Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Игра: Обичаш или не ... това е въпросът? :)

Featured Replies

Не...

Обича ли джаз?

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 73,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Аз обичам да купувам елха... Украсява я Кибритената Клечица... Седи и ги гледа и ги реди и ги пренарежда и си пуска Дядо Мразъ да и пее... Като дете е в такива моменти... Елхата я зимам само за да я г

• приемам го като самозащита имаше една приказка нз на кой беше ако наградиш враговете си  с добро с какво ще наградиш приятелите си  обичате ли да  майсторите 

• Много! Дори и да не са исторически достоверни...   Обича ли да дига патърдия?  

Публикувани изображения

• Автор

Не

Обича ли ледените пързалки?

да

Обичаш ли класическа музика- да слушаш концерти с цигулки, контрабаси, валдхорни, флейти...

обичам класическа музика, но най-вече си въртя няколко оперни арии, които обожавам

Следващият може ли да се пързаля на кънки?

Не.

обича зимни спортове?

обичам да ги гледам, иначе обичам лятото :D

Обичаш ли компютърни игри?

малко се отдалечих във времето или от възрастта, но може да се каже, че обичам :)

Обичаш ли да гледаш синхоронно плуване?

Краищник, откършен от топъл, дъхав, селски, бял хлебец, с онази нежно розова и хрупкава коричка... Намазан с домашно, краве масълце и отгоре с лютеница и сиренце... Йо-хо-хо и чаша топло мляко... Смятай, че не мош ме дигна от масата при такава гощавка...

Обича да се доказва - всяка цена?

Не. И то отдавна не е така. Точно скоро си мислех - като наблюдавах/м колежката, колко са й важни лайковете във ФБ- и, ама защо имам само трийсе лайка ...Доказването знам, че е по-сериозна и "тъмна бира", но казано и перефразирано, учила съм каквото съм учила, излъгал се някой да ми направи дете, работя на някакво място, където нищо ще "раста" в кариерата, нито ми дреме дали някой е доволен как си върша работата ...

Обичаш ли да изпълняваш нареждания?

преди 21 минути, Maleficient написа:

Не. И то отдавна не е така. Точно скоро си мислех - като наблюдавах/м колежката, колко са й важни лайковете във ФБ- и, ама защо имам само трийсе лайка ...Доказването знам, че е по-сериозна и "тъмна бира", но казано и перефразирано, учила съм каквото съм учила, излъгал се някой да ми направи дете, работя на някакво място, където нищо ще "раста" в кариерата, нито ми дреме дали някой е доволен как си върша работата ...

Обичаш ли да изпълняваш нареждания?

Да си призная, много ми е тежко! Трябва този дето ми ги дава да е голям авторитет пред мен и да му имам уважението много, за да мине този номер. Най-добре работя когато нещата произлизат от моментните нужди и стават по взаимно съгласие.

Обича да спуска команди?

зависи от авторитета и респекта ми към командващия и адекватността на командите му

че много станаха командващите, които си вярват, а всъщност будят само саркастична усмивка...

Следващият обича ли дългите празници и почивни дни?

Трябва да уточним какво е да те командват !

Ако командващият има основания - ДА ! На това се крепи йерархията , организацията , управлението на всяка система....

Иначе обичам да се забавлявам с "командващи" всякакви.....! :lol6:

Ами на обратно тогава - обичаш ли да не те командват ?

преди 15 минути, Merryl написа:

.....Следващият обича ли дългите празници и почивни дни?

Превърни работата си в любимо занимание и ще живееш във вечен празник и почивка !

В този смисъл обичам Живота !

Да, обичам да не ме командват, но обичам и аз да не командвам.

Обичаш ли да посещаваш зоологическа градина?

ДА!
Обичаш ли да посещаваш терариума в природо-научния музей?

Всякакви терариуми обичам да посещавам. Последния път обаче имаш чувството, че мадагаскарските хлебарки са повече от влечугите. Май са загубили контрол върху популацията им природонаучнистите...

Обича ли свинско с прясно зеле?

обичам

и само прясно зеле с ориз също обичам

и кисело зеле с червен пипер и зехтин също обичам... :D

не, че питаш, ама да си кажа... :clown::D

Обичаш ли сам да си приготвяш храната?

тц... много от тези твои шоколади опитвах - дето с чили, уасаби и туйцък-онуйцък, ама ми стояха в хладилника по един месец...

Обичаш ли колективни партита и работни кОпони?

не особено

Обичаш ли друг/а/и да се върти около теб и да те обслужва- сервира, отсервира

Не

Обичаш ли боровинки?

обичам, особено боровинки върху мелба

това най-много ме впечатли първия път на пазара във Велинград - през два метра продавачи на боровинки в пластмасови кофи :D

Обичаш ли мелба?

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.