Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

преди 2 часа, miro20 написа:

Само олигофрен би повтарял стари опровергани фейкове като теб.

Няма как да опровергаеш снимка, г-н Вечно Насраний. На нея или се вижда нещо, или не се вижда.

Не съм се и съмнявал че ще има опити да се замаже гафа, но от колкото и дерета да носиш вода, не можеш да промениш снимката :giggle1:

• Отговори 14,1k
  • Прегледи 726,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

преди 41 минути, miro20 написа:

Да, на референдума '91 г казаха че не искат да са в състава на РФ. Донбас с над 80% , Крим с над 50%

Да, на изборите у нас през 1990г, повечето хора гласуваха за БСП. Това означава ли че ние завинаги трябваше да останем под управление на комунистите? 

И ти от кога започна да вярваш на референдуми? Защо беше против евентуален референдум за Моча? Защо си против референдума за еврото?

Миро е като Реджеп - ама и още  не си е намерил украинка от Черноморск!?  

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Няма как да опровергаеш снимка, г-н Вечно Насраний. На нея или се вижда нещо, или не се вижда.

Не съм се и съмнявал че ще има опити да се замаже гафа, но от колкото и дерета да носиш вода, не можеш да промениш снимката :giggle1:

Само ти се бориш с някакви снимки .

За всички останали това са отдавна опровергани фейкове :)

https://btvnovinite.bg/predavania/120-minuti/az-sam-balgarche-zhertva-na-falshivite-novini.html

https://armymedia.bg/2024/01/19/дезинфорадар-аз-съм-българче-и-дез/

Шизофрения ли... абсистенция ли ..  мазохизъм ли .. какво е това твоето неистово желание всеки път да се мацаш с фейкове, аз наистина не разбирам :)

преди 3 часа, ivottoshev написа:
преди 4 часа, miro20 написа:

Да, на референдума '91 г казаха че не искат да са в състава на РФ. Донбас с над 80% , Крим с над 50%

Да, на изборите у нас през 1990г, повечето хора гласуваха за БСП. Това означава ли че ние завинаги трябваше да останем под управление на комунистите? 

И ти от кога започна да вярваш на референдуми? Защо беше против евентуален референдум за Моча? Защо си против референдума за еврото?

Пак наивни сравнения.

Говорим за държавно самоопределение, а не за гласувания на избори за партии.

В Украйна също имаше и има постоянно всякакви избори, смениха си и президент , и Рада, и премиер и какво ли не.

Това не е въпрос на промяна на държавни граници, ОСВЕН че в случая с Украйна говорим за класическа завоевателна война, без никаква подкрепа от местните, което го казвам не аз, а рашистките ви военни командири :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 4 минути, miro20 написа:

Само ти се бориш с някакви снимки .

Там е работата че със снимката не можеш да се пребориш, колкото и да се опитваш да носиш от девет дерета вода :giggle1:

преди 2 минути, miro20 написа:

Шизофрения ли... абсистенция ли ..  мазохизъм ли ..

Все още повтаряш кухите опорки на една жена, което си противоречи. Няма как първо да казва, че мигрантите няма нужда да изучават Аз съм българче и след това напълно обратното и трябва да имат досег до нашата култура.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Там е работата че със снимката не можеш да се пребориш, колкото и да се опитваш да носиш от девет дерета вода :giggle1:

Аз не съм чул някой да повтаря твоя фейк. След като многократно е опроверган

Защо се стараеш самозатапвайки се, аз не рабзирам :)

преди 27 минути, miro20 написа:

Аз не съм чул някой да повтаря твоя фейк. 

Да кажеш за снимка че е фейк... само защото не ти изнася какво се вижда на нея? Това е безценно :giggle1:

---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---

преди 27 минути, miro20 написа:

самозатапвайки се

Я както си хортуваме за самозатапване, да вземеш да ни обясниш този си пост. След като не са нито доброволци, нито наемници, какви ли ще да са тези от интернационалният легион:

на 5.09.2024 г. в 0:20, miro20 написа:

Ми не. - Не е имало нито наемници , нито доброволци в състава на ВСУ...

... И отново да ти припомня че  отданва и съвсем официално си има интернационален легион в Украйна. И никой не го е крил   !

преди 14 минути, ivottoshev написа:

Я както си хортуваме за самозатапване, да вземеш да ни обясниш този си пост. След като не са нито доброволци, нито наемници, какви ли ще да са тези от интернационалният легион:

на 5.09.2024 г. в 0:20, miro20 написа:

Ми не. - Не е имало нито наемници , нито доброволци в състава на ВСУ...

... И отново да ти припомня че  отданва и съвсем официално си има интернационален легион в Украйна. И никой не го е крил   !

Ами ето класически пример как изваждаш конкретнен обстрел и коментара ми към него касаещ конкретна фейсбук лъжа тиражирана от рашистите, з акоято авторката отрича да е казвала  :

Цитат

Впоследствие, за да придаде достоверност на тези твърдения, руската пропаганда започна да разпространява предполагаема екранна снимка на публикация във Фейсбук, за която се твърдеше, че е на Анета Рабушко-Борковска.

Според снимката жената уж написала, че ракетен удар по хотел "Аврора" е ликвидирал полски наемници, един от които тя била познавала лично.

Борковска категорично отрича да е публикувала такова съобщение във Фейсбук.

