Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

Украинският президент Петро Порошенко награди американския бизнесмен Джордж Сорос с Орден на свободата „за значителни заслуги в укрепването на международния авторитет на Украйна и цялостен принос за осъществяването на социално-икономическите реформи”, съобщиха от пресслужбата на президента, предаде ТАСС.

„Вашата активна дейност през последните години подпомогна значително демократичните промени, които сега се извършват в Украйна”, цитира пресслужбата думите на Порошенко.

Освен това, украинският президент е благодарил на американския милиардер и „за дългосрочния и комплексен план в подкрепа на Украйна и за професионалните съвети по въпросите на държавните финанси”.

Джордж Сорос, чийто общ капитал се оценява на $19,2 млрд., през 1990 г. е основал в Украйна фондация „Възраждане“, която за времето на съществуването си е предоставила на неправителствените украински организации безвъзмездна помощ на стойност над $110 млн.

Малии, тия почват да раздават ордени, като нас - Стара Планина. На сульо и пульо. Да не припомням последният горд носител на нашия орден. 

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 752,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

на 14.11.2015 г.,, miro20 написа:

Кога ще има мир ? - ами когато Пу си изведе войските. Тогава , пак да ти повторя за кой ли път, хората ще заживеят така , както и в останалата част на неокупирания от руски войски Донбас - мирно и що годе нормално , както и във останалата 40 млилионна Украйна.

Какъв е проблема че това не ви харесва,  и защо искате терора и абсолютно неоправдания спеаратизъм да продължава,  идея си нямам.

Миро, хайде ако обичаш първо дай доказателства, че там има руски войски. Както вече казах- ти и Обанана не сте никакъв критерий за останалите тук. Това, че повтаряш по 1000 пъти едно и също нещо не го прави истина,  а просто доказва какъв голям лъжец си. Защо за разнообразие не пробваш да си изкарваш хляба с честен труд. Като самозван разобличител си гола вода. 

Цитат

Тогава , пак да ти повторя за кой ли път, хората ще заживеят така , както и в останалата част на неокупирания от руски войски Донбас - мирно и що годе нормално , както и във останалата 40 млилионна Украйна.

Глад, мизерия, инфлация, реформи, няма газ, цените скачат и Украйна фалира. Да ти имам нормалното! :D

Порошенко заяви, че уникалното качество на украинската нация е, че след всеки цвят революция живот в Украйна става все по-зле и по-зле, но това не пречи на украинцитe!

CPldvgtWgAAnGH5.jpg:large

преди 4 часа, upili написа:

Миро, хайде ако обичаш първо дай доказателства, че там има руски войски. Както вече казах- ти и Обанана не сте никакъв критерий за останалите тук. Това, че повтаряш по 1000 пъти едно и също нещо не го прави истина,  а просто доказва какъв голям лъжец си. Защо за разнообразие не пробваш да си изкарваш хляба с честен труд. Като самозван разобличител си гола вода. 

5 заключени теми, именно заради вашата гаменщина , детиснки обиди  и комплексарщина, и сляпа пропаганда за "неприсъствието на руски войски само защото Пу каза така"  малко ли ти е ?

Ми погледни въпросните теми , че ще ме обвинят в спам ако преповтарям отдавна доказани факти за пряка руска агресия в Украйна.

Дори тук малко по назад съм цитирал - ама не.. чукчата. нали знаете...

Да, това е нещо ново , хибридните войни .. но  е крайно време хората да се научат да гледат през собствените очи , а не това което им внушава "телика" /телевизора/

И че когато руска войска влезе в чужда държава, това е агресия - военна, координирана мащабна милиардна,  планирана агресия .

И е нормална реакция държавата - жертва да се защити.

Знам че путинската пропаганда прави всичко възможно да ви убеди че това е правилно , последователно и справедливо ... но .. това е пропаганда.

И то успешна. Тотално фейкова, но успеша. Евала на руските анализатори , които са пресметнали чисто прагматически че ще е толкова лесно да се промиват мозъци с тотални лъжи .

Успешна пропаганда  , и то изцяло за ВАША сметка.

Цитат

Това, че повтаряш по 1000 пъти едно и също нещо не го прави истина,  а просто доказва какъв голям лъжец си

Не съм аз който повтаря едно и също  1000 пъти.

Аз опровергавам  1001 лъжи.

Има огромна разлика. 

Когато обвиняваш някого в лъжа, е хубаво да се аргументираш.Аз съм се аргументирал винаги , и за ваше огромно съжаление, нямам нито една лъжа казана.

Точно това ви вбесява, защото подсъзнателно трябва да признаете че сте маши в една тотална фейкова пропаганда. :)

Но познай, това не е мой проблем , нали ?

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Мисля да направим петиция за забрана на Миро. Той практикува форумен тероризъм. 

на 14.11.2015 г.,, Тøни написа:

Забелязвате ли, че се въртим в някакъв омагьосан кръг и Миро повтаря едно и също, само и само да поддържа темата? Няма какво да каже и е натиснал риплей-а. Май верно темата е мъртва.

