Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avast Anti-Virus Free/Pro/IS - проблеми, въпроси, мнения, обсъждане-част 2

Featured Replies

тромав, по-тромав, най-тромав... зависи и от процесора, затова винаги ползвам безплатната версия...

Не разбрах защо ме цитираш? 

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 121,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Официален сайт на Avast! Новата версия 5.0 допринася за постигането на целта на компанията да предлага пълноценна антивирусна и анти-malware защита, която е модерна, опитна – и безплатна. Н

• И едно мое мнение ...  избор на антивирусна програма е личен избор на всеки, който би трябвало да се базира на вашите нужди, техническите умения, опит и възможности, предлаганите от антивирусните комп

• Здравейте,     Ако ви се случва често да грешите URL-тата при въвеждане, а и за да се предпазите от phishing след грешно въвеждане на сайт ви препоръчвам добавката Adblock Plus, като в настройките

Публикувани изображения

Окончателно,излязла ли е версия 8,защото в замунда виждам финал,но пуснах обновяване през програмата и ми изписа,че няма нужда от обновяване,още съм си на версия 7?

Финалът се очаква днес.

Браво,вече съм с 8,изглежда много добре,но ми се струва че точи мааалко повече рам от 7 или се заблуждавам?

Този прозорец не трябваше ли да е в началото на инсталацията? Инсталира се до Eset NOD32 Antivirus 6 но след рестарта си седи на "Добре дошли"  :D

След деинсталацията на Eset NOD32 Antivirus вече стартира нормално. Доста потребители могат да го повторят този сценарий - от незнание или немарливост.

Публикувано изображение

Този прозорец не трябваше ли да е в началото на инсталацията? Инсталира се до Eset NOD32 Antivirus 6 но след рестарта си седи на "Добре дошли"  :D

След деинсталацията на Eset NOD32 Antivirus вече стартира нормално. Доста потребители могат да го повторят този сценарий - от незнание или немарливост.

Публикувано изображение

ХАХХАХА

Новата версия предлага ли нещо ново като функционалност?На първо четене видях само нов интерфейс и нова Premier версия, която не впечатлява особено.

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

8 не съм си правил труда да я разцъквам, бихте ли казали струва ли си да я метна на машината си или да оставам с Комодо и да ми е мирна главата... ?

8 не съм си правил труда да я разцъквам, бихте ли казали струва ли си да я метна на машината си или да оставам с Комодо и да ми е мирна главата... ?

Според мен и дума не може да става за сравнение.

Подозирам в каква посока е коментарът ти приятелю, но все пак поражда двусмислица. :)

Подозирам в каква посока е коментарът ти приятелю, но все пак поражда двусмислица. :)

Ми разбира се, че COMODO ги превъзхожда във всички отношения...Аз освен просташкия метро интерфейс, който открито критикувам и ненавиждам, друго ново в Аваст не открих.Както попитах по-горе, ако някой знае за него - нека сподели.

p.s. Подобренията и нововъведенията м/у версия 5 и 6 на COMODO не бяха никак малко.Същото обаче не може да се каже за версия 7 и 8 на Аваст!Разбира се това е мое мниние и никой не ангажирам с него :)

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

И аз мисля, че малко повечко точи от рамта новата 8-ма версия, иначе всичко е шест точки ...като изключим изключително досадното Software Updater! Изключително неудобно ми е, постоянно да ме приканва да си обновя версиите на някои програми. Дори от настройките не мога да го спра, и се налага всеки път като си пусна компа, ръчно да спирам проверките за нови версии. Някой знае ли някаква опция как да се отърва от тоя досаден Ъпдейтър?

И аз мисля, че малко повечко точи от рамта новата 8-ма версия, иначе всичко е шест точки ...като изключим изключително досадното Software Updater! Изключително неудобно ми е, постоянно да ме приканва да си обновя версиите на някои програми. Дори от настройките не мога да го спра, и се налага всеки път като си пусна компа, ръчно да спирам проверките за нови версии. Някой знае ли някаква опция как да се отърва от тоя досаден Ъпдейтър?

Чрез бутона "Stop" не става ли?

Публикувано изображение

Ако не, то тогава може да влезете в "Контролен панел" -> "Програми и компоненти", да маркирате Avast и да кликнете върху "Деинсталиране/промяна". След това в инсталатора на Avast да изберете "Change" и да премахнете "Software Updater".

Публикувано изображение

Ама не мога да кажа дали по този начин ще се деинсталират коректно избраните модули, тъй като не съм пробвал. По принцип е по-добре да се избере кои модули да се инсталират и кои не по време на инсталацията.

обнових Аваста до последната 8 серия ,като не съм му пипал настройките.

на иконата на Мозилата ми се появи катинарче и всяка една страница на браузара е очертана със оранжев кант ??? :mad:

Дата. бг ми показва само надписите в сайта, без картинките  и др му там шарении ... ??? :huh:

с другите сайтове този проблем го няма .

Адже*а коя отметка в Аваста трябва да махна ,за да ми се махне това катинарче от иконата Мозила ,

и пак да си виждам Дата. бг като хората ? :ohmy::(

Редактирано от К и к е (преглед на промените)

Чрез бутона "Stop" не става ли?

Публикувано изображение

Ако не, то тогава може да влезете в "Контролен панел" -> "Програми и компоненти", да маркирате Avast и да кликнете върху "Деинсталиране/промяна". След това в инсталатора на Avast да изберете "Change" и да премахнете "Software Updater".

Публикувано изображение

Ама не мога да кажа дали по този начин ще се деинсталират коректно избраните модули, тъй като не съм пробвал. По принцип е по-добре да се избере кои модули да се инсталират и кои не по време на инсталацията.

По първия начин като натисна "Stop" както казах става, но само до следващото стартиране на системата, където пак ръчно трябва да го спирам. Но евала - по вторият начин стана и съм ти безкрайно благодарен, че ме подсети за custom-инсталацията. Имаш бира от мен! :beer:

обнових Аваста до последната 8 серия ,като не съм му пипал настройките.

на иконата на Мозилата ми се появи катинарче и всяка една страница на браузара е очертана със оранжев кант ??? :mad:

Дата. бг ми показва само надписите в сайта, без картинките  и др му там шарении ... ??? :huh:

с другите сайтове този проблем го няма .

Адже*а коя отметка в Аваста трябва да махна ,за да ми се махне това катинарче от иконата Мозила ,

и пак да си виждам Дата. бг като хората ? :ohmy::(

проблема решен с преинсталация на Аваст :D:ph34r::wink12:

някой ще ме светне ли защо е това software update смисъл каква опция играе и пречи ли, ако го спра?

Software Updater avast! 8

Не е задължителен!

Значи това е като цяло да ти следи програмите за обновявания, спира се от control panela както по горе са написали от тук?

Публикувано изображение

от тук ли се спира или от стоп от стоп действа само на момента ?

Благодаря.

А когато се обновява зеленото мехурче дето се появява долу в дясно ще продължава ли да се появява при обновяване при тази версия? и когато съм спрял software update или то няма нищо общо с това,

искам да кажа спрял съм software update дали ще ми се появява онова зеленото долу в дясно при обновяване?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.