Ми не. - Не е имало нито наемници , нито доброволци в състава на ВСУ.

:giggle1:

Имаме тотални лъжи от рашадезинформбюро , оправдаващи терористичните си удари и геноцид срещу Уркайна.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 4 минути, miro20 написа:

Това го разбрахме, ама не разбрахме какви са тогава тея от интернационалният легион, Самозатапчо :laughing5:

току-що, ivottoshev написа:
преди 5 минути, miro20 написа:

Това го разбрахме, ама не разбрахме какви са тогава тея от интернационалният легион, Самозатапчо :laughing5:

Ама ти и български ли не разбираш  ???

Говорех конкретно за лъжата на рашистите които  се хвалели че унищожили полски наемници и доброволци

И казвам - не , такива въобще е нямало !

Защото се позовават на някаква от фейсбук , която отрича въобще да е писала такова.

До кога ще се гърчиш и лъжеш фейкомет ?  Разбирам че изпитваш неистова краста да лъжеш и да се заяждаш, да вадиш думи от контекста, да изрязваш постове, ама това е болестно състояние твоето бре !

Вземай мерки, пий си хапчетата... не е добре работата :) 

:) 

преди 10 минути, miro20 написа:

Ама ти и български ли не разбираш  ???

Говорех конкретно за лъжата на рашистите които  се хвалели че унищожили полски наемници и доброволци

И казвам - не , такива въобще е нямало !

Защото се позовават на някаква от фейсбук , която отрича въобще да е писала такова.

До кога ще се гърчиш и лъжеш фейкомет ?  Разбирам че изпитваш неистова краста да лъжеш и да се заяждаш, да вадиш думи от контекста, да изрязваш постове, ама това е болестно състояние твоето бре !

Вземай мерки, пий си хапчетата... не е добре работата :) 

Дал съм линк към поста ти. Всеки може да види как си се окъкал :giggle1:

преди 10 часа, miro20 написа:

Колко пъти трябва ти се обяснява, че референдума от 91г. е за съвсем друго нещо?

За неуки и невежи, като теб РФ и СССР може и да са едно и също, но в действителност са две различни неща!

:hush:

преди 9 часа, ivottoshev написа:

Да кажеш за снимка че е фейк... само защото не ти изнася какво се вижда на нея? Това е безценно :giggle1:

По принцип (не ми се търсят конкреттиге картинки) -

Ти за КОЛАЖ - ЧУВАЛ ЛИ СИ? А за ФОТОМОНТАЖ?

AI отдавна прави фейк клипове с какви ли не измислени "новини" 

преди 1 час, jhoro написа:

Ти за КОЛАЖ - ЧУВАЛ ЛИ СИ? А за ФОТОМОНТАЖ?

AI отдавна прави фейк клипове с какви ли не измислени "новини" 

Лоботомиро20 не оспорва автентичността на снимката. Просто не му се иска да пише това, което пише на нея и за това носи от девет дерета вода за да я ''опровергае'' 😁               Ето я снимката:image.png.d39ed74543e846c65839341cbf5b8d3e.png

преди 15 минути, ivottoshev написа:

Ето я снимката:

image.png.d39ed74543e846c65839341cbf5b8d3e.png

И какво общо има Вазов - с днешните мигранти и бежанци?

Колкото до изучавания материал - най-сигурният начин, да НЕ направя нещо, е - да ми се каже ДЛЪЖЕН СИ!

преди 2 часа, jhoro написа:

И какво общо има Вазов - с днешните мигранти и бежанци?

Колкото до изучавания материал - най-сигурният начин, да НЕ направя нещо, е - да ми се каже ДЛЪЖЕН СИ!

Проблемът му е че заради работата в Тролската централа, често му се налага да дава линкове от този антибългарски соросоиден сайт, в който както се вижда на снимката пише че трябва да махнем ''Аз съм българче'' за да можем да приобщим децата на мигрантите. Яд го е че покрай сайта лъсва и неговата антибългарска продажна душица.

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Проблемът му е че заради работата в Тролската централа, често му се налага да дава линкове от този антибългарски соросоиден сайт, в който както се вижда на снимката пише че трябва да махнем ''Аз съм българче'' за да можем да приобщим децата на мигрантите. Яд го е че покрай сайта лъсва и неговата антибългарска продажна душица.

Като стане дума за това стихотворение - сещам се за Вежди Рашидав. Като министър беше в някаква телевизия и се коментираше, че много деца не знаят стихотворението. Водещия попита:
- А Вие г-н Рашидов - знаете ли го и можете ли да го кажете?
А оня отговаря:
- Абе ... аз мога да го кажа, ама ... никой няма да повярва!

Отделно - изучаване за обща култура е едно, задължително наизустяване - съвсем друго.
За информация може да се изучават и Корана, Талмуда, че и Майн Кампф.

преди 1 час, M.Николов написа:

Няма ли да спреш да се излагаш?

"Аз съм българче" трябвало да се изучава за обща култура!

:speak:

Ами, учете си го де - кой ви спира?

Ма що карате и другите? Особено временно пребиваващите.

преди 22 минути, jhoro написа:

Ами, учете си го де - кой ви спира?

Е как кой? Тея от сайта заедно със соросоидните им господари и куклите им на конци като Лоботомиро20 (познат още като АНТИБЪЛГАРИНА)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.