Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Относно новата визия на сайта

Featured Replies

Не имитирай,че имаш подпис!:mad::P

ЩО ???

Най ме кефят дървени философи - когато започнат да се палят.

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 102k
  • Създадено
  • Последен отговор

От 15 мин. се опитвам да вляза, но постоянно ми изписва тази грешка. Чак сега можах.....?

346345.png

• Администратор

От 15 мин. се опитвам да вляза, но постоянно ми изписва тази грешка. Чак сега можах.....?

Здравейте приятели,

Във връзка с обновяването на форума е възможно да срещате някои проблеми, като част от него да е на английски език или други. Уверяваме ви работим усилено за отстраняването на всички проблеми и ви благодарим за проявеното търпение. Ако имате проблем с влизането във форума за юзър използвайте пощата с която сте се регистрирали или последния ник, който сте използвали да се показва в профила ви. Също така все още текат процеси свързани с обновяването и е възможно забавяне на форума, но всичко ще се оправи, когато приключим напълно.

Редактирано от Калин Карабойчев (преглед на промените)

• Администратор

Ма ти нещо караш ли ми се? 

:laughing4:

Ни най-малко просто повтарям за хора с къса памет и много мускули. На хора с повече гънки по тялото от колкото на друго място винаги трябва да се напомня по няколко пъти.

Ни най-малко просто повтарям за хора с къса памет и много мускули. На хора с повече гънки по тялото от колкото на друго място винаги трябва да се напомня по няколко пъти.

Дано, да не се срещаш с такива хора лично, чи незнайш ко можи тези мускули много да ти навредят ;)

обновихте визията-добре , ама защо ми е невалидна паролата за сайта , а за форума нямам проблеми.пробвах с възстановяването - възникна някаква неразбираема за мене грешка

Код на грешка 2S151/1

дано някой ден се оправи

Редактирано от matadorBG (преглед на промените)

• Администратор

Дано, да не се срещаш с такива хора лично, чи незнайш ко можи тези мускули много да ти навредят ;)

Нямам търпение да разбера. Не мисли, че си единствен тук в малко маса. И ние имаме такива снимки. Очаквам те:

111.thumb.jpg.e6ea4f346f29e7d3369748d6bf

• Администратор

обновихте визията-добре , ама защо ми е невалидна паролата за сайта , а за форума нямам проблеми.пробвах с възстановяването - възникна някаква неразбираема за мене грешка

Код на грешка 2S151/1

дано някой ден се оправи

Най-горе във форума има един текст:

Във връзка с обновяването на форума е възможно да срещате някои проблеми, като част от него да е на английски език или други. Уверяваме ви работим усилено за отстраняването на всички проблеми и ви благодарим за проявеното търпение. Ако имате проблем с влизането във форума за юзър използвайте пощата с която сте се регистрирали или последния ник, който сте използвали да се показва в профила ви. Също така все още текат процеси свързани с обновяването и е възможно забавяне на форума, но всичко ще се оправи, когато приключим напълно

Нямам търпение да разбера. Не мисли, че си единствен тук в малко маса. И ние имаме такива снимки. Очаквам те:

111.thumb.jpg.e6ea4f346f29e7d3369748d6bf

Ни бой се, видях ти снимките у профила, но не видях да има толкова напомпани. Повечето се гърбиш с 20-40 кг, явно не качваш новите постижения. Напротив аз не мисля, че съм единствения. Но не всеки има роднина, които го е научил на муай-тай ;) Обещавам, че към средата на месеца, ще ти пиша на лично, ако искаш да се запознаем лично.

• Администратор

Ни бой се, видях ти снимките у профила, но не видях да има толкова напомпани. Повечето се гърбиш с 20-40 кг, явно не качваш новите постижения. Напротив аз не мисля, че съм единствения. Но не всеки има роднина, които го е научил на муай-тай ;) Обещавам, че към средата на месеца, ще ти пиша на лично, ако искаш да се запознаем лично.

Едвам ще заспя тази вечер от нетърпение.

Тука стана навалица от биячи,е*а*и и пиячи :)

Ааа, аз не се правя на "бияч" ама Калинката явно е такъв, ама язък, чи ни мой си хвани приятелка с неговите женски навици. Както и да е, в малка държава живеем. Ако ши си показваме снимки, аз също да кача ама да ни земиш да цапаш гаштетата......

Лека вечер, да оставим "мъжът" да си върши работата с оправянето на форума.

Тука стана навалица от биячи,е*а*и и пиячи :)

Да бе, се едно съм в някой фитнес, а не в Калдата.

Ай - разбирайте се - аз ще отсъствам, че са ми дошли едни ъпдейти ... бах мааму - 200 MB - Firefox, Хром и компания. Сериозна работа.

• Администратор

Ааа, аз не се правя на "бияч" ама Калинката явно е такъв, ама язък, чи ни мой си хвани приятелка с неговите женски навици. Както и да е, в малка държава живеем. Ако ши си показваме снимки, аз също да кача ама да ни земиш да цапаш гаштетата......

Лека вечер, да оставим "мъжът" да си върши работата с оправянето на форума.

Ти си си качил такава снимка на профила, не аз и повярвай не ни стряскаш ама грам. Относно употребата на сила ти започна не аз :) Ето цитат:

Та само исках да те уведомя, че ме е страх от теб толкова колкото от орхидеи и теменужки - даже те ме плашат малко повече.

Да бе, се едно съм в някой фитнес, а не в Калдата.

