Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Относно новата визия на сайта

Featured Replies

Това се отнася за пусналия темата а не за теб . Поне така си мисля де :) То ще е голям кашмер това да важи за потребители със регистрации от няколко години.

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 102k
  • Създадено
  • Последен отговор

Това се отнася за пусналия темата а не за теб . Поне така си мисля де :) 

Ами не, грешиш.  Пусналият темата също е прескочил ограничението, има 19 поста.

Ами не, грешиш.  Пусналият темата също е прескочил ограничението, има 19 поста.

Причината е че темата в е раздела за чистене на вируси. А там всички постове се утвърждават

как се измерва времето?

Correct_Time.jpg

С бутона Подреди по хронология

С бутона Подреди по хронология

Този отговор ... ами писал си го в 6 сутринта и - или не си се събудил, или не си лягал (още по-зле за теб).

Въпроса беше, не как да си подреди постовете, а защо на едното място пише, че Trichcephalus е поствал преди 26 мин, а на цитата - преди 34 ???

Ами най-вероятно заради сортировката по рейтинг.

Ами най-вероятно заради сортировката по рейтинг.

Ето, ще те цитирам (само за проба де) - виж колко минути са на твоя пост и колко - в цитата (моя пост)

Хм, да. по-скоро виж моя пост и цитата на моя пост...

Прав си, наистина има нещо сбъркано.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

И понеже си говорим за сортиране - имам предложение:
При регистрация да има И въпрос - "Кой номер обувки носите?", а после в темите - бутон "Сортирай по размера на обувките на постващия".
Щото - едно е да се дрънкаш с някой, дето носи № 39, а съвсем друго - с № 40 и последен (на тоя не само крачето ще му е големичко).

А какво ли би било при разговор с носещи №№ 35 и 46

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

От къде виждате номерата на отговорите ? Също пак сложиха някакво ограничение за публикуване на отговор. Не мога да си допълния отговора ако съм пропуснал нещо.

От къде виждате номерата на отговорите ? Също пак сложиха някакво ограничение за публикуване на отговор. Не мога да си допълния отговора ако съм пропуснал нещо.

Номера - не се виждат.

За ограничение - нещо при теб е, аз мога да си редактирам пост от преди няколко дни даже.

Не за редактиране, а за постване. Свикнал съм като забравя нещо, да го напиша като нов пости да ми го слее.

Не за редактиране, а за постване. Свикнал съм като забравя нещо, да го напиша като нов пости да ми го слее.

Аааа, това да - има време, не знам колко. Ще трябва сам да си го "сливаш"

Нямам абсолютно никакви проблеми и неудобства с настоящата версия на форума.

Как били подредени мненията, къде им били номерата, какво разстояние имало между редовете, дали аватара бил кръгъл или квадратен (?!?) - ако това са съществени неща здраве му кажи.

Между другото - при мен сливането на последователни постове си работи.

Сливане - Да пробваме и в тази тема ...

Редактирано от Ken
правописни грешки (преглед на промените)

Дай да пробваме.

Сливане.

Хм.... В другите теми имах някакъв лимит.

• Администратор

Дай да пробваме.

Сливане.

Хм.... В другите теми имах някакъв лимит.

Сливането се изключва автоматично, ако са минали 30 минути от поста ви и/или вече има добавен нов отговор след вашия.

Сливането се изключва автоматично, ако са минали 30 минути от поста ви и/или вече има добавен нов отговор след вашия.

Не, това стана като написах един пост в една тема, после в интервал от 10 секунди исках да пусна в друга. Тогава ми изписа да изчакам 20 или 30 секунди.

`Начи визията г/д я нагласихте. Има още за пипане, но наблегнете поне за близките седмици на функционалността, аман. Не мога да  се логна нормално през фейса, за да пиша коментари под новините на главната страница, като потребителя с името ми, с което съм регистририран във форума. По-горе колега писа подобен коментар за невъзможност да пише коментари в "Ревюта". Пак по тази причина. Самият аз, преди доста страници в тази тема, бях писал по въпроса. А става въпрос за основна функция...нормално логване, не за кефове някакви.

• Администратор

`Начи визията г/д я нагласихте. Има още за пипане, но наблегнете поне за близките седмици на функционалността, аман. Не мога да  се логна нормално през фейса, за да пиша коментари под новините на главната страница, като потребителя с името ми, с което съм регистририран във форума. По-горе колега писа подобен коментар за невъзможност да пише коментари в "Ревюта". Пак по тази причина. Самият аз, преди доста страници в тази тема, бях писал по въпроса. А става въпрос за основна функция...нормално логване, не за кефове някакви.

По проблема с логването се работи в последните дни. Скоро и това ще бъде оправено. И ще ви разпознава навсякъде независимо от къде сте се логнали в сайта или във форума.

Не, това стана като написах един пост в една тема, после в интервал от 10 секунди исках да пусна в друга. Тогава ми изписа да изчакам 20 или 30 секунди.

Това, което си написал - каква връзка има със сливанията? Осван това - два поста, през 10 секунди - ми ти си голям бързак, 'начи.

От една тема отидох в темата за дума от 2 последни букви...

По проблема с логването се работи в последните дни. Скоро и това ще бъде оправено. И ще ви разпознава навсякъде независимо от къде сте се логнали в сайта или във форума.

Аз лично не помня откога не съм се логвал - в смисъл през формата "user name" + "pass". Откъдето и да влизам, и от каквото и устройство - все ме разпознава.

Чат-пат при влизане помни някоя стара страница и ми дава "... Page not found..." или нещо подобно, ама това е дреболия.

От една тема отидох в темата за дума от 2 последни букви...

аз не разбрах - ти искаш някой да "върви" подире ти, из темите и да ти "събира" постовете ли???

ps. виж в случая как ми смеси / сля мненията

Редактирано от jhoro (преглед на промените)

защо не излизат клипчетата от vbox7

:(

Нямам абсолютно никакви проблеми и неудобства с настоящата версия на форума.

Как били подредени мненията, къде им били номерата, какво разстояние имало между редовете, дали аватара бил кръгъл или квадратен (?!?) - ако това са съществени неща здраве му кажи.

Доста съмнителен пост, като се има предвид как все се правиш на всезнайко и взе изнамираш кусури. :cool:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.