Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

преди 9 минути, miro20 написа:

Цитираш ме а не ч етеш.

Цитирах и абзац от статията, тоест съм я прочел. Иначе как ще задавам въпроси как трябва да се уважава една или друга култура. А въпросната госпожа си противоречи сама. Няма как хем да има нужда от досег към нашата култура за да се приспособят и преди това да е написала как няма нужда от Аз съм българче защото няма как да се приспособят. Ако зависи от тази госпожа да се напише учебната програма за имигранти като нищо ще извади не само Аз съм българче от нея, но и много други произведения на литературата. Добре, че нищо не зависи от нея освен да пише глупости за "независими" медии. Да не би ти да не си прочел статията и само заглавието и?

image.png.f31455e350c9a3ea9dcaa51df8d1f84d.png

• Отговори 14,1k
  • Прегледи 726,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

преди 2 минути, maxthon написа:

Цитирах и абзац от статията, тоест съм я прочел. Иначе как ще задавам въпроси как трябва да се уважава една или друга култура. А въпросната госпожа си противоречи сама. Няма как хем да има нужда от досег към нашата култура за да се приспособят и преди това да е написала как няма нужда от Аз съм българче защото няма как да се приспособят. Да не би ти да не си прочел статията и само заглавието и?

image.png.f31455e350c9a3ea9dcaa51df8d1f84d.png

опппааа

Пак се издъни .

Казаното от теб няма абсолютно нищо общо с това което е казала тя и картинката която си скрийншотнала.

:)

Мноооог оме кефте, наистина...

ама нищо общо няма !!!!

преди 7 минути, miro20 написа:

опппааа

Пак се издъни .

Казаното от теб няма абсолютно нищо общо с това което е казала тя и картинката която си скрийншотнала.

Мноооог оме кефте, наистина...

ама нищо общо няма !!!!

Обясни какво е казала. Във връзка с предишно и писание. Как изведнъж от няма нужда от Аз съм българче за имигрантите госпожата влиза в обяснителен режим и вече имат нужда от досег до българската култура? Как се уважава нашата култура като няма нужда от Аз съм българче и след това се оказва нещо различно и вече има нужда от приспособяване към нашата култура? Осъзнала какво е написала преди това и сега гузно се мъчи да изтрие нещата и все едно нищо не е станало.

преди 9 минути, maxthon написа:

Обясни какво е казала.

Обяснено е :

https://btvnovinite.bg/predavania/120-minuti/az-sam-balgarche-zhertva-na-falshivite-novini.html
https://armymedia.bg/2024/01/19/дезинфорадар-аз-съм-българче-и-дез/

:hush:

Фейкомети :hit:

преди 1 минута, miro20 написа:

Обяснено е

Пробвай със собствени думи. Трудно ли ти е? Тази жена там си противоречи. Първо казва нямат нужда имигрантите от Аз съм българче, а после се оказва, че трябва да се приспособят към българската култура. Как да стане това без Аз съм българче? Ако се окаже, че нямат нужда и от Ботев, Вазов, Славейков, Дебелянов, Йовков, Димов и кой ли още не?

преди 25 минути, maxthon написа:

Пробвай със собствени думи. Трудно ли ти е? Тази жена там си противоречи. Първо казва нямат нужда имигрантите от Аз съм българче, а после се оказва, че трябва да се приспособят към българската култура. Как да стане това без Аз съм българче? Ако се окаже, че нямат нужда и от Ботев, Вазов, Славейков, Дебелянов, Йовков, Димов и кой ли още не?

Пробвай да прочетеш .

Обяснено е подробно :

https://btvnovinite.bg/predavania/120-minuti/az-sam-balgarche-zhertva-na-falshivite-novini.html
https://armymedia.bg/2024/01/19/дезинфорадар-аз-съм-българче-и-дез/

:hush:

Фейкомети :hit:

преди 1 минута, miro20 написа:

Пробвай да прочетеш

Прочетох, цитирах и абзац от статията. Жената си противоречи.

преди 1 час, miro20 написа:

ти си 

Само олигофрен би спорил със снимка и би твърдял че това което се вижда на нея... не е това което се вижда на нея :)

на 11.09.2024 г. в 7:38, miro20 написа:

КАкво искали да узурпират ?? :giggle1:

Те ли нахлуха в чужда държава погазвайки всякакви международни закони 2014 г ? или рашистите ?

Според Ленин руските казаци трябва да са отделно от Донбас и Запорожие - там са украински казаци!   Значи католическият Запад и Миро са реални  Ленинисти.   Същински смешници - като евреина Зельо...  Казаците се обединяват и не им е нужно ничие съгласие.  Руснаци са. 

преди 9 минути, attj написа:

Според Ленин руските казаци трябва да са отделно от Донбас и Запорожие - там са украински казаци!   Значи католическият Запад и Миро са реални  Ленинисти.   Същински смешници - като евреина Зельо...  Казаците се обединяват и не им е нужно ничие съгласие.  Руснаци са. 

