Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avast Anti-Virus Free/Pro/IS - проблеми, въпроси, мнения, обсъждане-част 2

Featured Replies

Опитай с това: Avast Uninstall Utility

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 125,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Официален сайт на Avast! Новата версия 5.0 допринася за постигането на целта на компанията да предлага пълноценна антивирусна и анти-malware защита, която е модерна, опитна – и безплатна. Н

• И едно мое мнение ...  избор на антивирусна програма е личен избор на всеки, който би трябвало да се базира на вашите нужди, техническите умения, опит и възможности, предлаганите от антивирусните комп

• Здравейте,     Ако ви се случва често да грешите URL-тата при въвеждане, а и за да се предпазите от phishing след грешно въвеждане на сайт ви препоръчвам добавката Adblock Plus, като в настройките

Публикувани изображения

Здравейте! Деинсталирах Avast от Control panel/Add or remove programs, след което рестартирах компютъра. Искам да сложа NOD32, но след започване на инсталацията ми изписва, че са открити други продукти за защита, т.е. Avast още действа?! Какво да направя? Благодаря предварително! 

Здравейте! Деинсталирах Avast от Control panel/Add or remove programs, след което рестартирах компютъра. Искам да сложа NOD32, но след започване на инсталацията ми изписва, че са открити други продукти за защита, т.е. Avast още действа?! Какво да направя? Благодаря предварително! 

Първо пробвай с това, да почистиш каквото е останало от Аваста.

Start Windows in Safe Mode - ако може да обясниш от къде се пуска.

Рестартираш и натискаш F8.

А след като изпълня всички стъпки и рестартирам компютъра, отново ли ще се пусне в safe mode?

А след като изпълня всички стъпки и рестартирам компютъра, отново ли ще се пусне в safe mode?

Не, ще се включи нормално.

Хубав тест!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Всичко много хубаво, само където много бавно добавят пратените файлове в дефинициите...вече една седмица ги чакам да аднат 3 dll-та. :)

Всичко много хубаво, само където много бавно добавят пратените файлове в дефинициите...вече една седмица ги чакам да аднат 3 dll-та. :)

Точно!

На мен ми писна да им пращам файлове и да чакам да ги анализират с дни и седмици ...и на всичкото отгоре няма отговор от тяхна страна. Дали са ги получили? Как са ги класифицирали: опасни, подозрителни, фалшива тревога?

Редактирано от angel* (преглед на промените)

Не...чрез програмата - :)

Аз чрез контактната форма горе и понякога отговарят  :D

Аз пращам посредством обновявяване. Разбира се, че няма как да знам дали аз съм "виновен" дали даде незасичан преди файл го засичат, но има файлове, които съм пратил и след месец още ги не засичат, което не знам дали е в резултат на преценката им, че там не се съдържа зловреден код

че не са обърнали внимание на пратеното.. Но определено не работят като есет да речем...или като есет преди, понеже последния път, когато пробвах да пращам на нод семпли от програмата, не искаше... Но чрез мейл са бързи.

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

AVAST 8 R2 beta 3 (8.0.1486)

This program update contains the following major features:

* SecureLine - is a paid VPN service that both secures and anonymizes your internet connection on public or "open" (unsecured) Wi-Fi. Nobody can see who you are or what you are doing on the internet. Now, this beta contains fully functional trials, so enjoy it and let us know :-)

* Screen readers compatibility

* WebRep plugins have been redesigned to provide stable and effective solution in all supported browsers

* Software Updater improvements (including a way to turn off Software Update persistently)

* Shredder tool is showing a progress now

* Improved stability & performance

* Fixed glitches in UI

http://forum.avast.com/index.php?topic=122392.0

Преди малко бях неприятно изненадан, когато Avast ми засече ATF Cleaner като Malware-gen. Ползвам този инструмент от около 4 години, стои си в една и съща папка на компютъра, и никога не ми е правил проблеми със засичания за вирус или каквото и да е било.

Попаднах на теми из форума на аваста, и от там стана ясно, че проблема го е имало и през 2008, когато е бил оправен, и явно сега нещо пак са сгафили с дефинициите, та отново го засича.

Проблема се появи след ъпдейт до последните дефиниции. Писах им естествено за фалшива тревога. Може и вие да го направите.

Надявам се, че още в следващият VPS ще го оправят, защото си ползвам инструмента доста често (в момента е добавен в изключенията на файловият щит).

Едит: Моментален отговор от аваст.

Hello,
thank you for sending sample. False positive will be fixed in next VPS
update.
Sorry for any inconvenience.

Best regards,
Milos Hrdy
Virus analyst

Редактирано от programings (преглед на промените)

Преди малко бях неприятно изненадан, когато Avast ми засече ATF Cleaner като Malware-gen. Ползвам този инструмент от около 4 години, стои си в една и съща папка на компютъра, и никога не ми е правил проблеми със засичания за вирус или каквото и да е било.

Попаднах на теми из форума на аваста, и от там стана ясно, че проблема го е имало и през 2008, когато е бил оправен, и явно сега нещо пак са сгафили с дефинициите, та отново го засича.

Проблема се появи след ъпдейт до последните дефиниции. Писах им естествено за фалшива тревога. Може и вие да го направите.

Надявам се, че още в следващият VPS ще го оправят, защото си ползвам инструмента доста често (в момента е добавен в изключенията на файловият щит).

Едит: Моментален отговор от аваст.

О това не е нищо. Аз каква одисея имах с тях  дето подскачаше на легитимни файлове от рековери диска на Тошиба. След преписка накрая ми се извиниха,но пък аз бях и гаден - писах и на Тошиба за проблема  :ph34r:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

SecureLine - is a paid VPN service that both secures and anonymizes your internet connection on public or "open" (unsecured) Wi-Fi. Nobody can see who you are or what you are doing on the internet. Now, this beta contains fully functional trials, so enjoy it and let us know :-)

Браво! Толкова го очаквах от Есет подобно нещо... Общностни репутации, блокатори за социални мрежи, от които полза няма, понеже принципа им на работа е някакъв си техен ... на някакви 50-годишни чичковци и въобще... Браво на Аваст. А дано повлекат крак, ма надали.

И как да реагираме ние от групата на някаквите  50-годишни чичковци...  Ще кажа само, че още много има да учите. После - бъдещето е Ваше... 

Що подскачаш така? Има неща, които просто не разбираме така както младите - като социалните мрежи, които са си техен продукт. Влизам във Фейсбук и не мога да разбера: защо го ползват хората... В това няма нищо лошо - че ние не знаем неща, които младите знаят...

После - бъдещето е Ваше...

Аз не съм младеж.

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

Защо не мога да я изтрия? Изтрих я от програми преди да инсталирам НОД 32, но това е останало в компютъра ! Защо не се трие? Какво трябва да направя?  :mad:

post-330029-0-61931600-1367503766_thumb.

Редактирано от ps_1996 (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.