Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

преди 10 минути, ivottoshev написа:

Е как кой? Тея от сайта заедно със соросоидните им господари и куклите им на конци като Лоботомиро20 (познат още като АНТИБЪЛГАРИНА)

https://www.ploshtadslaveikov.com/mon-ne-e-obsazhdana-otmyana-na-az-sam-balgarche-v-uchebnata-programa/

Пп. Май и при двете страни нещата са ... „цветни, като дъгата - черно и бяло“ - според думите на далтониста!

• Отговори 14,1k
  • Прегледи 726,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

преди 4 минути, jhoro написа:

https://www.ploshtadslaveikov.com/mon-ne-e-obsazhdana-otmyana-na-az-sam-balgarche-v-uchebnata-programa/

Пп. Май и при двете страни нещата са ... „цветни, като дъгата - черно и бяло“ - според думите на далтониста!

Не знаех че във форума си имаме толкова силна конкуренция на оФцата :speak:

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Не знаех че във форума си имаме толкова силна конкуренция на оФцата :speak:

Това какво беше?

преди 7 минути, jhoro написа:

Това какво беше?

Ти не питаше ли кой иска да забрани "Аз съм българче"? Е, аз ти казах кой точно... а ти ме пращаш да чета изявление на МОН.

Това че МОН не са обсъждали такова нещо, какво общо има с фактът че едни определени антибългарски кръгове (чийто представител тук е Лоботомиро20) се опитват да лансират тази идея?

току-що, ivottoshev написа:

Ти не питаше ли кой иска да забрани "Аз съм българче"? Е, аз ти казах кой точно... а ти ме пращаш да чета изявление на МОН.

Това че МОН не са обсъждали такова нещо, какво общо има с фактът че едни определени антибългарски кръгове (чийто представител тук е Лоботомиро20) се опитват да лансират тази идея?

После говорех, че изключвате (и двата лагера) вариантите между забрана и задължително изучаване!

Лично на мен не ми пука - „Аз съм ... не съм българче“! Учил съм го, но помня само първия куплет. Даже не съм сигурен, дали е точно.

Не е ли налудничаво всичко свързано с Майдана?  Бандеровските хохли умират за земите на донски и запорожски казаци - без да ги питат дали им се ходи в НАТО.   Та това си е реално самоубийство.

на 15.09.2024 г. в 20:37, ivottoshev написа:

Е как кой? Тея от сайта заедно със соросоидните им господари и куклите им на конци като Лоботомиро20 (познат още като АНТИБЪЛГАРИНА)

на 15.09.2024 г. в 20:48, jhoro написа:

НА осрания фейкомет тошефффф му е отговорено мноооого отдавна и мнооогократно :

За всички останали това са отдавна опровергани фейкове :)

https://btvnovinite.bg/predavania/120-minuti/az-sam-balgarche-zhertva-na-falshivite-novini.html

https://armymedia.bg/2024/01/19/дезинфорадар-аз-съм-българче-и-дез/

Не знам защо все напира да се излага и маца с тези фейкове :) 

Единствения, който продължава да се маца си ти, Мирча.

Тошев ти показа една снимка, която говори повече от хиляда думи, както е казал някой преди време!

:hush:

преди 14 минути, miro20 написа:

Не знам защо все напира да се излага и маца с тези фейкове :) 

За теб всичко, което не ти изнася е фейк, дори и като го виждаш на снимка :wub:

Боли ли :)

преди 22 минути, miro20 написа:

"„Идеята ми беше, че за да се почувстват децата на чужденци приети и пълноценна част от обществото, е добре не само те да се приспособяват към българската култура, което разбира се е нужно, а е желателно и тяхната култура да бъде уважена по някакъв начин“, коментира журналистът Светла Енчева."

След като трябва да се приспособят към българската култура това няма как да се случи без да изучават Аз съм българче. А предложението за това дойде от същата тази г-жа Енчева. Няма никаква пропаганда, на която стихотворението е станало жертва. има думи на една госпожа, които си противоречат.

преди 14 минути, maxthon написа:

Ама ти си чел линковете на Мирчолина с безмислените опити да се замаже гафа?!?

Сравнително нов си още тук, но ще свикнеш че от това няма смисъл. Историята на форума не познава пост на Лоботомиро, който да не е фейк пропаганда, а ако се случи да се обърка и някой го хване на тясно, тогава следва "тези думи не са мои" или пък линковете мистериозно изчезват от постовете му :getout:

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Ама ти си чел линковете на Мирчолина с безмислените опити да се замаже гафа?!?

Трябва да се показва всеки път когато не е прав. И това му е забавното на него. Винаги се връща за още.

преди 23 часа, M.Николов написа:

Единствения, който продължава да се маца си ти, Мирча.

Тошев ти показа една снимка, която говори повече от хиляда думи, както е казал някой преди време!

Тролската рашистка антибългарска групичка се подкрепяте, няма спор.

Само че фейковете ви са си фейкове :

https://btvnovinite.bg/predavania/120-minuti/az-sam-balgarche-zhertva-na-falshivite-novini.html

https://armymedia.bg/2024/01/19/дезинфорадар-аз-съм-българче-и-дез/

преди 22 часа, maxthon написа:

Трябва да се показва всеки път когато не е прав. И това му е забавното на него. Винаги се връща за още.

Трябва всеки път да ви се опровергават фейковете и спекулациите .

Ти като рашистка петербургска тролка това ти е работата, за това губиш копейки . пардон, центове... :) 

преди 23 часа, ivottoshev написа:

За теб всичко, което не ти изнася е фейк, дори и като го виждаш на снимка :wub:

Боли ли :)

КАкво да боли :)  Всеки път пищите на умряло като ви се наврат опровержения на малоумните лъжи :)  

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.