До февруари 2014 г не бяха ли ? :giggle1:

И защо до 2014 г ,пардон, защо дори след рашисткото нахлуване и цепне на територии, рашистките войски нямаха никаква подкрепа от местните за спеаратизъм ??

От 2014 г те питам защо местните не искат  и ти цитирам стотици пъти как рашистките военни се оплакват че нямат доброволци от "донецките шахтьори", ти отговор нямаш :) 

А за Ленин не ми се коментират стари простотии  дето той създал Украйна, електрификацията, азбуката, бла бла бла :) 

на 13.09.2024 г. в 0:02, ivottoshev написа:

Само олигофрен би спорил със снимка и би твърдял че това което се вижда на нея... не е това което се вижда на нея :)

Само олигофрен би повтарял стари опровергани фейкове като теб.

Ама ти си знаеш... :getout:

преди 14 минути, miro20 написа:

До февруари 2014 г не бяха ли ? :giggle1:

Как се представяте Украйна без донски и запорожски казаци?   Майданът всичко видоизменя.    Продажните хохли нямат инстинкт за самосъхранение и извършват нещо като ритуално самоубийство за и заради НАТО.    Преди векове  е било заради Кралство Полша и казаците просто са ги клали -  примитивно със саби.    Сега историите се преповтарят.   Казаците могат да избият всички бандеровски хохли.  Просто са повече на брой.    А НАТО се страхуват да се намесят.  Техният инстинкт за самосъхранение си работи.

преди 1 минута, attj написа:

Как се представяте Украйна без донски и запорожски казаци?   Майданът всичко видоизменя.   

Ама само рашистите си фантазирате някакви такива простотии.

До 2014 г как си живееха ? Така ще си живеят и ако нямаше рашистка война.

Защо слагаш Майдана в Киев с войната и Донбас отново идея си нямам. Виж къде е Киев, виж къде е Донбас и Крим

Ще ти припомня нещо многопростичко , което го има във всяка демокрация

- Майдан и Анти-Майдан ще има винаги във всяка демокрация. Това са протести и контрапротести които  и в България са почти редовни и често се случвало и оставки и предсрочни избори , напоследък най вече предсрочни ... и т.н. и т.н..

Това по никакъв начин не дава картбланш на чужда държава да нахлува и да отцепва с война  земи ! Абсолютно никакво право !

преди 5 минути, attj написа:

Казаците могат да избият всички бандеровси хохли

Защо някой трябва да избива други ??

Немцов е прав... Всички като путлю сте "псхически болни хора "

преди 40 минути, attj написа:

Според Ленин руските казаци ...

Какви руски казаци сънуващи???

Има Донски и Запорожки (Кубански) казаци. 

току-що, jhoro написа:

Какви руски казаци сънуващи???

Има Донски и Запорожки (Кубански) казаци. 

Има още волжски и уралски.  Ама Миро не знае. Всички казаци са руснаци.

преди 10 минути, attj написа:

Майданът е за и заради НАТО.  Продажниците се самоубиват.     

Караш ме да се повтарям. - Всичко това за-против-протести, смяна на правителства, "самоубиване" или каквото и да е и т.н. не дава абсолютно никакво право чужда държава да нахлува с война и да цепи територии.

преди 2 минути, attj написа:

Има още волжски и уралски.  Ама Миро не знае. Всички казаци са руснаци.

ъхъ... и РФ граници няма, бе казал вашия фюрер.... :getout:

Наистина ли не се осъзнавате как повтаряте всичката нацистка реторика от ВСВ ??

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Миро не схваща и бавно загрява - невъзможно е казаци да бъдат насила бандеризирани и водени в НАТО.   Те избират обединението си в Русия.    И понеже са руснаци -съвсем не им е нужно решение на съвета за сигурност при ООН.  Там Русия е с право на вето.   Тук не се касае за нещо като споровете за Сърбия и Косово...   Време е НАТО да се прибира в черупката си.  

преди 14 минути, attj написа:

Миро не схваща и бавно загрява

Виж по горе че да не повтарям отново НЕмцов какво е казал . :hush:

преди 7 минути, miro20 написа:

Виж по горе че да не повтарям отново НЕмцов какво е казал . :hush:

Не се разсейвай и преуморявай  ненужно.    Важно е единствено самоопределението на референдумите на казаците.   Никой дори не се интересува дали католиците ги признават.   В БРИКС ги приемат.  Други мнения не са необходими.

преди 52 минути, attj написа:

Важно е единствено самоопределението на референдумите на казаците.

Да, на референдума '91 г казаха че не искат да са в състава на РФ. Донбас с над 80% , Крим с над 50%

А след рашистката окупация, военния ви министър не може да намери дузина доброволци от 4.5  млн население. Това е истинския тест кой къде иска или не иска :)

преди 18 минути, miro20 написа:

Да, на референдума '91 г казаха че не искат да са в състава на РФ. Донбас с над 80% , Крим с над 50%

НАТО помагат на хохлите да умират -вместо още един международен референдум да им спретнат...    

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.