обикновено руските спътници нямат нужда от помощ на дрончета - освен при облаци и много лошо време.  Всичко се вижда отвисоко.

преди 3 часа, attj написа:

Тези дрончета се ползват основно за допълнително разузнаване от въздуха и не са с възможности да поразяват обекти-

Ти вече знаеш и модела и възможностите на русктие безпилотни апарати ли ??? :)

преди 3 часа, attj написа:

Освен това обикновено руските спътници нямат нужда от помощ на дрончета - освен при облаци и много лошо време.  Всичко се вижда отвисоко.

Аз съм лаик в тези неща, но мисля ти пък си още по зле в разбирането на технологията на спътниковото наблюдение и логистика. :)

От червения волгински пропаганден сайт а-спекто  , препечатващ путински медии, ли очакваш да чуеш нещо полезно ? Айде мерси ..

Забелязвам пак старите фейкове :

Цитат

........Откъде идват тази цифри? Спомняте си, че Нюланд казваше, че за подготовката и провеждането на Майдана Държавният департамент на САЩ е похарчил 5 млрд. долара. .........

:lol6:спомняме си да, спомняме си :)

Да де... ние си знаем - на бандеровският пропагандист всичко му пречи и все са му виновни eдинствено Путин и Русия...А те дори не подозират колко много са му виновни...В света има ли по-странен и по-смешен националист от бандеровеца?   Миро кога най-после ще признае защо е бандеровски пропагандист? Заради любов с някоя бандеровка или заради жълти стотинки?

преди 20 часа, miro20 написа:

Ти вече знаеш и модела и възможностите на русктие безпилотни апарати ли ??? :)

Аз съм лаик в тези неща, но мисля ти пък си още по зле в разбирането на технологията на спътниковото наблюдение и логистика. :)

Не си само ти запасен офицер.  И аз съм такъв.    Преди около 30 години безпроблемно руски спътници задаваха координати за насочване на огъня на български ракетни подразделения срещу потенциални врагове.  Бях в подобно секретно ракетно поделение и после 5 години нямах право дори на екскурзия в Европа.Генерал Марин след това  наряза руските ни ракети - за да се харесаме на НАТО.  А те можеха да обезсмислят всякакво турско нахлуване - примерно към любимата тема на Миро -Кърджали...Занимавал съм се с това.     Като си лаик - гледай, слушай и не пиши глупости!

Миро се има за хермaфродит.... Че и бандеровец....

Хайде измисли нещо по оригинално :):):)

Последно от кой комп пишеш с оправданията  .. от този в кухнята или в хола , или от оофиса в С.Петербург ? :)

Къде забрави "HEY" и другите ти никове ?

на 2.10.2017 г. в 21:40, attj написа:

""Диверсия была совершена в тот момент, когда над этой территорией не находилось никаких спутников других государств, что делает невозможным обнаружение трассы беспилотного аппарата до границы с Украиной."" По-добре не разпространявай още лъжи и фантасмагории. Те там си си тренираха за малоумната си  АТО. Самовзривили са се - има версии и заради  пияни охранители.  Тези дрончета се ползват основно за допълнително разузнаване от въздуха и не са с възможности да поразяват обекти-цели като крилати ракети .Нямат и толкова голям обсег.    Освен това обикновено руските спътници нямат нужда от помощ на дрончета - освен при облаци и много лошо време.  Всичко се вижда отвисоко.

Брех и как установиха,че "небето е чисто" .... не се и очакваше друго, като например да направят разследване и си приберат на топло пияните охранители.

Така се издържат укропите с писъци ,че Путин идвал .... И щатите имат интерес от такава политика и изобщо елементарно е.

преди 1 час, NEY написа:

Може да се пише  от няколко профила и от смартфони

Може да се пише и от един профил през различни устройства ...

Може -ама не може... Жена ми и дъщерите ми над 10 години ползват моите профили и регистрации къде ли не...  Ние сме демократично семейство и сега аз ще си наваксвам - ползвайки техните профили.    Миро ще ме разбере единствено - ако има съпруга и е баща на две отдавна вече пълнолетни дъщери...Ако не е така - никога няма да ме разбере...

преди 12 минути, attj написа:

Миро ще ме разбере

Разбрал съм те отдавна... Пишещ/а/ ДОКАЗАНО и от самопризнания също,  с няколко ника, тролче :) Че и преди си говореше от единия ник на другия :lol6:

Единственото което се чудя е твоята националност. Със сигурност не е българска. Постовете и начина на изразяване го издават.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.