Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avast Anti-Virus Free/Pro/IS - проблеми, въпроси, мнения, обсъждане-част 2

Featured Replies

Едва ли си 'заразен" ако имаш съмнения сканирай: http://www.malwarebytes.org/products/malwarebytes_free/

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 125,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Официален сайт на Avast! Новата версия 5.0 допринася за постигането на целта на компанията да предлага пълноценна антивирусна и анти-malware защита, която е модерна, опитна – и безплатна. Н

• И едно мое мнение ...  избор на антивирусна програма е личен избор на всеки, който би трябвало да се базира на вашите нужди, техническите умения, опит и възможности, предлаганите от антивирусните комп

• Здравейте,     Ако ви се случва често да грешите URL-тата при въвеждане, а и за да се предпазите от phishing след грешно въвеждане на сайт ви препоръчвам добавката Adblock Plus, като в настройките

Публикувани изображения

Само да попитам това антивирусна ли е мога ли да я оставя вместо аваст? ИЛИ?

Можеш да я оставиш с аваста няма проблем ,това е скенер. Аз лично я махам след скан.

Значи дори и да я оставя тя няма да проверява освен ако аз не я пусна, просто като програма ще ми седи така ли? И когато реша да си проверявам,...

Точно, само махни отметката от снимката по горе :)

нищо не откри... дали със сигурност нямам вируси, щом така изписа, колко процента е сигурно, че е точна програмата... :( Явно бяхте прави с това, че щом открие аваста вирус няма проблеми, проблема е когато не го открие и блокира..

.. дали със сигурност нямам вируси, щом така изписа, колко процента е сигурно, че е точна програмата...

Това е много хубав въпрос, но за него нямам отговор :)

Съветвам те да не се вманиячаваш, достатъчно надеждна е програмката за да и се довериш.

Незнам какво да правя но ми изписва на различни сайтове дори и в гугъл, че има вирус с аваст, адреса на вируса е някакъв сайт gstatic.com влизам от друг комп пак с аваст и пак това, смисъл пробвах и на още 1 комп 3 различни компа с аваст и на 3 те ми прави проблем какво става с тоя аваст, при вас има ли проблем? айде да беше от 1 комп да кажа, че нещо е заразен, ама от 3 компа и 3 те да ми прави проблем тоя аваст малко? Какво мислите

Незнам какво да правя но ми изписва на различни сайтове дори и в гугъл, че има вирус с аваст, адреса на вируса е някакъв сайт gstatic.com влизам от друг комп пак с аваст и пак това, смисъл пробвах и на още 1 комп 3 различни компа с аваст и на 3 те ми прави проблем какво става с тоя аваст, при вас има ли проблем? айде да беше от 1 комп да кажа, че нещо е заразен, ама от 3 компа и 3 те да ми прави проблем тоя аваст малко? Какво мислите

:doh: И аз имам същия проблем!Явно Аваст нещо се е....а :mad:

Някой знае ли какво е това? и дали наистина е вирус, много приятели се оплакват но никой няма обяснение? Какво става?

Чичко гуугъл, не намира посочения сайт

Червеният прозорец изскача на 90% от адресите, цял ден не зная какво да правя. Проблем с Аваст ли е, или друго?

И при нас е така цял ден

http://prikachi.com/images/744/6249744Y.jpg http://prikachi.com/images/752/6249752E.jpg  Дали не е проблемен Google.bg?

Редактирано от invinoveritas (преглед на промените)

пак взе да откача ... :mad:

нещо бъг ли е незнам ... :ohmy:

Редактирано от К и к е (преглед на промените)

Пробвайте с преинсталация? после изчистете баталиците и след това, инсталирайте на чисто.

При мен също е така. Преинсталирах аваста, пак същото. Преинсталирах дори уиндоуса и пак. До преди малко излизаше само при гугъл, но сега се появи и тук на сайта...

Редактирано от DYD (преглед на промените)

При мен не само в гугъл, дори тук, и youtube... и кво всички имаме вируси ли :D

При мен не само в гугъл, дори тук, и youtube... и кво всички имаме вируси ли :D

Да и при мен започна навсякъде да излиза. Едва ли имаме вируси, защото все пак аваст ги блокира, но е много изнервящо. Само дето си играх с преинсталация на уина :(

http://prikachi.com/images/898/6249898N.jpg

http://prikachi.com/images/904/6249904i.jpg Почти на всички браузери е така!!!!

Редактирано от invinoveritas (преглед на промените)

Да и при мен започна навсякъде да излиза. Едва ли имаме вируси, защото все пак аваст ги блокира, но е много изнервящо. Само дето си играх с преинсталация на уина :(

Според мен и не е вирус, че да го блокирва, а да го наречем БЪГ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.