Да, темата е мъртва заради липса на ваши аргументи .

Понеже тотлано няма какво да измислите или изфабрикувате, а и няма нещо ново в пропагандните фейкови дезинформационни руски сайтове, и значи темата умряла :)

Секна ви кранчето май а ? Пу ви загърби и няма нови "опорни точки " за новорусия, новоосмания и подобни простотии... :)

преди 11 минути, Тøни написа:

Направи петиция за забрана на дядо Мраз. :) Как може да има такива като мен , които се съмняват в неговото съществуване !

Амаха !  :)

А сериозно казано - единствените които защитават сепаратизъм и тероризъм тук - си ти и твоята компания путинофили :)  -

преди 15 минути, Тøни написа:

И пак, стандартните глупости, на розовия елф. Нямал една казана лъжа, и всички останали жалки опити. Да се извърти. Не знам, защо му обръщате внимание?

Тоя 'умник' си е копирал две три изречения, и го комбинира.

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Не, просто нищо не се случва в Украйна, понеже държавата умря за една година, а и на дневен ред е Сирия и и арабско-американските терористи. Освен това хората тук работят и нямат много време за губене, за разлика от теб. 

Сега, че ти си измисляш някакви работи и имаш материал всеки ден е друга работа, но Украйна просто е в миманса.

Миро, както вече казах- доказателства от типа, че има руски войски в Украйна защото ти и Обанана сте казали така не се приемат. Такова ти е всичкото опровергаване. Америка и Обанана казаха- значи е така. Аз на такива паталогични лъжци като тях и теб не вярвам. Жалки сте.

П.П. А прословутата Новоосмания дето постоянно плачеш за нея- ти я измисли наглецо. Не я прехвърляй на наш гръб. 

Редактирано от upili (преглед на промените)

някой който е наясно с петициите да ми пише на ЛС, как да се спасим от Миро и неговият модерен тероризъм. 

преди 11 минути, upili написа:

Миро, както вече казах- доказателства от типа, че има руски войски в Украйна защото ти и Обанана сте казали така не се приемат. Такова ти е всичкото опровергаване. Америка и Обанана казаха- значи е така. Аз на такива паталогични лъжци като тях и теб не вярвам. Жалки сте.

Забрави и фейсбук. Там е истината. Фейсбук, кажели че има, значи има. Макар че, никои не ги е видял.

преди 11 минути, miro20 написа:

Понеже тотлано няма какво да измислите или изфабрикувате, а и няма нещо ново в пропагандните фейкови дезинформационни руски сайтове, и значи темата умряла :)

Секна ви кранчето май а ? Пу ви загърби и няма нови "опорни точки " за новорусия, новоосмания и подобни простотии... :)

преди 19 минути, miro20 написа:

5 заключени теми, именно заради вашата гаменщина , детиснки обиди  и комплексарщина, и сляпа пропаганда за "неприсъствието на руски войски само защото Пу каза така"  малко ли ти е ?

Ми погледни въпросните теми , че ще ме обвинят в спам ако преповтарям отдавна доказани факти за пряка руска агресия в Украйна.

Дори тук малко по назад съм цитирал - ама не.. чукчата. нали знаете...

Да, това е нещо ново , хибридните войни .. но  е крайно време хората да се научат да гледат през собствените очи , а не това което им внушава "телика" /телевизора/

И че когато руска войска влезе в чужда държава, това е агресия - военна, координирана мащабна милиардна,  планирана агресия .

И е нормална реакция държавата - жертва да се защити.

Знам че путинската пропаганда прави всичко възможно да ви убеди че това е правилно , последователно и справедливо ... но .. това е пропаганда.

И то успешна. Тотално фейкова, но успеша. Евала на руските анализатори , които са пресметнали чисто прагматически че ще е толкова лесно да се промиват мозъци с тотални лъжи .

Успешна пропаганда  , и то изцяло за ВАША сметка.

Не съм аз който повтаря едно и също  1000 пъти.

Аз опровергавам  1001 лъжи.

Има огромна разлика. 

Когато обвиняваш някого в лъжа, е хубаво да се аргументираш.Аз съм се аргументирал винаги , и за ваше огромно съжаление, нямам нито една лъжа казана.

Точно това ви вбесява, защото подсъзнателно трябва да признаете че сте маши в една тотална фейкова пропаганда. :)

Но познай, това не е мой проблем , нали ?

Затвориха ги благодарение на спамери като тебе. Барабар с оня там Реджеб некой си...дето никакъв вече го няма. Уволнихте ли го или се осъзна?

Впрочем на всички тук ни е ясно ти какъв си , кой те извика и защо и както гледам в една съседна тема където ти не пропусна пак да се изявиш в кавички ти го казаха в очите.

преди 10 минути, Тøни написа:

Не, просто нищо не се случва в Украйна, понеже държавата умря за една година, а и на дневен ред е Сирия и и арабско-американските терористи. Освен това хората тук работят и нямат много време за губене, за разлика от теб. 

