Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Игра: Обичаш или не ... това е въпросът? :)

Featured Replies

да, обичам и въобще да разсмивам хората

Обичаш ли сладко от ананас

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 71,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Аз обичам да купувам елха... Украсява я Кибритената Клечица... Седи и ги гледа и ги реди и ги пренарежда и си пуска Дядо Мразъ да и пее... Като дете е в такива моменти... Елхата я зимам само за да я г

• приемам го като самозащита имаше една приказка нз на кой беше ако наградиш враговете си  с добро с какво ще наградиш приятелите си  обичате ли да  майсторите 

• Много! Дори и да не са исторически достоверни...   Обича ли да дига патърдия?  

Публикувани изображения

Сладко от ананас, не помня да съм ял... Но както казах преди малко, обичам ананас, сочен, зрял, сладък... Не преминавал през термична обработка...

Обича да киха...

на младини обичах, но мнооооооого отдавна НЕ съм играла и отговорът ми е по-скоро Не. Обичам да чета книги вместо това.

Обича ли китайски манджи?

Зависи кои по-точно дарове... Миди обичам много... Скариди... Раци... Рапани... Риба... Тоже... Октоподи, сепии, калмари, предпочитам да не вкусвам...

Обича топли дрехи...

обичам, ама не обичам зимата и навличането...

Обичаш ли да слушаш музика със слушалки, докато се разхождаш?                      

не. Преди време имах доста стресиращо преживяване, когато бях със слушалки и за малко не ме отнесе един засилен мерцедес. Когато съм навън искам да мога да отреагирам ... достатъчно ми е да се разхождам някъде без много хора.

Обичаш ли да шофираш?

харесваше ми, докато го правех, но отдавна не го правя

Обичаш ли печена тиква?

преди 8 часа, Merryl написа:

харесваше ми, докато го правех, но отдавна не го правя

Обичаш ли печена тиква?

преди 7 часа, Maleficient написа:

не особено

Обичаш ли геврек със сусам

Да!

Обичаааа, да си почива...

може да се каже, да. Понякога си се дразня на глупостите, които съм вършила, но си се обичам и такава несъвършена

обича повече животните, отколкото хората?

НЕ ! Веднъж един зъл петел ме подони, когато бях дете, бягах до една ограда, настигна ме и ме глъвна по крака. 

Обичаш да пътуваш с влак? (ако е хубав влак)

Обичам! Просторно и комфортно е... Може човек да стане и да се разходи... Може спокойно да иде да се освежи... Или разтовари... Да подиша чист въздух... Да поседи и да помълчи във вагон ресторанта или просто да си побъбри с останалите пътници... Красота...

Обича да реди джигсоу пъзели...

леко ми е изнервящо за занимание, а и отдавна не съм го правила, така че май НЕ

Обича ли вишновка или такъв род питиета-ликьорести

• 2 седмици по-късно...

да, обичам и правя и ми се получава страхотна

само дето тази година пропуснах, ама това са подробности

Обича ли да се качва на скоростни влакчета?

ами, не съм се качвала, но веднъж в един Аквапарк с детето се спускахме ... абе, много пищях, после пищялките ми трепереха, но ми хареса

Обича ли чай от липа?

преди 20 часа, Merryl написа:

...

Обича ли да се качва на скоростни влакчета?

Преди около 6 години отиваме с Кибритената Клечица да водим Мечолини на Дисниленд... Ма преди да тръгнем, Мечолини се пофалил на сички... И кой откъдето ме види вика - Да идете на Спейс Маунтин... - Идете на Спейс Маунтин... - Да не пропуснете Спейс Маунтин... - На всяка цена - Спейс Маунтин... - Спейс Маунтин - Спейс Маунтин... Та занасяме се на Дисниленда и накъдето и да се завъртиш влакчета (тук им викат ролър-костъри)... Качих се няколко пъти и ас на тес костъри... Ми... Нищо особено... Влакчета... Ма от де да подозирам, че те са направени като за деца... Корабчета... Лотки... Подводници... Карибски Пирати... Блу Баю... Сичките водни атракции минахме... И най-накрая се добираме до Спейс Маунтин... А там ини опашки... Ум да ти зайде... Ма хората кат са казали, изпуска и се такова шоу... Най-накрая опашката свърши и ние се оказахме пред едни вагонетки... Сядаме ас и Мечолини на предната седалка, на предната вагонетка... Сяда зад нас и Кибритената Клечица, ма тя самичка... Казха ни да си сложим предпазните устройства (във вид на железни тръби, дето те защипват милостиво, от предната страна малко над гъзната сгъвка, да те държат седнал и да не мош да се изсипеш от седалката)... Опитах се ас, ама тя направена като за маломерни, не можа да ми мине над коленете... Та си рекох, че няма да я слагам... Ей тъй, гушнах Мечолини по-добре, хванах се за тръбата и влакчето тръгна... В началото бавно и полека и изведнъш кат хукна тфа ми ти влакче... В една хапсилютна тъмнота... Фучи на доле и се върти по разни лупинги и центрафюги... Вятъра свири ф ушите... Ората пищят... Ас с ням ужас седя и си викам, че ся ако падна, ше падна с Меччолини... Некфи ламбички светкат ф тъмното да изобразяват звездички... А на мен ми се повдига... И хем знам, че центробежната сила ме държи и нема а се мръдна, хем си се насирам от срах... И тамам си мислех, че нема накъде повече и айде нова черна дупка ни засмука... Чуувам, ас че Кибритената Клечица реве, Мечолини само се гушка по-здраво... А аз го стискам с едната ръка, а с другата си придържам шапката и очилата, с третата се държа за тръбата, с другата се галя по главата и се успокоявам... И изведнъж като, че престъпихме хоризонта на събитийност, щото нещо светна ногуу ярко и вагонетката зе да спира... Снимали ни ни били молявити се... Кат спряхме, аз се попипах отпред, отзад, огледах и Мечолини... Начи ф тази фъртуна, човек от срах не смее да оцапа и гащите даже... Оцеляхме де... Ма от тогас си имам едно наум, за хорските препоръки и за влакчетата... А за децките атракциони следвам ново железно правило... Избягвам ги на всяка цена!

преди 19 часа, Maleficient написа:

...

Обича ли чай от липа?

Студен... Ароматен... Без захар... На тънка струйка... Обожавам...

Обича ли да хапва круши?

Обича

Обича страшни истории

Обича

Обича сладко чили

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.