Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Относно новата визия на сайта

Featured Replies

Виждам това в опциите:

Настройки на известията

За какво желаете да ви известяваме?
  • Получаване на новини, промени и промоции
    Активирайки тази опция ще получавате новини относно промени и новости. Можете да се отпишете по всяко време след това.
  • Автоматично следване на съдържание
    • Автоматично следвай новодобавено от мен съдържание
    • Автоматично следвай съдържание в което съм отговарял(а)
  • Метод на известяване за неща, които следвате
    • Известие, когато се публикува ново съдържание
    • Един имейл на ден съдържащ всичко ново от деня
    • Един имейл на седмица съдържащ всичко ново от седмицата
  • Покажи ми изскачащ прозорец, когато получа ново лично съобщение

А по-надолу няма ли още неща?

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 102k
  • Създадено
  • Последен отговор

Немо, не - копирах цялата страница с опции за известия.

Калине.... не станахме ли много социални зад компютрите ?

Може би е бъг, вярвам че скоро ще го настроят

• Администратор

През какво устройство отваряш форума да проверя, Иначе на десктоп машина виж какво виждам аз през твоя юзър, там са си опциите:

screenshot-www.kaldata.com_2015-10-05_08

Да, на десктоп се виждат, на таблет не!

• Администратор

Да, на десктоп се виждат, на таблет не!

Ок това беше важно, ще проверим и ще го оправим. Мерси за доклада

Привет, 

Имам въпрос как да си премахна Гугъл логина с който до сега влизах във форума. Старата ми регистрация Prostoaz ще помоля да бъде заличена.

Освен това искам да попитам кога ще  работи логина на основната страница на Калдейта. Благодаря предварително

Да питам и аз, имате ли планове да може да се настройва подредбата рейтинг/дата?

Да питам и аз, имате ли планове да може да се настройва подредбата рейтинг/дата?

Горе в дясно в темата има бутон за тази цел

Горе в дясно в темата има бутон за тази цел

То нека да има бутони, но на мен лично ми е малко досадно във всяка тема да трябва да щракна "Сортирай по дата", доста други хора изразиха същото мнение (предполагам това има предвид rostislaf сега).

Редактирано от killchain (преглед на промените)

Въпроса ми е дали тази настройка ще може да е постоянна, а не за всяка тема поотделно да натискам бутона "Сортирай по дата".

Има ли начин да задам настройка така, че при отваряне на тема да виждам мненията сортирани по дата вместо по рейтинг?

Има ли начин да задам настройка така, че при отваряне на тема да виждам мненията сортирани по дата вместо по рейтинг?

Защо е нужно да отваряте нова тема при условие че дискусия по този въпрос има в друга тема?

Присъединявам се към последните 2 коментара - тая рейтингова система усложнява хронологията. Да, има бутони, но се губи време за преподредба - не е ли възможно подредбата по време да е по подразбиране, а не обратното, както е към момента?

Защо е нужно да отваряте нова тема при условие че дискусия по този въпрос има в друга тема?

Не знам че има тема дискутираща този въпрос.

Токущо открих един проблем (поне при мен е проблем): ако от главната страница ( https://www.kaldata.com/ ), където съм логнат по всички правила, "цъкна" на "ревюта" и попадам на: https://reviews.kaldata.com/  -  там виждам, че не съм логнат и съответно не мога да напиша коментар в някое ревю (то впрочем не знам дали някога изобщо е можело да се пишат коментари- никога не съм писал, или поне не си спомням) - оттам, ако реша да се логна от "вход" стигам до https://www.kaldata.com/forums/settings/  където вече (естествено) съм логнат, но коментар по статията така и не мога да напиша. Така ли трябва да е или как?

Редактирано от ivankrivodol (преглед на промените)

То нека да има бутони, но на мен лично ми е малко досадно във всяка тема да трябва да щракна "Сортирай по дата" ...

Досадата едно на ръка ... Когато отворя тема, в която не съм влизал скоро и има 2 - 3 страници нови мнения, първо е сортирана "по рейтинг". Ок - кликвам " по дата" - и ме връща на първа стр. на темата. А познай сега - на коя стр. е "първото непрочетено мнение"?

На мен лично изобщо не ми допада.Прекалено  бледо е всичко и ми се напрягат очите при продължително четене.

Би било супер,ако има възможност за връщане на стария облик или поне за смяна на друг скин.:tease2:

E стария облик 1:1 няма как да се върне без връщане до предходната версия на IPB. Според мен също няма да е лошо да има един скин с по-тъмни цветове.

По полезно ще е май да обсъдим Путин и в тая тема,отколкото тая караница стил Алеко 

Редактирано от lindroos1 (преглед на промените)

Първо Готирок той е по стратегиите! Задължително я обявява за грешна.След което подчертава че не е за него  направена а за външни потребители.Набляга че не му е удобно така.Като е такъв стратег тря да е неудобно за много хора! 

Е па то форумните дяволи ако не са по стратегиите, кой да е? :tongue2:

Редактирано от gothicrock (преглед на промените)

как се измерва времето?

Correct_Time.jpg

Елементарно Уотсън - ти за различни часови пояси не си ли чувал? А за пътуване във времето?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.