Чи то вече нема фитнес, поечето ходят просто да се снимат , че вдигат някакви тежести, а пък други да си покажат окосмените гърди и кореми :lol6:

Ти си си качил такава снимка на профила, не аз и повярвай не ни стряскаш ама грам. Относно употребата на сила ти започна не аз :) Ето цитат:

Та само исках да те уведомя, че ни ме е страх от теб толкова колкото от орхидеи и теменужки - даже те ме плашат малко повече.

Честно да ти кажа, мен почна ме хваща шубето вече от теб. Като те виждам, колко си нахъсан, чак тениските късаш само като стегнеш бицепса...... Не, не аз теб сам няма мога те бия, ти направо ще ме скършиш на две ......

10365905_10203092774859052_4849057217827763161_n.jpg

• Администратор

Чи то вече нема фитнес, поечето ходят просто да се снимат , че вдигат някакви тежести, а пък други да си покажат окосмените гърди и кореми :lol6:

Честно да ти кажа, мен почна ме хваща шубето вече от теб. Като те виждам, колко си нахъсан, чак тениските късаш само като стегнеш бицепса...... Не, не аз теб сам няма мога те бия, ти направо ще ме скършиш на две ......

Така и така гледам, че ми разглеждаш профила обърни внимание на хронологията, че тази снимка, която си качил е месец и половина след снимката със счупения ми крак. Даже на тази снимка под анцуга съм още с шина. Пожелавам ти и на теб такова бързо възстановяване след месец и половина на легло ;) 

На пръв поглед, новата визия не ми харесва.

Когато вляза в някои раздели, най-отгоре излизат теми без отговор /някои са още от преди няколко месеца/, както и няма последен пост /автор, час и дата/. 

Като цяло, всичко е почти същото, само че дизайнът е точно както Material в Андроид, както някой беше писал, но това не ме учудва, защото вече доста сайтове преминаха към нещо такова. Явно това е модата :)

Недостатъкът на този дизайн за мен е, че мненията в тема почти се сливат, преди имаше ясно разграничаване между тях, по-добре ще бъде ако има една синя лента между постовете.

Бих ти казал, някой неща, но не искам да досаждам на хората. Само щи кажа нещо като на приятел, недей си прави такива близки селфита с други момчета, че бая съмнително изглеждаш в на някой хора очите. Радвам се, че си се възстановил толкова бързо. Гледай пак, да не направиш некой сакътлък. Пожелавам ти приятна вечер, и дано приемеш съвета които ти дадох за селфитата.

• Администратор

Бих ти казал, някой неща, но не искам да досаждам на хората. Само щи кажа нещо като на приятел, недей си прави такива близки селфита с други момчета, че бая съмнително изглеждаш в на някой хора очите. Радвам се, че си се възстановил толкова бързо. Гледай пак, да не направиш некой сакътлък. Пожелавам ти приятна вечер, и дано приемеш съвета които ти дадох за селфитата.

Абе ти сметка на мен какви снимки и с кой ще си правя не можеш да ми държиш. И щом ще качваме снимки от фейсбуците си ти си качвай по-реални снимки от тези тук и тези във фейсбук, че тази която беше качил тук е далеч от профилната ти във фейсбук:

555jpg.thumb.jpg.31fe4990911d3348397b6da

Редактирано от Калин Карабойчев (преглед на промените)

Мъже, единия 60 кила другия 70 най-много! Аз съм 94!;)

Аа, аз днес почнах качване. Сега съм 87 обмислям да стана като теб, ти си ми идол :D 

Абе ти сметка на мен какви снимки и с кой ще си правя не можеш да ми държиш. Иначе и ти си качвай по-реални снимки от тези тук и тези във фейсбук, че тази която беше качил тук е далеч от профилната ти във фейсбук:

555jpg.thumb.jpg.31fe4990911d3348397b6da

Уау тази от къде я извади, тук съм у 11 клас :D прати ми я на лично що си ми сложил,бемки по лицето бе, аз немам :D 

Редактирано от Малкия стар войник (преглед на промените)

• Администратор

Уау тази от къде я извади, тук съм у 11 клас :D прати ми я на лично що си ми сложил,бемки по лицето бе, аз немам :D 

Ти ли не знаеш от къде съм я извадил :D от фейбука ти от къде. И аз да бях и аз щях да кажа, че съм 11-ти клас. Даже и по-малък ама сега си вече Хълк Хоган... а един мормот увива шоколада в станиол... 

много се извинявам че се намесвам само да питам къде ми изчезна поста в темата за Марс - преместихте ли го, що ли

:rolleyes:

в началната страница излиза че е публикувано в темата, вътре няма никой обаче

8382349u.jpg

8382357T.jpg

Ти ли не знаеш от къде съм я извадил :D от фейбука ти от къде. И аз да бях и аз щях да кажа, че съм 11-ти клас. Даже и по-малък ама сега си вече Хълк Хоган... а един мормот увива шоколада в станиол... 

Аааа, значи ме имаш като приятел от друг профил. Аааа, ако беше малко по-умен ще видиш, че снимката е правена на 20.03.2013 година тапако, сега коя година сме?? Умен си признавам! 

П.п. Също така, ще ше да видиш, че не съм качвал нищо от 2013 година. Но не бих качвал, такива п-и снимки :laughing4:

10314461_10205374509941003_513251317198991316_n.jpg

Редактирано от Малкия стар войник (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.