Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Относно новата визия на сайта

Featured Replies

Нали уж за VIP нямаше да има реклами?

И да подсетя някои, че тази тема не е чат. Той е отгоре по средата.

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 102k
  • Създадено
  • Последен отговор

Когато съм съгласен с Карабойчев го казвам открито! Когато не съм също! Да не почнете пак някои!

To когато нещо е истина и аз съм съгласен! Съгласен съм не само с Карабойчев, но и с доста хора от форума, че си абсолютен психопат.

пп.Не е баш офтопик-свързано е по някакъв начин с това какви хора са обладали форума! Демек - ''Новата визия на сайта''

И аз съм икономист като Карабойчев и също бих се стремял да стане печеливш! За толкова време ако е на загуба аз бих се отказал честно!

Ако имаш пари аз ще подпиша с него!:P

Вие се едно падате от Марс!

И мой да беше форума и е на загуба ще му сменя визията и ще приложа новаторство! Ама като ви питат кое е най-важното след здравето на човек ще кажете парите!

Икономисти като вас двамата форумният дявол ги папка за закуска. :tongue2:

Иначе гледам стратегията пръска по шевовете посещенията в момента:

76 Потребители, 13 Анонимни, 199 Гости

В един любим на господин Карабойчев форум положението в момента е следното:

502 потребителя онлайн. 209 регистрирани и 293 външни

Та въпросът не е откъде падам, а в това, че в момента аз (и не само!) по никакъв начин не мога да използвам форума и да си разцъквам нещата, които са ми интересни. Четири години криво-ляво съм се оправял, обаче сега колкото и желание да имам, не мога. А колкото повече потребителите разцъкват и пишат по темите, толкова това е по-добре за господин Карабойчев. Та ние си пишем тука в тая тема точно по този въпрос, обаче някои хора не щат да вденат за що иде реч. Вместо да си пишем сладко по темичките, пишем тук как новата версия на форума ни пречи да го правим.

Та така, драги ми Алекс! :tongue2:

Редактирано от gothicrock (преглед на промените)

Кога се мисли да се връща VIP абонамента, ако изобщо ще се връща?

Ем аз поне не помня в този форум да е искало обяснение, пък съм дърт форумец...С няколко месеца само по-малък стаж от теб. Имаше обаче дневно ограничение както Алекс, или като там се казва колегата, от 5 харесвания...общо и по само едно на конкретен коментар, за обикновените потребители. 

И обяснения искаше и ограничения имаше и още един куп глупости.

Не съм се мяркал от няколко месеца и сега като погледнах не можах да позная форума, ужас. Гаден цвят, блудкаво, не разбираемо, не функционално.

Що ли влязох!? по добре да го пях пропуснал това обновяване.

Alex&Vanko пак ли си тук, не ти ли бяха затрили профилите?

Ето имаш възможност да участваш в проекта и да ти тежи думата!Разбираш от програмиране и уеб дизаин ли е каквото там!

Ся да видя парите на масата!:P

photo_verybig_67125.jpg

Ти май не вдявяш да те поканя на ресторант и да почнеш да ми даваш акъл и накрая аз да ти платя сметката и ако не те послушам да ми се обидиш!!

В случая не ми плащаш сметката. Нито пък Калин. :P

Виж за да си фактор или трябва да имаш големи знания или да дадеш мангизи! Покажи ти какъв сайт си направил?Акъл всеки дава да!

6869050110_c51c0ef7b4.jpg

Може ли да се направи за улеснение новите пет поста на новите потребители ако вече са одобрени от "колеги" и след това като си рефрешна прозореца с

Ново съдържание

да не се показват в Известия.  Тоест в известия да се показват само неодобрените до тоя момент.

Друг въпрос: Бъг или сме ограничени да редактираме вече имена на теми на нови потребители ако не са според правилата?

Може би аз трябва да ти кажа че света го движат знанията,постиженията и парите!

Спирам да то с тебе не се излиза на глава!