Сега, че ти си измисляш някакви работи и имаш материал всеки ден е друга работа, но Украйна просто е в миманса.

Гледай си аватара накъде гледа, и спазвай опорните точки .. точно това демонстрираш .

преди 11 минути, upili написа:

Не позна.,.. не съм казал аз или "обанана"  , именно вашите руски граждани  се хвалят за присъствиието си там :)

Пропускаш този момент нали ?

Дето във една камара видеота поздравяваха роднините си , които странно защо не са от Донбас, а от една камара близки и далечни райони на РФ :) :)

преди 11 минути, nikssi написа:

Затвориха ги благодарение на спамери като тебе. Барабар с оня там Реджеб некой си...дето никакъв вече го няма. Уволнихте ли го или се осъзна?

Впрочем на всички тук ни е ясно ти какъв си , кой те извика и защо и както гледам в една съседна тема където ти не пропусна пак да се изявиш в кавички ти го казаха в очите.

тц. пак не позна...  заключени са заради гаменщините на тези които ми опонират.

За второто би ли пояснил ? кой какво ми казал в очите ?

преди 11 минути, miro20 написа:

темата е мъртва и никой не се интересува от украйна,защото американците имат друга работа,а това е още едно доказателство кой управлява в украйна!къде е марионетното правителство,къде е нюланд?всички се скриха!

Цитат

Гледай си аватара накъде гледа, и спазвай опорните точки .. точно това демонстрираш .

Когато свършат аргументите, тогава започват обидите и гаменщината.

преди 10 минути, glen написа:

темата е мъртва и никой не се интересува от украйна,защото американците имат друга работа,а това е още едно доказателство кой управлява в украйна!къде е марионетното правителство,къде е нюланд?всички се скриха!

Цитат

Не, просто нищо не се случва в Украйна, понеже държавата умря за една година, а и на дневен ред е Сирия и и арабско-американските терористи.

Я се разберете че сами си противоречите в проапгандата :)

Много точно казано .

Вие сте прекрасен пример :)

Оставете темата да 'умре'. И трола ще последва съдбата й. :ph34r:

П.П Да всички знаем, кой го извика. ;)

Ти си един вид насилник над съзнанието на хората и трябва да бъдеш забранен.

Оставете темата да 'умре'. И трола ще последва съдбата й. :ph34r:

П.П Да всички знаем, кой го извика. ;)

преди 10 минути, glen написа:

Цитат

Не, просто нищо не се случва в Украйна, понеже държавата умря за една година, а и на дневен ред е Сирия и и арабско-американските терористи.

Я се разберете че сами си противоречите в проапгандата :)

Много точно казано .

Вие сте прекрасен пример :)

Повтаряш като американец за химически оръжия в държава с петрол, Миро. :laughing5:

преди 19 минути, miro20 написа:

Не позна.,.. не съм казал аз или "обанана"  , именно вашите руски граждани  се хвалят за присъствиието си там :)

Пропускаш този момент нали ?

Дето във една камара видеота поздравяваха роднините си , които странно защо не са от Донбас, а от една камара близки и далечни райони на РФ :):)

тц. пак не позна...  заключени са заради гаменщините на тези които ми опонират.

За второто би ли пояснил ? кой какво ми казал в очите ?

Ти като се не усещаш аз ли да те водя за ръчичка? Ми чети хората какво са писали и са ти отговорили.

То е показателно. Казах ти и преди - време ти е да осъзнаеш , че вече всеки тук се гъбарка с тебе. До това води твоето едностранно мислене. Ама ти си знаеш.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Ти си един вид насилник над съзнанието на хората и трябва да бъдеш забранен.

Насилници сте вие , които порпагандирате сепаратизъм тероризъм.

А иначе - ми не чети това което не ти харесва.. Но трябва да приемеш че не винаги това което  искаш да чуеш е обективна истина :) 

Повтаряш като американец за химически оръжия в държава с петрол, Миро. :laughing5:

Що ? кое не ти харесва ? хвалебствията на руснаци , якути ,  чеченци дето поздравяват роднините си в РФ , от Донбас ли ? :)

преди 10 минути, nikssi написа:

Ти като се не усещаш аз ли да ти водя за ръчичка? Ми чети хората какво са писали и са ти отговорили.

То е показателно. Казах ти и преди - време ти е да осъзнаеш , че вече всеки тук се гъбарка с тебе. До това води твоето едностранно мислене. Ама ти си знаеш.

Знаеш ли, ако се гъбаркат , аз ще се радвам.. ама уви .. вие като деца си вЕрвате сляпо в едностранната путинска пропаганда

За "едностранното мислене" мисля не съм аз пример.. просто защото аз търся опровержения, и цитирам такива.... и познай какво ? - намирам много повече опровержения за вашата путинска пропаганда, отколкото нещо друго.

Защо ли така ? как мислиш ?

Миро знаеш ли в каква ситуация си? СНВЕОБНП

Което ще рече - Ситуацията е нормална,всичко е осрано и е без надежда за почистване! И бих добавил и без надежда за свеж въздух! :D

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.