Не е вярно. Света го движи измамата, рекламата. Това за капиталистическия свят де. А колкото си повече зомби, е по-лесно да ти продам iSiktсr на каквато си искам цена. Дори така ще те хипнотизирам и фенизирам, че с дни ще се редиш на опашки, каквито и през социализма не е имало, че да ми купиш "новия" модел.

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Не е вярно. Света го движи измамата, рекламата. Това за капиталистическия свят де. А колкото си повече зомби, е по-лесно да ти продам iSiktсr на каквато си искам цена. Дори така ще те хипнотизирам и фенизирам, че с дни ще се редиш на опашки, каквито и през социализма не е имало, че да ми купиш "новия" модел.

Така е. Дори лошите/продукти услуги могат да бъдат рекламирани по такъв начин, че да изглеждат добри. Един колега от Мултимедия-та ми каза, че не е важно дали си прав, а е важно да убедиш другите хора. Това важи и за висши учебни заведения в чужбина, които българите възхваляваме, че са много по-добри от нашите. People have to get real!

Измина няколко седмици от бъга ,който докладвах като коментар и снимка , че на форума ОПЕРАЦИОННИ СИСТЕМИ няма никакви страници а само въпроси може ли така да не би да е приключил ъпдейта ? гледам не се слагат нови функции . На форума където е онлайн твто темата също няма страници ..

Измина няколко седмици от бъга ,който докладвах като коментар и снимка , че на форума ОПЕРАЦИОННИ СИСТЕМИ няма никакви страници а само въпроси може ли така да не би да е приключил ъпдейта ? гледам не се слагат нови функции . На форума където е онлайн твто темата също няма страници ..

И на мен днес ми направи лошо впечатление това. Отварям си форума, гледам тема "Windows 10 - впечатления, и проблеми" и под самата тема няма нищо. Зачудих се дали темата не се състои само от една страница. Все пак впечатленията не са въпроси, за да важи правилото за темите, в които се задават въпроси. Много е неудобно така.

И на мен днес ми направи лошо впечатление това. Отварям си форума, гледам тема "Windows 10 - впечатления, и проблеми" и под самата тема няма нищо. Зачудих се дали темата не се състои само от една страница. Все пак впечатленията не са въпроси, за да важи правилото за темите, в които се задават въпроси. Много е неудобно така.

Не се притеснявай, той целия форум е пълна шитня след ъпдейта. Просто админите са доста ограничени от към един орган в човешкото тяло(нарича се мозък) затова всичко е на този хал сега.

Още по-жалко е, че вече от около 5 дена (може би) не се вижда нищо да се прави, а въпросите на потребителите са в пълен игнор и ни вест, но кост от администрацията!

Не знам за тях дали това означава, че сайта ще остане на това ниво, но каквото и да е не говори добре!

Още по-жалко е, че вече от около 5 дена (може би) не се вижда нищо да се прави, а въпросите на потребителите са в пълен игнор и ни вест, но кост от администрацията!

Не знам за тях дали това означава, че сайта ще остане на това ниво, но каквото и да е не говори добре!

Дори и да искат, не могат нищо да направят по въпроса - работата е доста прецакана.

Жалкото е, че беше хубаво форумче. :(

Дори и да искат, не могат нищо да направят по въпроса - работата е доста прецакана.

И го казва този, който всичко може да оправя:clown:!?

Както казва един съфорумец тук ''Няма начин да няма начин'' Просто не мога да ги разбера кво им става на тез админи, та не се вземат у ръце.

И го казва този, който всичко може да оправя:clown:!?

Такива са фактите. :P

Ми стиснете си ръцете тогава с Карабойчев и оправи форума!:P

Тука може да оправят нещата само хора, които имат или са имали форум с по 50000 посещения на ден, пък форумният дявол дори блог си няма. :wub:

То тук затуй не вървят нещата, щото сички са прайте на дяволи:devil2:

Ами не съм си губил времето да пиша към 7000 поста, за да приличат сега на шльокавица. :devil2:

Абе, нужно ли е да си бил 20 години в политиката, за да знаеш, че нещо в управлението на България не е наред? Та същото и с форума...

Та...кога викаш ша има избори:rolleyes:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.